slmmmmmmmmmmmmmmmmm esra su emikad nasılsınız kızlarrrrr
ben yorgunum kızlar yaaaa biliyorsunuz eşimden dolayı yorgunummmm ama rabbim bu günümüzü artamasınnn
sağol canım çoook şükürrrrrrrr. canımsın yaa amin Allahım eşinede sağlık versin. sanada güç kuvvet versin canım. sen neler yapıyorsun
sultancık ben hep burdayım kımse yazmayınca tek basıma konusmak gelmıor ıcımden :)
yetercıgım ıyıyım sekerm
rabbm sabrının mukafatını saglıklı bır yasamlan versın ınsallah
Su yeter esra canlar hepinize Allah iyilik versin.Öpüldünüz.Kızlar ayakta bağlarda zedelenme varmış alçıya çok şükür almadılar.Görüşelim.
yeter buradan yazamıyorum özelden yada faceden konuşalım.Selamlar.
yercim sendemi başkentte tedavi görüyon ne zaman başlican yada başladınmı tedaviye
Su yeter esra canlar hepinize Allah iyilik versin.Öpüldünüz.Kızlar ayakta bağlarda zedelenme varmış alçıya çok şükür almadılar.Görüşelim.
yeter buradan yazamıyorum özelden yada faceden konuşalım.Selamlar.
günaydın canlarım. ben bugün havvacığım için tesbihe başlıyorum. duyurulur. okumak isteyen herkes için diyorum belki kendimi zorlayacam okumayan olmazsa ama 500 fatiha diyorum. aslında 1000 olsun çok isterdim ama gelen olmazsa o kadar yapamam. gelmek isteyen katılmak isteyen olursa adını eklerse sevinirim. tabi arttırmak isteyende hepinizi öptümmm.
suyum kuuzm ne olur kendini yorma olurmu senin bebğin var
canımsın bunun yorgunluğumu olur. okuyabildiğim kadar artık. akşama kadar okuduğumu yarın yazarım artık belki geceye kadar okurum çünkü. İnşallah bitirebilirim. öptük seni güzel arkadaşım benim
canım sağol ama yorma kendini mesajı aldım ama sayfayı bulamadım link atarmısın
canım bu sayfayı demiştim. sonra aradım seni telin meşguldu.
kızlar dualarınızı Allah kabul etsin.hAFTAYA RAHATLARSAM BEN DE OKUYAYIM.nEYİ KAÇ DEFA OKUYORSUNUZ?
havvacığım kusura bakma cnaım okuyamadım. kızıma evelki gün aşı yapılmıştı sürekli ağlıyor üstüne öğlen kaynanam. akşam üstüde annemler gelince okuyamadım. bugün İnşallah okumaya çalışacam. ne okursam kar diyorum. emineciğim merhaba nasıl oldun canım. inşallah okuruz. ya siz başlayalım diyin başlayalım. başka yerde okuduğunuz şeyler varsa kendiniz için onada yardım ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?