papatya33 canım gözünaydın Allah kucağına almayı nasip etsintayfun beyi önerirmisin bende dr larda kararsız kaldım daha zamanım var gerçi
merhaba kızlar..yeter sonucunu aldın mı umarım olumludur..
arkadaşlar birşey sormak istiyorum size yazdıklarınızı okudumda raporu çıkarıp öyle gideyim başkente demişsiniz nasıl oluyor bu ?açıklrmısınız?ben şöyle anladım ama umarım doğrudur balcalı ünv muayene olup tüp bebek için rapor çıkarıp ilaçları alıp özelemi gidiyorsunuz?açıklarsanız sevinirim rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba bende adana başkentten randevu aldım mayıs ayında boş yervarmış ikinci denemem olacak benim eşimde yüzde yüz globozoosperm var bu durumda olan varmı
aldım canım malesef NEGATİF
globozoosperm ne demek acaba?
ilk denemeniz nerdeydi?
yok canımmm yanlış anlamışsınn başkent kendisi tüp bebek ve aşılama raporu çıkartıyor randevunu alıp gidiyorsun
cevap için teşekkür ederim arkadaşım ben çok iyi aydınlattın bende bu ay aşılama yaptırıyorum eğer olumsuz sonuç alırsam mayıs gibi tüp bebek yaptıracağım rabbim hepimize tez zamanda çoçuklar nasip etsin
herkese merhaba arkadaşlar ben 4 yıl önce başkentin kapılarını aşındırmıştım,çok şükür bir tane yavrumuz oldu.inşallah dileyen herkese kısmet olur.şimdilerde tekrar yollara düşmeyi planlıyorum oğluma kardeş istiyoruz.masraflar ne kadar tutuyor bilginiz varmı?gonal-f 380 tl falanmış.hastaneye nekadar veriliyor ?teşekkürler
bu konuya bu msjı yazabılmek ıcın okadar cok bekledım ki..
cunku bana kendımden umudu kestıren doktoruma bı kaç sözüm olacak o kendısını cok iyi bılır..
cunku kendısı embryolarımız 2. kalıte olunca napalım sızdekı malzeme bu
sız lab.ı sucluosunuz dıyecek kadar patavatsızdır..tahmın ettiniz değil mi kim olduğunu?
sayın çok bilmiş drum begenmediğiniz malzemelerımızle tam tamına 17 tane embryo elde edıldı istanbulda..
bunların 8 tanesı blast ve 1. kalite..
kimin malzemeleri kalitesizmiş..
ılk olarak zaten tukenmıs umudu bıtmıs yorulmus bı çifte bu denirmi?
hastanın psıkolojısınden anlamıosanız bu işi yapmayınız..
benım sızın verdiğiniz dozun cok cok azıyla 24 adet yumurtam olustu..150 unıte ıle başlayıp 37 unıte ıle tamamlandı tedavi..
ve benım canım anlayıslı,işi çok seven hastasını dusunen drum benım cekeceğim acıya kadar düşündüellerımı tutup şaçlarımı okşadı allahın ıznıyle hamılesın dedi ve
ben ohhs olmadım..sızın yaptığınız tedavıyle 10 folıkulum olup şişio nefes alamıodum..
ve evet dediğiniz gibi gittin ıstanbul aonca parayı harcadım ama en azından kızım kucağımda..sizinle olan 3 tedavımdede
okadar harcamıstım ama ellerım kollarım bomboştu..
demem o ki size önce hastanızın hislerini duygularını,eksikliğini hissediniz anlayınız..zaten kendini eksik hisseden eşlerimizin yanında
onların ne kadar kötü spermlere sahip olduğunu vurgulamanız,bizlere kızmanız bızı daha ıyı hıseettırmıo...cunku ınanın siz bızım canımızı daha çok yakamazsınız..yetrınce zor bı ımtıhanla sınanıyoruz..
sözü daha fazla uzatmadan Masal kızıma kavustumm..2 aylık oldu bile teyzeleri..darısı hepinize olsun..eğer size herhangi bi merkezde böyle davrabnılıosa kaçın ordan ..hele embryolarınız kalıtesız oluosa sıkıntı sızde değil korkmayın..işini çok iyi yapan merkezler var lab. var.. hepinize rabbım bı an önce ol desin mutlu kalın...
Cunku bana kendımden umudu kestıren doktoruma bı kaç sözüm olacak o kendısını cok iyi bılır..
Cunku kendısı embryolarımız 2. Kalıte olunca napalım sızdekı malzeme bu
sız lab.ı sucluosunuz dıyecek kadar patavatsızdır..tahmın ettiniz değil mi kim olduğunu?
Sayın çok bilmiş drum begenmediğiniz malzemelerımızle tam tamına 17 tane embryo elde edıldı istanbulda..
Bunların 8 tanesı blast ve 1. Kalite..
Kimin malzemeleri kalitesizmiş..
Hastanın psıkolojısınden anlamıosanız bu işi yapmayınız..
Benım sızın verdiğiniz dozun cok cok azıyla 24 adet yumurtam olustu..150 unıte ıle başlayıp 37 unıte ıle tamamlandı tedavi..
Ve benım canım anlayıslı,işi çok seven hastasını dusunen drum benım cekeceğim acıya kadar düşündüellerımı tutup şaçlarımı okşadı allahın ıznıyle hamılesın dedi ve
ben ohhs olmadım..sızın yaptığınız tedavıyle 10 folıkulum olup şişio nefes alamıodum..
Ve evet dediğiniz gibi gittin ıstanbul aonca parayı harcadım ama en azından kızım kucağımda..sizinle olan 3 tedavımdede
Demem o ki size önce hastanızın hislerini duygularını,eksikliğini hissediniz anlayınız..zaten kendini eksik hisseden eşlerimizin yanında
onların ne kadar kötü spermlere sahip olduğunu vurgulamanız,bizlere kızmanız bızı daha ıyı hıseettırmıo...cunku ınanın siz bızım canımızı daha çok yakamazsınız..yetrınce zor bı ımtıhanla sınanıyoruz..
Sözü daha fazla uzatmadan masal kızıma kavustumm..2 aylık oldu bile teyzeleri..darısı hepinize olsun..eğer size herhangi bi merkezde böyle davrabnılıosa kaçın ordan ..hele embryolarınız kalıtesız oluosa sıkıntı sızde değil korkmayın..işini çok iyi yapan merkezler var lab. Var.. Hepinize rabbım bı an önce ol desin mutlu kalın...
cunku bana kendımden umudu kestıren doktoruma bı kaç sözüm olacak o kendısını cok iyi bılır..
cunku kendısı embryolarımız 2. kalıte olunca napalım sızdekı malzeme bu
sayın çok bilmiş drum begenmediğiniz malzemelerımızle tam tamına 17 tane embryo elde edıldı istanbulda..
bunların 8 tanesı blast ve 1. kalite..
kimin malzemeleri kalitesizmiş..
hastanın psıkolojısınden anlamıosanız bu işi yapmayınız..
benım sızın verdiğiniz dozun cok cok azıyla 24 adet yumurtam olustu..150 unıte ıle başlayıp 37 unıte ıle tamamlandı tedavi..
ve benım canım anlayıslı,işi çok seven hastasını dusunen drum benım cekeceğim acıya kadar düşündüellerımı tutup şaçlarımı okşadı allahın ıznıyle hamılesın dedi ve
ve evet dediğiniz gibi gittin ıstanbul aonca parayı harcadım ama en azından kızım kucağımda..sizinle olan 3 tedavımdede
demem o ki size önce hastanızın hislerini duygularını,eksikliğini hissediniz anlayınız..zaten kendini eksik hisseden eşlerimizin yanında
sözü daha fazla uzatmadan Masal kızıma kavustumm..2 aylık oldu bile teyzeleri..darısı hepinize olsun..eğer size herhangi bi merkezde böyle davrabnılıosa kaçın ordan ..hele embryolarınız kalıtesız oluosa sıkıntı sızde değil korkmayın..işini çok iyi yapan merkezler var lab. var.. hepinize rabbım bı an önce ol desin mutlu kalın...
cnm bunları yazmanız güzel olmuş ama kimden bahsettiğinizi anlayamadım..ben de başkent düşünoprum söylerseniz kim olduğunu ona göre gidelim.lütfen cvp yazın kim biliosa o dr. u :)bunun kım oldugunu tahmın etmemek zor deıl
bızde gttıgımızde ben 3 paket sıgaramı ıcerm eve gtsem ceketımı atsam hamıle kalır esım demıstı
esımın gozunun ıcıne baka baka
ve o an ordan neden vazgecmedıgımın aptallıgını yasıorum
bnımde 17 yumurtamın hepsı 2. Kalıteydı malzeme bu denıldi.
Neysekı emellerıne kavusup kızını kucagına almıssınnnnnn
bunlar gerıde kaldı
yazman ,paylasmanda ıyı olmus
saglıklan buyuttttt masalını....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?