Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canımsın canım benim senin öyle güzel bi yüreğin varki sesinden kulağıma kulağımdan yüreğime ulaşıyor hemen. seninle konuşunca öyle mutlu oluyorumki bilemezsin. canım ben o yılları nasıl geçirdim sizden iyi kimse anlayamaz nasıl unuturum. İnşallah Rabbim sizin bebeklerinizide gösterecek bana. o zaman sizde bana anlatacansınız kuzularınızın yaptıklarını. Rabbim sizinde kucaklarınızı dolduracak İnşalah. Allahım sendende diğer arkadaşlarımdanda razı olsun. her zaman dualarım sizinle. gözüm kulağım yüreğimde. yazdıkların beni öyle mutlu ettiki bilemezsin canım. hepinizi çok çok çok seviyorum. Rabbim eşinede sağlık versin sizi birbirinize bağışlasın İnşallah

canım yaaa öpüyorum siziiama kzını daha çokk

EVET KAÇ ZAMNDIR GÖRÜŞEMEDİK
canım tedaviye devam ediyoruz 3 hafta sonra tekrar gideceğiz

canımyaaa daha toparlayamadımı eşin Allahım tez vakitte şifasını versin insaallahhh yüzünüz gülsün insaallah

sağol kuzum
bu günümüze hamdolsunn ama her gün yeni bir şeyler çıkıyorrrr

iyi olur insaallah canımya Allah büyük demekki eşinin ve senin sınavınızda buymuş bundada bir hayır gizlidir elbet bizim bilmedigimiz

canım yaaa öpüyorum siziiama kzını daha çokk
bizde seni seviyoruz canım benim. hemde çokkk. kocaman kocaman öptük seni

iyi olur insaallah canımya Allah büyük demekki eşinin ve senin sınavınızda buymuş bundada bir hayır gizlidir elbet bizim bilmedigimiz

öyle canım . Rabbim kuzularınıza hemencecik kavuştursun İnşallah canımm

rabbim bütün sınavlardan başarıyla çıkmayı nasip etsin inşş

Canım bebeğin hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

canım benim seninde yeni yılın kutlu olsun. hepimize sağlık mutluluk huzur ve sizlere sağlıklı hayırlı bebişler getirsin İnşallaaaaah. hepinizi kocaman öptükkk

ne olsun canım bi annemler bi ev bi kaynanamlar gez dur evle uğraş dur . senden ne haber canım. kimselerde uğramıyor yaa

kolay gelsin canımmm valla ben yoğunum bu aralar yine ama yinede kk girdiğimde uğruyorum kimse yazmayıncada yazmanın pek anlamı olmuyorrrr

kolay gelsin canımmm valla ben yoğunum bu aralar yine ama yinede kk girdiğimde uğruyorum kimse yazmayıncada yazmanın pek anlamı olmuyorrrr

canım benim iyi olda İnşallah. eşin nasıl oldu. Allahım sana bağışlasın. seni çok çok çok seviyoruuuz

canım benim iyi olda İnşallah. eşin nasıl oldu. Allahım sana bağışlasın. seni çok çok çok seviyoruuuz

canım bende sizi seviyorummm eşimin kontroleri devam ediyorrr biliyorsun işte (balcalıyı)her gün yeni bir şeyle çıkıyorlr karşımıza çıldırmassam iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…