Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

başkent hastanesine giteye karar verdim 1 hafta sonra sulu ultrasyona gidiyorum acı verir mi bu işlem kolay bi şey mi

selam canım nerelerdesin
merak ettim seni ben orrda cekdirmişdim sulu ultrasyon vajinadan rahime sıvı veriyorlar rahim icinde et parcası varmı yokmu diye bakıyorlar ,hic acımıyr merak etme

başkent hastanesine giteye karar verdim 1 hafta sonra sulu ultrasyona gidiyorum acı verir mi bu işlem kolay bi şey mi

bende turan by gittim cok memnun kaldım benim tıkalı tüpler laporoskobi ile acılırmış ,ssk olduğu icin balcalıya yönlendirdi cünkü kendi 3500 yapıyrmuş ,bayramdan sonra balcalıya gidecem laporoskopi icin ,sonra turan hoca 3 aşılama yapacak cok olumluydu

canım ne zamandır giremiyordum karar da verememiştim nereye gitsem diye en sonunda başkente karar verdim perşembe gidiyorum allah yardımcımız olsun senin için de çok sevindim canım turan hoca olumlu konuşuyorsa doğrudur her şey yoluna girer balcalı da iyi bir hastane

kızlarrr rabbim tek başınıza çıkmış olduğunuz bu yoldaaa her şey yolunda gitsin ve bebişlerinizi önce göbüşünüzü sonra kucağınızı ve hayatınızı doldursunnnn

Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız

mrb kasım ayı içerisinde tüp bebek yaptıracak arkadaşlar ablam geçen yıl tüpbebek yaptırmıştı aldığı ilaçlardan MENOGON fazla geldi onu piyasa fiyatının çok altında satmak istiyoruz almak isteyen arkadaşlar özelden msj atabilirsiniz not:ilaçların bu ay içerisinde kullanılması gerekiyor çünkü son kullanma tarihi:aralık 2012

bnde bu ay baslıcam ama daha rapor cıkartıcagım
yanı ;
aralıgı bulur

İYİ OLACAK İNŞŞŞ ESRAMMMM BENDE KISMETSE MART GİBİ BAŞLAYACAĞIM :26::26::26::26::26::26::26EVLETEN 1 HAKIM VARDI ONU DENEYECEĞİM:26::26::26::26::26::26: SON KEZ ALLAH BÜYÜK BAKALIMMM BU DEFA NE ÇIKACAK KISMETİMİZE:44::44::44::44::44::44::44:

Sen Türkiyesin,Türkiye sen...Gazi Mustafa Kemal Ne Mutlu senin gibi Atası olan bize...RUHUN ŞAD OLSUNNN RAHAT UYU

kucuk bır cıvcıv cıksın yeterım :) ınsallah

çok sağol geçti çok şükür o ilk günlerinşallah canım bir an önce olur.. Allahım tüm isteyenlere nesip etsin..hayırlı haberler verirsin bize inşallah..

selam tugba ben hala özel mesaj atamıyorum inş.iyi haberler vardır senden..

bu arada arkadaslar bugün tayfun beye muayene oldum dermodi kisti varmış bende içinde saç diş falan olanlardan duuynca şok oldum midem hala bulanıyor nasıl bir kist bilgisi olan varsa yazsın bu kist hamileliğe engel degilmiş aslında ama patlarsa tehlikeliymiş tek çare ameliyat dedi.bir de rahimde t şekli var asıl sebep de bu zaten bunu tıraşlayacaklarmış şimdi beni asıl korkutan ameliyat degil ameliyatta yumurtalıklarımın zarar görmesi...kabus gibi bir gündü benim

geçmiş olsun canım bu konuda hiç bir fikrim yok ve çok şaşırdım saç ve diş falan olan bir kistt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…