kızlarr merhaba nasılsınız bakalım. bugün size bol bol dua ettim. Allahım kabul etsin İnşallah. bugün çooook mutlu oldum kademim bize geldiii. kuzucuğumu sevdi. ayaklarına yüreğine sağlık. çok güzeldi. bide kızıma çoook güzel bi hediye getirmiş bayıldımmm. kesesine bereket. sağolsun. hepinizi kocaman öptükkkk. offf resmini ekleyemedim yaa. çok güzeldi amaaa
kızlarr merhaba nasılsınız bakalım. bugün size bol bol dua ettim. Allahım kabul etsin İnşallah. bugün çooook mutlu oldum kademim bize geldiii. kuzucuğumu sevdi. ayaklarına yüreğine sağlık. çok güzeldi. bide kızıma çoook güzel bi hediye getirmiş bayıldımmm. kesesine bereket. sağolsun. hepinizi kocaman öptükkkk. offf resmini ekleyemedim yaa. çok güzeldi amaaa
ay ne gusel
teyzesı mınnosunuda gormeye gelmıs
op onu yerıme
hepınıze hayırlı saglıklı mutlu hzuurlu bayramlar dılerım
rabbım her sene bu zmanlara hayırlısıylan cıkmayı nasp eylesınnnn
canım benim sende sağol. İnşallah bol bol gelir bol bol oturur kızımı seversin teyzesi. sende Allaha emanet ol. Allah razı olsun canım.Canım misafir perverliğin için ben teşekkür ederim.İnşallah bir sonrakinde daha uzun kalırım.Allaha emanet olun.Öpyüm.Kızın maşallah çok tatlı:)))
ay ne gusel
teyzesı mınnosunuda gormeye gelmıs
op onu yerıme
hepınıze hayırlı saglıklı mutlu hzuurlu bayramlar dılerım
rabbım her sene bu zmanlara hayırlısıylan cıkmayı nasp eylesınnnn
iyi bayramlar canlarımmmmm
herkese iyi bayramlarrr insaaşşallah bu bayram hayırlara vesile olur bereketiyle gelir bir sürü hamile haberleriyle topigimiz dolar insaallah.seneye bayramdada kucaklarımızda bayrama çıkmak nasip eylesin insaallah.
saglık mutluluk huzur bereketiyle gelsin insaallah.rabbim kimin ne gönlünde varsa versin insaallah.
Amin canım hayırlı bayramlar.
iyi bayramlar canlarımmmmm
herkese iyi bayramlarrr insaaşşallah bu bayram hayırlara vesile olur bereketiyle gelir bir sürü hamile haberleriyle topigimiz dolar insaallah.seneye bayramdada kucaklarımızda bayrama çıkmak nasip eylesin insaallah.
saglık mutluluk huzur bereketiyle gelsin insaallah.rabbim kimin ne gönlünde varsa versin insaallah.
Amin canım hayırlı bayramlar.
canım benim sende sağol. İnşallah bol bol gelir bol bol oturur kızımı seversin teyzesi. sende Allaha emanet ol. Allah razı olsun canım.
canlarım bayramımız mübarek olsun. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah. seneye sizde kucaklarınızda ikiz ikiz bebelerinizle girersiniz bayrama İnşallaaah. dualarım her daim sizlerle. hepinizi çok çok çok seviyoruzzz. kızımda ellerinizden öpüyor teyzeleri.
sanada canımmmmmm
esın nasıl oldu son durum ne canım
ınsallah hersey yolundadır
canım çşb gün has gideceğiz sonular salı çıkacakmışşşş o zaman konuşacağız dr
canım Allahım eşine iyilik versin İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. herkesler nasıl iyidir İnşallah. hepinizi kocaman öptükk
yeterım rabbım sıfa versın ınsallah esıne ve herkeseeeeeeeeeeee
arkadaşlar merhaba,bülent bey ve esra hanım nasıl ilgililermi ben başkente gidicem bilgi verirmisiniz.
arkadaşlar uzun bir ardan sonra merhaba;
Allahıma sonsuz şükürler olsun ben bebeğime kavuştum.
darısı hepinize.. her gün dualarımdasınız.
hamileliğim sürecince foruma yazmadım.
ben adana tüp merkezine gitmiştim. Allahma şükürler olsun Allah evladımızı bize bağışladı..
hep aklımdasınız.. çok zor bir süreç .bende çok zor günler yaşadım.
sabredin. sakın ola isyan etmeyin..
Allah isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..
(Yeter, eşin sağlığına bir an önce kavuşur Allah'ın izniyle)
kesinlikle çok ilğililer
esra hanım hem ilğili hemde çok şeker bir dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?