canım inşş bu tedavide bebişle buluşursunnn
başkentin kalabalık olduğu doğru:26::26: ama asistan falan diye bir şey yokdoç ve uzmanlardan oluşan bir ekip var onlar ilğileniyor o gün hangi dr varsa muayeneni o yapıyor:26: ama ben ilaki şu dr istiyorum dersen bekliyorsun ve görüşmek istedğin dr geliyor muayeneni o yapıyor
tarnsferdede genelde doç oluyor ama uzman dr da tarnsfer yapıyorlar :26::26::26: kafana bir şey takıldığında muhatabın hemşireler oluyordr ulaşamak birazcık zor birde saat 5 den sonra hemşireler gidince (cep telefonu vermiyorlar)bilgi alabileceğin kişi olmuyor
gece bişey takılsa aklıma ya da sormam gerekn bişey olursa ben hemşireleri her saat arayabiliyordum o yanı güzeldi...bakalım bu sefer başkent mi olsa diyorumm ama daha çok var verecm kararımı sen ne zaman düşünüyorsun sanırım senin eşindi ameliyat olan nasıl son durumu??
işlh emeklerinin karşılıgını alırsın yetercim .başkentten randevu aldım ebru hanımdan adetinin 3. günü sabah aç karnına gel dedi işlh iyi olur.bugün eşimin sperm testini yaptırdık.sayı felen iyiyimiş doktor iyi dedi ben burda doktor sıkındısı çok çekdim.yeter canım laporoskopi yapılıyormu başkentte .fiyatı ne kadar bana burda yapacakdı doktor 300 milyon dedi batıda daha pahalı dedi .bende zaten adanaya gelecem doktor lazım görürse yapar.hsg mi kaybettim ben orda tüpler felan açık dedi doktor 2 aşılama yaptırdım tutmadı .mevsimle alakası varmı tüp bebegin yazın yaptırma tutmaz diyolar .
saol canım işlh adanada bebegime kavuşurum allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.benim eşim askeri personel sigortamız var .yapılıyorsa burda yaptırabilirdim ama adet bitimi olacakmış ben mardindeyim adanaya doktor adetliyken gel dedi.o yüzden adanada eger doktor isterse orda yaptırırım.300 milyon duyunca iyiymiş dedim.bazı yerlerde nerdeyse bir tüp bebek parasına çekiyolarmış
saol canım işlh adanada bebegime kavuşurum allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.benim eşim askeri personel sigortamız var .yapılıyorsa burda yaptırabilirdim ama adet bitimi olacakmış ben mardindeyim adanaya doktor adetliyken gel dedi.o yüzden adanada eger doktor isterse orda yaptırırım.300 milyon duyunca iyiymiş dedim.bazı yerlerde nerdeyse bir tüp bebek parasına çekiyolarmış
canım özel merkezlerde öyledir (ben turan çetinde yaptırdım ilk iki denmeyi onlardada öyleydi hemşireyi her saat araya bilirdun cep nosu veriyorlardı)her saat arayabilirisn ama başkente böyle bir uygulama yok
biz bilemiyorum eşimin iyileşme süreci biraz uzayacak gibi onun hazır olması gerekiyor
zaten son defa denyecektik kısmet lursa
hayırlısı olsun önemli olan eşinin sağlığı allah onları başımızdan eksik etmesinn...
ben mart ayında laparoskopi oldum adet bitince 3-4 gün sonra yapılıyor canım mecburen burda beklersin hangi şehirdeydin sen?
dün bir arkadasımın annesinden duydum hemşire kendisi kızım yazın ara var embriyolar sıcak ortamı sevmez dedi tutma şansı azalıyor dedii bak sende aynısın yazmışsın doğru demekki ben zaten 2.denememi ekimde düşünüyorum gerçi adana ekimde bile sıcak ya:))
işh canım bebegimle dönerim .korkuyorum ama nedense ilkinde tutarmı acaba .hayırlısı bakalım allah bu yolda kimsenin emegine boşa çıkarmaz işlh
slm arkadaşlar bende adana başkentte tüp bebek başlayacağım tedavime hayırlı olur inşallah
slm arkadaşlar bende adana başkentte tüp bebek başlayacağım tedavime hayırlı olur inşallah
pembesu tedavin hayırlı olsun canım ilk denemen mi görüştünmü hastaneyle.beraber başlıyoruz tedaviye işlh hayırlı olur
pembesu tedavin hayırlı olsun canım ilk denemen mi görüştünmü hastaneyle.beraber başlıyoruz tedaviye işlh hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?