Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

gece bişey takılsa aklıma ya da sormam gerekn bişey olursa ben hemşireleri her saat arayabiliyordum o yanı güzeldi...bakalım bu sefer başkent mi olsa diyorumm ama daha çok var verecm kararımı sen ne zaman düşünüyorsun sanırım senin eşindi ameliyat olan nasıl son durumu??

canım özel merkezlerde öyledir (ben turan çetinde yaptırdım ilk iki denmeyi onlardada öyleydi hemşireyi her saat araya bilirdun cep nosu veriyorlardı)her saat arayabilirisn ama başkente böyle bir uygulama yok
biz bilemiyorum eşimin iyileşme süreci biraz uzayacak gibi onun hazır olması gerekiyor
zaten son defa denyecektik kısmet lursa

işlh emeklerinin karşılıgını alırsın yetercim .başkentten randevu aldım ebru hanımdan adetinin 3. günü sabah aç karnına gel dedi işlh iyi olur.bugün eşimin sperm testini yaptırdık.sayı felen iyiyimiş doktor iyi dedi ben burda doktor sıkındısı çok çekdim.yeter canım laporoskopi yapılıyormu başkentte .fiyatı ne kadar bana burda yapacakdı doktor 300 milyon dedi batıda daha pahalı dedi .bende zaten adanaya gelecem doktor lazım görürse yapar.hsg mi kaybettim ben orda tüpler felan açık dedi doktor 2 aşılama yaptırdım tutmadı .mevsimle alakası varmı tüp bebegin yazın yaptırma tutmaz diyolar .

sağol canım inşş hepimizn emklermizin karşılığını alırız
başkente laparaskopi yapışıyor hsg de çekliyor ama ücretlerini bilmiyorum ancak başken sgk la anlaşmalı biraz fark çıkar ama öyle büyük bir rakaam olmaz diye düşünüyorum
hakında hayırlısı olsun inşş bebğini adanada bulursun

saol canım işlh adanada bebegime kavuşurum allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.benim eşim askeri personel sigortamız var .yapılıyorsa burda yaptırabilirdim ama adet bitimi olacakmış ben mardindeyim adanaya doktor adetliyken gel dedi.o yüzden adanada eger doktor isterse orda yaptırırım.300 milyon duyunca iyiymiş dedim.bazı yerlerde nerdeyse bir tüp bebek parasına çekiyolarmış

evet adet bitimi yapılıyor
hadibabakalım inşş mardine bebişinle dönersin

işh canım bebegimle dönerim .korkuyorum ama nedense ilkinde tutarmı acaba .hayırlısı bakalım allah bu yolda kimsenin emegine boşa çıkarmaz işlh

canım biz memorialde sorduk hsg filmini 1000 tl dediler bazı yerlerde 1500 tl diyen vardı hatta memorialdeki doktor burada biraz pahalı siz mersinde çektirin isterseniz daha uygun olur dedi

Son düzenleme:

hayırlısı olsun önemli olan eşinin sağlığı allah onları başımızdan eksik etmesinn...

ben mart ayında laparoskopi oldum adet bitince 3-4 gün sonra yapılıyor canım mecburen burda beklersin hangi şehirdeydin sen?
dün bir arkadasımın annesinden duydum hemşire kendisi kızım yazın ara var embriyolar sıcak ortamı sevmez dedi tutma şansı azalıyor dedii bak sende aynısın yazmışsın doğru demekki ben zaten 2.denememi ekimde düşünüyorum gerçi adana ekimde bile sıcak ya:))

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn

işh canım bebegimle dönerim .korkuyorum ama nedense ilkinde tutarmı acaba .hayırlısı bakalım allah bu yolda kimsenin emegine boşa çıkarmaz işlh

inşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşş

pembesu tedavin hayırlı olsun canım ilk denemen mi görüştünmü hastaneyle.beraber başlıyoruz tedaviye işlh hayırlı olur

pembesu tedavin hayırlı olsun canım ilk denemen mi görüştünmü hastaneyle.beraber başlıyoruz tedaviye işlh hayırlı olur

benim 2. aşılama tutmadı cnm birkaç gün içinde adet olurum diye bekliyorum olur olmaz 3.gün gidecem zaten tutmayacağını biliyordum devletten rapor almak için işte yaptırdım.bizimkisi açıklanamayan kısırlık zaten normelde herşey güzel görünüyor olsa doğal yolla olurdu demekki bilinmeyen bir neden var o yüzden tüp bebek yaptırcam cnm sen ne zaman gideceksin hastaneye belki karşılaşırız çok sevinirim valla bu zor süreçte aynı derdi çeken seni anlayan bir arkadaştan iyi birşey olamaz ......

slm arkadaşlar bende adana başkentte tüp bebek başlayacağım tedavime hayırlı olur inşallah

kızlar ikinizinde tedavisi şimdiden hayırlı olsun umarım koaly geçer ve sonu güzel olurr...her muayene sonrası neler görüşüldüğünü falan aslında herşeyi an an bizede anlatabilir misiniz ben ekimde 2. tedavimi orda yaptırsam mı diye düşünüyorum eminim bana çok yardımcı olacak sizden gelen bilgiler...

kızlar bende başkentte bir düşük yaptım kurtaj oldum kendım ebeyım orda çalıştım istıfa ettım ablam 6 yıldır orada çalışıyo hastaneyle ılgılı sorunları olan varsa özelden msj yazsın bana yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…