canım haftaya tekrar bakalım dedi doktor sonradan gelişen yumurta olabilirmiş sonra tekrar hemen adetimlemi yoksa bi atlatırlarmı bilemiyorum aslında turan çetine gitmek istiyorum birde orası bi baksın işallah allah hepimizin emeklerinin karşığını verir..çok düşük doz ilaç vermeleride bende böyle başkentte karşı güvensizlik oluşturdu..zaten bülent bey bakmıyor tayfun beyde bakmıyor hiç görmediğim iki doktor vardı ve onlara karşı pek güven duyamadım yeterli gelmediler bana bilemiyorum hayırlısı allahtan
mersinde ünvrt mi alacaksın kolaymı çıkıyor rapor orada başkette çok kolay hazırlanıyor balcalıda uzatıyorlar
aslında nereden alacağımı tam olarak bilmiyorum nasıl alınıyor onuda bilmiyorum. Başkente kalabalık yüzünden hiç gitmek istemiyorum ama kolay çıkıyor diyorsun .. Hiç bilmiyorum ... Mersinde üniversitede çok kalabalık oluyor. Raporu kolay çıkartırlar mı sormak lazım.
canım ünvert zor çıkıyor kalabalığınn haricinde başkentte daha kolay zaten devlet sgk ile anlaşmasını btiriyormuş tüp bebek ve infertilite de
geçmiş olsun cnm inşşşş bebişin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelsin bende bşk gittim kist çıktı dogum kontrol hapı verdiler gelecek ay kontrol var biz nekadar çabuk olsun bitsin istesekte kismetten öte yol yok hepimizin hakkında hayırlılısı olsun geç olsun tam olsun diyelimmalesef hiiçç yumurtam gelişmemiş bu tedavi böylece sona erdi hayırlısı allahtan hadi mortanem işallah senin hayırlı güzel sonuçlanır ve daha başlayacak bi çok kişinin..
geçmiş olsun cnm inşşşş bebişin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelsin bende bşk gittim kist çıktı dogum kontrol hapı verdiler gelecek ay kontrol var biz nekadar çabuk olsun bitsin istesekte kismetten öte yol yok hepimizin hakkında hayırlılısı olsun geç olsun tam olsun diyelim
selam arkadaşlar bu baslığı bir saattir okuyorum..yarın sabah baskente gidiyruz ilk defa randevu aldık..
mersinde doktora gittik adetlerim düzenli,hiçbir şikayetim de yok 2yıldır hamile kalamıyorum spermlerde de sorun yok..yalnız gecen ay rahim filmi istedi doktorum cekildi tüpler acık cıktı...yumurta takibi için klomen verdi iğne aldırdı ancak kontrolde senin yumurtalığını zor görüyorum acaba yapışıklık mı var ya da bilemiyorum neden görmedigimi dedi anlamıyorum dedi..ben de nasıl anlamadı onu anlamadım:) neyse yapışıklık olsa adet olmazdım herhalde nette öyle yazıyor kaldı ki kürtaj ameliyat hiçbir şey geçirmedim evde yaptıgım testlerde ovulasyon çift çizgi gördüm demek ki yumurtluyorum ki adetimin 13 veya 14.gününde hep kasık ağrısı yasarım..
rahim filminden anlaşılmıyor mu yapışma falan?
artık yarın baskente gidecegim ama okuyunca kafam karıştı anka ya mı gitsem diye kalabalık dediniz ve korktum sanki kalablık olunca ilgi az olur gibi geliyor bana ama cevremde baskentte yapıp doğuran cok kişi var ...
ben tüp bebege uygun muyum yumurta kalitem nasıl bunu bile bilmiyorum mersindeki doktor anlamadı görememiş yani kist va rmı diye sordum onu da göremedim herhalde küçük bi şey olabilir dedi acaba cok gencti ondan mı..neyse size yazarım sonucu yarın akşam, dilerim her sey herkes için iyi olur..
selam canım bülent bey nasıl iyi mi işinde?biz gittik ama malesef muayene olamadık sigortamda sorun olduğu için kasıma kaldı..ameliyat hiç olmadım ama şüphem ya kist ya yapışma..yapışmadan da cok korkuyorum actılar mı sendekini yani nasıldı zor muydu acı veren bir ameliyat mı biraz anlatır mısın bir de masrafı ne kadar?sende yapışma oldugunu nasıl anladı tedavisi nasılmış ?çok soru sordum ama kafam karışık
arkadaşlar bir iki ay içerisinde başkentte aşılama ve tüp bebek düşünüyoruz ama eşim 3 ay önce işten ayrıldığı için sigortamız yok benim merak ettiğim sskmızın olmaması ilaçlarda ve kontrollerde ekstra bi külfet oluşturur mu beni aydınlatırsanız çok sevinirim
merhaba ben özellikle gittim Bülent bey için herkes çok ii diyordu bende memnun kaldım gerçekten tüm sorularımı cevapladı sağolsun, herşeyi anlattı bende olmaya karar verdim iyiki olmuşum fotoları veriyor zaten laparoskopiden sonra ne yapılmış ne varmış görüyorsun sonrasında yapışıklık bağırsaklara gelmişti bende bu şekilde tüp bebekte olmayacakmıştı yaniben tüp bebek olsun diyordum çünkü bebekle beraber alınır direk diye:) seni çok ii anlıyorum canım ben çok zor karar verdim olsammı olmasammı diye 3 hafta geçti çok şükür..kapalıda olsa ameliyat sonuçta tabi acı olacak ama ilk bikaç gün bide bünyeye bağlı sanırım benle beraber ameliyat olanlarla aynı gün dikiş alınsın diye çağırmıştı Bülent bey onlar rahat yürüyordu ama ben daha kötü görünüyordum:) işe yarayacaksa yaptırmak gerekiyor ama, ben özel olarak yaptırdım 1600tl yanlış duymadıysam diğerleri sigortalı 500 tl civarı vermişler başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin.. ben daha öncesinde açık ameliyat olduğum için kesin var demişti zaten kaç dr.. iyi akşamlar geçmiş olsun tekrardan
teşekkürler tuba bakalım bana ne diyecek yine sorularım olursa sorarım sana burdan geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda anne oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?