Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Arkadaşlar ben mi acele ediyorum. 3 ay çok kısa bir zaman mı. Biraz daha denemem daha mı doğru? Ben neyin doğru olduğuna karar veremiyorum artık. Yaşım 30. Bazen oluyor bu tüp bebek stresine girmeye hiç gerek yok diyorum. Biraz daha deneyelim. Kendi kendime konuşuyorum bunları. Nasip kısmet herşey belki olur. Ama bazende bebek sahibi olma isteği o kadar artıyor ki hemen gidip tüp bebek yaptırayım olsun diyorum. Sanki ilk denemede hemen tutacak gibi. En kötü karar kararsızlıktan gerçekten iyiymiş. Ama böyle bir durumda insan en kötü karara razı olmak istemiyor.

canım yaşın 30 sa eğer ve eşinede bir tedavi uygulanacaksa neyi bekleyeceksinki erkek infertilitsinde erkekğin ilaçlara (ameliyatta dahil)cevap vermesi en az 6 ay dememk ki sonuçta bu tedavilerden sonra kesinlikle hamile kalacaksın diye birşey yok bunun birde yumurta takibi aşılama kısmı var kiii aşılamada şans %15 gibi bunların hepsi zaman kaybı benceee (ama tüp bebek raporu için bu yoldan ilerlemek şart devlet öyle istiyor malesef) yani bence yaşın 20.22 olsa bekle derdim bu şartlada hiç bekleme çünki bu tedvilerde sonuç kesin değil ben 8 yıldır tedavilerle boğuşuyorum ama bak hala anne olamadımmm kiii 35 yaşın üsütünde yumruta kalitesi bebeğin tutunması vs hep sıkıntılı oluyorrrr eğer başkent seni kabul etmiyorsa başka bir has git ama zaman kaybetme bence

Bende senin gibi düşünüyorum yani ağır basan düşünce bu ama ama ama .... İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Mesajlarını okuyorum denk geldikçe bazen umutsuzluğa kapılıyorsun sanırım. Kalbini ferah tut. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

aminnn umarım en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursunn ben 8 yıldır uğraşıyorum bebek için aşka sıkıtılarda var haytımda bu sıkıntışarda baza umutsuluğa yol açıyor maesef

aminnn umarım en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursunn ben 8 yıldır uğraşıyorum bebek için aşka sıkıtılarda var haytımda bu sıkıntışarda baza umutsuluğa yol açıyor maesef

Allah bütün sıkıntılarını hayra çevirsin. Eminim bu zamana kadar çok teselli sözü duymuşssundur sıradan geliyor olabilir ama ne mucizeler var hayatta. Bizlerinde mucizesi bebeklerimiz olacak inşallah.

günaydınlarrrrrrrrrr

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ

Off Off diyorum. 2 ay önce yaptırdığımız ikinci sperm testinde sayımız 100 milyon, ileri hareket %0, normal morfoloji %6 idi. İlk yaptırdığımız test sonuçları ile birbirine yakındı. Adana bize biraz daha deneyin dediği için bir daha bir test yaptıralım dedik. Ama sonuç tam bir hüsran. İleri hareket % 10 a, normal morfoloji % 15 e çıkmış ama sayı 8 milyona düşmüş. Böyle bir fark mümkün mü inanmak istemiyorum. Bu değerlerle aşılama bile yapılmaz.

iki ayrı yerde yaptırmışsan fark olur ama bu kadar değil yalnız eğerki eşin bu durumu düşünüyorsa (ilaki düşünüyordur )strestende sayı düşmüş olabilir ama her hangi bir ilaç kulandıysa sayının düşmesine buda sebebp olmuştur
ben sana geçen günde söyledimmm hiç bekleme bu şartlarda erkek infertilitesi sebebiyle direk tüp bebek raporu çıkıyor olamalıı (yasa sürekli değiştiği için kesin konuşamıyorum ama seyhandaki hemşireler bilirler )hiç beklemeden tedvainizi olun canımmmm

3 testide farklı yerlerde yaptırdık. İlk 2 test sonuçları yakındı birbirine o yüzden hiç aklımız karışmadı. İlaç kullanmadı ama hareket için vitamin kullanıyoruz birde keçiboynuzu kürü. Başka hiçbirşey yok. Adanaya ben aşılama yaptırmak için gitmiştim. Onlar normal yoldan olur diyerek beni eve gönderdiler tüp bebek için rapor çıkartırlar mı sence? Bende beklemek istemiyorum ama Ramazan ayını bekliyorum şu anda sonra İstanbul'a gideceğim inşallah. Benzer durumlarla karşılaşan vardır belki diye buraya yazıyorum. İnsan çok çaresiz kalıyor. Sende anlarsın halimi. teşekkür ederim ilgilendiğin için.

canım malesef ama benim eşimide keçi boynuzu düşüşüne sebebp oldu bizimki 2 milyonun altına kadar inmişti başkent rapor verir ama öncede söyledim şartlar tam olarak ne bilmiyorum yasa sürekli değişiyor

Nasıl yani? Böyle bişey olabilir mi? Benim aklıma dahi gelmedi keçiboynuzu kürünün böyle bir etki yapmış olabileceği. Ne diyim artık bilmiyorum.

nasıl yani? Böyle bişey olabilir mi? Benim aklıma dahi gelmedi keçiboynuzu kürünün böyle bir etki yapmış olabileceği. Ne diyim artık bilmiyorum.

malesef ama biz yaşadık canımmm [sıze=3][/sıze]

nbr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…