Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Biz zaten özel yaptıracaz orada 4 5 bin arası dediler ilaclar dahil mi bilmiyorum ama bi an önce olsun istiyorum etrafımda hic yaptıran olmadıgı icin hic bi bilgim yok hep netten arastırdıklarım yani o yüzden kafam cok karısık

evet canım ımsi de yeni geldi başkente inşşş rabbim yüzünüz gülüdürüsün

canım başkenti soruyorsan eğer raporsuz 3000 tl + ilaçlar neden rapor çıkartmıyorsunuz eşinin sperm sayısı 5 milyounun altındaysa direk rapor çıkar insanalrın yorumuna gelince aldığı sonuçla orantılı eğerki pozitif almışsa ne kadar kötü bir merkez olsada iyi deniyor ama negatif almışsan iyi demeye ne dilin ne yüreğin el vermiyor :44::44::44::44::44:

Hmm bize dr 4.500 dedi ama ilaclar icinde demekki
Bizim yas sigorta sorunumuz var ben 22ye girecem daha bu ay sonunda rapor cıkaramıyoruz o yüzden yası bekleyelim diyodu esim ama son testte kötü cıkınca bi deneyelim dedi denemeye karar verdik
Öyle tabi olmadı mı insan iyi diyemiyo cok duyuyorum su drda su hamile kalmıs diye gidiyorum bende ise yaramıyo hersey kısmet meselesi

canım imkanın varsa beklemeyin ve gerçekten her şey kısmet

canım imkanın varsa beklemeyin ve gerçekten her şey kısmet

Bizim yok ama k.babamın imkanı var islerimiz ortak oldugu icin hesap ortak daha dogrusu insallah anlayısla karsılar :44::44:
1.5sene bekledim diye cok pismanım insallah iki sene daha beklemem ameliyat cogu kiside vakit kaybı oluyo hep cünkü yükselme olmuyo genellikle

slmmm canlar transferim yapıldı 25 i test günün:)dua edin canlar.rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş

inşşşş sorun çıkmazda hemen başalrsın tedviye

cnm tedavin hayirli olsun innsss sonuda guzel bitsin bende orda tedavi gordum suan yeni hamileyim daha dun ogrendik ben hast memnun kaldim ozellikle hemsireler guler yuzlu dr lar fazla konusmasalarda hepsi bence islerinde iyiler

arkadaşlar benmde ilk randevum yarın saat 3 de ilk gidişim çok heyacanlıyım allahım işlerimizi rast getirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…