Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım sana mesaj attım okumuşsundur İnşallah. Allah kabul etsin diyelim ne diyelim öyle değilmi canım. yerine öptüm kızımı teyzesi. bizde seni öptük

başkent hast. ile ilgili yazılanları yeni deneyimi olanları vss..takip etmek için giriyorum sayfaya fakat her girdiğimde sayfa inanılmaz ilerlemiş oluyor ve çoğu da sohbet oluyor...

sizlerden ricam lütfen burdan özel sohbet yapmayalım arkadaslar inanın çok kısıtlı zaman aralığında girip çıkıyoruzzz....lütfen.........

inanılmaz ilerlemişmi :26: canım kimse bişey yaptırmıyor vede yazanda yokki zaten. ben ve bi kaç arkadaşta birileri girsin bişeyler olsun diye uğraştık ama gördüğün gibi giren yok. ayrıca dua ediyoruz birbirimizden haberimiz olsun istiyoruz. ki zaten bir daha girmeyecem onuda söyleyeyim. sayfada kaybolur gider. senden sonra gelecek kimsede göremez ve faydalanamazda. en azından bi günaydınla bile olsa sayfa güncel kalıyordu. birde şu var burda bütün arkadaşların yolu ordan geçti ve soracağın merak ettiğin bişey varsa severek cevaplanırdı. zaten diğer sayfalardaki gibi sohbet muhabbette yok. sayfa bile ilerlemiyor. Allahım senin yolunu açık etsin canım. İnşallah Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip eder.

günaydın iyi pazarlar su canımmmm nasıslın yeğenim naıslll
CARMENNNNN merak etiğin bir şey varsa elimizden geldiği kadar cevaplarız

Günaydın kızlar.Şu an hayatımızda değişiklik olmadığı için yazamıyoruz ancak selamlaşıyoruz.Yani beklemedeyiz.Değişikliklleri yazarız.Varsa soru bilebildiğimiz kadar yardımcı olalım.Su canım girmem deme görüşelim.

merhabalar ,ben 5 yıılık evliyim ve mersinde oturuyorum .tüp bebek yaptırmayı düşündüğümüz için bundan 6-7 ay önce turan çetin tüp bebek merkezine gittik bir ön görüşme yaptık ,bize tüp bebekten önce aşılama önerdiler.bu geçen süreçte turan çetin tüp bebek merkezinin pek iii olmadığını söylediler ve başkent hastanesini önerdiler,bizimde kafamız karıştı bana bu konuda yardımcı olur musunuz.şimdiden teşekkürler...

sayfanın ilerlememsini su son zamanla ilgili söylüyorsun sanırım..
ama ilk sayfadan itibaren okumaya başladım ve bitmek bilmiyor en baştan bi okumaya başlasan ne demek istediğimi anlarsın sende çoğu günaydın nasılsın bugun şunu yaptık vss.. yoksa yanlış anlaşılması gereken birşey söylemedim ben...girmemeni gerektiren bir durum da yok..yardım etme isteyinizi anlıyorum allah razı olsun ama soru cvp şeklinde yazısırsak bnm gibi sadece 5-10 dk için girip çıkması gerekn arkadaslara daha faydalı olur diğer günaydınlaşma kısmını başka topikte yapabiliriz demek istedim...sayfanın geri kalması çok mühim değil yoksa hertürlü isteyen bulur cnm..

ben turan çetine hiç gitmedim ama konuşan 10 kişiden 7-8i mennun olmadığı için eledim direk.
.ankadada bir kez tüp bebek denemem oldu şimdi 2.ye başlaycm ama başkent ankada arası gidip geliyorum..çevremde çoğu insan başkent diye diretiyor..
başkent istiyorsan önce toplantıya katılıyorsun(randevu isterken katılmıştım desende olur genel olarak bilgi veriyorlar o toplantıda) daha sonra hemşirelerle randevun oluyor onlarda yapılması gerekn tetkikleri vs..anlatıyor(ben bugun randevu için aradım ta cumaya görüşme randevusu verildi önceden araki ha deyince sorun çıkmasın) sonrasında dr.dan randevu alıp adetinin 3.günü başlıyorsun cnmm..

yalnız arkadaşlar ilk konuyu açan kişi 2008 de açmış aradan 3 yıl geçmiş sayfa 450 lerde abartıldığı gibi bir artı yok carmen soru-cevap şeklinde olursa herkes yardımcı olur arkadaşım.ama sen belki önceki yazılanlarda farklı yöntem denemişlerdir farklı tedaviler yapmışlardır ben onları öğrenirim diyorsan malesef o da yok canım.ben topiği baştan okudum sayılır.hele son zamanlarda hiç ilerlemiyor.diğer topiklere göre...ama sende başka bir topik açabilirsin mesela yazmak isteyen oraya yazabilir.yeter,su, esra8 olmasa topik kaybolup gidecek bence onlara haksızlık olur.burda hem bilgi alışverişi var hem hal hatır var ...

KIZLAR MRHB nasılsınızzzzz arkadaşlar burası bizimm buluşma yerimiz herkese her fikre açıktırr herkesi beklerizzz
canlar ben TURAN ÇETİN TÜP BEBEK MERKEZİNDE 2 DEFA MİKRO YAPTIRDIM 3 defada başkentte en başlarda başkenti ankadayı(bu merkezlerin kötü olduğunu söylemiyorum ) tanımadan önce acaba yanlış yerdemiyim diye düşünüyordumm ama hayır turac çetin tüp bebk merkezi bence bana göre iyi bir merkezz turan hocada işinde iyi bir hocaaaa ben böyle düşünüyorummm

Canım ben turan çetine hiç gitmedim.Balcalıyı bizzat gözlemledim ama dr.unn ortalıkta yada yer bulduğu ilk yerde hasta ile görüşmesi beni rahatsız etti .Şu an balcalı yada turan çetini bikmem ama bana başkentti tayfun bağışı dr önermişti ama tayfun bey o yıl acıbademe gitti ,bende başkent tüpte esra hanımla devam ediyorum bu konuda içim rahat, kısmet olursa ilerleyen ayda tekrar onla deneme yapacağım.

teşekkür ederim...bende esra hanımın ismini buradaki yazılarda çok okudum ,bu kadar kişi yanlış düşünmüyordur diye düşünüyorum:44: randavu istediğimizde alabiliyor muyuz acaba ,çünkü tam olarak anlamadım seminer veriyorlar gibi yazılar okudum bir bilgin var mı canım.

teşekkür ederim...bende esra hanımın ismini buradaki yazılarda çok okudum ,bu kadar kişi yanlış düşünmüyordur diye düşünüyorum:44: randavu istediğimizde alabiliyor muyuz acaba ,çünkü tam olarak anlamadım seminer veriyorlar gibi yazılar okudum bir bilgin var mı canım.

canım seminer infertilite has bu konuda bilği vermek için yapılıyor genelikle seminere katılmanız gerekiyor diyorlar

önce yazacaktım ama çok acele çıkmam gerekti:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
su canım sen son zamanlarda bu topik için çok çabaladınnn BURASI SENSİZ VE KARA KIZ OLMADAN OLMAZZZZ
sizi seviyorum biliyorsunnnnnn (kara kızı senden daha çok seviyorum sanırım )sizi ama en çok kara kız

Haklısın canım topğin ilk annesi nerede?Olmazsa olmaz

İlk defa gidenlere Esra Hanım toplu olarak seminer veriyor.Daha sonra ilk adetle gidiyorsun.Gerekli işlemlere dr. karar verip tedavi sürecine göre aşılama, tüp.. başlanıyor.

kesinlikle katılıyorum sana canım.carmenin gergin bir anına geldi heralde öyle düşünmek istiyorum yani.gerçektende çok ayıp etmişsin suya karşı.bu sayfa bizden önce bu şekilde ilerledi bizim zamanımızdada bu şekilde bizden sonrada eminim bu şekilde devam edecek.thorbankında dedigi gibi eger istiyorsan soru cevap tüp bebek şeklinde bir sayfa açabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…