Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

tedaviniz hayırlı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun yavrularınıza.randevuyu nasıl aldınız ? zor olmadımı bana 3 ay sonraya gün verdiler yazarsanız sevinirim

cnm ben daha önceden de gittiğim için kaydım var o yüzden vermişlerdir.1 kerede gebeliğim oldu doğal yoldan fakat kürtaj oldum kalp atışı durduğu için.belkide dosyam var diyedir.3 ay sonraya mı verdiler baya ileri bir tarihmiş.ilk defa gideceğiniz içindir belki.ama bence randevuyu alın 3 ay sonrada olsa gitmeye değer.ben çok memnunum

cevap için teşşekür ederim size özel mesaj gönderdim zahmet olmazsa bakabilirmisiniz?

cnm bu konuda malesef yardımcı olamıyorum.çünkü ilk gittiğimde bende 2 ay sonrasına randevu almıştım.malesef bu konuda çok katılar.ben buarada yarın kontroe gidiyorum.umarım herşey yolundadır:)

cnm bu konuda malesef yardımcı olamıyorum.çünkü ilk gittiğimde bende 2 ay sonrasına randevu almıştım.malesef bu konuda çok katılar.ben buarada yarın kontroe gidiyorum.umarım herşey yolundadır:)

cevap için teşekkür edrim . Randevu işini hallettim yakın bir tarihe alıdım çok şükür şimdi hastaneye gideceğim günü bekliyorum.Rabbim hepimizin işini rasgetirsin bizimde sağlıklı bebişlerimiz olsun

Mrb arkadaslar bende aranıza katılacam büyük ihtimalle ben kıslada yaptıracam tüp bebegi aranızda kıslada yaptıran ya da tedavi asamasında olan var mı
Bende pko esimde sperm sorunu var iki senedir tüp diyolardı ama erteledik hep son spermyogram testi de kötü cıkınca esim gücüm kalmadı tüp yapalım dedi randevum 18inde hsg cekildi gecen hafta uzun yada kısa protokole nasıl karar veriliyo benim yasım 21
Ben genelde aksamları giriyorum görenler lütfeennn yardımcı olsun
Bu arada drum esra hanımmm

canım hayırlı olsun sonu güzel olsun inş protokole dr yumurtalık rahim hormon vs gibi durumları göz önünde bulundırrarak kara verir sen bunlara hiç takılma her şey güzel olsun inş

ben kışlada tedavi görenlerdenim..tüp bebek tedavisi.yumurtalarım toplandı.büyük ihtimalle salı günü transfer var..dua edin calar

Ayyy hadi yaa insallahh olumlu sonuc alırsınnn yaaa bana da umut olursun
canım hayırlı olsun sonu güzel olsun inş protokole dr yumurtalık rahim hormon vs gibi durumları göz önünde bulundırrarak kara verir sen bunlara hiç takılma her şey güzel olsun inş

Aminnn insallahh rabbim hepimizin emeklerini bosa cıkarmasın insallahh
Esim cok umutsuz olmazsa tamaman kaybeder umutlarını erkekler bu konuda cok hassas

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hmmm anladım esrarengiz olmayı seviyosunnn Gecmisi biraz okudum bi kac defa tüp bebek yaptırmıssın galiba baskentte mi oldu hep

çok önceydi görünmezlik modu vardı pro üyeler yapmıştık o zaman sonrada değiştirmedim :26::26::26::26::26::26::26::26::26:canım ben 7 defa denedim 4 defa abşkentte 3 defa turan çetinde ama olmadı

çok önceydi görünmezlik modu vardı pro üyeler yapmıştık o zaman sonrada değiştirmedim :26::26::26::26::26::26::26::26::26:canım ben 7 defa denedim 4 defa abşkentte 3 defa turan çetinde ama olmadı

Hmm anladımmm baskentten memnun kaldın mı peki bi de sorun ne
İnsallahh bi daha tüp bebege ihtiyac duyulmadan gelir bebislerin

Hmm anladımmm baskentten memnun kaldın mı peki bi de sorun ne
İnsallahh bi daha tüp bebege ihtiyac duyulmadan gelir bebislerin

CANIM AĞIR ERKEK İNFRTİLİTESİYİZ AMA AYNI ZAMANDA BENDE TOPLANAN YUMURTALRIN BÜYÜK KISMI BOŞ ÇIKIYOR (işlem görmüyor)ELDE EDİLEN YUMURTALRDA DÖLENME SORUNU YAŞIYORUZ CANIM ADANADA ÇOK FAZLA TERCİHİN YOK SON ZAMANLARDA GÜZEL GELİŞMELER VAR BAŞKENTTE AMA DAHA ÖNCE ÇOKTA YETERLİ DEĞİLDİ EN AZINDA BİZİM İÇİN

Hmm Rabbim tez zamanda sifasını versin insallah
Benim esim de 1,5 sene önce varikosel ameliyatı oldu kaydadeger ni düzelme olmadı hic suanda da bes milyon sperm var ileri hızlı 0
Imsi teknigi falan varmıs tutma oranı artıyomus onda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…