artık hamıle kalanlar
ne mutluluklarını
nede tedavı sonucunda negatf alanlar
uzuntulerını paylasmaz oldular
benim tek baktığım yer burası ve kimse yazmıyor. İnşallah birileri hamile kalmıştır. girip yazsalar çok iyi olurdu ama ne diyelim işte. sizler nasılsınız kızlar. bizde aynı işte devam ediyoruz. sakın unuttum sanmayın her gün size dua ediyorum bunu unutmayın. isim isim hemde. hepinizi çok seviyoruz :)
Selam kızlar bende yaşadıklarımı yazamadım.Ocakta başkente denemem olumsuz oldu.Tekrar mayısta 4. denememi yaptım 8 hücreki 1. kalite ama dün yine olumsuz olduğunu öğrendik.Hayat böyle gidiyor.Deneye deneye olumsuzlukları yaşamaktan ,paylaşımlar aynı olunca elim varmadı.Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.
Selam kızlar bende yaşadıklarımı yazamadım.Ocakta başkente denemem olumsuz oldu.Tekrar mayısta 4. denememi yaptım 8 hücreki 1. kalite ama dün yine olumsuz olduğunu öğrendik.Hayat böyle gidiyor.Deneye deneye olumsuzlukları yaşamaktan ,paylaşımlar aynı olunca elim varmadı.Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.
canım allah yardımcın olsun ben de mayısta tüp bebek yaptırdım başkentte şuan hamileyim.kısmet işte umudunu kaybetme çok üzüldüm senin adına rabbbim hayırlısını versin daha yeni keseyi gördük ama hep korku var içimde devam etmeyecek mi kalp atışı olmayacak mı diye. herşey boş aslında allahtan hayırlısı.
merhaba arkadaşlar,
uzun zaman önce yine bu sayfa da sizin tecrübelerinize başvurmuştum,özelliklede rapor için,ben geçen sene yaz aylarında 3 aşılama yaptırdım ama sonuç malesef negatifti,ocak ayında başlentin toplantısına katıldım,yapılan incelemeler sonucunda rahimde çökme olduğu görüldü,ki bu rahim filmin nerdeyse 4-5 senelik,bu zamana kadar gösterdiğim 4 dr da bana hiç böyle birşeyden bahsetmemişti,neyse histereskopi oldum,şimdi de tüp bebeğe başladım,perşembe günü ilk doz iğnemi yaptırdım,pazartesi de kontrolüm var,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Bu arada hepinize hayırlı kandiller
baskentten memnunsunuz degılmı ?Selam kızlar bende yaşadıklarımı yazamadım.Ocakta başkente denemem olumsuz oldu.Tekrar mayısta 4. denememi yaptım 8 hücreki 1. kalite ama dün yine olumsuz olduğunu öğrendik.Hayat böyle gidiyor.Deneye deneye olumsuzlukları yaşamaktan ,paylaşımlar aynı olunca elim varmadı.Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.
canım allah yardımcın olsun ben de mayısta tüp bebek yaptırdım başkentte şuan hamileyim.kısmet işte umudunu kaybetme çok üzüldüm senin adına rabbbim hayırlısını versin daha yeni keseyi gördük ama hep korku var içimde devam etmeyecek mi kalp atışı olmayacak mı diye. herşey boş aslında allahtan hayırlısı.
baskentten memnunsunuz degılmı ?
sızdekı sorun ney idi ?
adana cukurova unıversıtesı balcalı hakkında bılgınız varmı arkadaslar ?
Oncede sayfalara yetısemezdık
evet ama bliyorsun sen ben ve su en çok yazardıkkk artık başakalrı gelmeyince bizde uğramıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?