Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

herhalde millet ya tatile gitti veya yaylaya ya da fırsat bu fırsat biraz çalışalım diyorlardır kızlar ne dersiniz malum erkeklerde evdeyse tamam artık:))))))))))))))

Selam Arkadaşlar ara ara siteye giriyorum ama değişiklik olmayınca yazasımda gelmiyor.Temmuzda başlamaya kararlıydım ama adetimden bir kaç gün önce annem ciddi rahatsızdı bende de kaldı.Yoğun zamanda başlamak istemedik.Şimdide Aralık ayına kadar kendimi dinlenmeye çekiyorum.Bünyemi ilaçsız rahat bırakmak istiyorum.Allah büyük ekim gibi kontrole gideceğim.Kısmet artık.Selamlar.:))

hakında hayırlısı olsun canımmm

canım bende giriyorum ama kimse gelmiyor artık. annene çok geçmiş olsun canım. şimdi iyidir İnşallah. herşeyde bi hayır var. bekle bakalım canım.

canım geçmiş olsun öncelikle dediğin gibi tedaviden önce hem ruhen hem bedenen rahat olman şart..hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişine kavuşursun...

EMILKAD annene buyuk gecmıs olsun rabbımın sıfalıgını versın canım

EYLULU merak edıorum aslında ben ,gebelıgı nasıl devam edıormu ?

YETER hala gelmedınmı

SULTANIM melegın nasıl?

bnde bakıorum ama kımseler gelmıor
ben aynı durumdayım
gecen ay cıft czgıyı grmustum ama sıddetlı agrıylan brlıkte kanama yasadım
nıe böle oluorum anlamıorum
ıse grmeyı kendımı maddı yonden toparlayıp
mayıs ayında 2. denememı yapmayı planlıorum ksımetse
adana baskent olurmu bılmıorum
cunku bızım spermımız sorunlu oldugu ıcın ımsı yontemını tercıh etmek ıstyıorum aslında
ankadada ve turan cetınıde kımse tavsıye etmıorum
bılmıoru artık
hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahhhhh

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bebişine kavuşursun imsi için istanbulu öneririm eğer senin için sıkıntı olmazsa...bir düşün derim canım..

canım yok dönmedim hala köydeyim

canım çok şükür iyiyiz çok sağol. sende iyisindir İnşallah. canım sen bi kan pıhtılaşma tahlili yaptırsan Allah korusun varsa ondanda olur. çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. hayırlısı olsun İnşallah canım. İnşallah meleğin bekletmeden gelir artık.

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bebişine kavuşursun imsi için istanbulu öneririm eğer senin için sıkıntı olmazsa...bir düşün derim canım..
cok sagol tatlım
ıstanbul yada ankarayıda dusnuyorum ama bakalım sartlara gore harekt etmek ıstyıorum
amm agezdın don evıne :)))))))))))

amın sultanımmmmm
bnde ıı yım cok sukur sultanın
facendekı mesajı grmedın sanırım
melegını op yerımeeeeeeee

cok sagol tatlım
ıstanbul yada ankarayıda dusnuyorum ama bakalım sartlara gore harekt etmek ıstyıorum
amm agezdın don evıne :)))))))))))

amın sultanımmmmm
bnde ıı yım cok sukur sultanın
facendekı mesajı grmedın sanırım
melegını op yerımeeeeeeee

ayın 20 sinde döneceğimm merkez çok sıcak

cumanız mübarek olsun kızlar. Allahım gönlünüzdekini en kısa zamanda olur kılsın İnşallah. en kısa zamanda sağlıklı hayırlı tatlı bebişleriniz olsun İnşallaaaah

cumanız mübarek olsun kızlar. Allahım gönlünüzdekini en kısa zamanda olur kılsın İnşallah. en kısa zamanda sağlıklı hayırlı tatlı bebişleriniz olsun İnşallaaaah

suyum yüreği kocaman arkadaşım sağol amin aminnn inşşşşşş
seni ve kızını öpüyorum canımmm
her cuma her duanda bizleri (beni ) hatırladığın için ve her seferinde mesajlarınla mutlu etiğin için teşekür ederim kuzum

Son düzenleme:

canımsın unuturmuyum hiç. her cuma değil her zaman dualarımda aklımdasınız dualarımdasınız. hepinizi o kadar çok seviyorum ve evlat sahibi olmanızı o kadar istiyorumki.sanırım bunu dualarımla yazdıklarımla hissettiriyorumdur. senin kızkardeşinide unutmuyorum. canım benim benim senin yüreğin çok güzel asıl canım. sesinden o kadar güzellikler hissediyorumki bilemezsin canım. seni ve hepinizi çok çok çok seviyorum. iyiki tanımışım sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…