Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

yetercim sen neden gebe kalamıyorsun sebep ne?bir yerde yazmıştın amh sonucun cok iyi aslında peki yumurta kalitesi nasıl anlaşılıyor benim amh 2,5 cıktı iyi gibi 31 yasındayım mersinden adanaya gidiyorum şimdi kistlerim için amelyiat olacam inş.yumurtalıklarım saglam kalır sence baskent seyhana bu konuda güvenebilir miyim senin bilgin var mı bu konuDA?

2,5 iyi bir sonuç canım...yumurtalıkların düzenli çalıştığını ve rezervlerin iyi olduğunu gösterir...kistlerim derken yumurtalık kistin mi var yoksa çikolata kistin mi canım...?
metro hastanesi başhekimi mecit uncu tavsiye ederim canım...ayrıca mersinde ünv hastanesinde saffet dilek ve gürkan yazıcı var onları da tavsiye ederim...

CANIM BEN NEDEN GEBE KALAMIYORUMMM BİR ERKEK İNFERTİLİTESİYİZ BU YÜZDEN SAIYORDUK FAKAT TÜP TEDAVİLEİRNDE ANLADIK Kİ BENİMM YUMURTA KALİTEMDE ÇOK İYİ DEĞİL YUMOŞLAR BOŞ ÇIKIYORARR BENİM AMH SONUCUM 2.90 ÇIKMIŞTI DR YAŞIMA GÖRE ÇOK İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ YUMURTA KALİTESİ AMH TESTİ İLE ANLAŞILIR FAKAT AMH SONUCU HER AY DEĞİŞE BİLİR BAŞKENTE GELİNCE YANİ ADANADA GİDİLEBİLECEK BİR YER BENİM KIZ KARDEŞİM LAPARSAKOPİ OLDU BAŞKENTTE ( esra hanım yaptı) 2 AY SONRA GEBE KALDIII

selam ben tüp bebeğe başlıyacağım ilacı olup satmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir mi? gonal f olacak

dermoid kist var sadece ameliyatla alınıyormuş ve bende 2 tane..saffet beye de muayene olmak istiyorum aslında onu duymuştum..cok sağ ol..

inş.yakın zamanda hamile kalırsın yeter ..allah herkese nasip etsin...kızkardeşin laporoskopiyle kist mi aldırdı ve kistse eger kaç cm di türü neydi?

inş.yakın zamanda hamile kalırsın yeter ..allah herkese nasip etsin...kızkardeşin laporoskopiyle kist mi aldırdı ve kistse eger kaç cm di türü neydi?

teşekür ederim canımmm inşşşş rabbim hepimizin gönlüden geçeni nasip etsinnn canım BU YUKARDA YAZDIĞIM KARDEŞİMMM TÜPLERİ TIKALI OLDUĞU İÇİN LAPARSAKOPİ OLDUUU (ama diğer kardeşim kisten dolayı laparaskopi oldu 5 cm lik poliksitikoveri vardıı alındı sonrasında doğal yoldan 2 defa geblikte yaşadı ama düşükle sonuçlandı)

kızlar ben adanaya yeni taşındım.istanbulda 2 tüp bebek denemesinden sonra artık burada tedavimi olmak istiyorum. sizce tüp bebek için hangi hastaneye gitmeliyim? ankada tüp bebek hastanesi bana çok yakın sizce nasıl bir hastane? oraya gitmeli miyim? birde yeni yaptıranlar varsa maliyetlerini de yazarsa çok sevinirim. hangi hastaneye gitmeliyim ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki, lütfen yardımcı olun.

adanada acıbadem hastanesi tüp bebek merkezi açılmışşş başında prof gürkan yazıcı var...mersinden tanıyorum...onunla görüşebilirsin canım...

merhaba arkadaşlar bende bugün Adana Başkentte başladım tedavime dr.Tayfun Çok sempatik bi insan pozitif elektrik aldım hayırlısı bakalım.Ama iğneler canımı acıttı biraz

hayırlı olsun tatlım İnşallah rabbim hayırlısını versin...eeee acı olacak biraz...zahmet çekmeden rahmet yok malesef...ama inşallah mutlu sonlanırsa hepsi tatlı bir hatıra gibi kalır geride...

canım hoş geldin adanaya ben geçen hafta ankada ile görüştümmmmm özelden fiyat 3500 tl dedilerrr ve ilaçlarrr 150 tl ilk muayene 50 tl spermiyoğram dediler birde ankadada tedaviden sonra embiryoları dondurup bir kaç ay sonra tarnsfer yapıyorlarmış bu işlem içinde 700 tlistediler (tüp bebek raporu alırsan has ödeyeceğin rakam 1500 tl dediler)

adanada acıbadem hastanesi tüp bebek merkezi açılmışşş başında prof gürkan yazıcı var...mersinden tanıyorum...onunla görüşebilirsin canım...

evet açılmışşşşş dr nasıl bir dr bilmiyorum

merhaba arkadaşlar bende bugün Adana Başkentte başladım tedavime dr.Tayfun Çok sempatik bi insan pozitif elektrik aldım hayırlısı bakalım.Ama iğneler canımı acıttı biraz
bende başkenteyimmm dr tayın beyyy bu gün oradaydımmm

Tesrkkurler canim. ben rapor alip ankaya gideyim kafama yatti bi kac yerde de okudum. senin icin ve tedaviye badlayacaklar icin hayirli olsun

Umarim tedavin iyi gecer. bebegini kucagina alirsin. bizi bilgilendir. Sizden gelicek guzel haberler hepimiz icin umut

tesrkkurler canim. Ben rapor alip ankaya gideyim kafama yatti bi kac yerde de okudum. Senin icin ve tedaviye badlayacaklar icin hayirli olsun

hakında hayırlısı olsun canımm görüş her iki merkezlede kafana nersi yatarsa

yeterim bbaşkenti bırakmışsın galiba...yeni tüp ankada da mı olacak? Nasıl orası iyi araştırdın mı?

yok canım ben başkentte başladımmmmm ankada ile görüştüm de aklıma yatmayan şeyler olduuu bizde başkentte başladık hayılısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…