bi şey daha sorucam çünkü kafam yine allak bullak oldu
bana adana balcalıdan rapor verilmeyeceğini duydum böyle bir şey var mı ben evleneli 1 yıl 3 ay oldu bu süre içinde 3 defa balcalı da aşılama oldu balcalıdan bir doktor rapor verelim tüp bebeğe geçelim dedi ama başka bir doktor 3 yıl evli kalmadan rapor olmaz dedi ama ben 36 yaşındayım dedim yine de olmaz 36 yaş emriyo için dedi 35 inden sonra çift emriyo veriliyor ama devletten rapor için ya 38 yaşı baz alınacak ya da 3 yıl evlilik şartı gerekiyormuş .anlamadım bu nasıl iş hangi doktor doğruyu söylüyor ayrıca balcalıdan aldığım raporla başkentte gidersem bu raporla başkentte ücretimiz daha az olacaktı
bilen var mı kızlar nu nasıl iştir yahuu
canım sen de mi balcalı da tedavi görüyorsun
tatlım oncelıkle sormak ıstedıgım su sana balcalıda baslıcam bende
sen memnun kaldınmı ?
nasıl yanı doktorlar vede ekıp olaraktan
ben devlettekı hakkımı kullanmak ıstıyorum kısmetse
bnde rapor ıcın adetımı beklıyorum
3 yıllık evlılık sart canım
rapor ıcın
35 yas sınırıda cıft embrıyo ıcın gecerlı
ah su kurallar yokmu
zaten zor cocuk sahıbı oluyoruz
hem dunyanın parasını dok
hemde yok rapor ıcın bın tane sart koy
canım adana balcalı hastanesinde devletin verdiği hakkı kullanmak istiyorsan git kötü diyemem doç ibrahim hoca var asıl ilgilenen o hoca çok iyi ve yardımsever tüp bebeği de o yapıyor ama aşılamayı yapanlar araştırma görevlileri 2 ayda bir doktor değişiyor tek dezavantajı bu ben 3 aşılama yaptım olmadı ibrahim hoca son aşılamamı yaptı o da olmadı
merak ettiğin bi şey varsa canım sorabilirsin
bi de acaba 3 yıl evlilik şartı var ya rapor için şimdi özel de yaptırsam tüp bebek 2 sene sonra da devletteki tüp bebek hakkımı kullansam olur mu yani ölmez değil mi rapor hakkı
başkente gidecek olan var mı :44:
Kimse buraya uğramaz oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınız
mortanem selam vazgeçtim derken hastanedenmi yoksa tedavidenmi canım..evet kalabık bütün adana orda sanki :)bu benim ikinci denemem olacak..bende rezerv azlığı var canım eğerki başlarsan tedaviye şimdiden hayırlı olsun ..bizi bilgilendirmeyi unutma..allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı neresi ise orayı vesile kılsın canımm..
Adanada tüp bebek yaptıranların hepsi değilse de en az yarısı başkentte bu kesin :) Ben tedaviden vazgeçmedim ankada tüp bebeğe gittim başkentten çıktıktan sonra. Daha sakin gider gitmez işimi hallettim. İçime sindi gibi. Birkaç ay öncede Kayseri tüp bebeğe gitmiştik görüşme amaçlı oradaki doktor ankadayı tavsiye etmişti. Kayseri tüp bebeğede gerçekten güvenerek gitmiştim o yüzden tavsiyesine uymak istedim. Eğer bir aksilik çıkmazsa aşılama deneyeceğiz gelecek ay. Bizdede sorun sperm hızı ve morfolojisinde. İnşallah senin, benim ve emek harcayan herkesin dileği gerçekleşir hayırlı bir şekilde.
yeteeeeer teşekkürler. raporuda mersinden çıkartacağım sanırım başkente gitmeyi hiç düşünmüyorum.
ummuseleme sıkma canını vardır bundada bir hayır inşallah bir sonraki tedavinde dileğine ulaşırsın. Tekrar ne zaman başlayacaksın tedaviye isteğine mi bağlı yoksa bir süre beklemen mi gerekiyor?
yeteeeeer teşekkürler. Raporuda mersinden çıkartacağım sanırım başkente gitmeyi hiç düşünmüyorum.
Ummuseleme sıkma canını vardır bundada bir hayır inşallah bir sonraki tedavinde dileğine ulaşırsın. Tekrar ne zaman başlayacaksın tedaviye isteğine mi bağlı yoksa bir süre beklemen mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?