Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba.bende başkentte tedaviye başladım ama bizim bir aksilik çıktı laparaskopi ile ameliyat oldum.kısmetse pazartesi kontrolüm var ve artık start vercez.bana tüp bebek kararı alındı.ama için rahat olsun doktorlara ve hemşirelere güven.hepimiz bebişlerimizekavuşcaz.

Cnm nasıl karar verdin tüp bebeğe ? Neden başkent ? Biz de düşünüyoruz ondan soruyorum.

:
Cnm nasıl karar verdin tüp bebeğe ? Neden başkent ? Biz de düşünüyoruz ondan soruyorum.

merhaba canım.biz 5 yıllık evliyiz.ve bebişimize bir türlü kavuşamadık.bazı tedaviler uygulandı ama maalesef sonuç alamadık.uzun araştırmalar sonucu başkente karar verdim .hastalarla görüştüm seminerine katıldım.herşeyyy çok içime sindi.en önemlisi güvennnnnn.tettkiklerimi götürdüm.onlar öyle kararverdiler.zaten aşılamanın şansı çok az.laparoskopi yapıldı kistim vardı onlar alındı.iyiyim şimdi.kısmetse pazartesi artık tedeavimizin ayrıntılarını gözden geçircez doktorumla.doktor ve hemşirelerimize sonsuz güveniyorum....bu arada geçen hafta arkadasıma yapıldı veeeeeee:CüvCüv:darısı başımızaaaaaaaaaa

slm arkadaşlar bende seyhan başkente başvurdum tedaviye bu ay başlicaz 2 kez tüp bebek yaptirdim adana tüp bebek merkezinde ama olumlu olmadi ve korkularim var.cesaretimi zor topladim çok istiyorum ama olmamasindan korkuyorum. daha önceki başarisizliklardan dolayi 1 yılda kendime gelemedim

selam arkadaslar bende seyhan baskentte 2 defa asilama yaptirdim ama maalesef tutmadi...mart ayinda tup bebek dusunuyoruz ama nerde yapalim karar veremedik..bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim..

selam arkadaslar bende seyhan baskentte 2 defa asilama yaptirdim ama maalesef tutmadi...mart ayinda tup bebek dusunuyoruz ama nerde yapalim karar veremedik..bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim..

canım merhaba.allahım yardımcı olsun hepimize.ben başladım tüpbebeğe ama doktor kararıydı.git bir görüş sana yardımcı olurlar.zaten tüp bebekle bebişine kavuşma şansım daha fazla.sadece güven ve moralini yüksek tut.ben adana seyhan başkentte başladım.doktorum esra bulgan kılıçdağ.hııııı unutmadan adanada tüpbebek konusunda donanım doktor ve hemşireler konusunda için çok rahat olsun .çünkübiz çok araştırdıkkk.herşey gönlünce olsun canım.

Bende adna baŞkentteyım eŞıme tese yaptılar bakalım sperm bulurlarsa persembe gunu devam yoksa kısmet kader deyıp baŞka yavruları severım

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

slm kızlar bende 10 Şubatta gÖrÜŞmeye gıdeceĞım eĞer ıkna olursam baŞkente beŞleyeceĞım 3. Denememe
rabbım hakımızda hayırlı olanı nasıp etsın ınŞŞŞŞŞŞ

şubattın 10 da seminerleri var bende katılacağım kısmet olursa ve eğeruyarasa hemen tedaviye başlamak istiyorum

herkese gÜnaydın
bu toĞıge kımseler gelmıyormu

herkese hayırlı cumalar

:hooray::
şubattın 10 da seminerleri var bende katılacağım kısmet olursa ve eğeruyarasa hemen tedaviye başlamak istiyorum

haydi hayırlısıı bakalım canım...inşallah bu kez bebişine kavuşursunnnn.hepimiz inşallahhh bu yıl bebişlerimize kavuşacağızzzzzz.benim tedavim iptal oldu bu ay lucrin kullanıyordum hormonlarım çok yükseldi iptal oldu...önümüzdeki ay tekrar başlıcak.

herkesin tedavisi şimdiden hayırlı olsun...bu topik bayağı ihmal edliyor,o yüzden bende pek girmiyorum...gelirseniz dertleşir,başımızdan geçen herşeyi anlatırız....

günaydınlar
arkadaşlar ben yeniyim bu sebepden dolyı biraz kandimden söz edeyim 34 yaşında 6 yılık evli bir bayanım erkek infertilitesi sebebiyle çocuk sahibi olamıyoruz sayı hareket ve morfoloji sorunumuz var öncesinde adana prof turan çetin tüp bebek merkezinde iki kez deneme yapıtm ama başarılı olamadık zaten ilk denememizdeyumurtalar boş çıktı ikincidede tutunmaı şimdi 3. Denemk istiyorum ve aklımda başkent var 10 şubatta seminer var önce oraya gideceğim sonrada radevu alıp dr ile görüşeceğim

bu gün mersin gözde tüp bebek merkezine gidiyorum bakalım aklım başkent diyor ama hakkımızda hayırlısı
artık çok yorukldum maddi ve manevi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

yyyyyyyyyyaaaaaaaaaaa bu topĞı canlandırmak ıÇın ne yapmak gerekıyor

canımcım,sana özelden mesaj attım almışsındır...mersin tüp bebek merkezi hakkında hiçbir duyum almadım...başkent iyidir,ama iki kez turan çetinde denemişsin,3.denemeni istnbulda iyi bir merkezde yapsan daha iyi olur bence...ama yine de sen bilirsin tabi...hiçbir sorunu olmayanların başkentte kolay tutuyor,çünkü klasik tüp bebek yöntemi uygulanıyor,ama erkek infertilitesi var sizde,bu konuda hangi merkez iyiyse maddi gücünde yeterse orda yaptır derim....ama başknette diyorsan git bir görüş,onlar ne diyecekler bakayım......

cnaım isttb maddi olarak kaldıramayacağım bir yer ayrıca kalacak yer sorunumuzda var
aslında ben kendi merkezimde her hangi birsorunla karşılaşmadım sadece iki başarısız denemden sonra aklımda acabalar oluştu
kısmet artık

buyaya kımseler uĞramıyormu yyaaffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…