Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım geçmiş olsun çok zor ama vardır bi hayır demekten başka bişe gelmio elden.ben de bülent beyi düşünüyorum acaba kızlar hangi dr dan bahsedio?

canım geçmiş olsun çok zor ama vardır bi hayır demekten başka bişe gelmio elden.ben de bülent beyi düşünüyorum acaba kızlar hangi dr dan bahsedio?

bülent beyden bahsediliyor..ama benim için hepsi aynı..yeteri kadar özen ve araştırmayı göstermediklerini düşünüyorum..nasılolsa bir sürü hastaları..birde belki benim yaştan kaynaklı nasıl olsa olmaz deyip önemsememişlerde olabilirler..bülent bey benim yüzüme 3 yaşında bir kız çocuğu çocuk doğurması nasıl imkansızsa sizinde 40 dan sonra öyle dedi..ben çok üzülmüştüm bu sözüne..işallah olurda gösteririm kendisine..

öyle söylüyorum zaten vardır bi hayır..(

ozaman hiç gitmeyim ben bülent beye.esra hanıma devam edeyim.ben esra hanımı çok sevdim bilmiyorum ama beni anlıyordu ve hep güleryüzle yakaşıyordu.......canım inşallah allahım tez zamanda sanada bizede evlat nasip eder dua ediyorum hepimiz için.sizlerde bizler için dua edin lütfen...

güler yüzlüler o yönden hiç bi sıkıntı yok canım..hatta bülent bey olsun tayfun bey esra hanım bu üçü işlerinde çok iyiler..benim dediğim gibi yeteri kadar araştırma yapmadıklarını düşünüyorum hep gereksiz gördüler..yaş ne olursa olsun bence her türlü araştırma yapılmalı..işallah bebğine kavuşmanı diliyorum...

inşşş hepimize bir gün buradan güzel haberler paylaşmak nasip olur

canım benim haklısın mutlaka ama ben mesela amh testini bilmiyordum turan çetinde tedavimi gördüm ilk olarak ama onlar böyle testler yapmadı fakat esra hanım hemen amh testi yaptırmamız gerek dedi ve yaptı.diğer tetkikler için ise malesef devlet 2 düşük olmadan karşılamıyor dedi yani enazından söyledi söylemeyedebilirdi.ama yinede inanınki o hastanelerin kapısı benim için artık bir işkence ister başkent olsun,ister diğer merkezler hepsi aynı aslında gözümde.allahtan dileğim inşallah tekrar o mucizeyi bana bidaha yaşatır tabi sizlerede...allahım asla kucağımızı boş bırakmasın....

bende tam tersini yaşadım 2006 yılında bana turan çetinde isteği ile laparskopi yapıldı hatta ben ödeyemem diyince balcalıda yaptırdı turan hoca başkentte 4 denmem oldu benim yumurta kalitem de sorun vardı yumurtaların çoğunluğu boş çıkıyordu ben amh diye bir test duymamıştım hiç söz etmediler bana başkente giderken aynı zamanda ankada tüp bebek merkezinden gökahan beyle görüşmüştük bir konferans sırasında bana mutlaka bunu yaptırdır dedi öle öğrendim ben böyle bir test olduğunu birde bana naturel (ilaçsız)tüp bebek denediler yumrutalar boş çıkıyor diye hiç ilaç kulanılmadı daha sonra öğrendimki en azında klomen kulanılması gerekiyormuş ben opuya kadar gitim geldim ödeme yaptım vs AMACIM BAŞKENTTİ YADA DR KÖTÜLEMEK DEĞİL SADECE YAŞADIKLARIMI PAYLAŞAMK

canım işallah bebğine en yakın zamanda kavuşursun..yaşadıklarımızı yazalımki insanlar dikkatli olsun..bu züreç zorlu bi süreç hem zaman ham maddiay hemde manevi kısmı çok ağır..ben başkenti yetersiz buluyorum canım..bende bir sürü sorun çıktı ..ve arştıran turan çetin tüp bebek..aldıkları parayı hakkediyorlar..herşeyi araştırıyorlar..hemen gel sana tüp yapalım demiyorlar..ve bi çok testi balcalıda ücretsiz yaptırabiliyorsun hatta benim kolposkopi ve smear testimi balcalıda hoca ücretsiz yaptı..allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun..önce tedbirimiz allalım gerisi alla bırakalım..işallah allahım isteyen herkesin kucağını doldursun..

inanki çok üzüldüm canım senin adına...kötülemek değil elbetteki amacanız ama herkes başından geçenleri anlatırsa insanlar ona göre davranır ona göre doktor tercih ederler.... bak canım turan çetinde ilk tedavimi gördüm.sağolsunlar bi çok testleri yapmam gerektiği söylendi yaptırdım fsh,e2 bunun gibi ilk aşamada gerekli olan şeyler ayrıca dediler ki rahim filmide çektirmemiz gerek başka yerde yaptıralım dedim biz yaparsak daha iyi olur dedi ve tam 500 tl aldı sadece rahim filminden.bizde acemiyiz tabi ne bilelim ne derlerse yaptırıyoruz.bu arada eşim memur tek maaş para bizde ne gezeeeer 7 bin tl kredi çektik bebiş için oyüzden önemli gelmiyordu ne isterlerse he diyorduk..:)neyse başladık tedaviye çok şükür transfer yapıldı ve ben hamile kaldım kalp atışına kadar oraya gittik ondan sonrası bizim işimiz değil isterseniz direk turan hocaya isterseniz başka bir doktora gidin dediler sağolsunlar bizlerle gerçekten çok ilgilendiler...9.haftaya geldik ve bebeğimin kalp atışı durmuştu tekrar merkeze gittik malesef almamız gerek dendi tamam dedik kürtajada tam 800 tl aldılar almaları sorun değildide feza bey malesef işini iyi yapamamıştı.kanamam kesilmedi ve tekrar gittik bana kan pıhtılaşması olmuş dedi devam ederse tekrar gel onlarıda temizleyim dedi ama ben kuşkulandım ve başkente gittim dr.esra hanım parça var ama bebekten kalıp kalmadığını ancak patolojiye gönderdiğimizde anlarız dedi ve dediğim gibide oldu bebekten parça kalmıştı hemde 3 parça....demem şuki çok paragöz biyer ama hizmet dörtdörtlük kürtaj hariç tabi.....yalnız düşükten sonra feza bey bana sadece pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırmam gerektiğini söyledi amh testinden asla bahsetmedi...ayrıca bide bana histeroskopi yapalım dedi bizde fiyatı sorduk tam 1000 tl istedi.inanınki başkente gittik hem histeroskopi yapıldı hemde aynı anda bebekten kalan parça temizlendi ve bizden sadece 400 tl aldılar...karar sizin arkadaşlar para sıkıntınız yoksa gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ama kürtaj olursanız 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim...allah hepimizin yardımcısı olsun....

Son düzenleme:
amin canım inşallah...sana bişey sorayım ozaman turan hoca hala balcalıda doktor mu...benim pıhtılaşma ve kromozom testlerim var ve bayada pahalı...mersin üniversitesi yapmıyoruz artık dedi aynı şekilde adana balcalı hastaneside.doktorlar ortak karar almış düşük araştırması yapmayacaklarmış artık, telefonda öyle söylediler...bu arada başka bi prof.u aradım balcalıda doktormuş sekreteri o test işi biraz karışık,bütün testler yapılmıyo artık dedi eee hepsi yapılmayacaksa ben neden gideyim ki özel yerine değil mi ama..:) amaaaan allahım yardımcımız olsun.....

tamda benm merak ettiğim konuyu sormuşsun canm bbebegimin kalbi durdu kürtaj oldm pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum hafta içi gitcektim balcalı istedim ama düşünmedim çünki aylar sonraya randevu veriyor die duydum bende başkente gideyim diyordum çarşamba günü, yapmıyorlarmıymış orda da? fiyatını felan duydunuzmu acaba ne kadar mış ????

evet balcalıda canım..benim smear ve koplposkopi balcalıda kendi..pıhtılaşma testlerinide orda yaptırdım..kürtaj olayında çok geçmiş olsun canım..feza bey e söyledinmi parça kalmış hepsini almamışsınız diye..ben gücü yeten herkese istanbulu tavsiye ederim..en iyi yerler istanbulda..hep takip ediyorum..yazılanları..allah kolaylık versin...birde canım başkentte yapılan pıhtılaşma testleri kesin çıkmıyor..bir arkadaşım yaptırdı normal çıktı..araştırma hastanesinde pıhtılaşma çıktı..bu testleri ya balcalıda yada araştırma hastanesinde yaptırmanızı tavsiye edrim..turan çetinde ben en çok turan hocayı sevdim ..ama herzaman durmuyor diye feza beyi tercih etmiştim..

:)) ben çarşamba günü mersin üniversitesine gittim hemde saat 6 da doktor asistandı elimdeki kağıdı görünce dışardan test mi getirdin dedi.evet çünkü doktorum burda yaptırabileceğimi söyledi dedim.doktor bana üzgünüm ama prof devrim tok bunu yapmamızı yasakladı ve her testte yapılmıyor artık dedi.isterseniz prof.u şikayet edebilirsiniz dedi.kimi kime şikayet edeceksem sanki bana bir faydası olacak :)....peki ne yapabilirim yardımcı olun lütfen deyince büyük bi ihtimalle aspirin kullanman gerek deyince ben zaten kan sulandırıcı iğne kullandığımı söyledim ama o devam etti tamam işte iğneyle beraber aspirinde kullan dedi şaka gibi ya.kimlerin eline kaldık bunlar nasıl doktor test yapmıyor ama ilaç ismi söylüyor...ne diyeceğimi bilemedim ağlamamak için kendimi zor tuttum ve çıktım dışarı..
canım başkente gidersen banada bilgi verirmisin ben sanırım özelde yaptıracağım cumartesi günü..sen benden önce gidecekmişsin başkente orda yapıyorlar mı inan bilmiyorum ama ben mersinde düzen laboratuvara gideceğim....benim pıhtılaşma artı kromozom testlerim hepsi bin yüz tl tutuyor....senin pıhtılaşma olduğu için bu kadar tutmaz...şimdiden bol şans....bu arada balcalıda test sonuçları 3-4 ayı buluyormuş ama özelde 10 gün içinde belli oluyor....biliyorum çok para ama bir altın künyem vardı onu bozduracağım altında düştü ama inşallah satarken yükselir..:))

Son düzenleme:

turan hoca çok iyi ama o çok yoğun pek durmuyor tüp bebek merkezinde..benim doktorum başından beri taner beydi ama bebek ölünce kürtajı bari iyi bir doktorda yaptırayım dedim ve feza bey doçent yardımcısı diye güvenerekten ona kürtajımı yaptırdım...ne bileyim böyle olacağını...canım feza beyin gidip suratına herşeyi söyleyip rahatlamayı çok istedim ama eşim engel oldu.erkekleri bilirsiniz pek böyle işlere karışmayı sevmezler....bu arada başkente yaptırmayacağım sanırım ben mersindeki düzen laboratuvarı iyiymiş görümcem ve gittiğim doktor tavsiye etti bakalım kısmet inşallah tedavisi kolay bi sorun çıkarda ona göre önlem alırız....

ben kürtaj kısmını bilmiyorum hiç gebelik yaşamadım tedvai kısmındada benimle hep turan hocailgilenmişti 2010 yılında en son görüşmemeizde feza beyle konuştum iyi gibi geldi bana canım histerskopiye 1700 tl dediler mart ayına bana evet biraz pahalı bir merkez ama iyi bir merkez diye düşünüyorum

aslında biz hastalar hep içimize atıyoruz..aslında söylenmeli şikayetler..hayırlı haberler vermek nasip olsun..en kısa zamanda işallah..

Baskent ıcın hersey gereksız
kanda pıhtılasma testi,erkektekı morfolojı bozuklugunun olması,genetık testın yapılması hep gereksız goruldu bızım tedvımızde...
Ben orda 1 denem yaptım 2. Denememı ankada tup bebek merkezınde gokhan hocamla yaptım sonucum negtf oldu ama muthıs bır sekılde merkezden memnun ayrıldım.
Benım esımde sperm cıkısı cok az,gozunun ıcıne baka baka kendının eve gıdınce ceketı atsam esım hamıle kalır laflarını söledı.tedvımın tam ortasında bana sansın cok az tek embrıyo koyulacagı ıcın dıyıp psıkolojımı yerle bır etmıstı...
Esra hanım hakkında bılgım yok 1 defa muyaneme grmıstı sadece.

Aslında nedır artık dusuncem bılıormusunuz.ne merkez ne doktor ne söledıklerı embrıyo kalıtesının dgrulugu hcbır sey ınandırıcı gelmez oldu.nede yuzde yuz hamıle kalırsın lafları...

Rabbım muhtac etmesın emeklerının hıce sayılacagı yerlere gıtmeyı kımseyi.ve herkese hayrlı evltlr versın en dogalındannnnnnnnnnnnn :)

uyz muzaffer şeng..de bana kürtajdan sonra hamile kalacağın zaman asprin kullanmaya başla hamile kalıncada iğne vurulursun belki dedi kafasına göre , hiç memnun değildim ihmalkar adamdan, kürtajdan sonra kontrole gittim bakmadı bile temizdir dedi , lafa bak , hamileyken iltihabım çıktı bişy olmaz dedi, başka doktora gittim güvenmedim , yumurtalığım çok şişmiş ve iltihap dolmuş , nası bakılmaz dedi dr kürtaj sonrası kontrol şart dedi , sonra asprin kullanayımmı dedim çok kızdı kafana göre kullanılırmı dedi, en ufak darbe alsan yada bişy olsa hiç bi hastane dr kabul etmez seni kanamayı durduramazlar ölürsün öyle saçmalıkmı olur , tahlil yapmadan asprin yada iğne kullanılmaz dedi , bende dedim dr söyledi bana da saçma geldiği için sordum dedim , ayrıca pıhtılaşma yoksa asprin kullanınca çocuk düşüyormuş kanı cıvıttığı için , işte doktorluğu ortada, ayrıca çocuğun gönderildiği sonuçta aşırı derece de iltihap çıkmış çocukta benimde yumurtalıklarımda çıkmıştı , hamileyken de çıkmıştı ama adam umursamadığı için ona göre bişy yok nasılsa, allaha havale ediyorum , iltihap tedavi edilmezse ya düşüğe yada erken doğuma neden oluyormuş , iyi ki de değiştirmişim yüzünü dahi görmek istemiyorum hatta şikayet etmeyi ciddi ciddi düşünüyorum sağlık bakanlığına .neyse aslında memleketimde izine gidince yaptırayım diyorum ama o kadar zamanımız yok şimdi den randevu alsam bile 10 güne yetişcekmi hepsi hiç yaptırmadığımdan bilmiyorum, bu arada hiç bi doktor bana git şu şu testleri yaptır tedbir amaçlı demedi bi daha düşmesin diye, ben netten araştıra araştıra buldum kromozom testi hangi durumlarda yaptırmak gerekiyor ? onu da yaptırmayı bi ara düşündüm ama henüz daha doğru düzgün hastane bulamadık ki teste sıra gelsin mersin iyiyse oraya da gidebilirim , var mı tavsiye ettiğiniz bi yer o dediğiniz labaratuvar özel mi ? şu arkadaşın dediği başkentin sonuçları doğru çıkmıyormuş deyince de kafam karıştı açıkçası, üniler de hematolojiye direkt gidilse bakıyorlarmı ? illaki kadın doğuma mı gitmek lazım acaba? hematolojiden direkt yaptırıyorsak memleketimde ki üni de yaptırrım da k.dogum heryerde çok kalabalık oluyor balcalıya bi kere gittim 9 ay sonraya randevu vermişti :) hastalansan o 9 ayda neler gelir başına ki zaten

YAŞADIKALRINIZA ÇOK ŞAŞRIDIM KIZLARRR KOCAMAN ÜNVSRT HAS BUNALRIN YAŞANIYOR OLMASI ÇOK KÖTÜ BU TESTLER HEMOTOLOJİ YAPIYOR FAKAT İSTEMLERİ KADIN DOĞUM (ama hemotolojide isteyebilir idye düşünüyorum)BALCALIDA PIHTILAŞMA İÇİN GÜN VERMİYORLAR O GÜN HEMEN KAN VERİP SONUCUNU 20 GÜN SONRA ALIYORSUN AMA GENETİKLER İÇİN 3 4 AYA RANDEVU VERİLİYOR EVET BİRAZ UZUN SÜRÜYOR AMA ÜCRET ÖDEMİYORSUN ZATEN GENETİKLER TÜP BEBEK MERKEZLERİNDE YAPILIYOR HER İKİ EŞ İÇİN 500 TL CİVARINDA ÖDÜYORSUN PIHTILAŞMA İÇİNDE BAŞKENTTE BANA 900 TL DEMİŞLERİDİ BEN AMH TESTİNİ DÜZENLABRATUVARDA YAPTIRDIM GÜVENİLİR BİR YERDİR OADA YAPTIRABİLİRİSİNİZ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…