hadi hayırlısı canım raporla mı yaptırıyorsun ? diğer bölümde de yazmıştım ama burda da yazayım p.tesi kontrol varmış galiba inşallah bu sefer herşey yolunda gider...rabbimden hayırlısı ama dualrımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz...
yeterim güzel haberlerini bekliyoruz canım...
yeterim güzel haberlerini bekliyoruz canım...
canım yeterim nasılsın....bilirim zaman geçse de bir an önce güzel sonuçlar alsam istersein inşallah güzel sonuçlarla seni yeniden burada görmek isteriz...rabbim yar ve yardımcın olsun....böyle görmek dileğiyle...
Bugün Cuma Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
selam arkadaşlar kk yeni üye oldum 2.5 yıldır evliyim. 34 yaşındayım bir defa aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek düşünüyoruz . ama kafamız çok karışık adana da birçok merkez var .birde şu rapor işi var .sgk lı sgk sız çok fark etmiyor diyorlar . dediğim gibi kafamız çok karışık bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum .
selam arkadaşlar kk yeni üye oldum 2.5 yıldır evliyim. 34 yaşındayım bir defa aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek düşünüyoruz . ama kafamız çok karışık adana da birçok merkez var .birde şu rapor işi var .sgk lı sgk sız çok fark etmiyor diyorlar . dediğim gibi kafamız çok karışık bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum .
KIZLAR MERHABA BENDE ÇOK ESKİ ÜYLERDENİM UZUN ZAMANDIR GELMİYODUM BURALARA BUGÜN AKLIMA GELDİ Bİ GİREYİM DİYE
BENDA ADANA BAŞKENTİ DÜŞÜNÜYOM HER AÇIDAN BANA UYGUN GELDİ İNŞ.MAYIS HAZİRAN GİBİ GİDECEM HAYIRLISIYLA
ALLAH IM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
canım gözün aydın çok sevindimmmm sağlıkla inşşşşCanım bende tedavimi Adana Başkentte yaptırdım Dr.Tayfun ÇOK dün tarnsferimin 11. günüydü tahlil sonucum 188 çıktı cumartesi tekrar yaptıracağım tahlilimi buradan Doktoruma ve tüm ekibe teşekkür ediyorum.Allah isteyen herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?