kesinlikle katılıyorum sana canım.carmenin gergin bir anına geldi heralde öyle düşünmek istiyorum yani.gerçektende çok ayıp etmişsin suya karşı.bu sayfa bizden önce bu şekilde ilerledi bizim zamanımızdada bu şekilde bizden sonrada eminim bu şekilde devam edecek.thorbankında dedigi gibi eger istiyorsan soru cevap tüp bebek şeklinde bir sayfa açabilirsin
ben tek bir kişiyi baz alarak birşey söylemedim sadece 1.sayfadan itirabern okumaya başladım okudum okudum okudum çoğu msj.dada sohbet olduğunu gördüm ve en son direk son sayfayı açıp düşüncemi paylaşarak ricada bulundum vakit yok sürekli giremediğim için okuyamıyorum dedimm.....
sizde son zamanlarda zaten ilerlemiyorki dediniz bnm düşünceme karsılık açıklamanızı yaptınızz ben şu an hayretler içersindeyim gergin bir anıma gelmedi çok medeni bir şekilde düşüncemi paylaştım tüm topiği okuyamadım zatenn.su isimli arkadasın ne yazdığını bile bilmezken ona neden ayıp etmiş oldum hiç anlamadım..
tamam arkadaslar siz nasıl istiyorsanız öyle devam etsin topiğiniz......başkentle ilgili şeyleri konuşup paylaşmayı arzu etmiyorsanız o sizin tercihinizz....
ben başkentte başladım bugun itibariyle bnm gibi gerçekten bilgi almak için topiğe giren diğer arkadaslar merak ettikleri şeyleri özelden msj atabilirler.
canın inanki o tek kişi dedigin bizim ugurumuzdur inanki oda yanlış birşey söylese yapsa lk ben tepk gösteririm ki o anlayışlı ve hoşgörülü biridir okadar geniş yüreklidirki karşılıksız olarak her cuma mesaj atar ve dualarını eksik etmez Allah ondan razı olsun hakkını ödeyemem en zor günlerimde dertleştigim paylaştıgım sırlarımı saklayan tek kişidir diyebilirim.
seninde mutlaka sıkıntılı zor gnlerindr şuanda tedavi stresini anlayabiliyorum.hepimiz geçtik ogünlerden biz hem tedavi süreçlerimizi paylaştık hemde dertleştik birbirimize destek olduk.iyi şeyleride köt şeyleride canım lütfen sende bizden yapamayacagımız şeyler isteme arkadaşlarımızında belirttigi gibi takıldıgın noktalarda bilgimiz ölçüsünce yardımcı oluruz.senide dışlamak istemeyiz eger bir yanlış laf ve kalp kırgınlıgına yol açtıysam adıma özür dilerim kimseyi kırmak üzmek istemem.
sana her zaman kapımız açıktır canım.
yetercim vala herşey aynı canımya ne olsun işte sen nasılsın tedaviye devam ediyormusun ne aşamadasın canım
arencim nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn seni çok merak ediyorum lütfen gel ve bizimle paylaş canım.herşeyi tek başına taşıyamassın biz senin dertlerini dinlemek sıkıntılarına ortak olmak için hep burdayız ken.ibak canım rabbim bu topikteki herkesin yüzünü güldürsün insaallah
başkent hast. ile ilgili yazılanları yeni deneyimi olanları vss..takip etmek için giriyorum sayfaya fakat her girdiğimde sayfa inanılmaz ilerlemiş oluyor ve çoğu da sohbet oluyor...
sizlerden ricam lütfen burdan özel sohbet yapmayalım arkadaslar inanın çok kısıtlı zaman aralığında girip çıkıyoruzzz....lütfen.........
canın inanki o tek kişi dedigin bizim ugurumuzdur inanki oda yanlış birşey söylese yapsa lk ben tepk gösteririm ki o anlayışlı ve hoşgörülü biridir okadar geniş yüreklidirki karşılıksız olarak her cuma mesaj atar ve dualarını eksik etmez Allah ondan razı olsun hakkını ödeyemem en zor günlerimde dertleştigim paylaştıgım sırlarımı saklayan tek kişidir diyebilirim.
seninde mutlaka sıkıntılı zor gnlerindr şuanda tedavi stresini anlayabiliyorum.hepimiz geçtik ogünlerden biz hem tedavi süreçlerimizi paylaştık hemde dertleştik birbirimize destek olduk.iyi şeyleride köt şeyleride canım lütfen sende bizden yapamayacagımız şeyler isteme arkadaşlarımızında belirttigi gibi takıldıgın noktalarda bilgimiz ölçüsünce yardımcı oluruz.senide dışlamak istemeyiz eger bir yanlış laf ve kalp kırgınlıgına yol açtıysam adıma özür dilerim kimseyi kırmak üzmek istemem.
sana her zaman kapımız açıktır canım.
yetercim vala herşey aynı canımya ne olsun işte sen nasılsın tedaviye devam ediyormusun ne aşamadasın canım
arencim nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn seni çok merak ediyorum lütfen gel ve bizimle paylaş canım.herşeyi tek başına taşıyamassın biz senin dertlerini dinlemek sıkıntılarına ortak olmak için hep burdayız ken.ibak canım rabbim bu topikteki herkesin yüzünü güldürsün insaallah
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.ben aslında takip ediyordum siteyi ama yazmıyorum nedenini bilemiyorum .artık yaşadığımız psikolojiden olabilir yeni bir hayata okula başladığımdan mı bilemiyorum kızlar.ama inanın hep aklımdaısnız.bu ay tedaviye başlamaya karar verdim tabi bülent beyde karar verirse.adet oldum bugün aslında beklemiyordum sabah bir uyandım adet olmuşum ama benim adetlerim zaten az olur yine az oldu tabi.tabi bem ilaçsız olduğuma şükrediyorum.cumartesi gideceğim.inşallah herşey yolunda gider .Allah yardımcımız olsun diyorum .Allahım bu mübarek günde kimsenn kucağını boş koymasın.bir arkadaşımda başkentte yaptırdı yazın ve şimdi 3 aylık hamile.umarım bende bir an önce kavuşurum.herkes için dua ediyorum.Yüce rabbim ne verirse hayırlısnı versin.daha önce aşılamam tutmuştu ama kalp atışı olmadığı için alındı .2.aşılamamda kimyasal gebelik yaşadım herhalde.bilmiyorum .birde kan pıhtılaşması için tahlil yaptırmıştım ve çıktı oradaki doktor gebe kalınca iğne vurulman gerekir dedi ama bilmiyorum birde bende kansızlık var .işte böyle kızlar çok korkuyorum birde okula gidiyorum izin konusu falan herşey problem olabilir .ne bileyim işte.herkes kendine iyi bak .öpüyorum
canım inanki yeni ögrendim insaallah rabbim şifasını verir çok üzüldüm Allah sabır ve kuvvet versin sana sürekli duamdasın canım bu bil.ken.ibak rabbim güzel haberlerle sevindirsin sizicanım ben eşimle uğraşıyorummm biliyosundur belki kitlede yeniden büyümeoldu o yüzden şu anda tedvai falan düşünüyoruz rabbim eşime şifa versinnn
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.ben aslında takip ediyordum siteyi ama yazmıyorum nedenini bilemiyorum .artık yaşadığımız psikolojiden olabilir yeni bir hayata okula başladığımdan mı bilemiyorum kızlar.ama inanın hep aklımdaısnız.bu ay tedaviye başlamaya karar verdim tabi bülent beyde karar verirse.adet oldum bugün aslında beklemiyordum sabah bir uyandım adet olmuşum ama benim adetlerim zaten az olur yine az oldu tabi.tabi bem ilaçsız olduğuma şükrediyorum.cumartesi gideceğim.inşallah herşey yolunda gider .Allah yardımcımız olsun diyorum .Allahım bu mübarek günde kimsenn kucağını boş koymasın.bir arkadaşımda başkentte yaptırdı yazın ve şimdi 3 aylık hamile.umarım bende bir an önce kavuşurum.herkes için dua ediyorum.Yüce rabbim ne verirse hayırlısnı versin.daha önce aşılamam tutmuştu ama kalp atışı olmadığı için alındı .2.aşılamamda kimyasal gebelik yaşadım herhalde.bilmiyorum .birde kan pıhtılaşması için tahlil yaptırmıştım ve çıktı oradaki doktor gebe kalınca iğne vurulman gerekir dedi ama bilmiyorum birde bende kansızlık var .işte böyle kızlar çok korkuyorum birde okula gidiyorum izin konusu falan herşey problem olabilir .ne bileyim işte.herkes kendine iyi bak .öpüyorum
canım inanki yeni ögrendim insaallah rabbim şifasını verir çok üzüldüm Allah sabır ve kuvvet versin sana sürekli duamdasın canım bu bil.ken.ibak rabbim güzel haberlerle sevindirsin sizi
canım tedavin hayırlı ugurlu olur insaallah en güzel şeyler senin olsun çok çektin rabbim yüzünü güldürsün insaallah rabbim vadeni doldururda tüp bebek bahnen olur
canım.güzel haberlerini bekliyorum canım dualarım hep sizinle kızlar hep gönlümdesiniz bunu bilin sizi seviyorummm
elıfda ınsallah hayılı sonuclarlan gelırsın canım
sızler nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?