evet canım malesef geldiğimiz son nokta burası oyüzden diyorum ya ona buna gidip el açacağımıza gidip özelde yaptırmak en doğrusu diye..bence hiç uğraşma derim biran önce git yaptır bak ben yaptırdım rahatım şimdi sonuçlarımı bekliyorum hem sonuçlar için 2-3 ayda beklemiyorsun...allahtan hayırlısı canım...sorma canim dün yaklaşık 2 saat telde cebelleştim sıra bile alamadım, daha önce hüsnü beye gitmiştim çok memnun kalmıştım prof olmuş , ama gebelik bakmıyorum demişti, bi arada gonca hanıma gitmiştim o uzm dr. bende gonca hanıma gidiyim bi test için o kadar muayene parası ödemeyim dedim, bir de giderim ben yaptırmıyorum yada o bölüme bakmıyorum demesinler diye öncesinden aradım goncayı defalarca aradım odasına bağlıyorlar bakmıyorlar tele, ebru tarım yazmış herkes iyi diye, ona randevu alıyım dedim o da sürekli hastasımısınız dedi hyr dedim illk gitcem vermedi sıra, sanki diğerleri ezelden geliyordu :) , o ona aktarıyor o diğerine deliye döndüm, en son tayfun çok diye dr. bakıyormuş ona dedim alıyım sıra o da taaa bayram sonrasına anca veririz sıra dolu dedi, lanet olsun dedim kapadım almadım sıra felan, zaten izinde olcam eylüle kadar , bi test için geri mi geliyim şehir dışından, çok sinirlendim dün o kadar ara kimse bi halt bilmiyor birbirine bağlıyorlar sonra da bakmıyorlar tele, gidince bi de memleketimde şansımı denicem , özel yada üni de bakalım, hangisi denk gelirse, üniversitede hematoloji baksa direkt sorun değil daha öncede gidiyordum 1,2 haftaya veriyorlar randevuyu da kadın doğum çok kalabalıktır diye tahmin ediyorum , özelde vardır sanıyorum genetik merkezi, adana gibi .oktan değil sağlık sektörü orda Allahtan, orda da zamanımız kısıtlışu hale bak bi test yaptırcaz şehir şehir labaratuvar arıyoruz 3 milyon nüfusu var hiç bi halta yaramıyor işletmeleri, iyice soğudum tayinimiz çıksa da gitsek şurdan , galiba bende mersinde yaptırmak zorunda kalcam gibi geliyor canim, toxoplazma bende yaptırdım ortadoguda yaptırmıştım kadın doğumcu farklı yorum yaptı sonucuma geçirmiş olabilirsin dedi , numune de intaniyeye gittim enfeksiyon hastalıklarına asıl onların alanları diye sonucumu gösterdim dr geçirmemişsin dedi çünki o bi kez geçiriliyormuş aşısı varmı dedim yok dedi , dikkat etmek gerekiyormuş dışarda yediklerine , bende evcil hayvan yok çünki onların dışkısından bulaşıyorya,et doğrarken bile elinde kesik varsa girebiliyormuş hamileyken çokta dikkat ediyordum zaten, yani diyeceğim bi dr bişy diyo diğeri bambaşka bişy, akıllarına geleni sallayıp gönderiyorlar düşünmeden, olan sana oluyor, kobay gibi deneme yanılma yöntemiyle kendilerini geliştiriyorlar akıllarınca ,HEPSİNDEN NEFRET ETTİM, ALLAH SAĞLIGIMIZLA SINAMASIN BU DOKTORLARN ELİNE DE DÜŞÜRMESİN İNŞ.
tekrar yazayım dedim..pıhtılaşma testleri başkent hastanesinde güvenilir sonuç çıkmıyor haberiniz olsun arkadaşlar..bir arkadaşım yaptırdı bir sürü para verdi normal çıktı..ama aslında pıhtılaşma varmış...araştırma hastanesinde yapılıyor diye biliyorum...
tekrar yazayım dedim..pıhtılaşma testleri başkent hastanesinde güvenilir sonuç çıkmıyor haberiniz olsun arkadaşlar..bir arkadaşım yaptırdı bir sürü para verdi normal çıktı..ama aslında pıhtılaşma varmış...araştırma hastanesinde yapılıyor diye biliyorum...
ya işte mecburen oraya yaptırmak için cebelleşiyorum ama dediğini okumuştum daha öncede içime sinerek değil, kafamı çok karıştırdı bu dediğin , o yüzden izine gidince birde memlekette denicem şansımı olmadı eşim döner ben kalırım artık yaptırana kadar napiyiminş gerek kalmazda, doktorlardan nefret eder oldum, kendimiz istiyoruz ağzımızla şunlarıda yaptıralımmı diye, ısrarla, umurlarında değil, bir an önce çıksın sıradaki gelsin gitsin de eve gidelim diye allah canlarını alıyor sanki, arkadaşın sonra nerde yaptırdı canim keşke onu da öğrensen , doğrusu nerde çıkmış ? balcalı yapmıyormuş bak arkadaş ta orası için çok uğraşmış ,
amh testi ne oluyor arkadaşlar, hangi durumlar da yapılıyor , bende yaptırmam gerekiyormu acaba?
haklısın canım.ay canim benim, bence senin şanssızlığın değil herkese öyledirler, ooooo başkentle telde 2,5 saat uğraştım hiç bişye varamadım, balcalıda hiç sanmıyorum canim, kesin köpek gibi kaparlar , yada tela hiç bakmazlarbi kere gittim kansızlık için 9 ay sonraya muayene günü veren hastaneden pek bi beklentim yok nedense , o aşamada olan olur zaten 9 ay sonraya neler olmaz, :) bu pıhtılaşma için dşünemiyorum artık.
bence amh testine gerek yok canım ama istersen sen gittiğinde sor doktoruna...ilk evlendiğimizde bizde acemiydik hiçbişey bilmiyorduk.hele o ilk doktora gittiğimde çengele çıksın deyince doktor allah dedim yandık.üstüme bi örtü örtüldü bide dr.erkekti. dr. açıyor ben elimle kapatıyorum bidaha açıyor ben elimle kapatmaya çalışıyorum yerin dibine girip girip çıktığım andı.şimdi ise ben isteyerek açıyorum yeterki bebeğim olsun diye.nereden nereyeeeeeeeeeeeeeeehamile kalıp düşünce de gerekli oluyormuymuş bu şey yinede acaba, yoksa hiç tutmayıncamı bakılıyor, ilk doktora gittiğimde dr yumurtaların oluşmuş dedi bende korktum tabine yapcaz şimdi dedim çok mu kötü dedim , hahaha hatırladıkça gülüyorum yeni evlendiğimdeydi hala acı hissediyorum diye gitmiştim , o masa hala zulum zaten :) neyse dr güldü yok dedi çocuk istemiyorsan çocuk olabilir korunun diye dedim dedi , ayy çok utandım cahil gibi hissettim kendimi o an, bide şimdi bakıyorum geçen süreçte başıma gelmeyen kalmadı o çok korktuğum masadan inemez oldum neyse rabbim beterinden saklasın
ya işte mecburen oraya yaptırmak için cebelleşiyorum ama dediğini okumuştum daha öncede içime sinerek değil, kafamı çok karıştırdı bu dediğin , o yüzden izine gidince birde memlekette denicem şansımı olmadı eşim döner ben kalırım artık yaptırana kadar napiyiminş gerek kalmazda, doktorlardan nefret eder oldum, kendimiz istiyoruz ağzımızla şunlarıda yaptıralımmı diye, ısrarla, umurlarında değil, bir an önce çıksın sıradaki gelsin gitsin de eve gidelim diye allah canlarını alıyor sanki, arkadaşın sonra nerde yaptırdı canim keşke onu da öğrensen , doğrusu nerde çıkmış ? balcalı yapmıyormuş bak arkadaş ta orası için çok uğraşmış ,
Mirage canim aldınmı sonuçlarını? Aklım sende hep :) birde o yaptırdıgın testlerin içinde kromozom da var mıydı ?
kusura bakma canım memlekete gitmiştik nete giremedim.aldım sonuçları pıhtılaşma çıktı bende.daha doktora gitmedim ama başkente mi gitsem diye düşünme aşamasındayım.param olsa düşünmeden turan hocaya giderim ama para yok şimdilik..kromozom test yok canım yaptırdığım testlerin içinde.onuda yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü bozukluk varsa tek çözümü tüp bebek karışık işler bu işler ne yapacağımı bilmiyorum.zaten eşimde bugün ilkbahara kadar tüp bebek düşünme bile dedi öyle diyene ne denirki.hayırlısıyla inş. yine bir mucize olurda allahım bizleri artık bukadar uğraştırmasa diye dua ediyorum...sen naptın memlekette soracaktın testleri sordun mu...
canım geçmiş olsunnn pıhtılaşma olduğunu öğrendiğine göre a tedbir alınır inş en kısa zamanda bebişhaberi gelir sendende
inşallah canımda her dr.kendi kafasına göre tedavi yapmaya çalışıyor ve ona göre ilaç veriyor biliyorsun.gerçi kime gideceğimide bilemiyorumya oda ayrı bir sorun.hadi hayırlısı bakalım...inşallah hepimiz arka arkaya buradan güzel haberleri paylaşırız...
canım hakında hayırlısı olsun aşılama yumurta takibi düşünüyorsan eğer başkente gidebilirsin bence tüp bebek için yeterli olmayabilirler ama diğerleri için labratuvar ortamı gerekli olmadığı için takiplerini başkente yaptırabilirsin diye düşünüyorum
yumurta takibi zor canım ya ben erdemlideyim adana uzak bana.neyse hayırlısı bakim.düşürebilirsem ibrahim saraçoğlunu arayacağım bugün umarım herşey yoluna girer artık...
kusura bakma canım memlekete gitmiştik nete giremedim.aldım sonuçları pıhtılaşma çıktı bende.daha doktora gitmedim ama başkente mi gitsem diye düşünme aşamasındayım.param olsa düşünmeden turan hocaya giderim ama para yok şimdilik..kromozom test yok canım yaptırdığım testlerin içinde.onuda yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü bozukluk varsa tek çözümü tüp bebek karışık işler bu işler ne yapacağımı bilmiyorum.zaten eşimde bugün ilkbahara kadar tüp bebek düşünme bile dedi öyle diyene ne denirki.hayırlısıyla inş. yine bir mucize olurda allahım bizleri artık bukadar uğraştırmasa diye dua ediyorum...sen naptın memlekette soracaktın testleri sordun mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?