Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

İçine sinmediyse doktorlar başka yerde denemen daha iyi olur gibi. Doktoruna güvenmek gerçekten çok önemli kafan rahat etsin öncelikle. İnşallah güzel haberlerini okuruz.

mersinde ünvrt mi alacaksın kolaymı çıkıyor rapor orada başkette çok kolay hazırlanıyor balcalıda uzatıyorlar

Aslında nereden alacağımı tam olarak bilmiyorum nasıl alınıyor onuda bilmiyorum. Başkente kalabalık yüzünden hiç gitmek istemiyorum ama kolay çıkıyor diyorsun .. Hiç bilmiyorum ... Mersinde üniversitede çok kalabalık oluyor. Raporu kolay çıkartırlar mı sormak lazım.

canım ünvert zor çıkıyor kalabalığınn haricinde başkentte daha kolay zaten devlet sgk ile anlaşmasını btiriyormuş tüp bebek ve infertilite de

canım ünvert zor çıkıyor kalabalığınn haricinde başkentte daha kolay zaten devlet sgk ile anlaşmasını btiriyormuş tüp bebek ve infertilite de

Okudum öyle bir haber bende ama tüp bebek lükse girmiyor bazı uygulamaları anlamak zor. Keyfimizden tüp bebek yaptırıyoruz sanki. Zamanla görürüz ne olup bitecek.

malesef hiiçç yumurtam gelişmemiş bu tedavi böylece sona erdi hayırlısı allahtan hadi mortanem işallah senin hayırlı güzel sonuçlanır ve daha başlayacak bi çok kişinin..
geçmiş olsun cnm inşşşş bebişin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelsin bende bşk gittim kist çıktı dogum kontrol hapı verdiler gelecek ay kontrol var biz nekadar çabuk olsun bitsin istesekte kismetten öte yol yok hepimizin hakkında hayırlılısı olsun geç olsun tam olsun diyelim

çok sağol işallah seninde hayırlı olsun tedavin benimde pazartesi tekrar bakılıcak artık bilemiyorum nasıl bir yol izlenir..zaten hasta bi şekilde tedaviye devam ettirmeleri olmadı...sana kim hangi doktor baktı işallah bi dahakine bülent bey denk gelir ilk tedavmi o yapmıştı..ne zaman hangi doktor bakıyor belli olmuyorki..başka bazı hastaneler en ufak olumsuzlukta tedaviyi iptal edip tekrar deniyorlar..en uygun zamanda başlamak lazım tabiii herşey kısmet nasip..allah hepimizin yüzünü hayırlı sağlıklı şekilde güldürsün tez zamanda hayırla işallah..

cnm tşk ederim iyi dileklerin için inşşş hepimiz için hayırlısı olsun bana tayfun bey baktı cnm ben ilk gittim bşk tupbebek için ve dr dan memnun kaldım inşş hep böyle gider

kızlar rabbim yüüznüzü gülüdürsün inşşşş

selam bügün kontrolüm vardı bir bayan doktor adını söylediler ama unuttum çok iyi muayene etti ama malesef bu seferki tedavide hiç folikül olmadı bi dahaki adetime yeni bir tedaviye başlanacak işallah hakkımızda hayırlısı ..tedavide olan arkadaşlar varsa lütfen yazın insan zor zamanlarında buralara girip faydalanıyor bir umut teselli arıyor insan allah hepimizin emeklerin karşılığını versin..aminn. bende ymurta rezerv azlığı var sol taraf aktif değilmiş..tek sağ taraf yumurta üretiyor..hayırlısı allahtan

selam arkadaşlar bu baslığı bir saattir okuyorum..yarın sabah baskente gidiyruz ilk defa randevu aldık..
mersinde doktora gittik adetlerim düzenli,hiçbir şikayetim de yok 2yıldır hamile kalamıyorum spermlerde de sorun yok..yalnız gecen ay rahim filmi istedi doktorum cekildi tüpler acık cıktı...yumurta takibi için klomen verdi iğne aldırdı ancak kontrolde senin yumurtalığını zor görüyorum acaba yapışıklık mı var ya da bilemiyorum neden görmedigimi dedi anlamıyorum dedi..ben de nasıl anlamadı onu anlamadım:) neyse yapışıklık olsa adet olmazdım herhalde nette öyle yazıyor kaldı ki kürtaj ameliyat hiçbir şey geçirmedim evde yaptıgım testlerde ovulasyon çift çizgi gördüm demek ki yumurtluyorum ki adetimin 13 veya 14.gününde hep kasık ağrısı yasarım..
rahim filminden anlaşılmıyor mu yapışma falan?
artık yarın baskente gidecegim ama okuyunca kafam karıştı anka ya mı gitsem diye kalabalık dediniz ve korktum sanki kalablık olunca ilgi az olur gibi geliyor bana ama cevremde baskentte yapıp doğuran cok kişi var ...
ben tüp bebege uygun muyum yumurta kalitem nasıl bunu bile bilmiyorum mersindeki doktor anlamadı görememiş yani kist va rmı diye sordum onu da göremedim herhalde küçük bi şey olabilir dedi acaba cok gencti ondan mı..neyse size yazarım sonucu yarın akşam, dilerim her sey herkes için iyi olur..

merhaba ne zamandır açmıyorum ama maillere bakarken görünce sana yazmak istedim daha 2 hafta kadar önce kist ve yapışıklık için laparoskopi yaptırdım başkentte bülent beye ben ameliyat olduğum için dendi ama olmasakta olabiliyormuş benimde adetlerim hep düzenliydi malesef rahim filminde görünmüyor laparoskopi dışında anlaşılmıyor diye biliyorum sadece tanı koymak içinde yapıyorlar çünkü, çok geçmiş olsun şimdiden inşallah iyi haberler verirsin

selam canım bülent bey nasıl iyi mi işinde?biz gittik ama malesef muayene olamadık sigortamda sorun olduğu için kasıma kaldı..ameliyat hiç olmadım ama şüphem ya kist ya yapışma..yapışmadan da cok korkuyorum actılar mı sendekini yani nasıldı zor muydu acı veren bir ameliyat mı biraz anlatır mısın bir de masrafı ne kadar?sende yapışma oldugunu nasıl anladı tedavisi nasılmış ?çok soru sordum ama kafam karışık

merhaba ben özellikle gittim Bülent bey için herkes çok ii diyordu bende memnun kaldım gerçekten tüm sorularımı cevapladı sağolsun, herşeyi anlattı bende olmaya karar verdim iyiki olmuşum fotoları veriyor zaten laparoskopiden sonra ne yapılmış ne varmış görüyorsun sonrasında yapışıklık bağırsaklara gelmişti bende bu şekilde tüp bebekte olmayacakmıştı yani ben tüp bebek olsun diyordum çünkü bebekle beraber alınır direk diye:) seni çok ii anlıyorum canım ben çok zor karar verdim olsammı olmasammı diye 3 hafta geçti çok şükür..kapalıda olsa ameliyat sonuçta tabi acı olacak ama ilk bikaç gün bide bünyeye bağlı sanırım benle beraber ameliyat olanlarla aynı gün dikiş alınsın diye çağırmıştı Bülent bey onlar rahat yürüyordu ama ben daha kötü görünüyordum:) işe yarayacaksa yaptırmak gerekiyor ama, ben özel olarak yaptırdım 1600tl yanlış duymadıysam diğerleri sigortalı 500 tl civarı vermişler başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin.. ben daha öncesinde açık ameliyat olduğum için kesin var demişti zaten kaç dr.. iyi akşamlar geçmiş olsun tekrardan

arkadaşlar bir iki ay içerisinde başkentte aşılama ve tüp bebek düşünüyoruz ama eşim 3 ay önce işten ayrıldığı için sigortamız yok benim merak ettiğim sskmızın olmaması ilaçlarda ve kontrollerde ekstra bi külfet oluşturur mu beni aydınlatırsanız çok sevinirim

meraba, değişiyor tabi fiyatlar ben ücretli olarak gittim 95 tl muayene ücreti ama ssk dan gidersen 55 sanırım, laparoskopi yaptırdım mesela 1600 tl ssklı olunca 500 falan baya farkediyor yani malesef..

teşekkürler tuba bakalım bana ne diyecek yine sorularım olursa sorarım sana burdan geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda anne oluruz:)

teşekkürler tuba bakalım bana ne diyecek yine sorularım olursa sorarım sana burdan geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda anne oluruz:)

çok sağol geçti çok şükür o ilk günlerinşallah canım bir an önce olur.. Allahım tüm isteyenlere nesip etsin..hayırlı haberler verirsin bize inşallah..

başkent hastanesine giteye karar verdim 1 hafta sonra sulu ultrasyona gidiyorum acı verir mi bu işlem kolay bi şey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…