Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

herkese gÜnaydın
hayılı cumalar
rabbım dualarımızı kabul etsın
ıınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hepinize hayırlı cumalar.....dualarımız kabul olur inşallah....

yetercim bir tek sen uğruyorsun buraya,nerde başkent yolcuları:))))

hepinize hayırlı cumalar.....dualarımız kabul olur inşallah....

Yetercim bir tek sen uğruyorsun buraya,nerde başkent yolcuları:))))

günaydın
evet canım yyaaaaaaaaaa
kimseler gelmiyor ,
nedense
aslında tedavi sürecimizi paylaşsak ne güzel olur değilmi

aaaa ne güzel bu konu 2008 de açılmıştı....anılarım canlandı tekrardan...ne güzel.....devam ettirilmesine çok sevindim....o zamanlar çok sık girerdim....bu aralar iş yoğunluğundan pek giremiyorum...ama madem tekrar başlamış başkent serüveni o zaman devam ettirelim....yeterciğim pek giren yok sanırım bu konuya ve vcp yazan....belki bu adresi hep güncel tutarsak başka başkentlilerde çıkar....çok sık girmesemde bende tedavi sürecimi paylaşırım sizinle....

evet ben bismillah diyerek başladım tedaviye.....geçenlerde adetim 3. günü gittim tayfun bey muayene etti...rahimin durumu yumurtalar temiz görünüyor....yumurtaların sayısıda iyi görünüyor dedi...haftaya pzt gel sulu ultrasyon yapalım ne olur ne olmaz....işi riske atmayalım bir rahimin durumunuda görelim dedi....ona görede adetin 21. günüde lucrinle başlarız dedi iğnelere...uzun protokol olacak....bu arada bu benim ikinci denemem...ilkini adana ankara tüp bebek emrkezinde yaptırmıştım....dış gebelik oldu......

evet 29.03.2010 pztesi sulu ultarsyona gidiyorum....gelişmeleri burda paylaşırım....

canım merhaba tedavin hayırlı olsun.bende başkentte yaptırdım tüpbebekti.doktorum esra hanımla bülent bey.1 martta transferim oldu ve şuan 6.haftama giriyorum gebeliğimin.benimde yarın komtrolüm.banada yapılmıştı sulu ultrasyon.umarım herşey gönlümüzce olur.

hayırlı olsun canım....

allah sağlıklı bir 9 ay nasip etsin inşallah....ne kadar çabuk 6. hafta olmuşş..transferin 1 marttaymışya....

güzel dileklerin içinde teşekkürler....senin kaçındı denemen...sorun neydi sizde.....

yeşbü ve umutefe hoşgeldiniz canım,

yeşbücüm,topiğe ara ara uğrayanlardanım,malesef burda birara kaynaşmalar olsa da uzun sürmüyor,bırakılıyor,ama ben hergün girip sizlerle dertleşmeyi çok isterim...tedavin hayırlı olur inşallah,senden de yeterden de hayırlı haberler alırız inşallah...

umutefecim seninde hamileliğin hayırlı olsun,Allahım tamamına erdirsin,darısı da tüm isteyenlere olsun...

sllmmmmmmmm kızlar

arkadaşlar bende tüp bebeğe adana başkentte başladım 3. Denemem bu topğe geliyorum ama kimseler olmuyor
ne güzel bu gün uğrayanlar olmuş

umutefe gözün aydın. Allah tamamına erdirir inşallah. bende başkentte aşılama ile tedaviye başlamak istedim. ama bülent bey bir sorun görünmediğinden ve sonunu getiremesemde doğal yolla bir hamilelik elde ettiğimden bir 6 ay daha beklememi istedi. bende kararsızım beklesem mi yoksa özel bir merkeze mi gitsem konusunda. özel adana tüp bebekte hamdi karanfile de iyi diye duydum. bilmiyorum kafam çok karışık. sabırsızım daha fazla beklemek istemiyorum. hamdi karanfili duyan oldu mu aranızda yada daha önce giden.

adanada tedavi görenler burayı boş bırakmasak. en azından bilgi alışverişinde bulunuruz.. geçirdiğimiz süreçleri paylaşırız.

arencim tedaviye beklemeden başlayayım diyorsan bülent beye söyleseydin canım,o da hemen başlardı,bence acele ediyorsan tekrar git,ben beklemek değil biran önce başlamak istiyorum de başlarlar hayatım...ne o kadar para vereceksin dışarda,çok şükür bir probleminde yokmuş...hakkında hayırlısı olsun canım.........

söyledim canım söylemez olurmuyum. yaşım 36 daha nekadar bekleyeyim. başkent bir arkadaşada öyle yapmış. kendisinde problem yok eşinde var, 2,5 yıllık evliler, eşinin ameliyat olması gerekiyormuş varikosel varmış, ama başkent gerek yok ameliyata bekleyin doğal yolla olur deyip pek ilgilenmeyip göndermiş. ama başka doktorlara gitmiş diğerleri ameliyat demiş. acaba diyorum bizim durmumuz şimdilik tüp bebeklik değil diye mi böyle yaptılar. tamam sonuçta aşılama yapıyorlar ama ilk defa tüp bebek yapacaklar için şart 3 aşılama olduğu için tüp bebek yaptıracaklara mecburen aşılama deniyorlar diye düşündüm. bir görüşeceğim özel adana tüp bebekten hamdi beyle, bilgi veririm size. burası yada bu doktor hakkında bilgisi olan var mı.

canım başkentin böyle davranmasına çok şaşırdım,aklına hangisi yatıyorsa orda yaptırmanda fayda var hayatım...

adanada birtürlü doktor tutturamadım sinir oluyorum. herzaman bir ikilemde kaldım. ben biran önce birşeyler olsun dedikçe bir şekilde erteleniyor. genel olarak başkenttende doktordanda memnun kaldım. olumsuz birşey söylemedi aksine olumlu konuştu. ama yaşıma rağmen bana bir 6 ay daha bekle sonra bakarız dedi. zaten 1 sene oldu benim gebeliğim sonlandıralı ve ona da dedim. sadece 1 ay korundum ve 10 aydır korunmasız ilişkiye rağmen olmadı dedim. normalde bile yeni evlenmiş olsam bile yaş itibari ile doktorlar 35 altı iseniz 1 yıl, 35 üstü iseniz 6 ay bekleyin doğal yolla olmuyorsa doktora başvurun der. yaşımı dikkate almayıp bana bekle deyince acaba şimdilik tüp bebeklik bir durumum yok diye mi böyle erteledi diye düşündüm kendi kendime.

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım...allah herkesin gönlündekini versin inşallah....

evet kızlar randevum vardı bugün....sulu ultrasyonumuda oldum...

problem yok çok şükür...herşey yolunda dedi doktor...rapor için evraklarımı aldılar ve lucrine başlayacağız 9 nisanda inşallah....çok heycanlıyım....sositosositosabırsızım.....bu ikinci denemem ve bundada acayip heycanlıyım...umut doluyum....:dance:allah isteyen herkesi sevindirsin hayırlısıyla inşallah....

size burda ara ara yazarım işten fırsat buldukça...

bu arada bugün yeter arkadaşımlada tanışma fırsatım oldu başkentte...tesadüf onunda bugün müş randevu günü....çok tatlı çok memnun oldum....öpüyorum kendisini tekrar burdan....a.s.

teşekkürler canım darısı başına inşallah.6 haftalık çünkü son adet tarihden sayılıyor.16 şubattı.benim ilk denememmdi.ilk yapıldı ama iptal oldu tedavim.eşim varilkosel ameliyatı oldu ama etkisi olmadı benimde çikolata kistim vardı laparaskopi oldum.kasım ayında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…