Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

artık hamıle kalanlar
ne mutluluklarını
nede tedavı sonucunda negatf alanlar
uzuntulerını paylasmaz oldular

aten hamiş kalamayn bir sen birde ben kaldık bizde her gün kk deyiz şaka bir tarafada geçekten kimse yok buralarda :26::26:

benim tek baktığım yer burası ve kimse yazmıyor. İnşallah birileri hamile kalmıştır. girip yazsalar çok iyi olurdu ama ne diyelim işte. sizler nasılsınız kızlar. bizde aynı işte devam ediyoruz. sakın unuttum sanmayın her gün size dua ediyorum bunu unutmayın. isim isim hemde. hepinizi çok seviyoruz :)

canım benim dualarına aminnn diyorum inşşş en kısa zamanda bir hamiş çıkar aramızdannn SENİN BİZİ UNUTMYACAĞINI EN Yİ BEN BİLİRİMMM HER CUMA MSJ GELİRİ DUALRIN GELİR İYİKİ SİZİ TANIMIŞIMMMMMM (ESRAYIDA )

Selam kızlar bende yaşadıklarımı yazamadım.Ocakta başkente denemem olumsuz oldu.Tekrar mayısta 4. denememi yaptım 8 hücreki 1. kalite ama dün yine olumsuz olduğunu öğrendik.Hayat böyle gidiyor.Deneye deneye olumsuzlukları yaşamaktan ,paylaşımlar aynı olunca elim varmadı.Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.

canım geçmiş olsun ne denir bilmiyorumm rabbim yardımcımızolsuun

canım allah yardımcın olsun ben de mayısta tüp bebek yaptırdım başkentte şuan hamileyim.kısmet işte umudunu kaybetme çok üzüldüm senin adına rabbbim hayırlısını versin daha yeni keseyi gördük ama hep korku var içimde devam etmeyecek mi kalp atışı olmayacak mı diye. herşey boş aslında allahtan hayırlısı.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucaına işallah darısıda bize olun..

emikad sanada geçmiş olsun işallah son negatifin olur allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin..

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

merhaba arkadaşlar,
uzun zaman önce yine bu sayfa da sizin tecrübelerinize başvurmuştum,özelliklede rapor için,ben geçen sene yaz aylarında 3 aşılama yaptırdım ama sonuç malesef negatifti,ocak ayında başlentin toplantısına katıldım,yapılan incelemeler sonucunda rahimde çökme olduğu görüldü,ki bu rahim filmin nerdeyse 4-5 senelik,bu zamana kadar gösterdiğim 4 dr da bana hiç böyle birşeyden bahsetmemişti,neyse histereskopi oldum,şimdi de tüp bebeğe başladım,perşembe günü ilk doz iğnemi yaptırdım,pazartesi de kontrolüm var,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Bu arada hepinize hayırlı kandiller

canım sana hayırlısı olsun diyorum.bende başkentte tüp bebek düşünüyorum ama benim 1 kızım olduğu için ücretli ilaç alıyorum.acaba tüp bebeğe ne kadar mal oluyor fikir verebilirsen sevinirim.

baskentten memnunsunuz degılmı ?

sızdekı sorun ney idi ?
adana cukurova unıversıtesı balcalı hakkında bılgınız varmı arkadaslar ?

baskentten memnunsunuz degılmı ?

sızdekı sorun ney idi ?
adana cukurova unıversıtesı balcalı hakkında bılgınız varmı arkadaslar ?

mrhb başkentin yetrli olmadığını düşünüyorum yoksa dr hemşire ilgi çok iyi ama mutfağı yeterli değil diye düşünüyorum bitde bu durum kişilerin sorunuylada ilgili
balcalı da kötü bir has değil benim kız kardeşim aşlamalari
ını yaptırdıı memnundu

bizde adanada tüp denemesi yaptırdık ama maalesef tutmadı. ilk deneme idi. embriyolarda iyiydi. ama olmadı işte. şu jelin embriyoların tutunmasını engellediğini düşünüyorum. rahimden sürekli pütür pütür şeyler geliyo.hem de çok olabilir mi böyle bişey.

evet ama bliyorsun sen ben ve su en çok yazardıkkk artık başakalrı gelmeyince bizde uğramıyoruz

kızıyorum aslında
herkesın kabuguna cekılmesıne
gebe kalan yazmıor
dusuk yapan yazmıor
baska yerlerde paylasım yapılıor ama buraya yazmaya bıle tenezul edılmıor
neyse onlar saglıklı olsunlar emellerıne kavussunlarda uzakta kalsınlar ne dıımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…