Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

buralardayım.dün adet oldum sonunda.3. adetten sonra görüşmeye gidicem bakalım ne diyecekler.
sen neler yapıyosun gülyüzüm?
kader bize de gülecek mi birgün.....

merhaba kızlar uzun zamandır birbirimizden haber alamıyoruz.Bende ne yazıkki pek fazla gelişme yok, sizi takip etmeye çalışıyorum ama sanırım sizde beklemedesiniz.Ben en son balcalıya gittim rapor için gerekli evrakları tamamladım şimdi heyetin vereceği kararı bekliyorum.Artık çok kafama takıp kendimi yıpratmıyorum kızlar, herşeyi oluruna bıraktım.Çünkü buna mecburum.

slm arkadaşlar bizde bir karar verdik antepe gidiyoruz tüp bebek için üniversalden rapor almak gerekiyormuş nasıl alcaz fikri olan varsa lütfen ban yazsın.

buralardayım.dün adet oldum sonunda.3. adetten sonra görüşmeye gidicem bakalım ne diyecekler.
sen neler yapıyosun gülyüzüm?
kader bize de gülecek mi birgün.....

canımcım,moralin nasıl,toparlanabildinmi?
İnşallah bizde anne olacağız birgün...

ben beklemedeyim...belki şubat,mart ayında başlarım...

slm arkadaşlar bizde bir karar verdik antepe gidiyoruz tüp bebek için üniversalden rapor almak gerekiyormuş nasıl alcaz fikri olan varsa lütfen ban yazsın.

canım daha aşılama yaptırdınmı?yaptırdıysan yapan dr.kimse sana 2 kez aşılama yaptığına dair kağıda yazıp vermeli...imzalı,kaşeli olark...o kağıdı alıp üniv.hastanesine götürüyorsun...daha sonraki prosödürleri onlar söylerler....

canımcım,moralin nasıl,toparlanabildinmi?
İnşallah bizde anne olacağız birgün...

ben beklemedeyim...belki şubat,mart ayında başlarım...

toparlanamadım.tekrar hamiş olmadan da toparlanabileceğimi sanmıyorum.inşallah anne oluruz biz de en kısa zamanda.
sanırım ben de en erken mayısta başlayabilirim, bilemiyorum.hem 6 ay doluyor hem de okulun yükü biraz hafifler. drlar izin verse ,imkanım olsa hemen yarın denerim.çok istiyorum anne olmayı, yine hayatımın en güzel günlerini yaşamayı ama işte....

slm gülyüzlüm antepe gidecektik ama bazı pürüzler çıktı ağustosa erteledik.biz rapor felan almıycakmışız özel olarak gitcemiz için.sgk dan felan yaralanamıyoruz.aşılamayla felan hiç uğraşmıycam .bu arada ankaraya gitmeye karar verdik.Ama bu sefer kesin ankaraya gitcez.Antepten vazgeçtik .Şimdi ankaradaki en iyi tüp bebek merkezini araştırıyoruz.Senin tavsiye edebileceğin yakınlarından denemis olan varsa bana yaz lütfen.En kısa zamanda bebişlerimize kavuşmamız dileğiyle .........

canımcım;ankarada da çok merkez var,olan da var olmayanda...bir arkadaşım ankalife da yaptırdı şu an bir oğlu var...başka bir tanıdığım yine aynı yerde yaptırdı olmadı...maya tüp bebek merkezinden çok bahsediliyor...istersen onu bir araştır...benim de kafam karışık...en iyi merkezlerde bile olmayan var...ama kesin kararım adana başkent...çünkü oralar gidipte şu an para dökecek halim yok...sen niçin özel yaptırıyorsun?başkentte niye denemiyorsun?

canım başkentte özel olarak yaptırabilirmiyiz ki.Sigortalıyız ama 1 senelik 5 yıl olması gerekiyor.onun için .Başkente gidebilirmiyiz özel olarak ,Ankarada kardeşim var kalacak yer sorun değil benle ilgilenecek te var, o yüzden ankarayı tercih ettim.senin başkentte olmuştu demi adanada mı oturuyorsun.sizde sorun kimdeydi özel olmazsa,allah hepimizin yardımcısı olsun ,inş. birgün bizde annelik duygusunu tadarız.İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

başkentte özel yapıyor...ama raporlu değilsen tabiki ankarada yaptırman daha iyi...hem kalacak yerinde varmış...bence ankaraya git...ben adanada oturmuyorum...ben 3.denmemi yapacağım...ilkini özel olarak turan çetinde yaptırdım,ikinciyi de raporla başkentte yaptım ama tutmadı...3.denmemi de başknette yapacam...çünkü ikinci rapor hakkım var canım...

inşallah canım bizde anne olacağız...haberlerini bekliyorum

ooo topik arkalara düşmüş iyice valla.naptınız?nerelerdesiniz kızlar yaaaa.herkes terketmiş buraları

Butterflyscim nasılsın canım? OFT den gördüm seni de geldim yanına.
Nasıl gidiyor hayat?
Tüm Başkentte tedavi olacak arkadaşlara başarılar diliyorum.yeni yüzler görüyorum sayfada.İnşallah hepiniz başarıya hayırlısıyla ulaşırsınız.

Ben de aynı dilekleri paylaşıyorum seninle Dark'cığım.
Butterfly seni merak ettiğim için girdim buraya inşallah senin ve tüm yeni deneyecek olan arkadaşların sonuçları hayırlı olur ve mutlu haberlerinizi alırız burdan inşallah...
Ben Allah'ın izniyle 3 ayımı yeni doldurdum, ufak tefek sıkıntılarım oluyor tabii ama Allah sonuna kadar gidip sağlıkla kucağımıza almaya nasip eder inşallah...

Hepinizin en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah... Allah hepimizin yanında olsun...

hayat bir şekilde gidiyor işte... orasını boşver...
iyi dileklerin için sağol canım.İnşallah Allah bir gün bize de nasip eder.senin kızın da maşallah 3 ayını bitirmiş.tombik yanaklarından öp benim için.
3.adetimi olup dr a gidicem.mayıs gibi başlarım belki tekrar tedaviye bilemiyorum bakıcam işte...

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.maşallah maşallah
hamileyken oluyor tabi sıkıntılar ama değer herşeye.
dualarınız eksik etmeyin bizlerden hepimizin çok ihtiyacı var.ben de sana kolay , sorunsuz bir hamişlik diliyorum.:Saruboceq:

O yeni yüzlerden biri de benim galiba güzel dileklerin için çok teşekkürler Allah sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin.Ben Adana Başkent'te başladım Mart ayında transfer yapılacak.İlk deneme olduğu için tedirginim iğneler falan var 2 defa aşılama yaptırdım iğne kullanmamıştım:1no2:umarım başarıya ulaşırız.Bu süreci sizlerle paylaşıcam arkadaşlar dualarım sizinle siz de benim için dua edin olur mu?:enbuyukkk:

slm arkadaşlar,burada kimse kalmamış sanırım.Ben tedaviye başladım,balcalıda tedavi oluyorum genel olarak memnunum.decapeptly'le başladım.12 gün kullandıktan sonra puregon'a başladım.150'lik olarak vuruyorum.bugün 3 .iğnemi vuracağım.bakalım ne olacak.bol bol dua ediyorm ALLAH isteyen herkeze versin diye.
bu arada kızlar sizler neler yaptınız kimsecikler yokmu burada?

arkadaşlar bende başkentte başlayacağım 3 haziranda seminer varmış ona katılmadan randevu vermiyorlar,raporumuz var inşallah gönlümüzce olur herşey

arkadaşlar bende başkentte başlayacağım 3 haziranda seminer varmış ona katılmadan randevu vermiyorlar,raporumuz var inşallah gönlümüzce olur herşey

hoşgeldin canım...bizde seminere katılmıştık,ama bir arkadaşım seminere katıldım dedi randevu almak istiyorum dedi ve almıştı...kayıt yapmıyorlarki nerden bilecekler katılıp katılmadığını....adanada mı oturuyorsun???raporunu kim çıkardı,fiyatlardan da haberin varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…