- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
hayırlı cumlar kızlar rabbim tüm dualrımızı kabul etsin
esra bir değişiklik yok canım sıkıtılarımız hala devam ediyor
cok uzuluyorum yha
bu duruma
rabbm sıfasını versınnnnn
günaydın canlarım. yeterim Allahım eşinin şifasını versin İnşallaaah. dualarım her zaman sizinle inanın buna. hepinizi çok çok çok seviyorummm
sağol canım bende sizi (kızını senden daha fazla)seviyorum ikinizide seviyorum kız
canımın içi bizde sizi çoook seviyoruz. Allahım eşinin şifasını versin İnşallah. şimdi nasıl canım.
cok uzucu bır gun
HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN
amin canımm aminnn. Allahım sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallaaah. Allahım sizleride güldürsün İnşallah.her türlü dertlerimize derman versin İnşallah. hayırlı cumalar canlarım. Allahım bu gencecik rahmete giden şehitlerimizide rahmet eylesin. analarına babalarına geride kalanlarına sabır versin İnşallah. Allahım kimselere bu acıları yaşatmasın İnşallah. bunu yapanlarında bin türlü belasını versin köklerini kurutsun İnşallah. Allahım onları yok etsin.
evet teyzesi maşallah büyüyor. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah. sen nasılsın canımsu masallah melegın 7 aylık ne cabuk
mrhb kızlar nasılsınızz
kızlar bir arkadaş vardı EYLÜL nicli hiç haberi olan varmı nereye gitti ne yaptı hamileyim demişti bir daha görmedimm
evet teyzesi maşallah büyüyor. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah. sen nasılsın canım
hiç bilmiyorum canım. genel bi klasik o hamile kalınır ve bi daha girilmez şaşırmıyorum o yüzden. nasılsın canım.
canım günaydınlar öpüyorum sizi (kıznıda çok çok çok öpüyorum )şükür rabbime siz nasılsınız dikat et meleğe
çok şükür canım. bizde seni çok seviyoruz teyzesi. sen nasılsın kardeşini çok merak ettim canım
seni ve kara kızını öpüyorummmm canım kardeşim negatif aldııı malesef şimdi işe başladı ikinciyi ne zaman düşünür bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?