Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm canım.testleri yaptırmana sevindim umarım herşey istediğin gibi olur.ben gittim başkente gösterdim sonucu ama tam olarak pıhtılaşma var diyemem dedi.bebek belki özürlüdür ondan düşmüşte olabilir bir test daha yapmamız gerek ona göre pıhtılaşma var yada yok diyebilirim dedi.bende vazgeçtim canım testlerden doktorlardan sıkıldım ve bırakıyorum sadece ibrahim saraçoğlunun kürünü deniycem bide adet olmadım hala olmazsam onun için doktora gideceğim....benimde pek hevesim kalmadı açıkcası..neyse hakkımızda hayırlısı olsun...

bir de bu çıktı var da diyemem yokta diyemem ne demek, ya vardır ya yok, bende de toxoplazma da geçirmişte olabilirsin geçirmemişte demişti kadın doğum dr.u sonuca bakınca, bende intaniyeye göstermiştim kendi bölümü diye geçirmemişsin dedi ona göre dikkat et hamilelikte dedi, kadın doğumcuya inansaydım nasılsa geçirmişim diye salıvercektim kendimi , çünki bi kez kapınca o mikrobu bir daha geçirmiyormuşsun, hepsinden tiksindim bende çoktan zaten heveste kalmıyor dediğin gibi , ben şuan kpss ye sardım ona taktım kafayı hamilelikte düşünüyorum ama cesaretim kırık biraz korkuyorum, rabbim hayırlısını versin, bende bu ay yasak bitmesine rağmen yapmıyorum çalışmalara başlamadım :18: sonucum eylülde çıkcak onu ögreniyim doktorla görüşiyimde varmı yokmu ona göre ne derlerse bakcaz artık, kadın doğumcuya gitmeye cesaretim kalmadı inan ama insanda istiyor bebiş bi yandan, bayramda millet bildiği halde tekrardan sormaz mı deli oldum o anı tekrar tekrar yaşadım ,rabbim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , bir daha hamile kalırsam bırakcam herşeyi akışına , allahıma sığınıp yoluma bakcam , ne gelirse Allahtan canim, üzülme endişe yapma dua et bırak kendini, inş bizimde yüzümüz gülecek artık gelcekler bize

offf ne saçma yaaa...sanki elimizde ...bence devletimizin bu tüp bebek fiyatlarını çok düşürmesi lazım...hep 3 çocuk diyolar istyoruz ama olmuyor bizim için bişeler yapılmalı..dar gelirli diye yapıldı ama sonuçta ssk var raporlu bile fiyatlar çok yüksek...yardım istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

biz uzun süredir uğraşıyoruz ama malesef hiç bir ilerleme kaydedemedik

aynen canım akışına bırakmak gerek bazı şeyleri.hemotoloji doktoruna soruyorum hamile kalırsam tekrar geleyim mi ilaçlarımı ayarlar mısınız diyorum tekrar gelmene gerek yok dedi iğneninde dozunu arttırırsın dedi ama önce kilomu sordu ona göre iğnenin dozunu 06 ml.olarak kullanırsın dedi...bakıyorum nette herkes hematoloji artı kadın doğumcu işbirliği içinde sürdürüyor gebeliğini bende vazgeçtim hemotolojiden de diğerlerinden de.oluyorsa kendiliğinden olur olmuyorsada yaza tekrar tüp bebek yaptırırız çok yıprandım çoooookkk..dinleneyim biraz.( bu arada bende kendimi kpss nin akışına bıraktım canım bu sene sıkı bir çalışma yapayımda allahın izniyle atanayım...birde ben bugün antakyaya gidiyorum 10 gün kadar nete giremeyeceğim.beni göremezsen meraklanma diye yazıyorum...haydi kendine iyi bak görüşürüz inşallah...

cnm benim umarım birgün olacak ama tabi biz görebilecekmiyiz....

CANIM B GELECEKTE DAHA ÇOK İNSAN İNFERTİLİTE OLaCAĞI İÇİN BÖLE ÇALIŞMaLAR ŞART(sanırım 2070lerde hiç kimse doğal yoldan bebek sahibi olamayacak diye duymuştum tarihi karıştırmıyorumdur inş) AMA MALESEF DeVELET HİÇ OLUMLU BAKMIYOR AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKAnLIĞINA DEFALARCA YAZDIK KANPANYALAR YAPTIK EN SON GEÇENLERDE KAZEN (KK KURUCUSU) BAŞLATTI BİR KANPANYA MEKTUPLAR YAZILDI VE BAKANLIĞA GÖNDERİLDİ SEVGİLİ KAZEN BAZI ÖZLE HAS İLE GÖRÜŞTÜ DESTEK İSTEDİ( hastaneler yapılacak değişikliklere olumlu bakmışlar ) HENÜZ CEVAP GELMEDİ BAKANLIKTAN BİZ GEÇMİŞ YILLARDA YİNE BURADA KANPANYALAR YAPTIK ÇİDER DERNEĞİNİ KANPANYALRINA KATILDIK VS AMA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI MALESEf

yeterrrim acaba yaptığımız çalışmaları daha geniş katılımlı mı yapsak.... mesela forumda kaç kişiyiz sence? 1000 olsun....ailelerimize tanıdıklarımıza söylesek bakanlığa email atsak düşünsene 10000 mail atmışız. twetterda kampanya yapsak tt olsa bence sesimizi duyan olur...

caım buson kanpanya ile ben ilgilenmedim ama öncekinde biz yapmıştık hatta ben 150 civarında kişinin adını telefon numarasını alıp bakanlığa mail atmıştım bu kişileri arayabilirisniz diye hatta o zaman başka bir bakanlıkta idi ama adanya geldiğinde fatma şahinle görüştüm (BİZAT KENDİM VE BİR ARKADAŞIM )tüp bebekle iligi sorunlarımız olduğu bir rapor hazırladık kendilerine verdik yerine ulaştıracağız dedi fatma hanım aslında ulaştırdıda daha sonra tüp bebek raporunu hazırlayan ekiple görüştüm ama bizi aşan bir durum biz bir şey yapamayız dediler

yeterimm valla bilmem ki daha fatklı ne yapabiliriz ? eğer bakan beni aşıyor diyorsa yapacak çok fazla birşey yok demektir? aslında hem nüfus artışını arttırmayaa çalış hem de tüp bebeği destekleme....bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...neredeyse tüp bebeği yasaklayacaklar...

canım bizi aşıyor diyen bakan değil tüp bebek raporunu hazırlayan ekipden birisiyidi (başkan bile olabilir hatırlamıyorum)yani devletin tutumunu anlamkta zorlanıyorum

arkadaşlar ben belki tanırsınız zaman zaman yaşadıklarımı burada paylaşıyorum .bugün seyhan başkent tüp bebek merkezini aradım randevu almak için 3 ay sonraya randevu veriyorlar ilk gidişim olacak alllah nasip ederse . sizlere sorum şu siz randevu alırken sizedenmi 3 ay sonraya gün verdiler ? 3 ay çok uzun birsüre bekleyemem o kadar kızlar tanıdık birileri yokmu hastanede çalışan bana edemezmi aceba?

özeline yazdım canımmmmm eskiden hemşireler yardımcı oluyordu ama artık onları karıştırmıyorlar

slmmmmm canlarrrrrrrrrrr....çarşamba günü randevum var..aşılamadan vazgeçtim..tüp bebek için başlıyacaz sorun çıkmazsa...bende başkentte yaptırıyorum.doktorum erhan şimşek umarım hayırlısı olurrr..bol bol duaya ihtiyacım var kızlarrrrrrrrrrr..yeterim sen neler yaptın?

canım hayırlı uğurlu olsun fiyat ne dediler sana BEN ŞİMDİLİK BİR ŞEY YAPMAYACAĞIM BİLİYORSUN SON TEVDİM YARIM KALDI

canım hayırlı uğurlu olsun fiyat ne dediler sana BEN ŞİMDİLİK BİR ŞEY YAPMAYACAĞIM BİLİYORSUN SON TEVDİM YARIM KALDI

cnm ben daha önce sorduğumda 2500 demişlerdi.en son eşim sordu onada öle demişler yarın sabah ordayım bakalım sorun çıkmaz inş yarın başlarımm..aşırı heyecanlıyımm..hakkında hayırlısı olsun cnm

tedaviniz hayırlı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun yavrularınıza.randevuyu nasıl aldınız ? zor olmadımı bana 3 ay sonraya gün verdiler yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…