Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım misafir perverliğin için ben teşekkür ederim.İnşallah bir sonrakinde daha uzun kalırım.Allaha emanet olun.Öpyüm.Kızın maşallah çok tatlı:)))

ay ne gusel
teyzesı mınnosunuda gormeye gelmıs
op onu yerıme

hepınıze hayırlı saglıklı mutlu hzuurlu bayramlar dılerım
rabbım her sene bu zmanlara hayırlısıylan cıkmayı nasp eylesınnnn

herkese iyi bayramlarrr insaaşşallah bu bayram hayırlara vesile olur bereketiyle gelir bir sürü hamile haberleriyle topigimiz dolar insaallah.seneye bayramdada kucaklarımızda bayrama çıkmak nasip eylesin insaallah.
saglık mutluluk huzur bereketiyle gelsin insaallah.rabbim kimin ne gönlünde varsa versin insaallah.

Canım misafir perverliğin için ben teşekkür ederim.İnşallah bir sonrakinde daha uzun kalırım.Allaha emanet olun.Öpyüm.Kızın maşallah çok tatlı:)))
canım benim sende sağol. İnşallah bol bol gelir bol bol oturur kızımı seversin teyzesi. sende Allaha emanet ol. Allah razı olsun canım.

ay ne gusel
teyzesı mınnosunuda gormeye gelmıs
op onu yerıme

hepınıze hayırlı saglıklı mutlu hzuurlu bayramlar dılerım
rabbım her sene bu zmanlara hayırlısıylan cıkmayı nasp eylesınnnn

iyi bayramlar canlarımmmmm

Amin canım hayırlı bayramlar.

canlarım bayramımız mübarek olsun. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah. seneye sizde kucaklarınızda ikiz ikiz bebelerinizle girersiniz bayrama İnşallaaah. dualarım her daim sizlerle. hepinizi çok çok çok seviyoruzzz. kızımda ellerinizden öpüyor teyzeleri.

iyi bayramlar canlarımmmmm

Amin canım hayırlı bayramlar.

canım Allahım eşine iyilik versin İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. herkesler nasıl iyidir İnşallah. hepinizi kocaman öptükk

SAĞOL CANIMMM allah razı olsunnnn kız bende kara kızı öpüyorummmm

arkadaşlar uzun bir ardan sonra merhaba;

Allahıma sonsuz şükürler olsun ben bebeğime kavuştum.

darısı hepinize.. her gün dualarımdasınız.

hamileliğim sürecince foruma yazmadım.

ben adana tüp merkezine gitmiştim. Allahma şükürler olsun Allah evladımızı bize bağışladı..

hep aklımdasınız.. çok zor bir süreç .bende çok zor günler yaşadım.

sabredin. sakın ola isyan etmeyin..

Allah isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..

(Yeter, eşin sağlığına bir an önce kavuşur Allah'ın izniyle)

seni çok merak etmiştimmmm
gözün aydın sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim bebğine sizinle beraberrr

kesinlikle çok ilğililer
esra hanım hem ilğili hemde çok şeker bir dr

yeter merhaba yeni katıldım eşinin neyi var geçmiş olsun adana başkenti bir anda aklıma takıp karar verdim yumurta toplama işleminden korkuyorum ben endometriozis hastasıyım çikolata kisti 10 yıllık evliyim 7aralıkta seminere katılacağım tamda adetimin 2. yada 3. gününe denk geliyor tüp bebek raporumu hazırlayıptamı gitsem hemen başlardım iğnlere ama randevuyu hemen verirlermi daha ultarasona bakabilirler kan tahlili isterler ne yapacağım bilmiyorum tüp bebek raporu sadece 1 ay geçerliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…