naporsun canım
nasıl oldu esın
gorusemıoruz
kuzummmmm geçmiş olsunnnnnn canım benimmmm
bende kaç zamandır bu kız nerede diyorummmmmmm canımmmm sen bu yoldan geçtikten sonra bu yolu ve yolcularını untumayan ender insanlardansınnnn ben senin yüreğinin güzeliğini biliyorummmmm ve çok şanslı bir kadınımki yoluma senin gibi birisi çıktıııııı her cuma mesajını alırımmmmm bilirimki dualrında her zaman yerim vardırrr sağol arkadaşımmmm RABBİM HEPİMİZİ İYLERLER LE KARŞILAŞTIRSIN NİŞŞŞŞ
canımsın canım benim senin öyle güzel bi yüreğin varki sesinden kulağıma kulağımdan yüreğime ulaşıyor hemen. seninle konuşunca öyle mutlu oluyorumki bilemezsin. canım ben o yılları nasıl geçirdim sizden iyi kimse anlayamaz nasıl unuturum. İnşallah Rabbim sizin bebeklerinizide gösterecek bana. o zaman sizde bana anlatacansınız kuzularınızın yaptıklarını. Rabbim sizinde kucaklarınızı dolduracak İnşalah. Allahım sendende diğer arkadaşlarımdanda razı olsun. her zaman dualarım sizinle. gözüm kulağım yüreğimde. yazdıkların beni öyle mutlu ettiki bilemezsin canım. hepinizi çok çok çok seviyorum. Rabbim eşinede sağlık versin sizi birbirinize bağışlasın İnşallah
EVET KAÇ ZAMNDIR GÖRÜŞEMEDİK
canım tedaviye devam ediyoruz 3 hafta sonra tekrar gideceğiz
canımyaaa daha toparlayamadımı eşin Allahım tez vakitte şifasını versin insaallahhh yüzünüz gülsün insaallah
sağol kuzum
bu günümüze hamdolsunn ama her gün yeni bir şeyler çıkıyorrrr
bizde seni seviyoruz canım benim. hemde çokkk. kocaman kocaman öptük senicanım yaaa öpüyorum siziiama kzını daha çokk
iyi olur insaallah canımya Allah büyük demekki eşinin ve senin sınavınızda buymuş bundada bir hayır gizlidir elbet bizim bilmedigimiz
iyi olur insaallah canımya Allah büyük demekki eşinin ve senin sınavınızda buymuş bundada bir hayır gizlidir elbet bizim bilmedigimiz
bizde seni seviyoruz canım benim. hemde çokkk. kocaman kocaman öptük seni
öyle canım . Rabbim kuzularınıza hemencecik kavuştursun İnşallah canımm
bizde seni seviyoruz canım benim. hemde çokkk. kocaman kocaman öptük seni
öyle canım . Rabbim kuzularınıza hemencecik kavuştursun İnşallah canımm
rabbim bütün sınavlardan başarıyla çıkmayı nasip etsin inşş
arkadaşlar uzun bir ardan sonra merhaba;
Allahıma sonsuz şükürler olsun ben bebeğime kavuştum.
darısı hepinize.. her gün dualarımdasınız.
hamileliğim sürecince foruma yazmadım.
ben adana tüp merkezine gitmiştim. Allahma şükürler olsun Allah evladımızı bize bağışladı..
hep aklımdasınız.. çok zor bir süreç .bende çok zor günler yaşadım.
sabredin. sakın ola isyan etmeyin..
Allah isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..
(Yeter, eşin sağlığına bir an önce kavuşur Allah'ın izniyle)
iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem
Selam kızlar.Nasılsınız?Uzun zamandır yazmadım.Gününüz aydın olsun.
hatunlar ne haber
ne olsun canım bi annemler bi ev bi kaynanamlar gez dur evle uğraş dur . senden ne haber canım. kimselerde uğramıyor yaa
kolay gelsin canımmm valla ben yoğunum bu aralar yine ama yinede kk girdiğimde uğruyorum kimse yazmayıncada yazmanın pek anlamı olmuyorrrr
canım benim iyi olda İnşallah. eşin nasıl oldu. Allahım sana bağışlasın. seni çok çok çok seviyoruuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?