arkadaşlar benim başkentte 9 da trasferim oldu tek embriyom vardı yarın sonucu alıcam çok heyacanlı ve umutsuzum yardım lütfenn...
canım İnşallah güzel bi sonuç alırsın ve sonrasında sağlıkla kuzunu kucağına alırsın İnşallah. bizede sonucu haber ver olurmu canım
arkadaşlar benim başkentte 9 da trasferim oldu tek embriyom vardı yarın sonucu alıcam çok heyacanlı ve umutsuzum yardım lütfenn...
umutlu ol canım inşallah mutlu haberi alırsın pozitif ol...saatlerde geçmek bilmez şimdi sana insan nasılda heyecanlanıyor...ne kadar umutsuz olsan da ya tutmuşsa düşüncesi her şeyi alıp götürüyor.....
kızlar kan testimi verdim sonucu bekliyorum öğleden sonra belli olacakmış çok heyecanlıyım...
asıl şimdi zaman durur senin için. güzel sonuçlar alırsın İnşallah canım. RAbbim gönlündekini olur kılsın İnşallah[/QUO
Aynen öyle canım.Offfffffffff...Ne çıkacak acaba..
kızlar kan testimi verdim sonucu bekliyorum öğleden sonra belli olacakmış çok heyecanlıyım...
hayırlı haberlerlen gel ınsallh canımmmmmmmmmm
eylulun hamılelıgı nasıl gııdo acaba hc sesı cıkmıor
esra ne yaptı
kzı sultan sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar malesef sonuç negatif. çok üzgünüm bu ilk dememdi ama bundan sonrası içinde tüm umutlarım yok oldu. Ben 29 yaşındayım ve yaşıma göre yumurta sayım çok az sadece 1 tane görünüyordu şansım azdı vede olmadı.Bundan sonrada yumurta sayım çok artmıyacağına göre umudum yok ne yapacağımı bilemez durumdayım...
arkadaşlar malesef sonuç negatif. çok üzgünüm bu ilk dememdi ama bundan sonrası içinde tüm umutlarım yok oldu. Ben 29 yaşındayım ve yaşıma göre yumurta sayım çok az sadece 1 tane görünüyordu şansım azdı vede olmadı.Bundan sonrada yumurta sayım çok artmıyacağına göre umudum yok ne yapacağımı bilemez durumdayım...
canım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme kendini bir an önce toplamaya bak inşallah olur canım tek yumurtayla hamile kalan nice kadınlar var...hem ilk denemenmiş sıkma canını yeterin dediği gibi ilk üç ayını iyi değerlendir...
teşekkürler arkadaşlar bana destek olduğunuz için adanayla görüştüm yumurta sayım az olduğu için bir ay dinlen sonra tekrar başlayalım dediler zman kaybetmemeliymişim pek umudum kalmadı ama başka şansımda yok hayırlısı ne ise o olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?