Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben tek bir kişiyi baz alarak birşey söylemedim sadece 1.sayfadan itirabern okumaya başladım okudum okudum okudum çoğu msj.dada sohbet olduğunu gördüm ve en son direk son sayfayı açıp düşüncemi paylaşarak ricada bulundum vakit yok sürekli giremediğim için okuyamıyorum dedimm.....

sizde son zamanlarda zaten ilerlemiyorki dediniz bnm düşünceme karsılık açıklamanızı yaptınızz ben şu an hayretler içersindeyim gergin bir anıma gelmedi çok medeni bir şekilde düşüncemi paylaştım tüm topiği okuyamadım zatenn.su isimli arkadasın ne yazdığını bile bilmezken ona neden ayıp etmiş oldum hiç anlamadım..

tamam arkadaslar siz nasıl istiyorsanız öyle devam etsin topiğiniz......başkentle ilgili şeyleri konuşup paylaşmayı arzu etmiyorsanız o sizin tercihinizz....

ben başkentte başladım bugun itibariyle bnm gibi gerçekten bilgi almak için topiğe giren diğer arkadaslar merak ettikleri şeyleri özelden msj atabilirler.

sevgılı carmen,

baskentte tedavıye baslayanların sna ozelden mesaj atmasına gerek yok cunku burda ben emılkad yeter su bebegım dıger esra eylul ..... gelmıs gecmıs herkes baskentte tedavı asaması gecrmıs kısıler...her turlu yardımcı olabılırız,

bastan sona kadar okumussun topıgı,sohbetlere rastlamıs olabılırsın helede son zamnlarda bunu daha sık gormus olabılırsın.ama hangı topıge gıdersen gıt acılan baslık hakkında sadece konusulmuyor.

madem cok vaktın yok okumak ıcın,sana her turlu konuda yardımcı olabılırız,merak ettıklerın ogrenmek ıstedıklerın acısıından.....

bızım amacımız,topık arkalara gtmesın,sohbet bolunmesın vede bırbrımızden haberdar olalım.topu topu zaten gıren 3 4 kısı var.
senınde art nıyetlen yazdıgını sanmıyorum,ama 2 satırlık sohbetten rahatsz olan varsa ıstedıgı baslık adı altında kendı topıgınde baskalrı tarafından nasıl olsa bılgılerıdırılır....

carmen öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah olumlu sonuç alırsın yazmışsın başkentle ilgili konuda konuşmak istemiyorsanız paylaşım yapmak istemiyorsanız siz bilirsiniz diye vallahi kim soru sorduysa cevapladık kimseyi cevapsız bırakmadık.şimdi de soran olsa cevaplarız atla deve değil ne de olsa.diğerlerindeki prosedür onlarda da var.tedaviler aynı,para aynı, ilgi alaka özeller gibi pek değil seminer var,tayfun hoca vardı bir şimdi o da yok....neyse canım bu konu kabak tadı vermeye başladı artık sen inşallah mutlu bir haber verirsin bize de uzun zamandır güzel bir haber alırız rabbim emeklerini boşa çıkarmasın....

canlarım çok teşekkür ederim. sohbet olmayan topic varsa banada göster canım. gerçekten yok. sonuçta burası sadece sorma yeri değil. birazda aynı sorunları birleştirip bişeyleri paylaştırma amaçlı oluşmuş sayfalar.kendimizden bahsetmezsek nasıl güvenecez birbirimize. bi günaydın bi nasılsın demezsek nasıl sıcak bi ortam olacak. üsteik şuda varki ben burda olmakla canım arkadaşlarıma umut olduğuma inanıyorum. burada tanışıp sürekli telefonda görüştüğümüz arkadaşlarım var. hatta yüzyüze görüştük. doğumuma bile geldi canım esram. kim ne sorsa hem yardımcı olmaya çalıştık hemde dualarımıza onuda kattık. hiç soru sorup açıkta kaldınmı. bak belki önceden yazılmıştır yada araya kaynamıştır bişeyler.istersen geçmişi hiç okuma sen sor inan bana bunu yazmıştık demez hiç kimse. ben buradan tanıştığım bütün arkadaşlarmı çokkk seviyorum. kızımda hepsini tanıyarak büyüyecek İnşallah. bu arada tedavin hayırlı olsun İnşallah sende güzel bi sonuç alır bize haber verirsin. burada farklı konuşmalar olur. canım arkadaşlarım benim için yazdıklarınıza çok teşekkür ederim. iyiki tanımışım sizleri. iyiki varsınız. Allahım hepinizin yüzünü güldürsün İnşallaaaah

Sızlerden oldukca uzun zamandır ayrı kaldım kızlar haklısınız ama sureklı yazdıklarınızı ve sızlerı takıp ettım.Zaten S&U yeter ve Esra ıle sureklı telden konusarak bırbırımızden haberdar oluyoruz.Bızım bu topık gercekten cok oksuz kalıyor.Bırkac kısı harıc ugrayan pek olmuyor.Aranızdakı anlasmazlık neden kaynaklandı bılmıyorum ama bence bırbırınızı yanlıs anlamıssınız:)Kımse bırbırını kırmasın kızlar gülün geçin boşverin

S&U cugum canım gelmem mı dogumuna geldım mıs kokulu kızını ılk ben tuttum hatta kucagımda nasıl bır duyguydu anlatamam sıze:):90:Opuyorum hepınızı canlarım...

kızlar iyi akşamalr nasılsınızzz
canlarım sizi seviyorum

canın inanki o tek kişi dedigin bizim ugurumuzdur inanki oda yanlış birşey söylese yapsa lk ben tepk gösteririm ki o anlayışlı ve hoşgörülü biridir okadar geniş yüreklidirki karşılıksız olarak her cuma mesaj atar ve dualarını eksik etmez Allah ondan razı olsun hakkını ödeyemem en zor günlerimde dertleştigim paylaştıgım sırlarımı saklayan tek kişidir diyebilirim.
seninde mutlaka sıkıntılı zor gnlerindr şuanda tedavi stresini anlayabiliyorum.hepimiz geçtik ogünlerden biz hem tedavi süreçlerimizi paylaştık hemde dertleştik birbirimize destek olduk.iyi şeyleride köt şeyleride canım lütfen sende bizden yapamayacagımız şeyler isteme arkadaşlarımızında belirttigi gibi takıldıgın noktalarda bilgimiz ölçüsünce yardımcı oluruz.senide dışlamak istemeyiz eger bir yanlış laf ve kalp kırgınlıgına yol açtıysam adıma özür dilerim kimseyi kırmak üzmek istemem.
sana her zaman kapımız açıktır canım.

yetercim vala herşey aynı canımya ne olsun işte sen nasılsın tedaviye devam ediyormusun ne aşamadasın canım

arencim nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn seni çok merak ediyorum lütfen gel ve bizimle paylaş canım.herşeyi tek başına taşıyamassın biz senin dertlerini dinlemek sıkıntılarına ortak olmak için hep burdayız ken.ibak canım rabbim bu topikteki herkesin yüzünü güldürsün insaallah

ben ne demek istediğimi anlatamadım galiba arkadaşlar..açıklamaya yapmaya çalışmak ta istemiyorum artık 2 kere yaptım zatenn...tülfen sizde kendinizi yorup teker teker yorum yapmayın hemde gereksiz yere sayfa ilermesin...

bebeğim_01 sadece sana demiyorum sakın şimdide sen üstüne alınma aman deyimm...özelden sana cvp yazdım ankada ve başkent için....süreç ilerledikçe tekrar yazısırız...

tedavide olan herkese başarılar diyorum allah herkesin dualarını kabul etsin..

ilk msjım buymuş ben kime kişisel bir yorum yapmışım anlayamadım gitti....şu msja dünyanın yorumunu yapmanızı sayfanın en başta kalması için uğraştığınız çaba olarak düşünmek istiyorum arkadaşlarr... yoksa sizin dediğiniz gibi benim gergin bir anıma denk gelmedi yanii...

daha fazla kimseye dert anlatmaya çalışmayacam çünkü bnm gibi zaman sıkıntısı olan insanlar girip böyle boş boş bu yazıları okumasınlar barii.....

herkese hayırlı tedaviler diliyorum

canım ben eşimle uğraşıyorummm biliyosundur belki kitlede yeniden büyümeoldu o yüzden şu anda tedvai falan düşünüyoruz rabbim eşime şifa versinnn

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.ben aslında takip ediyordum siteyi ama yazmıyorum nedenini bilemiyorum .artık yaşadığımız psikolojiden olabilir yeni bir hayata okula başladığımdan mı bilemiyorum kızlar.ama inanın hep aklımdaısnız.bu ay tedaviye başlamaya karar verdim tabi bülent beyde karar verirse.adet oldum bugün aslında beklemiyordum sabah bir uyandım adet olmuşum ama benim adetlerim zaten az olur yine az oldu tabi.tabi bem ilaçsız olduğuma şükrediyorum.cumartesi gideceğim.inşallah herşey yolunda gider .Allah yardımcımız olsun diyorum .Allahım bu mübarek günde kimsenn kucağını boş koymasın.bir arkadaşımda başkentte yaptırdı yazın ve şimdi 3 aylık hamile.umarım bende bir an önce kavuşurum.herkes için dua ediyorum.Yüce rabbim ne verirse hayırlısnı versin.daha önce aşılamam tutmuştu ama kalp atışı olmadığı için alındı .2.aşılamamda kimyasal gebelik yaşadım herhalde.bilmiyorum .birde kan pıhtılaşması için tahlil yaptırmıştım ve çıktı oradaki doktor gebe kalınca iğne vurulman gerekir dedi ama bilmiyorum birde bende kansızlık var .işte böyle kızlar çok korkuyorum birde okula gidiyorum izin konusu falan herşey problem olabilir .ne bileyim işte.herkes kendine iyi bak .öpüyorum

canım inşşş güzel haberler alırız sendnen

canım ben eşimle uğraşıyorummm biliyosundur belki kitlede yeniden büyümeoldu o yüzden şu anda tedvai falan düşünüyoruz rabbim eşime şifa versinnn
canım inanki yeni ögrendim insaallah rabbim şifasını verir çok üzüldüm Allah sabır ve kuvvet versin sana sürekli duamdasın canım bu bil.ken.ibak rabbim güzel haberlerle sevindirsin sizi

canım tedavin hayırlı ugurlu olur insaallah en güzel şeyler senin olsun çok çektin rabbim yüzünü güldürsün insaallah rabbim vadeni doldururda tüp bebek bahnen olur
canım.güzel haberlerini bekliyorum canım dualarım hep sizinle kızlar hep gönlümdesiniz bunu bilin sizi seviyorummm

günaydınarrrrr herkes nasılmış bakalım

canım sağol allah razı olsunnn

elıfda ınsallah hayılı sonuclarlan gelırsın canım

sızler nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

elıfda ınsallah hayılı sonuclarlan gelırsın canım

sızler nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rabbime şükür sen nasılsın canım kaç zamandır karşılaşmadıkk seninle (aslında hiç kimseyle ne nette girecek nede yazışacak vaktim kalmıyor son günlerde şimdide has gideceğim çıkmadan bakim size dedim )

Selam kızlar topik yavaş malum tedavide olan yok ,herkes beklemede.İnşallah bekleyişler meyvesini verir.Ben bir türlü başlayamadım temmuz ayından beri tiroit dengesi için ilaç ayarlaması yapılıyor.İlaç ya az yada çok geliyor.Ekimin sonunda değerlere bakılacak inşallah normale binmiştir.Kızlar içimde hep ocak ayına kadar beklemek var.Her şey bana normal geliyor.İnşallah , Allahın izni ile kendiliğinden gelecek:))))

hayırlı cumlar kızlar rabbim tüm dualrımızı kabul etsin

esra bir değişiklik yok canım sıkıtılarımız hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…