Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

bi şey daha sorucam çünkü kafam yine allak bullak oldu

bana adana balcalıdan rapor verilmeyeceğini duydum böyle bir şey var mı ben evleneli 1 yıl 3 ay oldu bu süre içinde 3 defa balcalı da aşılama oldu balcalıdan bir doktor rapor verelim tüp bebeğe geçelim dedi ama başka bir doktor 3 yıl evli kalmadan rapor olmaz dedi ama ben 36 yaşındayım dedim yine de olmaz 36 yaş emriyo için dedi 35 inden sonra çift emriyo veriliyor ama devletten rapor için ya 38 yaşı baz alınacak ya da 3 yıl evlilik şartı gerekiyormuş .anlamadım bu nasıl iş hangi doktor doğruyu söylüyor ayrıca balcalıdan aldığım raporla başkentte gidersem bu raporla başkentte ücretimiz daha az olacaktı

bilen var mı kızlar nu nasıl iştir yahuu

tatlım oncelıkle sormak ıstedıgım su sana balcalıda baslıcam bende
sen memnun kaldınmı ?
nasıl yanı doktorlar vede ekıp olaraktan
ben devlettekı hakkımı kullanmak ıstıyorum kısmetse

bnde rapor ıcın adetımı beklıyorum
3 yıllık evlılık sart canım
rapor ıcın
35 yas sınırıda cıft embrıyo ıcın gecerlı

ah su kurallar yokmu
zaten zor cocuk sahıbı oluyoruz
hem dunyanın parasını dok
hemde yok rapor ıcın bın tane sart koy

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsunnnnnATAM ruhun şad olsunnn senin emanetin olan bu bayrak bu toprakları son nefesimize kadar koruyacağız

canım adana balcalı hastanesinde devletin verdiği hakkı kullanmak istiyorsan git kötü diyemem doç ibrahim hoca var asıl ilgilenen o hoca çok iyi ve yardımsever tüp bebeği de o yapıyor ama aşılamayı yapanlar araştırma görevlileri 2 ayda bir doktor değişiyor tek dezavantajı bu ben 3 aşılama yaptım olmadı ibrahim hoca son aşılamamı yaptı o da olmadı
merak ettiğin bi şey varsa canım sorabilirsin
bi de acaba 3 yıl evlilik şartı var ya rapor için şimdi özel de yaptırsam tüp bebek 2 sene sonra da devletteki tüp bebek hakkımı kullansam olur mu yani ölmez değil mi rapor hakkı

balcalıdakı ıbrahım bey ıcın cok ıyı dıolar gercekten
devlet hastanesı oldugu ıcın hem yogunluktan dolayı cıkıcak ılgısızlık benı rahatsız etmez ınsallah
valla prosedur değişmezse sartlar aynı olursa 3 yılı doldurddugun an kullanabılırsın rapor hakkını
sımdı senın butun sartların tamam dıyelım raporu cıkarttın dıyelım
raporu cıkarttıgın anda 6 ay ıcınde tup bebek yaptırman lazım
bende gecen sene sırf hem evlılık yılımdan hemde yasımın 24ü doldurmamıs oldugumdan dolayı raporsuz yaptırdım
baskentte....
sen sımdı 2 yıl sonrayı dusunme rabbım bırdaha tup bebege gerek bıle bırakmasın

ayrıca söle bır durum var eger esınde sperm 5 mılyon altıysa bu durumda devlet 3 yıllık evlılık sartı aramıor

başkente gidecek olan var mı :44:

kimse buraya uğramaz oldu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınız

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınız

kız kimi çağırıyorsun kimse yokki bir sen bir benn benide burdan çağırmaa çağrı at çağrıı
Kız kk genel anlamda boşşşş yaaa neden böyle bilmiyorum topikler boş :26::26::26::26::26:

selamlar bende başkent hastanesinde tedaviye başladım hayırlısıyla klomen+menogon verildi pazartesi kontrol var..1 antral iki üçde küçük yumurta vardı..yalnız ben çok hastalandım grib oldum nasıl olcak böyle giderse bilmiyorum..pazartesi kontrol var..işallah bir an önce iyileşirim..başka başlayan varmı arkadaşlar tedaviye ..hakkımızda hayırlısı..allah yardımcımız olsun...

ummuseleme çok geçmiş olsun tedavin de hayırlı olsun inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır.

Ben 6 ay önce başkente gitmiştim buraya da yazmıştım zaten, biraz bekleyin normal yoldan denemeye devam edin demişlerdi dediklerini yaptım ve bekledim ama sonuç hüsran. Dün tekrar gittim başkente ama iğne atsan yere düşmez ilk gittiğimde bu kadar kalabalık değildi. İşten izin alarak gidiyorum zaten fazla vaktim yok ve her gittiğimde o kadar kalabalık olacak bunu anladım. Zamanımın çoğu beklemekle geçecek. Ve vazgeçtim geri çıktım.. Allah herkese kolaylıklar versin...

mortanem selam vazgeçtim derken hastanedenmi yoksa tedavidenmi canım..evet kalabık bütün adana orda sanki :)bu benim ikinci denemem olacak..bende rezerv azlığı var canım eğerki başlarsan tedaviye şimdiden hayırlı olsun ..bizi bilgilendirmeyi unutma..allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı neresi ise orayı vesile kılsın canımm..

Adanada tüp bebek yaptıranların hepsi değilse de en az yarısı başkentte bu kesin :) Ben tedaviden vazgeçmedim ankada tüp bebeğe gittim başkentten çıktıktan sonra. Daha sakin gider gitmez işimi hallettim. İçime sindi gibi. Birkaç ay öncede Kayseri tüp bebeğe gitmiştik görüşme amaçlı oradaki doktor ankadayı tavsiye etmişti. Kayseri tüp bebeğede gerçekten güvenerek gitmiştim o yüzden tavsiyesine uymak istedim. Eğer bir aksilik çıkmazsa aşılama deneyeceğiz gelecek ay. Bizdede sorun sperm hızı ve morfolojisinde. İnşallah senin, benim ve emek harcayan herkesin dileği gerçekleşir hayırlı bir şekilde.

hakında hayırlısı olsunn evet ankada daha sakin bir yer biirde ankada başkentin rapolarını kulanabiliyor (raporu başkentte çıkartıp tedvini ankadada olabiliyorsun )

malesef hiiçç yumurtam gelişmemiş bu tedavi böylece sona erdi hayırlısı allahtan hadi mortanem işallah senin hayırlı güzel sonuçlanır ve daha başlayacak bi çok kişinin..

yeteeeeer teşekkürler. raporuda mersinden çıkartacağım sanırım başkente gitmeyi hiç düşünmüyorum.

ummuseleme sıkma canını vardır bundada bir hayır inşallah bir sonraki tedavinde dileğine ulaşırsın. Tekrar ne zaman başlayacaksın tedaviye isteğine mi bağlı yoksa bir süre beklemen mi gerekiyor?

canım haftaya tekrar bakalım dedi doktor sonradan gelişen yumurta olabilirmiş sonra tekrar hemen adetimlemi yoksa bi atlatırlarmı bilemiyorum aslında turan çetine gitmek istiyorum birde orası bi baksın işallah allah hepimizin emeklerinin karşığını verir..çok düşük doz ilaç vermeleride bende böyle başkentte karşı güvensizlik oluşturdu..zaten bülent bey bakmıyor tayfun beyde bakmıyor hiç görmediğim iki doktor vardı ve onlara karşı pek güven duyamadım yeterli gelmediler bana bilemiyorum hayırlısı allahtan

mersinde ünvrt mi alacaksın kolaymı çıkıyor rapor orada başkette çok kolay hazırlanıyor balcalıda uzatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…