Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben burdayım bakıorum kımsecıkler yok
sohbet yok
yazan yok
tek basımada yanıtsız konusmak ıstemıorum
ayrıca esrayı cok ozledım bnde

ben burdayım bakıorum kımsecıkler yok
sohbet yok
yazan yok
tek basımada yanıtsız konusmak ıstemıorum
ayrıca esrayı cok ozledım bnde

valla ben kk en çok topiğe yazanlardanımdır en az 25 topik var girdiğim günlükkk
ama bir erkek infertilitesi birde burası benim ilk topiğimdir o yüzden mutlaka ziyaret ediyorum günlük ama seninde dediğin gibi başkası yamıyorsa yazacak bir şey bulamıyorsun

Kendılerı bılır bz zaten facedende telefondanda gorusuyoruz sultanlanda senlende esraylanda.
Yazmak ıstemeyenede zorla yazdıramazsın

acaba yaz diyemi dedim önce ama kızların hepsi başka topiclerde. hergün günaydın bari yazsak oda bişey değilmi ama. ben hepinizi çoook seviyorum. lütfennn toplanın yaaa. bakın başka yerlerde dualar falan görüyorum. bende tesbih çekerim. yapmak isteyen varsa yazsın buraya . duadan başka neyimiz var değilmi ama. en azından farklılık olur. konu olur birde. dualarımız zaten hep sizlerle

kızlar sizin yapacağınız (dua vs )her şeye katılırım ben de

kızlar sizin yapacağınız (dua vs )her şeye katılırım ben de

hadi bir gün belirleyelim ve o gün birinden başlayalım. günde bir kişiye 1000 fatiha çokmu olur. katılım az olursa dedim yani. ama ben bayağı okumaya çalışırım ALlahın izniyle. herkes bi fikir verirse ona göre belirleyelim

evet herkes baska topıklerde
merak edıoruz
gecmıste herkes yaazardı bırseyler paylasırdı
ne olduysa herkes gıttı
sımdı gene sadece asagıdan bakılıp gıdılıor

suyum günaydınnnn canım ben kendime 72.000 fatiha başladımm onu okuyorum esrada bilir onların topiğinde ihlas okuyoruz başka 3topiktede meryem okuyoruz ben buradada okunmasını çok isterim kime isteseniz elimizden geldiği kadar neden olmasınn

evet herkes baska topıklerde
merak edıoruz
gecmıste herkes yaazardı bırseyler paylasırdı
ne olduysa herkes gıttı
sımdı gene sadece asagıdan bakılıp gıdılıor

ben hep söylülüyorum burada sadece tedavilerimizi değil he rşeyi paylaşa biliriz diye
bizim bir erkak infertilitesi geyik topiğimiz vardı ne kadadr matraktıııı ne kadar eğlenirdikkk (tabi şimdi kimse yok oardada)

o zaman yarın senden başlayalım cuma mübarek gün. sonraki gün esraya olsun sonraki gün bana olsun çocuk için olması gerekmiyor sonuçta herkese niyetine. sonrada isteyen olursa ona. siz dua belirleyin ben uyarım

o zaman yarın senden başlayalım cuma mübarek gün. sonraki gün esraya olsun sonraki gün bana olsun çocuk için olması gerekmiyor sonuçta herkese niyetine. sonrada isteyen olursa ona. siz dua belirleyin ben uyarım

ne istesen,z okuyalım ama ben adetliyim 4 gün kadar bir şey okuyamam

Selam kızlar burdayızzzzzzzz.Kaçmak yok.İnanın yoğunluktan giremiyorum.Kendinize iyi bakın .esra,yeter , sultan ... kızlar öptüm.Selamlar.

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr

günaydınlar hayırlı cumlarrrr

Selam kızlar burdayızzzzzzzz.Kaçmak yok.İnanın yoğunluktan giremiyorum.Kendinize iyi bakın .esra,yeter , sultan ... kızlar öptüm.Selamlar.

canlarım benim hayırlı cumalarr. ne zaman derseniz başlayalım. ama başlayalım artık. dua niyetine diyince ve tesbih olunca adet etkilemiyor diye biliyorum havvacığım ama sen daha iyi bilirsin canım. bende şimdi yasinimi okudum sizin için dua ettim. Allah kabul etsin İnşallah. hepinizi çoook seviyorum.
emineciğim çok geçmiş olsun canım. hemencecik iyileşirsin İnşallah. bak adana buluşması olacak iyileşte sende gel. tabi ben gidebilirsem. hepinizi kocaman öptükkk

Canım teşekkürler yarın tekrar dr ye gideceğiz umarım alcı olmaz.Buluşmata her zaman hazırım öncelik kızına gelip ,onu yemeyi düşünüyorum.
yeter canım sen nasılsın?Öpüldünüz.

Canım teşekkürler yarın tekrar dr ye gideceğiz umarım alcı olmaz.Buluşmata her zaman hazırım öncelik kızına gelip ,onu yemeyi düşünüyorum.
yeter canım sen nasılsın?Öpüldünüz.

optummmmmmmmm hepınızı
emılkad hosgeldın tatlım
gır arada bır :)

günaydın canlarım. inşallah alçı olmamıştır ayağında hemen iyileşir canım. tabiki ne zaman istersen. buluşmayada gidebiliriz İnşallah. esraa sende sık sık gel canım yaa. hepinizi kocaman öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…