- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Evet canım pınar hanım çok iyi benim ameliyatımı o yapmıştı ve çok sağolsun onun sayesinde açık ameliyat olmaktan kurtuldum..İNŞ canım pınar hanımda iyi dedi giden arkadaşlar
Bende baskentte tedavi oluyorum tayfun bey doktorum çok memnunum canim herseyi araştırıyor ve beni dinliyor canimSlm arkadaşlar bende adana başken hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce orada kist ameliyatı olmuştum ve doktorlarımdan çok memnundum şimdi de tüp bebek için aynı hastaneyi düşünüyorum ama sizden de bilgi almak istiyorum. Hangi Doktorlara muayene oldunuz ve özellikle memnun kaldığınız dr. varmı önerebileceğiniz.
Sizin sorun neydi ve Tüp bebekde hangi aşamadasinizBende baskentte tedavi oluyorum tayfun bey doktorum çok memnunum canim herseyi araştırıyor ve beni dinliyor canim
Esim azosperm canim simdi ikinci tup bebege baslayacagiz canim uzun protokol olacak canim bu ay başlıyoruz canimSizin sorun neydi ve Tüp bebekde hangi aşamadasiniz
Bende nisan mayis gibi adanada yaptirmayi düşünüyorum hadi sizin için hayırlısı olur inşallah mahsuru yoksa daha önceki tüp bebeği nerde yaptirdiniz soyleyebilirmisin ayrica adanalimisiniz? Yoksa baska bir şehirden adanayi arastirarakmi geldinizEsim azosperm canim simdi ikinci tup bebege baslayacagiz canim uzun protokol olacak canim bu ay başlıyoruz canim
Canim ben adanada yasiyorum Adanalı değilim antakyaliyim canim ilki de baskentte oldu tayfun bey doktorum canim biz raporlu yaptiriyoruz canim doktorum dan da memnunum ikinci denemeyi biz aralıkta yapacaktık çok agrim vardi adet bitiminde sulu usg yapti polip çıktı daha önce yaptığında yoktu canim aralıkta ameliyat oldum alındı polip üç ay dinlenme verdi şubatta uzun protokol başlıyorum insallah canimBende nisan mayis gibi adanada yaptirmayi düşünüyorum hadi sizin için hayırlısı olur inşallah mahsuru yoksa daha önceki tüp bebeği nerde yaptirdiniz soyleyebilirmisin ayrica adanalimisiniz? Yoksa baska bir şehirden adanayi arastirarakmi geldiniz
Canim insallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın bende hala kararsizim çünkü ben tedaviye diyarbakirdan gelecem o yüzden iyice arastirmam lazim birde antepde bir merkez duydum ikisi arasinda kararsizimCanim ben adanada yasiyorum Adanalı değilim antakyaliyim canim ilki de baskentte oldu tayfun bey doktorum canim biz raporlu yaptiriyoruz canim doktorum dan da memnunum ikinci denemeyi biz aralıkta yapacaktık çok agrim vardi adet bitiminde sulu usg yapti polip çıktı daha önce yaptığında yoktu canim aralıkta ameliyat oldum alındı polip üç ay dinlenme verdi şubatta uzun protokol başlıyorum insallah canim
Tabiki arastir içine ne siniyorsa orda yaptir canim insallah sonu guzel olur mutlu haberleri verirsin canimCanim insallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın bende hala kararsizim çünkü ben tedaviye diyarbakirdan gelecem o yüzden iyice arastirmam lazim birde antepde bir merkez duydum ikisi arasinda kararsizim
Insallah canim senden de mutlu haberler bekliyorumTabiki arastir içine ne siniyorsa orda yaptir canim insallah sonu guzel olur mutlu haberleri verirsin canim
Bu arada tedaviye başladın miInsallah canim senden de mutlu haberler bekliyorum
Yok canim adet olmayı bekliyorum olunca doktoru arayacagim canim gelecek aya kaldı işte insallah iyi haberler verebiliriz canimBu arada tedaviye başladın mi
İnşallah Canım İnşallahYok canim adet olmayı bekliyorum olunca doktoru arayacagim canim gelecek aya kaldı işte insallah iyi haberler verebiliriz canim
Canım raporlu 3000 raporsuz 5000 demişlerdi en son siğortan olduğunda rapor şartlarında uyarsan 3bin +ilaç oluyorKizlar merhaba. Bende seyhan baskentte asilama yaptirmayi dusunuyorum fiyati hakkinda bilgisi olan var mi birde sigortali olunca bi fark oluyo mu?
Hmm tsk ederim cnm cvp icin insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kaliriz Allah. Kimsenin kucagini bos birakmasin (amin)Canım raporlu 3000 raporsuz 5000 demişlerdi en son siğortan olduğunda rapor şartlarında uyarsan 3bin +ilaç oluyor
Canım bu tüp BEBEK fiyatı aşılamayı bilmiyorumHmm tsk ederim cnm cvp icin insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kaliriz Allah. Kimsenin kucagini bos birakmasin (amin)
Hmm ben asilamayi sormustum neyse zaten asilamadan vazgectim direk tup bebek yapacam insallahCanım bu tüp BEBEK fiyatı aşılamayı bilmiyorum
Canim senin tedavine ne kadar ücret odedinSelam herkese :)
Uzun zamandır fırsat bulamadım yazmaya ikizlerle baş etmek cidden zor ..
Adana baskent teki tedavi sürecimden hep memnundum insanın doğru yeri bulması doğru insanlarla karşılaşması ne güzel ve inanması ben hep inandım şükür olumlu sonuç aldım..
Doktorum Bülent Haydardedeoğlu..rahimde şekil bozukluğu ve yumurtalık kistleriyle gitmiştim doktorum ne önerdiyse yaptım kesinlikle ticari bi hastane değil herkesten güleryüz gördüm doktorum zaten özel bi insan transfer anında dahi moral verdi aynı zamanda her seyi acıkca söyleyen biri sonsuza kadar duacıyım kendisine
İkiz gebeliğin riskleri sebebiyle hamilelik takibim de burda yapıldı doğumum da tüm testlerim de
İnanarak gidin bilin ki onlar ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?