mrb canim nasılsın? ne oldu gittinmi başkente? ne dediler ilaç kullanmana gerek varmıymış? bende memlekette üni de direkt hematolojiye gittim 1 ay sonraya randevu verdiler ama doktorla konuştum saolsun direkt sıra verdi bana , tahlillerimi verdim 12 tüp kan aldılar 8 sonuç kâğıdı verdiler , 1 aydan çıkcakmış sonuçlar , ailem göndercek sonuçları bana bende burda Süheyl e gidip göstercem sonra bakıcaz artık duruma göre, inş temiz çıkarda gerek kalmaz bişiye , cesaretim biraz kırıldı bebek için ama burda okudukça istiyorum :) sen ne yaptın herşey yolundadır umarım , eve gelince direkt kk ya koştum özledim herkesison umut mersine gitcektim bende şükür gerek kalmadı, üstümden yük indi sanki şu testleri yaptırınca
bir de bu çıktı var da diyemem yokta diyemem ne demek, ya vardır ya yok, bende de toxoplazma da geçirmişte olabilirsin geçirmemişte demişti kadın doğum dr.u sonuca bakınca, bende intaniyeye göstermiştim kendi bölümü diye geçirmemişsin dedi ona göre dikkat et hamilelikte dedi, kadın doğumcuya inansaydım nasılsa geçirmişim diye salıvercektim kendimi , çünki bi kez kapınca o mikrobu bir daha geçirmiyormuşsun, hepsinden tiksindim bende çoktan zaten heveste kalmıyor dediğin gibi , ben şuan kpss ye sardım ona taktım kafayı hamilelikte düşünüyorum ama cesaretim kırık biraz korkuyorum, rabbim hayırlısını versin, bende bu ay yasak bitmesine rağmen yapmıyorum çalışmalara başlamadım :18: sonucum eylülde çıkcak onu ögreniyim doktorla görüşiyimde varmı yokmu ona göre ne derlerse bakcaz artık, kadın doğumcuya gitmeye cesaretim kalmadı inan ama insanda istiyor bebiş bi yandan, bayramda millet bildiği halde tekrardan sormaz mı deli oldum o anı tekrar tekrar yaşadım ,rabbim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , bir daha hamile kalırsam bırakcam herşeyi akışına , allahıma sığınıp yoluma bakcam , ne gelirse Allahtan canim, üzülme endişe yapma dua et bırak kendini, inş bizimde yüzümüz gülecek artıkgelcekler bize
biz uzun süredir uğraşıyoruz ama malesef hiç bir ilerleme kaydedemedik
cnm benim umarım birgün olacak ama tabi biz görebilecekmiyiz....
yeterrrim acaba yaptığımız çalışmaları daha geniş katılımlı mı yapsak.... mesela forumda kaç kişiyiz sence? 1000 olsun....ailelerimize tanıdıklarımıza söylesek bakanlığa email atsak düşünsene 10000 mail atmışız. twetterda kampanya yapsak tt olsa bence sesimizi duyan olur...
yeterimm valla bilmem ki daha fatklı ne yapabiliriz ? Eğer bakan beni aşıyor diyorsa yapacak çok fazla birşey yok demektir? Aslında hem nüfus artışını arttırmayaa çalış hem de tüp bebeği destekleme....bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...neredeyse tüp bebeği yasaklayacaklar...
arkadaşlar ben belki tanırsınız zaman zaman yaşadıklarımı burada paylaşıyorum .bugün seyhan başkent tüp bebek merkezini aradım randevu almak için 3 ay sonraya randevu veriyorlar ilk gidişim olacak alllah nasip ederse . sizlere sorum şu siz randevu alırken sizedenmi 3 ay sonraya gün verdiler ? 3 ay çok uzun birsüre bekleyemem o kadar kızlar tanıdık birileri yokmu hastanede çalışan bana edemezmi aceba?
özeline yazdım canımmmmm eskiden hemşireler yardımcı oluyordu ama artık onları karıştırmıyorlar
slmmmmm canlarrrrrrrrrrr....çarşamba günü randevum var..aşılamadan vazgeçtim..tüp bebek için başlıyacaz sorun çıkmazsa...bende başkentte yaptırıyorum.doktorum erhan şimşek umarım hayırlısı olurrr..bol bol duaya ihtiyacım var kızlarrrrrrrrrrr..yeterim sen neler yaptın?
canım hayırlı uğurlu olsun fiyat ne dediler sana BEN ŞİMDİLİK BİR ŞEY YAPMAYACAĞIM BİLİYORSUN SON TEVDİM YARIM KALDI
tedaviniz hayırlı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun yavrularınıza.randevuyu nasıl aldınız ? zor olmadımı bana 3 ay sonraya gün verdiler yazarsanız sevinirimcnm ben daha önce sorduğumda 2500 demişlerdi.en son eşim sordu onada öle demişler yarın sabah ordayım bakalım sorun çıkmaz inş yarın başlarımm..aşırı heyecanlıyımm..hakkında hayırlısı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?