merhaba.bende başkentte tedaviye başladım ama bizim bir aksilik çıktı laparaskopi ile ameliyat oldum.kısmetse pazartesi kontrolüm var ve artık start vercez.bana tüp bebek kararı alındı.ama için rahat olsun doktorlara ve hemşirelere güven.hepimiz bebişlerimizekavuşcaz.
Cnm nasıl karar verdin tüp bebeğe ? Neden başkent ? Biz de düşünüyoruz ondan soruyorum.
selam arkadaslar bende seyhan baskentte 2 defa asilama yaptirdim ama maalesef tutmadi...mart ayinda tup bebek dusunuyoruz ama nerde yapalim karar veremedik..bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim..
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.bizde yeniden başlıyoruz tedaviye.tabiki başkenti tercih ettik yoğun araştırmalar sonucunda.seminere davet ettiler galiba ay sonundaymış.seminer hakkında bilgisi olanlar paylaşırmısınızz.
şubattın 10 da seminerleri var bende katılacağım kısmet olursa ve eğeruyarasa hemen tedaviye başlamak istiyorum
canımcım,sana özelden mesaj attım almışsındır...mersin tüp bebek merkezi hakkında hiçbir duyum almadım...başkent iyidir,ama iki kez turan çetinde denemişsin,3.denemeni istnbulda iyi bir merkezde yapsan daha iyi olur bence...ama yine de sen bilirsin tabi...hiçbir sorunu olmayanların başkentte kolay tutuyor,çünkü klasik tüp bebek yöntemi uygulanıyor,ama erkek infertilitesi var sizde,bu konuda hangi merkez iyiyse maddi gücünde yeterse orda yaptır derim....ama başknette diyorsan git bir görüş,onlar ne diyecekler bakayım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?