Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

buraya artık kimseler gelmiyor. adana başkentte tedavi olan yada başlayacak olanlar en azından burada süreci paylaşırsak daha iyi olmaz mı.

evet nedense buraya kimseler gelmez oldu...halbu ki başkentte yaptıran nice hastalar var...aslında arada bir de olsa buraya uğrasalar ne güzel olur...

yetercim nasıl gidiyor tedavin????hangi aşamadasın

aren, sen yenimi başladın tedavine...

slm kızlar bende başkente gideceğim
neden gebe kalınamadığının araştırılması için bir defa kaldım klomen kullanarak oda 2,5 aylıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım pzt. yada salı adanada olacam tayfun beye gidecem

tedavin şimdiden hayırlı olsun,kucağın bebelerle dolsun canım...bizi bilgilendirirsen sevinirim...çünkü her gün yeni birşeyler çıkıyor...bakalım neler değişmiş,en azından senden yeni bilgiler alırız...bakalım embriyo hakkında ne diyecekler...

evet canım yya kimseler gelmiyor sanırım
ben martın 20 gibi adet olunca başlıyorum tedaviye
bu günde gidip şu yeni yasayla ilğili falan kafama takılanları konuşacağım bakalım bu benim 3 denemem olacak banada tek embiryomu koyulacak

Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat
sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma
gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i
şeriflerde buyuruldu ki:

(Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de
selametle geçer.)

(Cuma, fakirlerin haccıdır ve müminlerin bayramıdır ve gök ehlinin
bayramıdır ve Cennette de bayram günüdür. Günlerin en iyisi, en
şereflisi
Cumadır.)

(Cuma günü iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.)

(Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o
kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)

Bir hadis-i şerifte,

(Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua red
olmaz) buyuruldu. Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları
arasındadır, dedi.

Cuma günü, ruhlar toplanır ve birbirleri ile tanışırlar. Kabirler
ziyaret
edilir. Bugün kabir azapları durdurulur. Bazı âlimlere göre, müminin
azabı
artık başlamaz. Kâfirin Cuma ve Ramazanda yapılmamak üzere,
kıyamete kadar sürer. Bugün ve gecesinde ölen müminler kabir azabı hiç
görmez. Cehennem, Cuma günü çok sıcak olmaz. Âdem aleyhisselam
Cuma günü yaratıldı. Cuma günü, Cennetten çıkarıldı. Cennettekiler,
Allahü teâlâyı Cuma günleri göreceklerdir.

Bız bu gÜn sıdeylyayla buluŞtuk (Çok hoŞ hayat dolu bır hatun)ve mıllet veklılıyle gÖrÜŞtÜk Çok ılĞılı davrandı kendı yakınlarındada ınfertılıte olduĞunu sÖledı hazırladıĞımız dosyayı aldı ve saĞlık bakanına ıleteceĞını sÖledı ayrıca bu gÜn aynı mekana baŞka bır mıllet veklı daha gelıyormuŞ onada verdık aynı dosyadan oda aldı ınceleyıp sıze dÖneceĞım dedı
hafta ıÇı bır gÜnde yenı bır dılekÇe hazırlayıp altınada ıısmını veren arkadaŞların ısım lıstesını ekleyıp saĞlık bakanlıĞına fax ÇekeceĞız
elımızden gelenı yapıtık

yetercim,uğraşlarınız için bir kere daha sizi tebrik ediyorum,elleriniz dert görmesin,allah razı olsun canım,inşallah bu emeğinizin karşılığını alırız...Allahım boş çevirmesin bizleri...

seninde cuman hayırlı olsun hayatım,bu derdi çeken herkse he an dua ediyorum,allahım dularımızı kabul eylesin...

canımcım bende seninle aynı olduğum için,tayfun beyle ya da bülentte transfer konusunda ne bilgi alırsan beni de haberdar edersen sevinirim canım...inşallah 3.denemelere bir opsiyon tanırlar da bizlerde gönül rahatlığıyla başlarız,aksi taktirde başlamaya hiç niyetim yok......

canım ben o kunuyla ilğili görüşemedim dr
8radevusus gitmiştim )ama tekrar gittiğimde konuşacağım sana mutlaka yaZrım
iyi dileKlerin ve duallrım için allah razı olsun
iinnşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

arkadaşlar buralara fax çekelim
ne dersiniz bence bu konuyla kinbin ilğileneceği hiç belli olamaz
yani biz hep hükümet yetklilerinden (siyasi olarak
)destek istedik
birde böledneyelim
bir kaç kişinmin fak nosunu buldum

chp grup başkan vekili kemal kılıçdaroğlu faks: 0312 420 52 82

mhp grup başkanvekilli oktay vural: 0312 420 52 48

akp grup başkanvekili bekir bozdağ: 0312 420 65 14

sağlık bakanlığı özel kalem faks: 0312 431 48 79

arkadaşlar merhaba...uzun zamandır yazamıyordum.çünkü tedavi sürecinde internet yoktu.ama mutluluğumu hepinizle paylasmak istiyorum.ben hamileyimmmmmmmmmm artık.bebişlerim tutundu bana çok şükür.darısı hepinize inşallah.

OYYYYYYYYYYYYYY OOYYYYYYYYYY
NE GÜZEL HABER BU RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
HAYAT BOYU HEP ENELRİYLE OLSUNLAR
:lepi::lepi:zemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileDARISIDA BİZLERE İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

gözünaydın.sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.bebişlerim demişsin ikiz mi.
sende mi başkenttemi yaptırdın. doktorum kimdi.

gÜnaydın kızla r

:hulya: teşekkürler canım.darısı hepinizin başına.inşallah bebişim sonuna kadar benimle kalır.
:hulya:

:CüvCüv:
gözünaydın.sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.bebişlerim demişsin ikiz mi.
sende mi başkenttemi yaptırdın. doktorum kimdi.

teşekkürler canım.darısı hepinze inşallah hepimizin kucağı dolcak.büyük ihtimal çoğul olabilirmiş.kan değerim 134 çıktı.2.tahlilimdede yükseldi zaten.3 emriyo transfer edilmişti.evet adana başkentte yaptırdım.doktorum esra hanımdı.ama yumurta toplamayla trasferi bülent bey yaptı.3 kişiydik transferde hepimiz hamileyiz şükürler olsun.sıra sizde hadi bakalım bekliyorum güzel haberinizi.:CüvCüv:

slm kızlar ne haber

arkadaŞlar gÜnaydınlar
burası Çok sesız yyaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…