yeter merhaba yeni katıldım eşinin neyi var geçmiş olsun adana başkenti bir anda aklıma takıp karar verdim yumurta toplama işleminden korkuyorum ben endometriozis hastasıyım çikolata kisti 10 yıllık evliyim 7aralıkta seminere katılacağım tamda adetimin 2. yada 3. gününe denk geliyor tüp bebek raporumu hazırlayıptamı gitsem hemen başlardım iğnlere ama randevuyu hemen verirlermi daha ultarasona bakabilirler kan tahlili isterler ne yapacağım bilmiyorum tüp bebek raporu sadece 1 ay geçerliymiş.
arkadaşlar uzun bir ardan sonra merhaba;
Allahıma sonsuz şükürler olsun ben bebeğime kavuştum.
darısı hepinize.. her gün dualarımdasınız.
hamileliğim sürecince foruma yazmadım.
ben adana tüp merkezine gitmiştim. Allahma şükürler olsun Allah evladımızı bize bağışladı..
hep aklımdasınız.. çok zor bir süreç .bende çok zor günler yaşadım.
sabredin. sakın ola isyan etmeyin..
Allah isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..
(Yeter, eşin sağlığına bir an önce kavuşur Allah'ın izniyle)
canım bana ilk esra hanımı tavsiye etmişlerdi o yüzden gitmiştim. ve gerçekten çok şeker bi kadın. ilk aşılamamamı o yapmıştı. ikinciyide bülent bey yapmıştı ve çok iyi bi doktordu oda. için rahat olsunarkadaşlar merhaba,bülent bey ve esra hanım nasıl ilgililermi ben başkente gidicem bilgi verirmisiniz.
canım hoşgeldin. Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah. hayırlı uğurlu olsun İnşallaaaah. senide kuzucuğunuda kocaman öptümarkadaşlar uzun bir ardan sonra merhaba;
Allahıma sonsuz şükürler olsun ben bebeğime kavuştum.
darısı hepinize.. her gün dualarımdasınız.
hamileliğim sürecince foruma yazmadım.
ben adana tüp merkezine gitmiştim. Allahma şükürler olsun Allah evladımızı bize bağışladı..
hep aklımdasınız.. çok zor bir süreç .bende çok zor günler yaşadım.
sabredin. sakın ola isyan etmeyin..
Allah isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..
(Yeter, eşin sağlığına bir an önce kavuşur Allah'ın izniyle)
canım hiç stres yapma onlar seni yönlendiriyor zaten. sen ne kadartahlil sonuç varsa hepsini götür yanında.yeter merhaba yeni katıldım eşinin neyi var geçmiş olsun adana başkenti bir anda aklıma takıp karar verdim yumurta toplama işleminden korkuyorum ben endometriozis hastasıyım çikolata kisti 10 yıllık evliyim 7aralıkta seminere katılacağım tamda adetimin 2. yada 3. gününe denk geliyor tüp bebek raporumu hazırlayıptamı gitsem hemen başlardım iğnlere ama randevuyu hemen verirlermi daha ultarasona bakabilirler kan tahlili isterler ne yapacağım bilmiyorum tüp bebek raporu sadece 1 ay geçerliymiş.
gözünaydın canım rabbim saglıkla büyütmeyi nasip eylesin insaallah o mutlulugu yaşamak bizlerede nasip olur.bebişimizin resmini gösterirsen bizi çok mutlu edersin canım
Günaydııııııııııııııııın her gün yeni umutlarla başlayan güzel insanlar ben Mersinde yaşıyorum çalışıyorum eşimle sudan bahanelerle tartışıyoruz oysa Allahtan bitanecik istediğim yavrum olsa bütün hayatımı ona adayacağım artık çok bunaldım ailem uzakta olduğu için kardeşlerimi yeğenlerimi çok özlüyorum üzülüyorum hayatımda beni derinden etkileyen iki olay var birisi annem kanser hastası artık sadece yüce ALLAHA kalmış iyileşmesi (DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMIYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN SİZLERİ SEVDİĞİM İÇİN PAYLAŞIYORUM)diğer olay çocuğumun olmaması Allah herkesin gönlüne göre versin çikolata kisti olup hamile kalan varmı acaba merak ediyorum ben başkentte esra hanım yada bülent beyle görüşeceğim ne diyecekler bakalım inşallah yüzümüz güler diye umut ediyorum....
Günaydııııııııııııııııın her gün yeni umutlarla başlayan güzel insanlar ben Mersinde yaşıyorum çalışıyorum eşimle sudan bahanelerle tartışıyoruz oysa Allahtan bitanecik istediğim yavrum olsa bütün hayatımı ona adayacağım artık çok bunaldım ailem uzakta olduğu için kardeşlerimi yeğenlerimi çok özlüyorum üzülüyorum hayatımda beni derinden etkileyen iki olay var birisi annem kanser hastası artık sadece yüce ALLAHA kalmış iyileşmesi (DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMIYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN SİZLERİ SEVDİĞİM İÇİN PAYLAŞIYORUM)diğer olay çocuğumun olmaması Allah herkesin gönlüne göre versin çikolata kisti olup hamile kalan varmı acaba merak ediyorum ben başkentte esra hanım yada bülent beyle görüşeceğim ne diyecekler bakalım inşallah yüzümüz güler diye umut ediyorum....
canım Allah yardımcın olsun. Rabbim kucağını doldursun İnşallah. gurbetlik çok zor. annenin Rabbim şifasını versin İnşallah. seninde hemencecik bebeğin olurda anneciğine moral olur İnşallah. seni çok iyi anlıyorum canım benim babamda kanser hastası. ve ben 7 aylık hamileyken öğrenmiştik. Rabbim hepsinin şifasını versin İnşallah.
yeterim canım benim eşin nasıl oldu. İnşallah artık iyileşir sizinde yüzünüz güler artık. Rabbim seninde yardımcın olsun. kocaman öptük seni
suyum bende sizi öpüyorummm ama en çok kızınıııııöpücüklere boguyorum
canım bu gün adanadaydık kendi dr görüştükkk şimdilik yeniden ameliyat yokk (bize ameliyat olamsı gerek diye uzmanlar demştiii ve endokrin dr demişti)( bizim dr has prof ve noroşirorju dalında uzman ) bana bu iş endokrinin işi değil kaanı karıştırmışlar dediii amliyat gerektiğinde ben bizat sana söylerim dediiiii 3 ay sonrasına mr istedi ozaman konuşuruz tekrar dediii
canım benim ameliyat gerekmemesine çok sevindim. İnşallah eşin hemencecik iyileşir. artık sende oda üzülmezsiniz. bize artık güzel haberler verirsiniz İnşallaaah. kızımda sana öpücük atıyor teyzesi. Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun İnşallaaaaaah. sizlerede en kısa zamanda nasip etsin İnşallaaaah
kızlar adana başkentte genetik testler yapılıyor mu kanda pıhtılaşmayla ilgili?
tşk ederim yeterim bende öğrendim yapılıyor ama test başı 90 tl alıyorlar fark 4 gest 360 ayrıca 40 tl doktor farkı ben ankarada yaptıracağım 12 tl hepsi ankara hrs hastanesi ayrıca gitmeye de gerek yok kan alıp tüplelrle yolluyoruz o kadar
selam kızlar
buraya kımsenın gelmeyısı cok uzucu bır durum
nerdesınız kızlarrrrrrr
suyum kızın ne tatlı olmus öle masllahhhh
eylul melegını kucagına almıs maslalah
darısı herkese olsun ınsallah
ESRA CANIM BEN UĞRUYORUM ama kmse olmayınca yazacak bir şeyde olmuyor
selam kızlar
buraya kımsenın gelmeyısı cok uzucu bır durum
nerdesınız kızlarrrrrrr
suyum kızın ne tatlı olmus öle masllahhhh
eylul melegını kucagına almıs maslalah
darısı herkese olsun ınsallah
teşekkür ederim canım . darısı sana hepinize olsun İnşallah. kızım çok hastaydı teyzeleri bir haftadır mahfolduk. önce kanında yüksek enfeksiyon çıktı birde boğaz enfeksiyonu. 2 gün sonrada zehirli ishal oldu. çok şükür dün kontrole gittik daha iyi dedi doktor. evelki günde ben grip oldum yaa. İnşallah bu bari bulaşmadan atlatırız. ve seyhan başkentin çocuk bölümüne gittik. yer en alt katta kan alınan yerdeydi her merdivenlerin oraya vardığımda yukarı doğru baktım bi tuhaf oldum. doktorada şunu dedim eskiden yukarı geliyordum şimdi çok şükür buraya. doktor güldü çok şükür dedi. o zaman dua edelim Allah olmayan herkese nasip etsin dedi. :)) acilede oraya gitmiştik. akşama kadar kaldık. geçenlerin yüzüne baktım ve eşime bak dedim bizim gibi umutlarla geliyorlar. bana nerden anladın dedi. bende merak etme dedim biz birbirimizi tanırız. çünkü bakışlarımız hep aynı. ve ben nereye gitsem benim gibi biriyle karşılaşırdım. hemen anlardım. çocuğum olduktan sonrada. Allahım sizlerede bu duyguyu yaşatsın İnşallah. en kısa zamanda. yeni yılda 2012 bitmeden kuzularınız kucaklarınızda olsun İnşallah. hepinizi çok seviyoruz. dualarımız her zaman sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?