Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım msj için teşekkürler,aslında araştırdık ama doktorun ağzından duymak istiyorum herşeyi.psikolojik destek istiyorum galiba.il dışından geleceğim raporu balcalıdan çıkarttık,masrafıda gidince öğreneceğiz.bilgin varsa sevinirim

tabi canım bende katılmıştım...fazla masraf olmasın diye söylemiştim,benimki sadece bir öneriydi...bu işte çok paralar harcanıyor çünkü...ben raporu başkentten çıkarttım,sen niye balcalıdan aldınki????raporlu olarak oraya ödeyeceğimiz rakam 1500 ytl.ilaçları almadım ama 750 ytl de onlar tutuyormuş galiba...sen hangi şehirden geleceksin canım????kolay gelsin canım

canım eşimin doktoru balcalıda bendede kist var gitmişken aynı yerde iki işi birden bitirdik,balcalıdada devam edebilirim kararsızım seminerden sonra karar vermek istiyorum,tayfun beyi çok övdüler onun için görüşmek istedim,stres de var biraz birde onun görsün diyorum sonuçlarımı,1 saat uzaklıktayım çok değil ama

canımcım,tayfun bey işiyle de karekteriyle de çok iyi bir dr...karar senin canım...stresli olmanda başka bir sebep mi var???

sulu ultarsyon çok basit bir yöntem canım,çatalda muayene esnasında şırıngayla enjekte ediliyor,ama hiçbirşey hissetmiyorsun,dr.onu sadece rahim içini daha net görebilmeleri için yapıyorlar canım,

aranıza yeni katıldım.bende seminere katılmıştım.ve bu salı ilk muayenemi teyfun beye olucamçok sıkıntılı işler bunlar ama umarım hepimiz için mükafatı çok güzel olur..hepimizin allah yardımcısı olsun..:a015:

slm cnm bende başkentte tüp bebek tedavisi oluyorum.benim doktorum bülent bey.bu hafta içerisinde yumurtalarım toplanırım sanırım.seyhan başkentte doktorumdan çok memnunum.hemşirelerde çok tatlı.çok güveniyorum kendilerine.sen ne aşamadasın.

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.bizde yeniden başlıyoruz tedaviye.tabiki başkenti tercih ettik yoğun araştırmalar sonucunda.seminere davet ettiler galiba ay sonundaymış.seminer hakkında bilgisi olanlar paylaşırmısınızz.

slm cnm ALLAH kolaylık versin.seminerde tayfun bey tüp bebeğin nasıl yapıldığını,başkentte maliyetinin ne olduğunu,ekibinin nasıl olduğunu anlatıyor.genel bilgiler veriyor yani.bende başkentte tüp bebek yaptırıyorum.doktorlardan hemşirelerden çok memnunum.sende umarım memnun kalırsın.benim cuma günü yumurtalarım toplanır büyük ihtimalle.

slm 4 kasım seminermiş.seminerden sonra süreç nasıl işliyor.hemen randevu veriyorlarmı.muayneye eşlimi katılılıyor.bilgilendirirmisiniz

elifözgecim...transferin olmuş ve hamilesin çok şükür canım...Allahım tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin canım...

merhaba kızlar bende çukulata kisti vardı lap.ameliyatı oldum anca kist çok yayıldığı için tüplerim kapanmış dr.um tüp bebek dedi biz de eşimle adana tüp bebek de hamdi karanfil le görüştüm aslında aklıma yattı konuşmaları ama bi çok kişiden tayfun bey i duydum herkes çok memnun kalmış ben de kararsız kaldım tek sıkıntım randevuya bi kaç kişiyi aynı anda alıyormuş giden varsa biraz bilgi verebilir mi randevular nasıl oluyor eşimizle birlikte mi gidiyoruz

ben başkentte başladım tedaviye ama çikolatsa kisti çıktı LAPARASKOPı denildi nasıl bir operasyon bilgilendirirmisinnizzzz

başkentte tedaviye başladım gelişmeleri yazarım arkadaşlar adetin 2veya 3.günü gidicem hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…