Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ama sen beni hep duygulandırıyorsun[sıze=3][/sıze]

slm kızlar beni hatırladınız mı ? çookkk uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyordum .nedendir blmem yazamıyordum ellerim gitmiyordu.insan umutsuz olunca galiba ne bileyim işte.adanaya tayinimiz çıktı sonunda .taşınmayı bekliyorum.çom zor günler okul araştır ev topla ev gez falan filan işte.sırf bebek için geldik adanaya doktor falan var diye .şu telaş bitsin bir bende tüp bebeğe başlayacağım inşallah Allah nasip ederse .bu arada arkadşımın biri tüp bebekle hamile kaldı başkentte.allah tamamını erdirir inşallah dua edin kızlar.sizleri burayı aslında çoooooookkk özledim ama bir türlü cesaret edip yazamıyorsum.hayat beni mi yordu yoksa ben mi hayatı yoruyorum bilmiyorum kızlar.bu arada aynı sorun ablamda kız kardeşimde de var onlarda başkente gidiyorlar.aile boyu valla.gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz.en çok anneme üzülüyorum tabi.üçümüz içinde ayrı ayrı üzülüyr .işte böyle kızlarrrrrrr

aslında insan buraya girince rahatlıyor.aslında insan burda kendiyle yüzleşiyor gerçekleri görüyor .yaz mak iyi aslında ama artık o kadar güçlü değilim ..kızlar allah hepiimizin dualrını kabul etsin bu mübarek ayda inşallah .dualrım siznle çoooooooooookkk öptümmm

ama sen beni hep duygulandırıyorsun[sıze=3][/sıze]
canımsın şimdi bile dua ettim Rabbim kurban olduğum Allahım sizleride güldürsün İnşallah en kısa zamanda hemde. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.

canım tayininizin çıkmasına çok sevindim. seni hatırlıyorum tabiki gerçek adını bilmediğim için dua ederken elfida diyorum :). İnşallah tedavin güzel sonuçların ve kuzunu sağlıkla kucağına alırsın. dualarınada amin canım amin İnşallah. bizde seni öptük. İnşallah üçünüzünde en kısa zamanda yüzünüz güler canım

kuzuzm hayırlı olsun yeni işin evin ve tabiki tedvinde
rabbim yüzünü güldürsün inşşşşşş
biliyormusun bilmeme ama benimde kız kardeşim aynı bizde birlikte gidiyoruz başkente

canım allah razı olsun

bugun itibariyle çocuksuz bir arkadasım bile yok son çocuğu olmayan hatta en yakın arkadasım kendisi hamilelik haberini aldım bugun..allah hepsine uzun ömürler versin,sağlıklı sıhatli doğup büyüsünler tabi ama içim çok buruk..sadece 1 kere ağladım ve eşim kıyameti kopardı ...ben negatifliğimle hep üstüme kötüyü çekiyormuşum....

1 ayım kaldı hala orda mı yaptırsam burda mı yaptırsam kararsızım.....birgün kalkıp başkent diyorum 2 saate kalmaz vazgeçip ankada diyorumm..ooooofff çok yoruldum kızlar ben artıkk(((((

cumanız mübarek olsun kızlar. Allahım gönlünüzdekini en kısa zamanda olur kılsın İnşallah. en kısa zamanda sağlıklı hayırlı tatlı bebişleriniz olsun İnşallaaaah
canımm benimyaaa Allah senden razı olsun bizim için diledigin bu karşılıksız güzel dileklerini rabbim karşılıksız bırakmasın seninde ne muradın varsa versin canım.elif eylülümüzü öp benim için canım rabbim onu sana senide ona bagışlasın saglıkla büyütmek nasip eylesin insaallah

canım inanki yanlız deilsin erkekler içlerine atıyorlar biz onlar olmadıkları zaman aglıyoruz sızlıyoruz bagırıyoruz dejarz oluyoruz ama onlar ne yapsın eşinin yerine koy kendini canım ve onu suçlama ne olur.bak inanki pozitif olmak çok önemli eşin yanlış anlatmış olabilir ama inanki şansını yüzde 25 etkiliyor hep pozitif ol canım nerde yaptırdıgın deil nasıl hazırladıgın kendini önemli ben hamile kalıp çıkacam burdan de hep.insaallah güzel haberlerle gelirsin canım

canım senin neler hisetiğini çok iyi anlıyorum üzme kendini zamanı geldiğinde nşş sende anne olacaksın
biliyorsun adanada çok fazla seçme şansımız yok malesef umarım senin için hayılı olan yerin kararını verirsin ve bu tedavinde bebğin eni bulur

kızlar kızkardeş,m rahim filmi çekilmişti ama film tam çıkmamış bülent bey şey demiş ya kendiniçok kastın yada tüplerde bir sorun var bu yüzden laparoski yapalım demiş.nasıl yapıldığını araştırdık öğrendik ama yinede ne bileyim.ücret ne kadar zor mu ağrı oluyormu çok yatması gerekirmi.

canım ben olmadım ama kız kardeşim oldu balcalıda biz ücret ödemedik oaraya başkente ücretler ne kadar bilmiyorum ama telefonla öğrene bilirisin
infertiliteyi arayıp onlar sana bilgi verirler
kız kadeşim yaptırdı yumurtalıkların üzerinden iki delik açılıyor 1.ve ya2 dikişlik akşama evdesinn kız kadeşim hiç yatmadan ertesi gün işine dönmüştü

canım geçmiş olsun...ücreti yaptırdığın yere göre değişir canım ...anestezi ile yapılıyor..agrı duymuyorsun çok korkulacak bir operasyon değil.güzel tarafı rahimde tüplerde herhangi bir yapışıklık,tıkanma varsa müdahale edebiliyorlar..bu sayede tüp bebek öncesi başarısızlık en aza iniyor.inşallah hiç bir sıkıntı çekmeden atlatır...

teşekkürler kızlar çok yardımcı oldunuz kafamız rahatladı vallahi.öpüyorum kızlarrrrrrrr

ben mart ayında oldum adana acıbademde
oranın devlette anlaşması yok 7000 tl gibi bişe tuttu benim özel sigortam olduğu için hiç ödeme yapmadım...
anladığım kadarıyla tanı amaçlı olan arkadaslar ertesi gün işe falan gidiyormuş hemen ayaklanıyorlarmış..ben 3gün falan sıkıntı çektim çok gaz sancım oldu 1 haftayı buldu kendimi normal hissetmem.. iki kasıktan delik açılıp göbeğin hemen altından ufak bir kesiğle giriyorlar...dikişlerimde yakşalık 1 ay sonra attı kendiliğinden.genel olarak çok ağrılı sızılı olmuyor ben sadece gaz sıkıntısı çektim yanii.

ben mart ayında oldum adana acıbademde
oranın devlette anlaşması yok 7000 tl gibi bişe tuttu benim özel sigortam olduğu için hiç ödeme yapmadım...
anladığım kadarıyla tanı amaçlı olan arkadaslar ertesi gün işe falan gidiyormuş hemen ayaklanıyorlarmış..ben 3gün falan sıkıntı çektim çok gaz sancım oldu 1 haftayı buldu kendimi normal hissetmem.. iki kasıktan delik açılıp göbeğin hemen altından ufak bir kesiğle giriyorlar...dikişlerimde yakşalık 1 ay sonra attı kendiliğinden.genel olarak çok ağrılı sızılı olmuyor ben sadece gaz sıkıntısı çektim yanii..

elif hosgeldın tatlım
senı hatırlamaz olurmuyuz
tedavın hayırlı olur ınsallah

carmen senı en ıı anlıcak olan bzlerız merak etme canım
ama bu hayatta pozıtıf olmak zorundayız

rabbm hayırlısını versın herkes ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…