slm kızlar bende başkente gideceğim
neden gebe kalınamadığının araştırılması için bir defa kaldım klomen kullanarak oda 2,5 aylıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım pzt. yada salı adanada olacam tayfun beye gidecem
evet nedense buraya kimseler gelmez oldu...halbu ki başkentte yaptıran nice hastalar var...aslında arada bir de olsa buraya uğrasalar ne güzel olur...
yetercim nasıl gidiyor tedavin????hangi aşamadasın
aren, sen yenimi başladın tedavine...
yetercim,uğraşlarınız için bir kere daha sizi tebrik ediyorum,elleriniz dert görmesin,allah razı olsun canım,inşallah bu emeğinizin karşılığını alırız...allahım boş çevirmesin bizleri...
Seninde cuman hayırlı olsun hayatım,bu derdi çeken herkse he an dua ediyorum,allahım dularımızı kabul eylesin...
Canımcım bende seninle aynı olduğum için,tayfun beyle ya da bülentte transfer konusunda ne bilgi alırsan beni de haberdar edersen sevinirim canım...inşallah 3.denemelere bir opsiyon tanırlar da bizlerde gönül rahatlığıyla başlarız,aksi taktirde başlamaya hiç niyetim yok......
arkadaşlar merhaba...uzun zamandır yazamıyordum.çünkü tedavi sürecinde internet yoktu.ama mutluluğumu hepinizle paylasmak istiyorum.ben hamileyimmmmmmmmmm artık.bebişlerim tutundu bana çok şükür.darısı hepinize inşallah.
arkadaşlar merhaba...uzun zamandır yazamıyordum.çünkü tedavi sürecinde internet yoktu.ama mutluluğumu hepinizle paylasmak istiyorum.ben hamileyimmmmmmmmmm artık.bebişlerim tutundu bana çok şükür.darısı hepinize inşallah.
teşekkürler canım.darısı hepinizin başına.inşallah bebişim sonuna kadar benimle kalır.OYYYYYYYYYYYYYY OOYYYYYYYYYY
NE GÜZEL HABER BU RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
HAYAT BOYU HEP ENELRİYLE OLSUNLAR
:lepi::lepi:zemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileDARISIDA BİZLERE İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
gözünaydın.sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.bebişlerim demişsin ikiz mi.
sende mi başkenttemi yaptırdın. doktorum kimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?