Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

hadi hayırlısı canım raporla mı yaptırıyorsun ? diğer bölümde de yazmıştım ama burda da yazayım p.tesi kontrol varmış galiba inşallah bu sefer herşey yolunda gider...rabbimden hayırlısı ama dualrımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz...

sağol canımmmm evet benim devletten 1 hakım vardı on kulandım diğerlerini özelden yaptırmıştım hep çok şükürrr yolundaymışşşş çrşb kontrol var

canım yeterim nasılsın....bilirim zaman geçse de bir an önce güzel sonuçlar alsam istersein inşallah güzel sonuçlarla seni yeniden burada görmek isteriz...rabbim yar ve yardımcın olsun.... böyle görmek dileğiyle...

canım benim inşşşş rabbim bu dualrımızı duyuyor inşşş karşılıksız kalmaz dualrımız hepimiz için diliyorum bunu

selam arkadaşlar kk yeni üye oldum 2.5 yıldır evliyim. 34 yaşındayım bir defa aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek düşünüyoruz . ama kafamız çok karışık adana da birçok merkez var .birde şu rapor işi var .sgk lı sgk sız çok fark etmiyor diyorlar . dediğim gibi kafamız çok karışık bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum .

BENCE FIYAT FARKI OLUOR CANIM

beskentte 2500 raporsuz raporlu 1600
balcalı raporlu 450 hastane + 500 falanda ılacların tutar
turan cetın zaten sgk ıle anlasması yok
ankadada raporlu 1000 tl hast. + ılacların tutar 900 falanda

bana kalırsa böle tek tek mekez fıkrı alma,cunku benm begendıgım senın baska yonden kafana yatmaz.bırde ınsanların goruslerı merkezın gebe bırakıp bırakmamasıylanda alakalı oluyor.eger sahıs orda hamıleyse o merkez supe kalmadıysa muhakkak ki kotu yada cok buyuk eksıklıklerı vardır :)))))
gtmek ıstedıgın ,kafanda belırledıgın yere randevu al gıt gorus.rabbım hayrlı yerde tedvını yaptırıp sonucunuda gusel eylesın

esra aşağıya yazmış raporlu raposuz elbette fark ediyor has masraflarında ama daha çok ilaçlarda bu fark hisediliyor

KIZLAR MERHABA BENDE ÇOK ESKİ ÜYLERDENİM UZUN ZAMANDIR GELMİYODUM BURALARA BUGÜN AKLIMA GELDİ Bİ GİREYİM DİYE
BENDA ADANA BAŞKENTİ DÜŞÜNÜYOM HER AÇIDAN BANA UYGUN GELDİ İNŞ.MAYIS HAZİRAN GİBİ GİDECEM HAYIRLISIYLA
ALLAH IM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Canım bende tedavimi Adana Başkentte yaptırdım Dr.Tayfun ÇOK dün tarnsferimin 11. günüydü tahlil sonucum 188 çıktı cumartesi tekrar yaptıracağım tahlilimi buradan Doktoruma ve tüm ekibe teşekkür ediyorum.Allah isteyen herkese versin.

papatya33 canım gözünaydın Allah kucağına almayı nasip etsin tayfun beyi önerirmisin bende dr larda kararsız kaldım daha zamanım var gerçi

canım hoş geldinnnnnnn

canım gözün aydın çok sevindimmmm sağlıkla inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…