inşallah cnm ya
seyhan başkenti ben de düşündüm bazıları çok paracı diyorlar bazıları da iyi anlamadım walla başkentte hangi doktor iyi bilen var mı arkadaşlar
seyhan başkenti ben de düşündüm bazıları çok paracı diyorlar bazıları da iyi anlamadım walla başkentte hangi doktor iyi bilen var mı arkadaşlar
mrb cnm karar vermene sevindim bende söylediğin iki dr arasında kararsızım ama tayfun beye gidecem heralde inşşş eylulde hepimiz guzel sonuçlarla dönerizmerhaba tanıdığım 2 kişi daha tayfun çok a yaptırdı biri doğum yaptı diğeride yapmak üzere çok memnunlar fiyat olarak en uygun yerlerden dediler bende bülent haydardedeoğluna gitmeyi düşünüyorum eylülde randevu alabilirsem, sende sor istersen tabi
Selam kızlar nbr sınız
yeter nbr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba, ben hastaneyle bugün görüştüm normalde toplantıya katılmak gerekiyormuş tüp bebek için ama bu ay yapılmayacağı için gerek kalmıyormuş böyle birşeye Allahtan:) adetin ilk günü arayın biz 3. güne falan randevuyu ayarlarız dediler inşallah bi sorun olmazda ayarlarlar umarım konuştuğum bayan olmaz öyle şey merak etmeyin desede ben düşünüyorum işte elimde değilbi an önce olsada sonucu görsek.. çok stresli bi dönem diyenler var ister istemez nasıl olacak diye düşündürüyor insanı..
merhaba tanıdığım 2 kişi daha tayfun çok a yaptırdı biri doğum yaptı diğeride yapmak üzere çok memnunlar fiyat olarak en uygun yerlerden dediler bende bülent haydardedeoğluna gitmeyi düşünüyorum eylülde randevu alabilirsem, sende sor istersen tabi
canım şu an anda sehyan başkentte tayfun bey yok ki var da benim mi haberim yok
bir esra hanım bir de bülent bey var bunları tavsiye ediyorlar
tayfun bağış yok istb gitti ama TAYFUN ÇOK seyhan başkentte
daha önceden orda çaılışan tayfun bağış artık istanbul acıbadem de peki arkadaşlar hangi tayfun dan bahsediyolar ki :)
Yetercıgım musaıt zamnda bana gene balcalının nosunu atarmısın telden
ararım seni ben merak ettme dün oradaydımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?