Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın canlarım. yeterim Allahım eşinin şifasını versin İnşallaaah. dualarım her zaman sizinle inanın buna. hepinizi çok çok çok seviyorummm

günaydın canlarım. yeterim Allahım eşinin şifasını versin İnşallaaah. dualarım her zaman sizinle inanın buna. hepinizi çok çok çok seviyorummm

sağol canım bende sizi (kızını senden daha fazla )seviyorumikinizide seviyorum kız

cok uzucu bır gun

malesef çok acı bir gün inşşş son olurrr
iki gündür er şehit ailesini izlerken içim sızlıyor ve bu gün artık tvaçmıyorum biz onalrı dıaşrdan izlerken bile böyle etkileniyorum rabbim yardım etsinnnn

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

amin canımm aminnn. Allahım sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallaaah. Allahım sizleride güldürsün İnşallah.her türlü dertlerimize derman versin İnşallah. hayırlı cumalar canlarım. Allahım bu gencecik rahmete giden şehitlerimizide rahmet eylesin. analarına babalarına geride kalanlarına sabır versin İnşallah. Allahım kimselere bu acıları yaşatmasın İnşallah. bunu yapanlarında bin türlü belasını versin köklerini kurutsun İnşallah. Allahım onları yok etsin.

amin amin aminnn

mrhb kızlar nasılsınızz
kızlar bir arkadaş vardı EYLÜL nicli hiç haberi olan varmı nereye gitti ne yaptı hamileyim demişti bir daha görmedimm

su masallah melegın 7 aylık ne cabuk
evet teyzesi maşallah büyüyor. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah. sen nasılsın canım

mrhb kızlar nasılsınızz
kızlar bir arkadaş vardı EYLÜL nicli hiç haberi olan varmı nereye gitti ne yaptı hamileyim demişti bir daha görmedimm

hiç bilmiyorum canım. genel bi klasik o hamile kalınır ve bi daha girilmez şaşırmıyorum o yüzden. nasılsın canım.

canım günaydınlar öpüyorum sizi (kıznıda çok çok çok öpüyorum )şükür rabbime siz nasılsınız dikat et meleğe

çok şükür canım. bizde seni çok seviyoruz teyzesi. sen nasılsın kardeşini çok merak ettim canım

seni ve kara kızını öpüyorummmm canım kardeşim negatif aldııı malesef şimdi işe başladı ikinciyi ne zaman düşünür bilmiyorummm

seni ve kara kızını öpüyorummmm canım kardeşim negatif aldııı malesef şimdi işe başladı ikinciyi ne zaman düşünür bilmiyorummm

çok üzüldüm canım. İnşallah bi daha gerek kalmadan gelir kuzusu. bizde seni öpüyoruz teyzesi. kızımın resmini koydum ama görmemişsin herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…