Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar ,

kışın bi süre takip etmişdim sizleri o günden bugüne hamile kalan arkadaşlar varsa allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin , benim gibi olmayanlarında allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...

ben pkoluyum , 6yıllık evliyim ,1 hamilelik yaşadım malesef kalp atışı olmadı ve aldırmak zorunda kaldım,bu yaz adana mı malatyada mı tüp bebek yaptırayım diye düşünürken burdaki drum aşılama için kandırdı beni ve malesef 2 olumsuz aşılamam oldu ,hatta dün 2. nin tutmadığını öğrendik test günü bile gelmeden adet neyse 3.yüde sadece tüp bebek raporu için yaptırıcam,eşimle bu ayıda aşılamyla kapatıp 15 tatile kadar bebek işini rafa kaldırmaya karar verdik,hem maddi hemde manevi yönden toparlanmamız lazım vex bize uzunca bi zaman lazım... şimdi benim size 2 sorum olucak,başkentte tüp bebk raporu çıkartabiliyormuyuz ? ve rahim filminin belli bi süresi var mı ? çünskü benim nerdeyse 4-5 yıl oldu çektireli o geçerli olur mu onu merak ediyorum...

hoş geldin aramıza
geçmiş olsun canım
başkentte tüp raporu çıkatıla biliyor ereki hsg varsa kabul edeilir diye biliyorum sorun çıkartacakalrını snamıyorumm
inşş mikroya gerek kalmadan bebeğin gelir

sağolasın canım , ben bilmeden bi hata yaptım yaaaa ,ben 3 aşılama gerek zannediyordum rapor için 2 yeterliymiş dün dr gittim daha masadan kalkmadan 3. yü istiyorum dedim sonra drum söyledi 2 tane yettiğini eşimde dr ne diyorsa onu yap dedi drum herseferinde şansın arttığını söyledi ve bende böylece 3. aşılamaya başlamış oldum ,ilaçlarımıda almıştım zaten ,sonra adanadaki bir arkadaşımdan başkentin telini arayıp bilgi aldım görevli kadın ve hemşire ikide birde toplantımız ndiye diye başım ın etini yedi ilk şartları oymuş ne saçma bişey yaaa neyse sonra dr aradım yaptırmazsak sorun olurmu dedim olmaz dedi ama ne bileyim ayağıma dolandı bu aşılama bsi işaret mi acaba dedim ve yaptırmaya karar verdim oldu olmadı 1 ay sonra aranızdayım arkadaşlar,raporun çabuk çıkarıldığını söyledi görevli ben zaten 15 tatilde düşünüyorum yaptırmayı ,raporun geçerlilik süresi ne kadar bir de ne kadar süre oyalanıyoruz yani 15 tatilden ne kadar önce gitmeliyim dr?

canım evet 2 aşılama yeterli şansın artığna ben inanamıyorumzaten aşılamada şans %15 dr bunun dahada az olduğunu düşünüyorlar aşılamnın eğerki tutarsa tek iyi tarafı gebelite sıkıntı daha az olyor tüp bebeğe oranlar
ama sen aşılama kararı almışsın umarım bebeğinle buluşursunn
tüp bebek kısa prokotele 15 gün sürer

herkesin KADİR GECESİ mübarek olsun.RABBİM gönlünüzden gecen her ne varsa hayırlı kılıp,hayırlı zamanda sıze nasip eylesin.DULARDA bulusmak dılegıylen ınsallahhh

günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş

Sponsorlu Bağlantılar

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.

Hz. Muhammed (s.a.v)

* * *

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

canlarım ciğerlerim güzel anne aday adaylarım İnşallah seneye bayramı sizde kuzularınızla geçirirsiniz. hep dualarım sizinleydi. ramazan boyunca hep dua ettim. mesajlarlada size bildirmek istedim İnşallah güzel duygularımı size ulaştırabilmişimdir. hepinizi çooook seviyorum. bayramınız mübarek olsun. teyzeleri şekerlerimizi ve bayram harçlıklarımızı hazırlayalım lütfen. bayram şekeri kızım ellerinizi öpüyorrr. eşlerinize ve ailelerinizede çoook selamlar. büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. kızımda herkesten küçük olduğu için hepinizin elinden öpüyorrrr.

canım benm gecmıs bayramın mubarek olsun ınsallh
ay yerım ben o kızı
el opermıste seker harclık ıstermıste
bayram kutlarmıs
masallh ona
gamzelı gusel
yerım senınde gusel yuregını
dualrın ıcın allh razı olsun canım benımmmmmmmmm

bugün benim doğum günüm. doğum günümde hepiniz için bir sonraki yaşıma kadar hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmanızı diliyorum İnşallah. hepinizi kocaman öptük

bugün benim doğum günüm. doğum günümde hepiniz için bir sonraki yaşıma kadar hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmanızı diliyorum İnşallah. hepinizi kocaman öptük

suyum doğum gününde bile unutmamışsın bizleri sağol kuzum canım valla ben geliyorum gidiyorum kimse yok eeeeeeeeeeeeeeeee bu durumda yazacak bir şeyde olmuyor malesefff birde bu aralar yoğunum biraz nettede sık giremiyorumm

dua ettim tabi canım. her zamanda ediyorum. bende gelmiycem artık canım. bakıyorum kimse yazmamış ama eminim herkes giriyor bi yerlere yazıyor. neden bu sayfayı böyle bırakıyoruz yaa. sen nasılsın canım eşin nasıl oldu. öptük seni

suyum bilmiyorum kimse neden gelmiyor kuzummm
canım eşimin kistinde büyüme varmış yeniden ameliyat olmaz dedi dr yeni ameliyat olduğu için bir süre ilaçla bakalım sonrasına sonra bakacağız dedi

suyum bilmiyorum kimse neden gelmiyor kuzummm
canım eşimin kistinde büyüme varmış yeniden ameliyat olmaz dedi dr yeni ameliyat olduğu için bir süre ilaçla bakalım sonrasına sonra bakacağız dedi

rabbm esıne sıfalık versın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

havvacığım çok geçmiş olsun canım. Allahım şifasını versin İnşallah. yüzünüze baksın İnşallah. Rabbim sizide güldürsün İnşallah.
esracığım sende gelmiyorsun kızzz. acık bişeyler yazın yaa.

canım sağol allah razı olsun

evet esrayı bende eözledimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…