Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

[QUOTE=nese77;

bende endometriosis var daha öncede bundan dolayı ameliyat olduğum için yapışıklık oluşmuş olabilir deniyor rahim filmi çekildi tüplerde tıkanıklık vardı ama açıldı dendi, eşime bakıldı bişey çıkmadı Allahtan,tam 1,5 yıldır korunmuyoruz ama pozitifi göremedik tam 6 ay oluyo filmi çekileli 6 ay bekleyin denmişti, bende haftaya memlekete gidip gitmeyşi düşünüyorum adanaya drla görüşüp, inşallah canım hayırlısıyla olur da görürüz o günleri:)

tüp bebeğe başlayacak olan arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun güzel haberlerinizi burdan duyurmak nasip olsun allah yar ve yardımcımız olsun...tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize cümlemize tüm istiyenlere...tedaviznile ilgili gelişmelerini bizlerele paylaşın işallah..

seyhan başkenti ben de düşündüm bazıları çok paracı diyorlar bazıları da iyi anlamadım walla başkentte hangi doktor iyi bilen var mı arkadaşlar

seyhan başkenti ben de düşündüm bazıları çok paracı diyorlar bazıları da iyi anlamadım walla başkentte hangi doktor iyi bilen var mı arkadaşlar

PARACI DERKEN SEYHAN BAŞKENT SGK İLE ANLAŞMALI ÖZEL BİR HAS DEVLETİN İZİN VERDİĞİ KADARINI ALABİLİR ÇOK CİDDİ SIKINTI YOKSA EĞER İNFERTİLİTEDE BAŞARILI BİR MERKEZ BEN EN ÇOK ESRA HANIMDAN MENUN KALDIMM (daha doğrusu sevdim kadınız ilk kez bir kadın dr kadın doğumcu olarak benimsedim )

merhaba tanıdığım 2 kişi daha tayfun çok a yaptırdı biri doğum yaptı diğeride yapmak üzere çok memnunlar fiyat olarak en uygun yerlerden dediler bende bülent haydardedeoğluna gitmeyi düşünüyorum eylülde randevu alabilirsem, sende sor istersen tabi

mrb cnm karar vermene sevindim bende söylediğin iki dr arasında kararsızım ama tayfun beye gidecem heralde inşşş eylulde hepimiz guzel sonuçlarla döneriz

merhaba, ben hastaneyle bugün görüştüm normalde toplantıya katılmak gerekiyormuş tüp bebek için ama bu ay yapılmayacağı için gerek kalmıyormuş böyle birşeye Allahtan:) adetin ilk günü arayın biz 3. güne falan randevuyu ayarlarız dediler inşallah bi sorun olmazda ayarlarlar umarım konuştuğum bayan olmaz öyle şey merak etmeyin desede ben düşünüyorum işte elimde değil bi an önce olsada sonucu görsek.. çok stresli bi dönem diyenler var ister istemez nasıl olacak diye düşündürüyor insanı..

merak etme randevu ile ilgili bir sorun çıkmazzzz umarım her şey güzel gider seniniçin

nese77 hangi doktor olursa olsun farketmiyor canım ekip olarak bakıyorlar önce tayfun bey baksada daha sonra bülent beyde denk gelebiliyor ama zaten hapside iyi o yönden için rahat olsun ben biir tüp denedim takrar ikinciyi deniycem işallah allah hepimize yardımetsin tüm istiyenlere versin...

canım şu an anda sehyan başkentte tayfun bey yok ki var da benim mi haberim yok
bir esra hanım bir de bülent bey var bunları tavsiye ediyorlar

canım şu an anda sehyan başkentte tayfun bey yok ki var da benim mi haberim yok
bir esra hanım bir de bülent bey var bunları tavsiye ediyorlar

tayfun bağış yok istb gitti ama TAYFUN ÇOK seyhan başkentte

daha önceden orda çaılışan tayfun bağış artık istanbul acıbadem de peki arkadaşlar hangi tayfun dan bahsediyolar ki :)

canım tayfun çok o dr çünki tayfun bağış gideli 2 yıl oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…