Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size yazdıklarınızı okudumda raporu çıkarıp öyle gideyim başkente demişsiniz nasıl oluyor bu ?açıklrmısınız?ben şöyle anladım ama umarım doğrudur balcalı ünv muayene olup tüp bebek için rapor çıkarıp ilaçları alıp özelemi gidiyorsunuz?açıklarsanız sevinirim rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba bende adana başkentten randevu aldım mayıs ayında boş yervarmış ikinci denemem olacak benim eşimde yüzde yüz globozoosperm var bu durumda olan varmı

yok canımmm yanlış anlamışsınn başkent kendisi tüp bebek ve aşılama raporu çıkartıyor randevunu alıp gidiyorsun

globozoosperm ne demek acaba?
ilk denemeniz nerdeydi?

Çağatay Taşkıran1, Ahmet Başaran2, G. Serdar Günalp2
1Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Anabilim Dalı, Ankara, Türkiye
2Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Anabilim Dalı, Ankara, Türkiye
Spermatozoa’nın ovum’a bağlanması ve genetik materyalin transferi için akrozomun morfolojik ve fonksiyonel yönden tam olması gerekir. Globozoospermi akrozomun tamamen yokluğu, sperm orta bölgesinin dezorganizasyonu, zona’ya bağlanamama ve infertilite ile giden, henüz genetik nedeni tam olarak belirlenememiş ve de oldukça nadir görülen bir durumdur. Bu hastalarda semen analizi konsantrasyon ve motilite yönünden normaldir. Tanı morfolojik değerlendirmede konulur. Çok nadir görülen bir patoloji olması
nedeniyle deneyimli bir androloğun konsültasyonu ile bu hastalar saptanabilmektedir. Globozoospermi’nin iki alt tipi tanımlanmıştır. Tip I’de kromatin sferik olarak dağılmıştır ve akrozom tamamen yoktur. Spesifik proteinaz olan akrozin ve akrozomal membran
da tamamen yoktur. Bu nedenle spermatozoa zona-pellusida’yı geçemez. Akrozomun yokluğu, temel boyalarla kolaylıkla gösterilebilmektedir. Tip II’de ise koni şeklinde bir nükleusla beraber bir miktar akrozom mevcuttur. Her ne kadar geçiş paterni
kesin olarak gösterilememiş olsa da familyal olgular görüldüğünden bu hastalığın genetik bir temeli olması gerektiği düşünülerek değişik yazarlarca otozomal resesif, monogenik veya poligenik geçiş olabileceği öne sürülmüştür. Aneuploidi, Y kromozom mikrodelesyonu ve kromatin yapısı ile ilgili çeşitli çalışmalar yapılmış ancak kesin bir sonuç elde edilememiştir. IVF öncesi bu hastalar tamamen infertil olmalarına rağmen, daha sonra özellikle ICSI ile birçok başarılı gebelik bildirlmiştir. Ancak fertilizasyon
oranları değişkenlik göstermiş ve bazı çalışmalarda ancak oosit aktivasyonu ile gebelik oluşturulabilmiştir.

yok canımmm yanlış anlamışsınn başkent kendisi tüp bebek ve aşılama raporu çıkartıyor randevunu alıp gidiyorsun

cevap için teşekkür ederim arkadaşım ben çok iyi aydınlattın bende bu ay aşılama yaptırıyorum eğer olumsuz sonuç alırsam mayıs gibi tüp bebek yaptıracağım rabbim hepimize tez zamanda çoçuklar nasip etsin

amin inşşşş senide görelim

herkese merhaba arkadaşlar ben 4 yıl önce başkentin kapılarını aşındırmıştım,çok şükür bir tane yavrumuz oldu.inşallah dileyen herkese kısmet olur.şimdilerde tekrar yollara düşmeyi planlıyorum oğluma kardeş istiyoruz.masraflar ne kadar tutuyor bilginiz varmı?gonal-f 380 tl falanmış.hastaneye nekadar veriliyor ?teşekkürler

siz özelden yaptıracağınız için 2500 tl vereceksiniz

Slm kk ye yeni üye oldum bende 11 yıllık evliyim 3 aşılama geçen yıl 1.tüp bebek ama sonuç hep negatif adana başkentte oldum tedavilerimi nisan 19 gibi İLK RANDEVUMU ALIP dondurulmuşlarımla denicem 2. Hakkımı kısmet olursa aranızda dondurulmuşla deneyen var mı adana başkentte tedavi nasıl oluyor dondurulmuşlarla maliyet ne kadar bilgi verirseniz sevinirim rabbim hepimizi meleklerine kavuştursun inşallah

Son düzenleme:
bu konuya bu msjı yazabılmek ıcın okadar cok bekledım ki..
cunku bana kendımden umudu kestıren doktoruma bı kaç sözüm olacak o kendısını cok iyi bılır..
cunku kendısı embryolarımız 2. kalıte olunca napalım sızdekı malzeme bu
sız lab.ı sucluosunuz dıyecek kadar patavatsızdır..tahmın ettiniz değil mi kim olduğunu?
sayın çok bilmiş drum begenmediğiniz malzemelerımızle tam tamına 17 tane embryo elde edıldı istanbulda..
bunların 8 tanesı blast ve 1. kalite..
kimin malzemeleri kalitesizmiş..
ılk olarak zaten tukenmıs umudu bıtmıs yorulmus bı çifte bu denirmi?
hastanın psıkolojısınden anlamıosanız bu işi yapmayınız..
benım sızın verdiğiniz dozun cok cok azıyla 24 adet yumurtam olustu..150 unıte ıle başlayıp 37 unıte ıle tamamlandı tedavi..
ve benım canım anlayıslı,işi çok seven hastasını dusunen drum benım cekeceğim acıya kadar düşündüellerımı tutup şaçlarımı okşadı allahın ıznıyle hamılesın dedi ve
ben ohhs olmadım..sızın yaptığınız tedavıyle 10 folıkulum olup şişio nefes alamıodum..
ve evet dediğiniz gibi gittin ıstanbul aonca parayı harcadım ama en azından kızım kucağımda..sizinle olan 3 tedavımdede
okadar harcamıstım ama ellerım kollarım bomboştu..
demem o ki size önce hastanızın hislerini duygularını,eksikliğini hissediniz anlayınız..zaten kendini eksik hisseden eşlerimizin yanında
onların ne kadar kötü spermlere sahip olduğunu vurgulamanız,bizlere kızmanız bızı daha ıyı hıseettırmıo...cunku ınanın siz bızım canımızı daha çok yakamazsınız..yetrınce zor bı ımtıhanla sınanıyoruz..
sözü daha fazla uzatmadan Masal kızıma kavustumm..2 aylık oldu bile teyzeleri..darısı hepinize olsun..eğer size herhangi bi merkezde böyle davrabnılıosa kaçın ordan ..hele embryolarınız kalıtesız oluosa sıkıntı sızde değil korkmayın..işini çok iyi yapan merkezler var lab. var.. hepinize rabbım bı an önce ol desin mutlu kalın...

gözün aydın canımsağlıkla büyüt sıhatle büyüt inşşşrabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin szilerle beraber yukarda yazdıkalrını daha açık yaz kim ne dediyse sakın içinde kalmasın eğer gerçekten menun değilsen aynı şeyleri başlkalrının yaşamaması için yaz bir de istb gittiğin merkezide yaz ki istb düşünenlere yol gösretmiş olursunn biliyorsun kiii yol göstrenin olması çok önemlidir bu yolculukta

bunun kım oldugunu tahmın etmemek zor deıl
bızde gttıgımızde ben 3 paket sıgaramı ıcerm eve gtsem ceketımı atsam hamıle kalır esım demıstı
esımın gozunun ıcıne baka baka
ve o an ordan neden vazgecmedıgımın aptallıgını yasıorum
bnımde 17 yumurtamın hepsı 2. Kalıteydı malzeme bu denıldi.
Neysekı emellerıne kavusup kızını kucagına almıssınnnnnn
bunlar gerıde kaldı
yazman ,paylasmanda ıyı olmus
saglıklan buyuttttt masalını....

sağlıkla büyüt canım bebeğini..darısı hepimize işallah..başkentte bende 2 defa denedim..araştırılmasını çokda istedim ama gereksiz gördüler sizin yumoşlar kalitesiz yaştan kaynaklı dediler..evet ayen öyle ama bende troid kanda pıhtılaşma rahimde yapışıklık çıktı..turan çetine gitttim aama ordada kısmet değilmiş olmadı..ama en azından herşeyi araştırdılar önlem aldılar..bende istanbulu düşünüyorum aslında bahçeci ekibine çok iyi diyorlar..siz nede hangi hastaneye gittiniz..güle güle büyüt bebeğini..

cnm bunları yazmanız güzel olmuş ama kimden bahsettiğinizi anlayamadım..ben de başkent düşünoprum söylerseniz kim olduğunu ona göre gidelim.lütfen cvp yazın kim biliosa o dr. u :)

kimmiş bu doktor arkadaşlar lütfen söyleyin.benim yumurta rezervim bitmek üzere.ocak ayında bende başkentte yaptırdım doktorum esra hanımdı ve her defasında bana çok destek oldu.1 tane yumurtayı görünce bile çok şükür kaliteli gibi dedi dediği gibide 1.kaliteydi ama olmadı kısmet değilmiş.yalnız çok aceleci bi doktor bana hemen 2 ay sonra gel tekrar dedi bide dhea diye bi ilaç verdi ama ben hiç kullanmadım çünkü hazır değildim vücut olarakta psikolojik olarakta..soğan kürü yaptım 3 ay ve hamile kaldım nasıl olduğunu inanın bende bilmiyorum ama 9. haftada kalp atışı durdu bebeğimin geçen çarşamba aldılar onu benden..bu arada yumurta rezervim az olduğu için yine başkentte bülent bey var o bu konuda araştırma yapıyormuş sitesinde öyle şeyler okudum...lütfen arkadaşlar bu doktorun adını söyler misiniz bizde bilelim çünkü ben yakında yine başkente gitmeyi düşünüyordum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…