Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

slmmmmmmmmmmmmmmmmm esra su emikad nasılsınız kızlarrrrr
ben yorgunum kızlar yaaaa biliyorsunuz eşimden dolayı yorgunummmm ama rabbim bu günümüzü artamasınnn

slmmmmmmmmmmmmmmmmm esra su emikad nasılsınız kızlarrrrr
ben yorgunum kızlar yaaaa biliyorsunuz eşimden dolayı yorgunummmm ama rabbim bu günümüzü artamasınnn

sağol canım çoook şükürrrrrrrr. canımsın yaa amin Allahım eşinede sağlık versin. sanada güç kuvvet versin canım. sen neler yapıyorsun

sultancık ben hep burdayım kımse yazmayınca tek basıma konusmak gelmıor ıcımden :)

yetercıgım ıyıyım sekerm
rabbm sabrının mukafatını saglıklı bır yasamlan versın ınsallah

sağol canım çoook şükürrrrrrrr. canımsın yaa amin Allahım eşinede sağlık versin. sanada güç kuvvet versin canım. sen neler yapıyorsun

canım yaa hayat telaşı işte uğraş uğraş bitmiyor valla sen nasılsın yeğenim nasıl

sultancık ben hep burdayım kımse yazmayınca tek basıma konusmak gelmıor ıcımden :)

yetercıgım ıyıyım sekerm
rabbm sabrının mukafatını saglıklı bır yasamlan versın ınsallah

diğer topikte gördüm ama yazamadım canım cenazeniz varmış başın sağolsunnn

Su yeter esra canlar hepinize Allah iyilik versin.Öpüldünüz.Kızlar ayakta bağlarda zedelenme varmış alçıya çok şükür almadılar.Görüşelim.
yeter buradan yazamıyorum özelden yada faceden konuşalım.Selamlar.

canımmmmm geçmiş olsun
ya ben face de bir oyuna sardım (daha doğru kadeşlerim bulaştırdı ) onun için giriyorum ama sen
hiç denk gelmedin be kuzum konuşalımmmmm özleştik

yercim sendemi başkentte tedavi görüyon ne zaman başlican yada başladınmı tedaviye

ben 3 defa yaptırdım baş kente yeniden ne zaman başlayacağım belli değil 2defada turan çetin tüp bebkte yaptırdımm

çok şükür alçıya alınmamış çok sevindim canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ayağın. görüşelim canım en kısa zamanda.

canlarım bugün bi arkadaşım doğuma gitti. telefonum bozum görüşemedim. akşam faceden görüştüm ve sizin içinde dua etmesini istedim. Allahım kabul etsin İnşallah

günaydın canlarım. ben bugün havvacığım için tesbihe başlıyorum. duyurulur. okumak isteyen herkes için diyorum belki kendimi zorlayacam okumayan olmazsa ama 500 fatiha diyorum. aslında 1000 olsun çok isterdim ama gelen olmazsa o kadar yapamam. gelmek isteyen katılmak isteyen olursa adını eklerse sevinirim. tabi arttırmak isteyende hepinizi öptümmm.

suyum kuuzm ne olur kendini yorma olurmu senin bebğin var

suyum kuuzm ne olur kendini yorma olurmu senin bebğin var

canımsın bunun yorgunluğumu olur. okuyabildiğim kadar artık. akşama kadar okuduğumu yarın yazarım artık belki geceye kadar okurum çünkü. İnşallah bitirebilirim. öptük seni güzel arkadaşım benim

canım sağol ama yorma kendini mesajı aldım ama sayfayı bulamadım link atarmısın

Son düzenleme:
kızlar dualarınızı Allah kabul etsin.hAFTAYA RAHATLARSAM BEN DE OKUYAYIM.nEYİ KAÇ DEFA OKUYORSUNUZ?

havvacığım kusura bakma cnaım okuyamadım. kızıma evelki gün aşı yapılmıştı sürekli ağlıyor üstüne öğlen kaynanam. akşam üstüde annemler gelince okuyamadım. bugün İnşallah okumaya çalışacam. ne okursam kar diyorum. emineciğim merhaba nasıl oldun canım. inşallah okuruz. ya siz başlayalım diyin başlayalım. başka yerde okuduğunuz şeyler varsa kendiniz için onada yardım ederim.

kızlar dualarınızı Allah kabul etsin.hAFTAYA RAHATLARSAM BEN DE OKUYAYIM.nEYİ KAÇ DEFA OKUYORSUNUZ?

kızlar sağolunnn teşekür ederimm
suuuuuuuuuuuu bebeğim ne olur zorlama kendini bende ancak 100.200 tane okuyabiliyorum yavaş yavaş bitecek inşşşşşş
lütfen yeğenimi üzme öp mis kokulu yeğenciğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…