teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...bende hematolojiye gitmek istiyordum şimdi onu araştırıyordum sen yazmışsın zaten.yalnız bişey soracağım hematolojiye şimdimi gitmem gerek sence yoksa hamile kalır kalmaz mı..bilgin varsa paylaşırssan sevinirim yada o arkadaşına sorarmısın hamile kalıncamı gitmiş yoksa daha önce mi.en azından için rahatlamıştır nedeni ni biliyorsun canim, trt de sahlık sıhhat te , gebelik , çocuk olmaması felan la ilgili konuşuyorlar , onu dinliyorum sabahtan beri , bi çift yeni evlenmiş çocuk yapmaya karar vermişler doktora gittiğinde senin çocuğun olmicak tüp bebek yapcaz demiş, 2 kez yapmışlar 2 sinde de olmamış sonra test yaptırmışlar kadında pıhtılaşma çıkmş iğne kullanmış ikiz bebekleri var doğal yolla olmş yani, ah bu doktorlar, ve birde bi arkadaş bana mesaj atmış ÇOK BEGENDİM SAĞOLSUN, DÜŞÜĞÜ OLMUŞ TAHLİLDE PIHTILAŞMA ÇIKMIŞ , ASPRİN KULLANMIŞ Yİ,NE DÜŞMÜŞ, İĞNE KULLANMIŞ YİNE DÜŞMÜŞ TOPLAMDA 3 MÜ 4 MÜ DÜŞÜK YAPMIŞ SONRA HEMATOLOJİYE GİTMİŞ İĞNENİN DOZUNU ONLAR AYARLAMIŞ KADIN DOGUMCU ÇOK AZ VERMİŞ HEMATOLOJİ KENDİ BÖLÜMÜYA KAN LA İLGİLİ , O AYARLAMIŞ KAÇ KATI DOZDA ŞİMDİ ÇOCUGU 6 AYLIK OLMUŞ OYNUYORUZ BERABER DİYOR, PIHTILAŞMADA KADIN DOGUMCUYA GİTMESİN KİMSE DİYOR ANLAMIYORLAR DİYOR, SENİNDE AKLINDA BULUNSUN TATLIM , DİĞER PIHTILAŞMA OLAN ARKADAŞLAR VARSA ONLARDA GİTSİN BENCE, ben henüz yaptırmadım hafta sonu gitcem daha memlekete ilk işim onu araştırmak olacak, inş yaptırabilirim de kafam rahatlar, birde tüp bebek felan yaptırdıkça başarı oranı düşüyormuş , trt de de ki prof anlatıyor , çok güzel, aşılama vs hepsini anlatıyor adam, soru da sorulabiliyor, face ten sorabilirsin canim, BENCE SENDE HEMATOLOJİYE GİT SONUCUNLA O AYARLASIN SENİN KİNİ DE , ŞANSA BIRAKMA, genelde üniversitelerde oluyor , başkentte de var, ben süheyle gidiyordum kansızlık için iyi doktor, rabbim tez zamanda bebişini versin kucağına inş.
teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...bende hematolojiye gitmek istiyordum şimdi onu araştırıyordum sen yazmışsın zaten.yalnız bişey soracağım hematolojiye şimdimi gitmem gerek sence yoksa hamile kalır kalmaz mı..bilgin varsa paylaşırssan sevinirim yada o arkadaşına sorarmısın hamile kalıncamı gitmiş yoksa daha önce mi.
canim yine sen bilirsin de bence kalmadan bi git fikir alırsın , bilgin olur, zaten kalınacak zaman yada kaldığında kadın doğum doktoruna gitceksindir mutlaka bakarsın aynı şeyleri mi söyleyecek farklı söylerse yine hematolojiye bi gidip yazıdırırsın ilacı diye düşünüyorum, yine de sen bilirsin, bende toxoplazma testi yaptırmıştım kadın doğumcu büyük ihtimal geçirmişsin gibi görünüyor dedi :) o nası cümleyseçünki bi kere geçiriyormuşsun ondanda bebek ölüyormuş , sonra olmuyormuş, intaniyeye gittim enfeksiyon hastalıkları bölümüne ona sordum, o da hiç geçirmemişsin dikkatli ol dedi, aşısı yokmu dedim yokmuş korunmak için hiç bişy, diğerine inansam dinlesem belki diğer hamilelikte salıvercektim geçirmişim nasılsa diye, hiç bi doktor bilmiyorum yada anlamıuorum demiyor sallıyor , gönderiyor, hasta umrunda değilki, dediğim gibi tüm doktorlara karşı gıcığım var şuanda canim :) yine o arkadaşa da bulayım da soriyim bakalım, pek girmiyormuş galiba, önceden bizim gibi çıkmıyormuş bu konulardan çocuk olunca bırakmış :) bizde muradımıza ereriz inş.
canim yine sen bilirsin de bence kalmadan bi git fikir alırsın , bilgin olur, zaten kalınacak zaman yada kaldığında kadın doğum doktoruna gitceksindir mutlaka bakarsın aynı şeyleri mi söyleyecek farklı söylerse yine hematolojiye bi gidip yazıdırırsın ilacı diye düşünüyorum, yine de sen bilirsin, bende toxoplazma testi yaptırmıştım kadın doğumcu büyük ihtimal geçirmişsin gibi görünüyor dedi :) o nası cümleyseçünki bi kere geçiriyormuşsun ondanda bebek ölüyormuş , sonra olmuyormuş, intaniyeye gittim enfeksiyon hastalıkları bölümüne ona sordum, o da hiç geçirmemişsin dikkatli ol dedi, aşısı yokmu dedim yokmuş korunmak için hiç bişy, diğerine inansam dinlesem belki diğer hamilelikte salıvercektim geçirmişim nasılsa diye, hiç bi doktor bilmiyorum yada anlamıuorum demiyor sallıyor , gönderiyor, hasta umrunda değilki, dediğim gibi tüm doktorlara karşı gıcığım var şuanda canim :) yine o arkadaşa da bulayım da soriyim bakalım, pek girmiyormuş galiba, önceden bizim gibi çıkmıyormuş bu konulardan çocuk olunca bırakmış :) bizde muradımıza ereriz inş.
gözün aydın canim, iyi bi doktor doçent hem bilgili hem efendi bi adam sorularına güzel cevap veriyor, girer girmez öyle çok anlatmıyor peş peşe ama sen aklinda ne varsa sor canim, bende kansızlık var önceden tedavi görüyordum adana ya gelince de balcalı 9 ay sonraya gün verince buna gitmeye başlamıştım, memnundum hala da gidiyorum ara ara, artmadıysa da muayene ücreti 50 yada 55 tl ydi canim, doç diye dir belki, ama başkent genelde pahalı oluyor zaten, aklında hiç bişy kalmasın canim ne varsa aklında sor çekinme sonra pişman oluyoruztüh şunu da sorsaydık diye ben o zaman izinde olcam ama sonradan bakarım artık ne yapmışsın bende artık takipçinim sen öncü oluyorsun bize canim, hadi bakalım hayırlsı
tedaviniz hayırlı olsun inşşş bende eylulde dondurulmuşla tup bebek yaptıracağım inşşş dr tayfun çok neden kafanız karışıkslm kızlar bende buay adetimde aşılama için tedaviye başlıycam başkentte..doktorum erhan şimşek kafam çok karışık:)
tedaviniz hayırlı olsun inşşş bende eylulde dondurulmuşla tup bebek yaptıracağım inşşş dr tayfun çok neden kafanız karışık
mrb ccnm iyi bayramlar 14 yıllık evliyim 12 yaşında doğal yoldan oğlum var 36 yaşındayım benim tuplerde sorun var cnm içine neresi siniyorsa orda yaptır cnm ben bşk ten memnunum sizdeki sorun ne kaçyaşındasın kaç yıllık evlisin cnm2 aşılama yapılcak tüp bebek raporu için kesin başkentte olucak.ama tüp bebek için kafam karışık ankada yı düşünüyorum ve ekim ayında yaptırıcaz nasip olursa karar vermem gerekiyor..sizin yaşınız kaç kayıllık evlisiniz sorun ne
mrb ccnm iyi bayramlar 14 yıllık evliyim 12 yaşında doğal yoldan oğlum var 36 yaşındayım benim tuplerde sorun var cnm içine neresi siniyorsa orda yaptır cnm ben bşk ten memnunum sizdeki sorun ne kaçyaşındasın kaç yıllık evlisin cnm
tşk ederim sorununuz önemli değil inşş olacak peki rahimfilmi çekilmişmiydin cnm yaptırmadıysan bence aşılamadan önce mutlaka baktır bence bşk te bu işte iyi hemde inşş herşey gönlunce olsun cnmbende memnunum aslında macera aramaya gerek yok:)bende 3 yıllık evliyim 1 kere doğal yoldan gebe kaldım ama karnımda öldü.ben 27 yaşındayım bende polikistik over var adetlerim çok düzensiz.eşimde sorun yok.buarada sanada iyi bayramlar cnm benim
tşk ederim sorununuz önemli değil inşş olacak peki rahimfilmi çekilmişmiydin cnm yaptırmadıysan bence aşılamadan önce mutlaka baktır bence bşk te bu işte iyi hemde inşş herşey gönlunce olsun cnm
amin inşşş en kısa zamandaevet cnm rahim filmi çektirdim sorun yok şükür aynı zamanda sulu ultrasondada bakıldı bişe çıkmadı..inş cnm rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağını doldursun
teşekkürler canım.dün sordum muayene ücretini 44 dedi galiba bayan yanılmadıysa bence gayet uygun pahalı değil..ben gelişmeleri yazarım buradan canım sende bakarsın arada inşallah güzel haberlerle dönerim ama sanırım önce test yapar doktor kan testi ona göre galiba sonucu söyler.bayramdan sonraya kalabilir doktorla randevum.çünkü bayramdan sonra 2 hafta kadar gezmeyi planlıyorum çok bunaldım çünkü bu sene.eylül ayından beri 2 tüp bebek,2 düşük ayrıca 6 defa anestezi artık çok yoruldum...sanada iyi tatiller bu arada bol bol dinlen olr mu.
ne sacma 1000 kusur hele ankada tup bebekte en son 2000 demıslerdı sankı bır ıslem yaptıkları var
canım dün kız kardeşim çok sinirlenmiş geçen ay başlamadılar tetkik vs dediler bu ayda (yanlışlık olmasın)1300 gibi bir rakamdan söz etti kardeşim AMA BEN BU TÜP BEBEK OLAYINDA DEVLETİN NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLAMIYORUM HER ŞEY PARA HEP PARA NEREYE KADAR
hcbır işlem yapmadan bu kadar paa ıstıolar pes dogrsuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?