Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok üzüldüm canım. İnşallah bi daha gerek kalmadan gelir kuzusu. bizde seni öpüyoruz teyzesi. kızımın resmini koydum ama görmemişsin herhalde

ne yapalım canım sağlık olsunnnn
kız görmemmi hiç hatta bu gün eşimle baktıkkk nasılda büyümüşarkadaşıyın kızı dedi eşim........... kara kız diye sevdikk

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmmmmmmm.hepinizi çok çok çok seviyoruzzzz.

Eki Görüntüle 279623
masallahhhhhhhh sana
nazarlardan saklasın senı rabbım

seni ve kara kızını öpüyorummmm canım kardeşim negatif aldııı malesef şimdi işe başladı ikinciyi ne zaman düşünür bilmiyorummm

kardesın ıcın hayırlısı olsun
ınsallah ıkınızde hıc bılmedıgınız bır zamnda hamıle kalır
aynı zamnda evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallahhhhhhhh

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sağol canım Allah razı olsun

Bugün seminere gittim seyhan başkentte
gözüm korktu işlemlerden, bebek sahibi olmak için nelere katlanıyorlar????
size sorum işlemlerde neler yaşadığınız, yumurta alımı nasıl oluyor, neler hissediyorsunuz, sonra embriyoyu yerleştirme işlemleri nasıl oluyor?
aşılamda işlemler neler, acı duyuyor musunuz?
bu işlemlerden önce alınan ilaçlar, iğneler, yan etkileri neler???
anlatabilir misiniz bana???
okadar çok sayfa olmuş ki bulamıyorum bir şey???
bir de hangi doktor ilgileniyor sizlerle???

Bugün seminere gittim seyhan başkentte
gözüm korktu işlemlerden, bebek sahibi olmak için nelere katlanıyorlar????
size sorum işlemlerde neler yaşadığınız, yumurta alımı nasıl oluyor, neler hissediyorsunuz, sonra embriyoyu yerleştirme işlemleri nasıl oluyor?
aşılamda işlemler neler, acı duyuyor musunuz?
bu işlemlerden önce alınan ilaçlar, iğneler, yan etkileri neler???
anlatabilir misiniz bana???
okadar çok sayfa olmuş ki bulamıyorum bir şey???
bir de hangi doktor ilgileniyor sizlerle???

önce hormon ilaçlarıyla yumurtaların çoğaltılır ve büyütülür belirli büyüklüğe ulaşınca toplanır toplama sırasında narkoz alırsın. hormon ilaçlarına adetin 2. günü başlarsın bu arada. göbüşten iğneler yaparsın kendine.toplanan yumurtalar ile sperm döllenir sağlıklı embriyolar seçilir genelde 5.gün veya 3.gün embriyoları konur.idrara sıkışık vaziyette gidersin ve yasal olarak 1 veya 2 embriyo sana yerleştirilir 11 gün beklersin ve test yapılır hamileysen ortaya çıkar.embriyo koyarken narkoz vermiyorlar acıda duymuyorsun zaten hormon ilaçlarının yan etkileri var aspirinin bile yan etkisi var ne diyelim bebiş için herşeye değer.başkentte öyle çok ilgi alaka bekleme...ama başarılı bir hastane... şimdiden hayırlı olsun...

canım hoş geldinnn
bende başkenteydim bu günnnnnnnnnnnn
yukarada arkadaş anlatmış süreciiii ama korkma yaaaa başlayınca birazda heycen giriyor işin içine koku falan kalmaıyor

sen nasılsın canımmm

kızlar fıat konusu ne kadar ortalama bır rakam veren varmı acaba

başkneti soruyorsan devletten (raporlu olursan )1360 tl has 800 tl ilç
açlarrr
ama özelden yaptıracaksan (raporsuz )2500 tl has 2000 tlcivarındada ilaçlerın tutar

sen nasılsın canımmm

iyiyim yeterim sen nasılsın canım benimmmmm bugün başkentteydim diye yazmışsın yoksa yeni tedavi mi var? bende çikolata kisti olduğu için şimdi baskılayı ilaç kullanıyorun bayramdan sonra kontrol var artık duruma göre başlayacağızzzz istanbul acıbademde....rabbim çift bayramlar yaşatsın inşallah.....

canım ben yaptıralı 1.5 yıl oldu ve raporla ge.en yıl 68 lira işlem için ilaçlar içined 250 civarı ödemiştim sanırım. benimki aşılamaydı ama. şimdi muayene ücretleri düşmüş sanırım ama ilaçları bilmiyorum. aşılamada adetinin 3. günü gidiyorsun doktor muayene ediyor. ve sana iğne yazıyor ben gonal-f kullanmıştım. 5 gün kullanıyorsun kontrole gidiyorsun duruma göre sana devam ettiriyor yada çatlatma iğnesi yazıyor. onuda gece 12 de vuruyorsun ben ovitrel almıştım kendim vurdum gece daha iyi oldu. 2 gün sonra ya sana randevu veriyor zaten. söylediği saatten önce eşin gidiyor sperm veriyor. onlar işlemden geçiyor sonra sen normal muayene masasında yatıyorsun ve enjektörle ucunda ince serum hortumu gibi kısacık bişey var onunla enjekte ediyorlar. ve hiç ağrı sızı yok. hissetmiyorsun bile. 1 dakika bile sürmüyor zaten. sonra 20 dakika yada yarım saat yatıyorsun. sonrasında günlük yaşantıda devam ediyorsun. benim 3. aşılamada oldu. doktor konusunda sen karar veremiyorsun kim gelirse o yapıyor zaten. benim ilk aşılamamı esra hanım yapmıştı sonrakini bülent bey. çok şükür bi kızım var. Allahım sizlerede sağlıklı hayırlısından nasip etsin İnşallah.

kızlarr merhaba nasılsınız bakalım. bugün size bol bol dua ettim. Allahım kabul etsin İnşallah. bugün çooook mutlu oldum kademim bize geldiii. kuzucuğumu sevdi. ayaklarına yüreğine sağlık. çok güzeldi. bide kızıma çoook güzel bi hediye getirmiş bayıldımmm. kesesine bereket. sağolsun. hepinizi kocaman öptükkkk. offf resmini ekleyemedim yaa. çok güzeldi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…