canımsın unuturmuyum hiç. Her cuma değil her zaman dualarımda aklımdasınız dualarımdasınız. Hepinizi o kadar çok seviyorum ve evlat sahibi olmanızı o kadar istiyorumki.sanırım bunu dualarımla yazdıklarımla hissettiriyorumdur. Senin kızkardeşinide unutmuyorum. Canım benim benim senin yüreğin çok güzel asıl canım. Sesinden o kadar güzellikler hissediyorumki bilemezsin canım. Seni ve hepinizi çok çok çok seviyorum. Iyiki tanımışım sizi.
canımsın şimdi bile dua ettim Rabbim kurban olduğum Allahım sizleride güldürsün İnşallah en kısa zamanda hemde. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.ama sen beni hep duygulandırıyorsun[sıze=3][/sıze]
slm kızlar beni hatırladınız mı ? çookkk uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyordum .nedendir blmem yazamıyordum ellerim gitmiyordu.insan umutsuz olunca galiba ne bileyim işte.adanaya tayinimiz çıktı sonunda .taşınmayı bekliyorum.çom zor günler okul araştır ev topla ev gez falan filan işte.sırf bebek için geldik adanaya doktor falan var diye .şu telaş bitsin bir bende tüp bebeğe başlayacağım inşallah Allah nasip ederse .bu arada arkadşımın biri tüp bebekle hamile kaldı başkentte.allah tamamını erdirir inşallah dua edin kızlar.sizleri burayı aslında çoooooookkk özledim ama bir türlü cesaret edip yazamıyorsum.hayat beni mi yordu yoksa ben mi hayatı yoruyorum bilmiyorum kızlar.bu arada aynı sorun ablamda kız kardeşimde de var onlarda başkente gidiyorlar.aile boyu valla.gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz.en çok anneme üzülüyorum tabi.üçümüz içinde ayrı ayrı üzülüyr .işte böyle kızlarrrrrrr
aslında insan buraya girince rahatlıyor.aslında insan burda kendiyle yüzleşiyor gerçekleri görüyor .yaz mak iyi aslında ama artık o kadar güçlü değilim ..kızlar allah hepiimizin dualrını kabul etsin bu mübarek ayda inşallah .dualrım siznle çoooooooooookkk öptümmm
slm kızlar beni hatırladınız mı ? çookkk uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyordum .nedendir blmem yazamıyordum ellerim gitmiyordu.insan umutsuz olunca galiba ne bileyim işte.adanaya tayinimiz çıktı sonunda .taşınmayı bekliyorum.çom zor günler okul araştır ev topla ev gez falan filan işte.sırf bebek için geldik adanaya doktor falan var diye .şu telaş bitsin bir bende tüp bebeğe başlayacağım inşallah Allah nasip ederse .bu arada arkadşımın biri tüp bebekle hamile kaldı başkentte.allah tamamını erdirir inşallah dua edin kızlar.sizleri burayı aslında çoooooookkk özledim ama bir türlü cesaret edip yazamıyorsum.hayat beni mi yordu yoksa ben mi hayatı yoruyorum bilmiyorum kızlar.bu arada aynı sorun ablamda kız kardeşimde de var onlarda başkente gidiyorlar.aile boyu valla.gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz.en çok anneme üzülüyorum tabi.üçümüz içinde ayrı ayrı üzülüyr .işte böyle kızlarrrrrrr
canımsın şimdi bile dua ettim Rabbim kurban olduğum Allahım sizleride güldürsün İnşallah en kısa zamanda hemde. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.
canım tayininizin çıkmasına çok sevindim. seni hatırlıyorum tabiki gerçek adını bilmediğim için dua ederken elfida diyorum :). İnşallah tedavin güzel sonuçların ve kuzunu sağlıkla kucağına alırsın. dualarınada amin canım amin İnşallah. bizde seni öptük. İnşallah üçünüzünde en kısa zamanda yüzünüz güler canım
canımm benimyaaa Allah senden razı olsun bizim için diledigin bu karşılıksız güzel dileklerini rabbim karşılıksız bırakmasın seninde ne muradın varsa versin canım.elif eylülümüzü öp benim için canım rabbim onu sana senide ona bagışlasın saglıkla büyütmek nasip eylesin insaallahcumanız mübarek olsun kızlar. Allahım gönlünüzdekini en kısa zamanda olur kılsın İnşallah. en kısa zamanda sağlıklı hayırlı tatlı bebişleriniz olsun İnşallaaaah
bugun itibariyle çocuksuz bir arkadasım bile yok son çocuğu olmayan hatta en yakın arkadasım kendisi hamilelik haberini aldım bugun..allah hepsine uzun ömürler versin,sağlıklı sıhatli doğup büyüsünler tabi ama içim çok buruk..sadece 1 kere ağladım ve eşim kıyameti kopardı ...ben negatifliğimle hep üstüme kötüyü çekiyormuşum....
1 ayım kaldı hala orda mı yaptırsam burda mı yaptırsam kararsızım.....birgün kalkıp başkent diyorum 2 saate kalmaz vazgeçip ankada diyorumm..ooooofff çok yoruldum kızlar ben artıkk(((((
bugun itibariyle çocuksuz bir arkadasım bile yok son çocuğu olmayan hatta en yakın arkadasım kendisi hamilelik haberini aldım bugun..allah hepsine uzun ömürler versin,sağlıklı sıhatli doğup büyüsünler tabi ama içim çok buruk..sadece 1 kere ağladım ve eşim kıyameti kopardı ...ben negatifliğimle hep üstüme kötüyü çekiyormuşum....
1 ayım kaldı hala orda mı yaptırsam burda mı yaptırsam kararsızım.....birgün kalkıp başkent diyorum 2 saate kalmaz vazgeçip ankada diyorumm..ooooofff çok yoruldum kızlar ben artıkk(((((
canım senin neler hisetiğini çok iyi anlıyorum üzme kendini zamanı geldiğinde nşş sende anne olacaksın
biliyorsun adanada çok fazla seçme şansımız yok malesef umarım senin için hayılı olan yerin kararını verirsin ve bu tedavinde bebğin eni bulur
kızlar kızkardeş,m rahim filmi çekilmişti ama film tam çıkmamış bülent bey şey demiş ya kendiniçok kastın yada tüplerde bir sorun var bu yüzden laparoski yapalım demiş.nasıl yapıldığını araştırdık öğrendik ama yinede ne bileyim.ücret ne kadar zor mu ağrı oluyormu çok yatması gerekirmi.
kızlar kızkardeş,m rahim filmi çekilmişti ama film tam çıkmamış bülent bey şey demiş ya kendiniçok kastın yada tüplerde bir sorun var bu yüzden laparoski yapalım demiş.nasıl yapıldığını araştırdık öğrendik ama yinede ne bileyim.ücret ne kadar zor mu ağrı oluyormu çok yatması gerekirmi.
canım geçmiş olsun...ücreti yaptırdığın yere göre değişir canım ...anestezi ile yapılıyor..agrı duymuyorsun çok korkulacak bir operasyon değil.güzel tarafı rahimde tüplerde herhangi bir yapışıklık,tıkanma varsa müdahale edebiliyorlar..bu sayede tüp bebek öncesi başarısızlık en aza iniyor.inşallah hiç bir sıkıntı çekmeden atlatır...
kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?