- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
selam kızlar nasılsınız ben yeni yeni gelişmeler duyuyorum tüp bebekle ilgili.kıbrısta tüp bebek merkezlerde 3 ve daha fazla embriyo transferi olabiliyormuş.üstüne cinsiyetlerinede karar verebiliyormuşuz duyuncaneden olmasın dedim.şans daha yüksek yüzde 80 .ogün sayfaya mesaj attım tel.numaramı ve msn adresimi verdim.hemen ertesi gün aradılar bilgi vermek için çok hoşuma gitti nevin hemşire diye biri çıktı tel. sesi çok sıcaktı ve samimiydi çok hoşuma gitti.maallesef özel bir kurum oldukları için ssk yla anlaşmalı deiller hepsi özel olacak tek kötü tarafı bu konaklama dahil ulaşım dahil fiyatı4.500 auora dedi.bir kaç kez tüp bebek denemesi yapmaktanda ben sıcak bakıyorum Allah biliyorya kalbimi rabbim insaallah dogal yolla kendisi verir nasip eder ama seneye kadar nasip etmesse vesile kılması için tüp bebegi düşünüyorum.
sizlerlede bu bilgiyi özellikle paylaşmak istedim.sevgili yetercigim en çokta senin için canım arkadaşım.umarım sana bir ışık tutmayı başarabilmişimdir
canım öncelikle yüzde %80 inandırıcı değil çok embriyo koymak başarıyı arttıtor mu azaltıyor mu tartışmak gerekir? 3 ve daha fazla diyorlar acaba kaç tane koyacak 5,6,7 ???? cinsiyet tercihine gelince bence etik bir şey değil...tabi herkesin kendi görüşü ama yaptırmak isteyen olursa kendi bilir verdiğin bilgiler için tşk ederiz
yani bütün şansları tükenmiş en son çaresi olanlar için bence zaten.bende cinsiyet seçimine gerek duymuyorum.bence 3 embriyo transferine kadar normal zaten 4 ve daha fazla olan durumlarda ki herkesin bütçesi 2. tüp bebegi kaldıramıya biliyor ve tek çare olarak 4 5 embriyo transferini kabul etmek zorunda kalabiliyorlar.ki 3 ve 4 ten fazla olan istenmeyen ebriyolar için gebelikten sonra azaltma işlemleri yapılabiliyor ama ben bunada karşıyım ben 3 emriyo transferine olumlu bakıyorum çünkü 3 ünüde tutarsa eger üçünüde istedigim için rabbim yeterki saglıkla versin insaallah.senin bebiş varmı canım kaç yıllık evlisin
yok canım bizde acıbademde yaptıracağız 4 yıllık evliyim banada iki defa 2 embriyo bir defa 3 koyuldu ama olmadı...3 embriyo ideal bence daha fazlası hem çocuklar için hem anne için sıkıntı...artık hakkımızda hayırlısı olsun kıbrısta tüp bebek işleri biraz daha serbest hatta orda sperm bankaları var evli olmasanda sperm seçip hamile kalabiliyoırsun kimse sana karışmıyor...dediğin gibi umutlar azaldığı zaman insan her türlü çareye başvuruyor her tedaviye evet diyor ...rabbim inşallah en yakın zamanda dualarımızı kabul ederde bebişlerimize kavuşuruz bu arada adanalı mısın canım?
evet canım adanalıyım bende 2007 haziran ayında evlendim galiba aynı dönemin evlileriyiz.benim başımdan düşükle sonuçlanan bir gebelik geçti sen hiç gebe kalabildinmi canım.ben 2 kez aşılama yaptırdım ama sonuç alamadım kendiliginden hamile kaldım onuda maalesef kaybettimrabbim kimseye yaşatmasın.bende bu sene olmassa seneye tüp bebek düşünüyorum para biriktirmemiz lazım deilmi :)
mrhb kızlar nasılsınız bu gün suyummmmm yeğenim nasıl öp benim için onu
canım çok teşekkür ederiz. dün aşı oldu kuzucuk ama çok şükür iyiyiz. sizide çok seviyoruz. kızım diyorum teyzelere dua et. herzaman ediyoruz. sen nasılsın canım. eşin daha iyidir İnşallah
bnde senın dedıgın olaya karsıyımkızlar mrhb nasılsınızzz ne güzel sohbet etmişsiniz thorbank
ve bebegim_01 kızlar evet bir kaç defa deneyince negatif alınca bir korku sarıyor bizleri acaba neden olmadı olmayackmı diye eeeeeeeeee yaşta yerinde saymıyor tabiki
bende kırıs olayına baktımmm (ben sperm ve yumurta bankasından alınıp tüp bebk yapılmasına karşıyım ama yaptırana da saygı duyarımmm )ama kıbrıs çok pahalı bir şahir be kızlarrrrr rabbim inşş doğal doğal gönderir bebeklerimizi
kızın gelın olmus ne gusel olmusssssssssscanım çok teşekkür ederiz. dün aşı oldu kuzucuk ama çok şükür iyiyiz. sizide çok seviyoruz. kızım diyorum teyzelere dua et. herzaman ediyoruz. sen nasılsın canım. eşin daha iyidir İnşallah
evet canım aminnnn yok canım doğal yolla olmadı 3 defa tüp bebek yaptırdık mersinde olmadı malesef maddi manevi çok yıpratıyor yaşta ilerleyince insan bir an önce bebek sahibi olmak istiyor...benimle veya benden sonra evlenenler 2. doğurdu bile :)))) neyse hakkımızda hayırlısı olsun bakalım inşallah tez zamanda umutlarımıza kavuşuruz aşılamalarını nerde yaptırdın ? tüp bebeği nerde düşünüyorsunuz?
kızlar mrhb nasılsınızzz ne güzel sohbet etmişsiniz thorbank
ve bebegim_01 kızlar evet bir kaç defa deneyince negatif alınca bir korku sarıyor bizleri acaba neden olmadı olmayackmı diye eeeeeeeeee yaşta yerinde saymıyor tabiki
bende kırıs olayına baktımmm (ben sperm ve yumurta bankasından alınıp tüp bebk yapılmasına karşıyım ama yaptırana da saygı duyarımmm )ama kıbrıs çok pahalı bir şahir be kızlarrrrr rabbim inşş doğal doğal gönderir bebeklerimizi
canım ben aşılamalarımın ilkini üniversalda ikinciyi ise adana başkentte oldum geçtigimiz kasım ayında hamile oldugum haberini aldım ama 10 haftalıkken kaybettik maalesef kan pıhtılaşması varmış bende.şuana kadarda tekrar hamile kalamadım rabbim isteyen herkesede nasip etsin banada nasip etsin insaallah.bu arada yaşın kaç canım
üzüldüm canım inşallah rabbim bu sefer tamamına erdirir ...30 olduk canım ....bizde....
canım insaallah sen benim yaşadıgımı yaşamadan alırsın bebegini kucagına.ben şimdi çörekotu tarçın ve bal karışımını yemeye başladım canım.bir dene istersen ne denemedikki bunuda deneyelim :)) ken.ibak canım A.e.ol[/QUOTE
inşallah canım dediğin gibi ne denemedik ki soğan suyundan tut incir kürü,dhea,sayısını unuttuğum hormon ilaçları....inşallah şifa olur canım bana da arkadaşlar illa mustafa eraslanın ürününü kullan diyorlar,bazısı kaplıcaya git diyor :)))) bakalım rabbim lütfettikten sonra gerisi boş....
yeter nerelerdesin canım kayıplardasın:))))))))))))))))))))))
yok kayıp değilim burayadyımda ama çok sıcak hiç bir şey yapasım yok
sıcak da ne kelime yanıyor ortalık..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?