- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
kızıyorum aslında
herkesın kabuguna cekılmesıne
gebe kalan yazmıor
dusuk yapan yazmıor
baska yerlerde paylasım yapılıor ama buraya yazmaya bıle tenezul edılmıor
neyse onlar saglıklı olsunlar emellerıne kavussunlarda uzakta kalsınlar ne dıımkı
bende balcalı hastanesınde bu adetımlen brlıkte gorusup baslamak develettekı hakkımı kullanmak ıstıyorum
ınsallah benım ıcın hayırlı olur
orda tedvısı olanlarında fıkırlerını almak ıstıyorum acıkcası
bende br değişiklık yok
maraton baslıcak rabbım kısmet ederse :)
ınsallah sonuda guzel olur
insanlar bi umutla konu açıyor veya konulara yorum yazıyor ama olumsuz sonuç alınca bıçak gibi kesiliyor her şey...kendi kabuğuna çekiliyor tabi kolay değil umutların yıkılması...seninki olumsuz sonuçlanınca başkalarının sevinçli haberlerini alınca içten içe üzülüyor insan ...ben en son denememi istanbul acıbadem de denemiştim...bu yaz tekrar düşünüyorduk ama gelecek yaza erteledik..yeniden rahim filmi çektirdim...sağ tüp tıkalı çıktı histereskopi ve co-cültür yapılacak bakalım... diğer zamanda da bitkisel kürler alıp yumurtayı destekleyeceğim. malum 4 defa tüpten sonra rezervler azaldı....
mrb arkadaşlar allah izin verirse bende adana başkentte tupbebek yaptırmayı duşunuyorum inşşşş allah butun bu uğurda mucadele edenlerin dualarını kabul etsin yakın zamanda bşk te tup yaptıran var mı ne hastane hakkında duşunuyorsuz şimdiden tşk ederim
canım has ile ilgili ne merak ediyorsan sorabilirisin elimizden geldiğince cevaplarız biraz kalabalık ama ilgili bir merkez ve sgk ile anlaşmalı olmasıda ayrıca bir artı
amın cumlemızın ınsallahhhhhhhher şey gönlünden
geçen gibi olsun inşşşşş
once syafalara yetısemezdıkinsanlar bi umutla konu açıyor veya konulara yorum yazıyor ama olumsuz sonuç alınca bıçak gibi kesiliyor her şey...kendi kabuğuna çekiliyor tabi kolay değil umutların yıkılması...seninki olumsuz sonuçlanınca başkalarının sevinçli haberlerini alınca içten içe üzülüyor insan ...ben en son denememi istanbul acıbadem de denemiştim...bu yaz tekrar düşünüyorduk ama gelecek yaza erteledik..yeniden rahim filmi çektirdim...sağ tüp tıkalı çıktı histereskopi ve co-cültür yapılacak bakalım... Diğer zamanda da bitkisel kürler alıp yumurtayı destekleyeceğim. Malum 4 defa tüpten sonra rezervler azaldı....
mrb arkadaşlar allah izin verirse bende adana başkentte tupbebek yaptırmayı duşunuyorum inşşşş allah butun bu uğurda mucadele edenlerin dualarını kabul etsin yakın zamanda bşk te tup yaptıran var mı ne hastane hakkında duşunuyorsuz şimdiden tşk ederim
merhaba bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama kıbrısta yaşadığım için özel olarak yaptıracağım fiyat ne kadar oluyor o zaman bi fikriniz var mı? Ayrıca ilk hangi gün gidilmesi gerekiyor yani aşılamada adetin 2. Günü diyorlar ya öyle bişey varsa kendimi ona göre ayarlayayım. şimdiden çok sağolun iyi geceler
herkese iyi bayramlar öncelikle tşk ederim senin şahsında butun arkadaşlara başkent hakkında guzel duşunulmesi beni sevindirdi inşşşşş allahım butun bu uğurda uğraşanlara yardım etsin peki dr ismi önere bilirmisiniz cnm sen mersin tarsusta oturuyorduncanım has ile ilgili ne merak ediyorsan sorabilirisin elimizden geldiğince cevaplarız biraz kalabalık ama ilgili bir merkez ve sgk ile anlaşmalı olmasıda ayrıca bir artı
cnm ben devletten tupbebek yaptıramıyorum bir tane doğal yoldan oğlum var iki dış gebelik geçirdiğim için tupun biri alındı iki yıldırda uğraşmamıza rağmen tekrar kalamadım hamile bu surede uç aşılama yaptırdım olmadı şimdi tupbebek yaptıracagız inşşşş peki acaba şimdi sgk sız fiyat acaba nedir cnm şimdiden tşk ederim vereceğin bilgilerden öturuhayırlı bayramlar kızlar
cnm ben devletten tupbebek yaptıramıyorum bir tane doğal yoldan oğlum var iki dış gebelik geçirdiğim için tupun biri alındı iki yıldırda uğraşmamıza rağmen tekrar kalamadım hamile bu surede uç aşılama yaptırdım olmadı şimdi tupbebek yaptıracagız inşşşş peki acaba şimdi sgk sız fiyat acaba nedir cnm şimdiden tşk ederim vereceğin bilgilerden öturu
tşk ederim arkadaşım inşşş inşşş hepimiz emeklerimizin mukafatını allanın izniyle alacağızcanım 2800 tl civarında +ilaçlar bunlarda 2000 canımmmm rabbim yardımcın yardımcımız olsun
tşk ederim arkadaşım inşşş inşşş hepimiz emeklerimizin mukafatını allanın izniyle alacağız
herkese iyi bayramlar öncelikle tşk ederim senin şahsında butun arkadaşlara başkent hakkında guzel duşunulmesi beni sevindirdi inşşşşş allahım butun bu uğurda uğraşanlara yardım etsin peki dr ismi önere bilirmisiniz cnm sen mersin tarsusta oturuyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?