Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrhb canımmm eşim beyin ameliyatı geçrdi şimdi en başta adanada çok fazla seçme şansımız yok malesef zaten topu topu 4 merkez var başkentin en büyük avantajı sgl ile anlaşmalı olup bütün teklerin sgk tarafından karşılanması (elbette fark ücretleri çıkıyor ama )canım seminere giderken yanında öncedenyapılmış tets tekik bir şey götümene gerek yok seminerden çıkınca 1.2 gün sonrasına randevu verirler o gün gitiğinde sana dosya açılır muayene olursunnn testlerin yapılır yoksa eğer hsg(rahim filmi çekilir)ve bir sonraki ay için her şey hazırlanır sana rapor şartları ve gerekli evraklarıda söylerler getirisinnn rapor çıkar (çıkacağı günü rapor sekreteri sana söyler )bu raporun ilaç alabilmek(ilaç raporunun ) için 1 hafta süresi var 1 hafta içinde ilaçalrını alman gerekir ama tüp bebek raporu (ilaç raporu değil aslında ikisi aynı anda çıkıyor )has de giriş yapılır ama her hangi bir aksaklık olsada ilerki aylarda devlet desteği ile tüp bebğini yaptırısınnn umarım anlata bimişimdir karışık oldu sanırım

gözünaydın canım rabbim saglıkla büyütmeyi nasip eylesin insaallah o mutlulugu yaşamak bizlerede nasip olur.bebişimizin resmini gösterirsen bizi çok mutlu edersin canım

arkadaşlar merhaba,bülent bey ve esra hanım nasıl ilgililermi ben başkente gidicem bilgi verirmisiniz.
canım bana ilk esra hanımı tavsiye etmişlerdi o yüzden gitmiştim. ve gerçekten çok şeker bi kadın. ilk aşılamamamı o yapmıştı. ikinciyide bülent bey yapmıştı ve çok iyi bi doktordu oda. için rahat olsun

canım hoşgeldin. Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah. hayırlı uğurlu olsun İnşallaaaah. senide kuzucuğunuda kocaman öptüm

canım hiç stres yapma onlar seni yönlendiriyor zaten. sen ne kadartahlil sonuç varsa hepsini götür yanında.

gözünaydın canım rabbim saglıkla büyütmeyi nasip eylesin insaallah o mutlulugu yaşamak bizlerede nasip olur.bebişimizin resmini gösterirsen bizi çok mutlu edersin canım

canım benim darısı sana ve olmayan isteyen herkese olsun İnşallaaaah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah. bencede resim gerek.

Günaydııııııııııııııııın her gün yeni umutlarla başlayan güzel insanlar ben Mersinde yaşıyorum çalışıyorum eşimle sudan bahanelerle tartışıyoruz oysa Allahtan bitanecik istediğim yavrum olsa bütün hayatımı ona adayacağım artık çok bunaldım ailem uzakta olduğu için kardeşlerimi yeğenlerimi çok özlüyorum üzülüyorum hayatımda beni derinden etkileyen iki olay var birisi annem kanser hastası artık sadece yüce ALLAHA kalmış iyileşmesi (DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMIYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN SİZLERİ SEVDİĞİM İÇİN PAYLAŞIYORUM)diğer olay çocuğumun olmaması Allah herkesin gönlüne göre versin çikolata kisti olup hamile kalan varmı acaba merak ediyorum ben başkentte esra hanım yada bülent beyle görüşeceğim ne diyecekler bakalım inşallah yüzümüz güler diye umut ediyorum....

canım Allah yardımcın olsun. Rabbim kucağını doldursun İnşallah. gurbetlik çok zor. annenin Rabbim şifasını versin İnşallah. seninde hemencecik bebeğin olurda anneciğine moral olur İnşallah. seni çok iyi anlıyorum canım benim babamda kanser hastası. ve ben 7 aylık hamileyken öğrenmiştik. Rabbim hepsinin şifasını versin İnşallah.
yeterim canım benim eşin nasıl oldu. İnşallah artık iyileşir sizinde yüzünüz güler artık. Rabbim seninde yardımcın olsun. kocaman öptük seni

canım öncelikle annene geçmiş olsun veeeee asla ama asla öyle şeyler (duygu sömürüsü gibi)düşünme biz seni anlıyoruzzzz her zaman anlata bilirisin dinlerizz
rabbim en kısa zamanda gönlünden geçeni nasip etsin inşşş bebeğine kavuştursunnn

suyum bende sizi öpüyorummm ama en çok kızınıııııöpücüklere boguyorum
canım bu gün adanadaydık kendi dr görüştükkk şimdilik yeniden ameliyat yokk (bize ameliyat olamsı gerek diye uzmanlar demştiii ve endokrin dr demişti)( bizim dr has prof ve noroşirorju dalında uzman ) bana bu iş endokrinin işi değil kaanı karıştırmışlar dediii amliyat gerektiğinde ben bizat sana söylerim dediiiii 3 ay sonrasına mr istedi ozaman konuşuruz tekrar dediii

canım benim ameliyat gerekmemesine çok sevindim. İnşallah eşin hemencecik iyileşir. artık sende oda üzülmezsiniz. bize artık güzel haberler verirsiniz İnşallaaah. kızımda sana öpücük atıyor teyzesi. Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun İnşallaaaaaah. sizlerede en kısa zamanda nasip etsin İnşallaaaah

canım sağol allah razı olsunnn canım szilerin dualrı çok önemli benim için
bende sizi

tşk ederim yeterim bende öğrendim yapılıyor ama test başı 90 tl alıyorlar fark 4 gest 360 ayrıca 40 tl doktor farkı ben ankarada yaptıracağım 12 tl hepsi ankara hrs hastanesi ayrıca gitmeye de gerek yok kan alıp tüplelrle yolluyoruz o kadar

caım evet ben geçen yıl sorduğumda 900 tl gibi bir şey dediler bana ama eğer ank göndeme imkanın varsa ve 12 tl ise hiç düşünme gönder
iyi sonuçlar alırısn inş

selam kızlar
buraya kımsenın gelmeyısı cok uzucu bır durum
nerdesınız kızlarrrrrrr

suyum kızın ne tatlı olmus öle masllahhhh

eylul melegını kucagına almıs maslalah
darısı herkese olsun ınsallah

ESRA CANIM BEN UĞRUYORUM ama kmse olmayınca yazacak bir şeyde olmuyor

teşekkür ederim canım . darısı sana hepinize olsun İnşallah. kızım çok hastaydı teyzeleri bir haftadır mahfolduk. önce kanında yüksek enfeksiyon çıktı birde boğaz enfeksiyonu. 2 gün sonrada zehirli ishal oldu. çok şükür dün kontrole gittik daha iyi dedi doktor. evelki günde ben grip oldum yaa. İnşallah bu bari bulaşmadan atlatırız. ve seyhan başkentin çocuk bölümüne gittik. yer en alt katta kan alınan yerdeydi her merdivenlerin oraya vardığımda yukarı doğru baktım bi tuhaf oldum. doktorada şunu dedim eskiden yukarı geliyordum şimdi çok şükür buraya. doktor güldü çok şükür dedi. o zaman dua edelim Allah olmayan herkese nasip etsin dedi. :)) acilede oraya gitmiştik. akşama kadar kaldık. geçenlerin yüzüne baktım ve eşime bak dedim bizim gibi umutlarla geliyorlar. bana nerden anladın dedi. bende merak etme dedim biz birbirimizi tanırız. çünkü bakışlarımız hep aynı. ve ben nereye gitsem benim gibi biriyle karşılaşırdım. hemen anlardım. çocuğum olduktan sonrada. Allahım sizlerede bu duyguyu yaşatsın İnşallah. en kısa zamanda. yeni yılda 2012 bitmeden kuzularınız kucaklarınızda olsun İnşallah. hepinizi çok seviyoruz. dualarımız her zaman sizinle

kuzummmmm geçmiş olsunnnnnn canım benimmmm
bende kaç zamandır bu kız nerede diyorummmmmmm canımmmm sen bu yoldan geçtikten sonra bu yolu ve yolcularını untumayan ender insanlardansınnnn ben senin yüreğinin güzeliğini biliyorummmmm ve çok şanslı bir kadınımki yoluma senin gibi birisi çıktıııııı her cuma mesajını alırımmmmm bilirimki dualrında her zaman yerim vardırrr sağol arkadaşımmmm RABBİM HEPİMİZİ İYLERLER LE KARŞILAŞTIRSIN NİŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…