banada negatiften sonra devam etmek isterseniz dosyanızı doktorlar hepsi incelyip ortak bir karar alıyrlarmış..ne yapacakları konusunda..arayıp haber vercez dedi..bakalım arayacaklarmı..
biliyorum canım hep birlikte karar veriyorlar..allahım gönlümüzdekini hayırlı eylesin...
Turan çetine ilk gittiğimde raporsuzdu o yüzden alt üst olduk..başkente gidince esra hanım beni hemen sorguya çekti rapor çıkarabilmek için bütün tahlillerimi sordu en son baktı rapor çıkaramıyoruz amh testi yaptırmamı söyledi...o testte zaten 0 ın altında çıkınca devlet 1 ve altında olanlara rapor hakkı veriyormuş sağolsun devlet bizleride pek bir düşünüyor..hemen rapor çıkarttı esra hanım tedaviye başlattı baya uygun oldu bizim için...benim bir rapor hakkım daha var ama onu istanbula gidersek düşüneceğim turan çetinde şimdilik tüp bebek düşünmüyorum açıkçası.bide daha yeni çıktım kürtajdan dr.ibrahim saraçoğlundan ilaç alacağım önce yumurtalarım artsın diye uğraşacağım çünkü şuan bedenim çook yıprandı....
evet turan çetinin sgk ile anlaşması yok amh gelince hiç takılma ben 0 25 doğal hamile kalan arkadaşımı biliyorum
en son yaşadığım hamilelik normal yollaydı zaten canım..:)nasıl oldu bizde anlamamıştık ama yine kısmet olmadı kucucum 9.haftada gitti...(
biliyorum canım hep birlikte karar veriyorlar..allahım gönlümüzdekini hayırlı eylesin...
turan çetine ilk gittiğimde raporsuzdu o yüzden alt üst olduk..başkente gidince esra hanım beni hemen sorguya çekti rapor çıkarabilmek için bütün tahlillerimi sordu en son baktı rapor çıkaramıyoruz amh testi yaptırmamı söyledi...o testte zaten 0 ın altında çıkınca devlet 1 ve altında olanlara rapor hakkı veriyormuş sağolsun devlet bizleride pek bir düşünüyor..hemen rapor çıkarttı esra hanım tedaviye başlattı baya uygun oldu bizim için...benim bir rapor hakkım daha var ama onu istanbula gidersek düşüneceğim turan çetinde şimdilik tüp bebek düşünmüyorum açıkçası.bide daha yeni çıktım kürtajdan dr.ibrahim saraçoğlundan ilaç alacağım önce yumurtalarım artsın diye uğraşacağım çünkü şuan bedenim çook yıprandı....
sen onları ara bekleme him BEN ACI BADEMLE GÖRÜŞTÜM ADANADA BANA DR GÖRÜŞÜP SENİ ARAYACAĞIZ DEDİ HAFTALAR GEÇTİ ARAMADIALR BEN ARADIMBAZAN UNUTABİLİYORLAR
daha 1 ay olmadı negatif alalı..eylül den sonra işallah ..istanbul bahçeciyi düşünüyorum..allah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin işallah..yeter sizin imkan varmı istanbulu düşünebilirsin sende..ben 3 defa denedim adanada..allahım hangi hastane hayırlı olacaksa oraya yönlendirsin...
yaaa ne güzel darısı hepimize olsun inşallah...canım çok üzüldüm arkadaş bebeğini kucakladı
aynen bende böyle düşünüyorum tüp bebeğe kadar doğal bakım..:)inşallah buradan güzel haberler veririz hepimiz..saraçoğlunu araman çok iyi olur canım tekrar tüp deneyene kadar bakım yapmış olursun hemde bi bakmısın hiç tüpe gerek kalmadan hamiş kalmssın..hiç belli olmaz..işallah güzel hebrler vermen dileğiyle..sonuçta doğal hamile kalmışsın tekrar neden olmasın..
amin canım inşallah...daha 1 ay olmadı negatif alalı..eylül den sonra işallah ..istanbul bahçeciyi düşünüyorum..allah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin işallah..yeter sizin imkan varmı istanbulu düşünebilirsin sende..ben 3 defa denedim adanada..allahım hangi hastane hayırlı olacaksa oraya yönlendirsin...
inşşşşşşşşşşşşşşşyaaa ne güzel darısı hepimize olsun inşallah...
aynen bende böyle düşünüyorum tüp bebeğe kadar doğal bakım..:)inşallah buradan güzel haberler veririz hepimiz..
amin canım inşallah...
kızlar bugün turan çetinle yarım saat konuştuk iyi bir doktor ama tahlillere gerek yok dedi biz artık pek önemsemiyoruz pıhtılaşma testini dedi ve bu doktorda iğnenin yanında aspirin kullanmam gerektiğini söyledi.ama ben cumartesi günü özelde sadece pıhtılaşma testlerimi yaptıracağım allah kısmet ederse kromozomlar için sonra artık şu an bu test daha önemli bence her ne kadar doktorlar için önemli olmasada benim için önemli....kızlar şuan adanada teyzemlerdeyim yarın evime gidince konuştuklarımızı yazarım...herkese iyi akşamlar....
şaşrıdım hocanın etstleri istememsine biz 2006 yılnda ilk denemde mutlaka gentiklere bakılsın demişti evet bencede doğru bir karar pıhtılaşmaya baktır mutlaka canım turan hoca iyi ve bilgili bir dr dur türkiyede en çok tüp bebek infertilite konferanslarına toplantılarına vs katılan hoca olduğunu bu iş iççin yurdışına en çok giden öğretim görevlisi olduğunu söylemişlerdi mutlaka bu kadar çalışmalarından hastalrına faydalı olacak şeyler çıkartmıştır
evet canım bilgili bir doktor okadar bilgili ki kendine bence fazla güveniyor.bak söylediklerini aynen yazıyorum.biz artık pıhtılaşma ve kromozom testlerini önemsemiyoruz.senin testlerin temiz çıksada ben sana o iğneyi ve yanında aspirini vereceğim ayrıca tüp bebeğe geçincede embriyodan parça alıp kromozomuna bakılması için göndereceğiz eğer embriyoda bi problem çıkmazsa transfer edeceğiz.bende doktora ama bu çok pahalı bir işlem dedim oda evet bir tüp bebek fiyatı kadar dedi.ben bunu nasıl karşılarım arkadaşlar bebeğin tutunup tutunmamasının veya tekrardan düşük olmayacağının garantisi yok ki..olsa eğer inanın bu para bişekilde bulunur...ben artık hangi doktora inanacağıma şaşırmış durumdayım ben doktoru dinlemedim ve mersin düzen lab.na gittim fiyat sormak için 800 civarı deyince testlere, yaptırdım 10 gün sonra hepsi çıkar dedi...allahım bizleri hiçkimsenin eline muhtaç etmesin...turan bey sanki balcalıda testlerini yaptır dese bir yerimi eksilecekti ben zaten sana daha önce gelmişim bir sürü para dökmüşüm bukadar zormuydu ya...üzülüyorum arkadaşlar ticarethane olmuş heryer.artık herşey para olmuş............
bu arada beni kimse yanlış anlamasın turan hocayı kötülemiyorum aksine çok iyi bir doktor sadece kızıyor ve üzülüyorum okadar..
çok şaşırdım canım bence demesi gerekiyordu..ben ocak ayında başvurmuştum bu hastaneye feza bey balcalıya git bu yazdığım testleri yaptır demişti bende yaptırdım..yanlız arada bir kan testi daha vardı cd56 diye geçiyor bunu sordum feza bey bizimle alakalı değil dedi..itraz etmedim..ama alakalı olmaz olurmu..şimdide bende bu kafama takılı..yaptırmak istiyorum..bu yüksek olursa embriyo tutunmasına engel oluyormuş..kan pıhtılaşmasına gelincede canım bende çıktı transferden sonra sadece kan sulandırıcı iğne verildi..ay bide transferin ertesi günü..okuyorum bu sorunu yaşayanlar transfer günü vurmuşlar birde yanında coraspirin..hastaneyi aradım..yok biz bu şekilde kullandırıyoruz hastalarımza dedi hemşire..turan hocada bi hoş yanii.eğer sorun yoksa neden kan sulandırıcı vurulasınki..yap hastanende ne olcak..ama bak dedğin gibi demekki yeni kararmı aldılar hastanede bu tarz testler yapmamak için..ee bizler nereye gidicez..off yaa ..allahım tez zamanda bebişler versin en kısa zamanda..
kızmakta sonuna kadar haklısın ama inan bana her yer aynı mesela balcalıya gidip tüp bebeği oada yaptısan bu testleri isterler ama o kadar karmaşıkki (kız kardeşim yaptırdı oradan biliyorum)sıra beklemekten bir hal oluyor insanlar muhatap yok vsevet canım bilgili bir doktor okadar bilgili ki kendine bence fazla güveniyor.bak söylediklerini aynen yazıyorum.biz artık pıhtılaşma ve kromozom testlerini önemsemiyoruz.senin testlerin temiz çıksada ben sana o iğneyi ve yanında aspirini vereceğim ayrıca tüp bebeğe geçincede embriyodan parça alıp kromozomuna bakılması için göndereceğiz eğer embriyoda bi problem çıkmazsa transfer edeceğiz.bende doktora ama bu çok pahalı bir işlem dedim oda evet bir tüp bebek fiyatı kadar dedi.ben bunu nasıl karşılarım arkadaşlar bebeğin tutunup tutunmamasının veya tekrardan düşük olmayacağının garantisi yok ki..olsa eğer inanın bu para bişekilde bulunur...ben artık hangi doktora inanacağıma şaşırmış durumdayım ben doktoru dinlemedim ve mersin düzen lab.na gittim fiyat sormak için 800 civarı deyince testlere, yaptırdım 10 gün sonra hepsi çıkar dedi...allahım bizleri hiçkimsenin eline muhtaç etmesin...turan bey sanki balcalıda testlerini yaptır dese bir yerimi eksilecekti ben zaten sana daha önce gelmişim bir sürü para dökmüşüm bukadar zormuydu ya...üzülüyorum arkadaşlar ticarethane olmuş heryer.artık herşey para olmuş............
bu arada beni kimse yanlış anlamasın turan hocayı kötülemiyorum aksine çok iyi bir doktor sadece kızıyor ve üzülüyorum okadar..
kızmakta sonuna kadar haklısın ama inan bana her yer aynı mesela balcalıya gidip tüp bebeği oada yaptısan bu testleri isterler ama o kadar karmaşıkki (kız kardeşim yaptırdı oradan biliyorum)sıra beklemekten bir hal oluyor insanlar muhatap yok vs
haklısın canım...allahım büyük inşallah kimseye muhtaç etmez bizleri artık...
canım her duamda diliyorum rabbim bizi senden başkasının kapısına gönderme diye
evet canım bilgili bir doktor okadar bilgili ki kendine bence fazla güveniyor.bak söylediklerini aynen yazıyorum.biz artık pıhtılaşma ve kromozom testlerini önemsemiyoruz.senin testlerin temiz çıksada ben sana o iğneyi ve yanında aspirini vereceğim ayrıca tüp bebeğe geçincede embriyodan parça alıp kromozomuna bakılması için göndereceğiz eğer embriyoda bi problem çıkmazsa transfer edeceğiz.bende doktora ama bu çok pahalı bir işlem dedim oda evet bir tüp bebek fiyatı kadar dedi.ben bunu nasıl karşılarım arkadaşlar bebeğin tutunup tutunmamasının veya tekrardan düşük olmayacağının garantisi yok ki..olsa eğer inanın bu para bişekilde bulunur...ben artık hangi doktora inanacağıma şaşırmış durumdayım ben doktoru dinlemedim ve mersin düzen lab.na gittim fiyat sormak için 800 civarı deyince testlere, yaptırdım 10 gün sonra hepsi çıkar dedi...allahım bizleri hiçkimsenin eline muhtaç etmesin...turan bey sanki balcalıda testlerini yaptır dese bir yerimi eksilecekti ben zaten sana daha önce gelmişim bir sürü para dökmüşüm bukadar zormuydu ya...üzülüyorum arkadaşlar ticarethane olmuş heryer.artık herşey para olmuş............
canim merhaba, testlerini yaptırabildiğine sevindim , bende perşembe günü yaptırmak istiyorum , geçen başkent labaratuvara sordum pıhtılaşma 350dedi eşine de tahlil yapılcaksa 90 tl dedi yani toplamda 450 civarı , emekli sandığı kurumumuz ondan mı öyle , yoksa hiç mi geçerli değil bilmiyorum, acaba yanlış mı söyledi tahmini rakam olaraksen sormuşmuydun başkente ? orda neden yaptırmamıştın? ya bi arkadaş başkent yok demiş var çıkmış yazmıştı burda, kafam karıştı hiç içime sinmiyor, balcalı da kimisi yapılıyor demiş kimisi yapılmıyor demiş, nerden ne koparsak diye bekliyor dr larda , zaten fazlasıyla alıyorsunuz döner sermaye vs insanları daha kemirmenin ne alemi var, gözleri doymuyor, dediğin gibi ticarete döküldü artık herşey, 10 gün sonra memlekete gitcem ordaki üni demi yaptırsam diyorum ama ordada yapılıyormu yapılmıyormu bilmiyorum ki , birde orada uzun zaman sonraya verirse günü ooo ölme eşeğim ölme durumu olur artık, ben 1 adet sonra yasağım bitiyor diye başlamak istiyorum bebek çalışmasına, 1.kürtajım var kalbi durmuştu bebeğimin, başkentte hangi doktora gitmeliyim bilen varmı mecbur 2 düşük dicem allahım affetsin bu aralar biraz sıkıştıracak bu durum bizi izindi bayramdı felan ama yaptırmak istiyorum bir an önce kafam rahatlasın diye sadece pıhtılaşma mı yaptırmalıyım yoksa kromozom damı ilk düşüklerde ? doktorlar hiç bişy demedi kendim araştıra araştıra yaptırıyorum herkes tüccar bu devirde i Hipokrat yemini felan BAHANE!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?