- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
canım insaallah sen benim yaşadıgımı yaşamadan alırsın bebegini kucagına.ben şimdi çörekotu tarçın ve bal karışımını yemeye başladım canım.bir dene istersen ne denemedikki bunuda deneyelim :)) ken.ibak canım A.e.ol[/QUOTE
inşallah canım dediğin gibi ne denemedik ki soğan suyundan tut incir kürü,dhea,sayısını unuttuğum hormon ilaçları....inşallah şifa olur canım bana da arkadaşlar illa mustafa eraslanın ürününü kullan diyorlar,bazısı kaplıcaya git diyor :)))) bakalım rabbim lütfettikten sonra gerisi boş....
canım yazmışsında mustafa eraslanın ürünü dedigin şeyde nedir ilk defa duydum .tabii önce Allahım ol diyecek ama rabbim sen ugraş terini dök daha sonra bana bırak der.bencede dogru olan bu biz elimizden geleni yapalım gerisini yaradana bırakalım canım.
ayrıca sıcaklar boguyorrrr türkiyede sıcakları en fazla hisseden yer adana olsa gerek boguyor bu nem ya Allahım yardımcımız olsun.rabbim ramazanda susuzluga dayanmamız için güç kuvvet versin insaallah
canım yazmışsında mustafa eraslanın ürünü dedigin şeyde nedir ilk defa duydum .tabii önce Allahım ol diyecek ama rabbim sen ugraş terini dök daha sonra bana bırak der.bencede dogru olan bu biz elimizden geleni yapalım gerisini yaradana bırakalım canım.
ayrıca sıcaklar boguyorrrr türkiyede sıcakları en fazla hisseden yer adana olsa gerek boguyor bu nem ya Allahım yardımcımız olsun.rabbim ramazanda susuzluga dayanmamız için güç kuvvet versin insaallah
daha çok erkekler için sperm arttırıcı ve hareket arttırıcı panax diye bir ilaç canım...
ammmmiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı ramaznlar kızlar ramazanın boluğu bereketii sizleri bulsunnn GÖNLÜNÜZDEN HER NE GEÇİYORSA RABBİM BU MÜBAREK AYIN HÜRMETİNE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ
daha çok erkekler için sperm arttırıcı ve hareket arttırıcı panax diye bir ilaç canım...
anladım canım tşkler
canlarım ramazanınız hayırlı olsun. Rabbim sizleri sağlıklı hayırlı evlatlarla güldürsün İnşallah. dualarım sizlerle her zaman. Allahım gönlünüze göre versin İnşallah.
günaydın kızlarrrrr topraklarım neredesiniz yaaa bu topik öksüz kalmış
günaydın kızlarrrrr topraklarım neredesiniz yaaa bu topik öksüz kalmış
slm 6 yıllık evliyim 3 aşılama 1 micro sonuçlar olumsuz 2 aşılama adana balcalı hastanesinde yapıldı ve 2 denemede tutdu ama biyolojik hamilelik denildi yanı dış gebelik digeri ise özel ziyapaşa hastanesinde yapıldı tutmadı micro ise özael ankada tüp bebek merkezi (ankara özel tüp merkezi adanadaki merkez) herşey olumluydu 24 tane yumurta alındı 10 tanesi en kaliteli ama 2 tane konuldu fazla istememe ragmen 5gün tranfer yapılacaktı gelişimn yavaşladıgını ve ertesi gün yapılacagını dediler ozaman dünyam yıkılıd ve tutmucanı hissetdim ve tutmadıda ben tedaviyi görürken görümcemde yaptırdı 13 yumurta ve onada 2 tane emriyo kondu onun tutdu aynı merkezde yapıldı 1 hafta arayla ve ama sonuç olarakta 7 aylıkken karnında öldü şimdilikte düşünmüyorum seneye yazın kısmetse yaptıracam ama sanırım başkent hastanesinde yaptırırım ama kısmet rabbimden umut kesilmez allahım herkezin kucagına almayı nasip etsin
günaydın yeterrrrrrrrr öksüz ne demek sen varsın ya :)))))))))))))))
canımsın amiiiin. Allahım senden razı olsun. bencede ramazan bereketiyle gelsin İnşallah. dualarım her zaman sizinle bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. bugün kızımla cuma vakti dua ettik her zamanki gibi Rabbim kabul etsin İnşallah. sizleride bekletmeden sağlık hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. hepinizi çok çok çok seviyoruuuzcanım agzından bal damlıyor insaallah ramazan bereketiyle geldigi gibi bebişlerdede bereket verirde bizde meleklerimize kavusuruz.sende yavrunla bir ömür mutlu bir yuvada büyüt insaallah darısı diger bebbişerine insaallah
canım yazdıklarına çok üzüldüm. Allahım en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla kuzunu kucağına aldırsın İnşallah. özel ziyapaşada ben ilk aşılamamı yaptırmıştım nihat baykama ve inan hi memnun kalmamıştım çok fazla canım yanmıştı ve ilgide yoktu. ortamda çok kötüydü donmuştum. benim 3. aşılamada başkentte tutmuştu kızım oldu çok şükür. ordaki ortam daha güzeldi doktorlar ve hemşirelerde daha ilgiliydi. ziyapaşada doğum hanede yapmışlardı ve öyle donarak tek başıma yarım saat kalmıştım içeride. doktor işlemi nasıl yaptıysa o kadar canım yanmıştıki birde neymiş aletleri sorunluymuş dedi dedi sonra ben ah diyince ne var bağırıyorsun kızım demişti üstünede o zaman 350 lira vermiştik işlem için.. başkentte nasıl olduğunu bile anlamamıştım. ve doktorda çok iyi davranmıştı. işlemden sonra eşimi yanıma çağırmışlardı beraber dua ederek beklemiştik. üstelik hiçbir ek ücrette ödememiştim.slm 6 yıllık evliyim 3 aşılama 1 micro sonuçlar olumsuz 2 aşılama adana balcalı hastanesinde yapıldı ve 2 denemede tutdu ama biyolojik hamilelik denildi yanı dış gebelik digeri ise özel ziyapaşa hastanesinde yapıldı tutmadı micro ise özael ankada tüp bebek merkezi (ankara özel tüp merkezi adanadaki merkez) herşey olumluydu 24 tane yumurta alındı 10 tanesi en kaliteli ama 2 tane konuldu fazla istememe ragmen 5gün tranfer yapılacaktı gelişimn yavaşladıgını ve ertesi gün yapılacagını dediler ozaman dünyam yıkılıd ve tutmucanı hissetdim ve tutmadıda ben tedaviyi görürken görümcemde yaptırdı 13 yumurta ve onada 2 tane emriyo kondu onun tutdu aynı merkezde yapıldı 1 hafta arayla ve ama sonuç olarakta 7 aylıkken karnında öldü şimdilikte düşünmüyorum seneye yazın kısmetse yaptıracam ama sanırım başkent hastanesinde yaptırırım ama kısmet rabbimden umut kesilmez allahım herkezin kucagına almayı nasip etsin
kız yalnız benimle olmaz kiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canımsın amiiiin. Allahım senden razı olsun. bencede ramazan bereketiyle gelsin İnşallah. dualarım her zaman sizinle bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. bugün kızımla cuma vakti dua ettik her zamanki gibi Rabbim kabul etsin İnşallah. sizleride bekletmeden sağlık hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. hepinizi çok çok çok seviyoruuuz
canım yazdıklarına çok üzüldüm. Allahım en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla kuzunu kucağına aldırsın İnşallah. özel ziyapaşada ben ilk aşılamamı yaptırmıştım nihat baykama ve inan hi memnun kalmamıştım çok fazla canım yanmıştı ve ilgide yoktu. ortamda çok kötüydü donmuştum. benim 3. aşılamada başkentte tutmuştu kızım oldu çok şükür. ordaki ortam daha güzeldi doktorlar ve hemşirelerde daha ilgiliydi. ziyapaşada doğum hanede yapmışlardı ve öyle donarak tek başıma yarım saat kalmıştım içeride. doktor işlemi nasıl yaptıysa o kadar canım yanmıştıki birde neymiş aletleri sorunluymuş dedi dedi sonra ben ah diyince ne var bağırıyorsun kızım demişti üstünede o zaman 350 lira vermiştik işlem için.. başkentte nasıl olduğunu bile anlamamıştım. ve doktorda çok iyi davranmıştı. işlemden sonra eşimi yanıma çağırmışlardı beraber dua ederek beklemiştik. üstelik hiçbir ek ücrette ödememiştim.
canım sen varsın yaaa. canımsın yaaa. iyiki varsın iyiki tanımışım seni.
bende seni yüreği güzel arakadaşımm mesajını aldım sabah yineee teşekür ederim kuzummm
rabbim sana bebeğini bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?