Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bende baskentte tedavi oluyorum tayfun bey doktorum çok memnunum canim herseyi araştırıyor ve beni dinliyor canim

Esim azosperm canim simdi ikinci tup bebege baslayacagiz canim uzun protokol olacak canim bu ay başlıyoruz canim
Bende nisan mayis gibi adanada yaptirmayi düşünüyorum hadi sizin için hayırlısı olur inşallah mahsuru yoksa daha önceki tüp bebeği nerde yaptirdiniz soyleyebilirmisin ayrica adanalimisiniz? Yoksa baska bir şehirden adanayi arastirarakmi geldiniz

Canim ben adanada yasiyorum Adanalı değilim antakyaliyim canim ilki de baskentte oldu tayfun bey doktorum canim biz raporlu yaptiriyoruz canim doktorum dan da memnunum ikinci denemeyi biz aralıkta yapacaktık çok agrim vardi adet bitiminde sulu usg yapti polip çıktı daha önce yaptığında yoktu canim aralıkta ameliyat oldum alındı polip üç ay dinlenme verdi şubatta uzun protokol başlıyorum insallah canim

Canim insallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın bende hala kararsizim çünkü ben tedaviye diyarbakirdan gelecem o yüzden iyice arastirmam lazim birde antepde bir merkez duydum ikisi arasinda kararsizim

Canim insallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın bende hala kararsizim çünkü ben tedaviye diyarbakirdan gelecem o yüzden iyice arastirmam lazim birde antepde bir merkez duydum ikisi arasinda kararsizim
Tabiki arastir içine ne siniyorsa orda yaptir canim insallah sonu guzel olur mutlu haberleri verirsin canim

Kizlar merhaba. Bende seyhan baskentte asilama yaptirmayi dusunuyorum fiyati hakkinda bilgisi olan var mi birde sigortali olunca bi fark oluyo mu?

Kizlar merhaba. Bende seyhan baskentte asilama yaptirmayi dusunuyorum fiyati hakkinda bilgisi olan var mi birde sigortali olunca bi fark oluyo mu?
Canım raporlu 3000 raporsuz 5000 demişlerdi en son siğortan olduğunda rapor şartlarında uyarsan 3bin +ilaç oluyor

Selam herkese :)
Uzun zamandır fırsat bulamadım yazmaya ikizlerle baş etmek cidden zor ..
Adana baskent teki tedavi sürecimden hep memnundum insanın doğru yeri bulması doğru insanlarla karşılaşması ne güzel ve inanması ben hep inandım şükür olumlu sonuç aldım..
Doktorum Bülent Haydardedeoğlu..rahimde şekil bozukluğu ve yumurtalık kistleriyle gitmiştim doktorum ne önerdiyse yaptım kesinlikle ticari bi hastane değil herkesten güleryüz gördüm doktorum zaten özel bi insan transfer anında dahi moral verdi aynı zamanda her seyi acıkca söyleyen biri sonsuza kadar duacıyım kendisine
İkiz gebeliğin riskleri sebebiyle hamilelik takibim de burda yapıldı doğumum da tüm testlerim de
İnanarak gidin bilin ki onlar ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor

Canim senin tedavine ne kadar ücret odedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…