Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar benim başkentte 9 da trasferim oldu tek embriyom vardı yarın sonucu alıcam çok heyacanlı ve umutsuzum yardım lütfenn...

canım İnşallah güzel bi sonuç alırsın ve sonrasında sağlıkla kuzunu kucağına alırsın İnşallah. bizede sonucu haber ver olurmu canım

arkadaşlar benim başkentte 9 da trasferim oldu tek embriyom vardı yarın sonucu alıcam çok heyacanlı ve umutsuzum yardım lütfenn...

umutlu ol canım inşallah mutlu haberi alırsın pozitif ol...saatlerde geçmek bilmez şimdi sana insan nasılda heyecanlanıyor...ne kadar umutsuz olsan da ya tutmuşsa düşüncesi her şeyi alıp götürüyor.....

hiç sorma canım zman sanki durdu hiç ilerlemiyoo bir an diyorumki boşuna umutlanma olmayacak diye sonra bi bakıyorum sağ kasığımda hafif bir ağrı göğüslerim de ağrı olacak gibi diye... Artık ne düşüneceğimi ne düşünmem gerektiğini bilemez oldum...Allah'ım umarım sonucum iyi çıkar..

inşallah canım ama tutunmada stres faktörü de çok önemliymiş o yüzden güzel şeyler düşün...aslında bazıları dayanamıyor 1 gün kala test yapıyor ama ne derecede sağlıklı sonuç alınır bilmem...hakkında hayırlısı olsun demekten başka ve dua etmekten başka yapacak bir şey yok malesef....inşallah sonucun istediğin gibi olur da bize de bir umut ışığı daha yakarsın....

hayırlı haberlerlen gel ınsallh canımmmmmmmmmm

eylulun hamılelıgı nasıl gııdo acaba hc sesı cıkmıor

esra ne yaptı

kzı sultan sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı haberlerlen gel ınsallh canımmmmmmmmmm

eylulun hamılelıgı nasıl gııdo acaba hc sesı cıkmıor

esra ne yaptı

kzı sultan sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn

alla eyülü bende marek ettim ama gelmiyor sanırım

arkadaşlar malesef sonuç negatif. çok üzgünüm bu ilk dememdi ama bundan sonrası içinde tüm umutlarım yok oldu. Ben 29 yaşındayım ve yaşıma göre yumurta sayım çok az sadece 1 tane görünüyordu şansım azdı vede olmadı.Bundan sonrada yumurta sayım çok artmıyacağına göre umudum yok ne yapacağımı bilemez durumdayım...

canım geçmiş olsun üzülme demkle olmaz biliyorum ama sıkma canını sorun neydi bilmiyorum ama tüp bebkten sonraki 3 ayı iyi değerlendirmek lazım doğal gebelik şansı yüksektir umarım bebeğin süpriz yapar sana

canım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme kendini bir an önce toplamaya bak inşallah olur canım tek yumurtayla hamile kalan nice kadınlar var...hem ilk denemenmiş sıkma canını yeterin dediği gibi ilk üç ayını iyi değerlendir...

teşekkürler arkadaşlar bana destek olduğunuz için adanayla görüştüm yumurta sayım az olduğu için bir ay dinlen sonra tekrar başlayalım dediler zman kaybetmemeliymişim pek umudum kalmadı ama başka şansımda yok hayırlısı ne ise o olsun....

bu arada doğal yollada deneyın
yumurtanız olustuğu anda gebelık kendılığıden de olabılır
tup bebeye yumurtası bıle gelışmeyenler spontan gebe oldular
hiç umudnuzu yıtırmeyın
unutmayın doğalyolla olması ıcın 1 yumurta yetıo zaten...

çok üzüldüm canım. ama umudunu kesme Rabbim nasip ederse tek yumurtaya iki can bile verir. İnşallah sanada nasip edecek Rabbim. seninde sağlıklı hayırlı bebeklerin olacak İnşallah. bencede doğal yolla deneyin. belkide tüpü bile beklemez İnşallah

mrhb kızlar nasılsınız bu gün suyummmmm yeğenim nasıl öp benim için onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…