umutefe gözün aydın. Allah tamamına erdirir inşallah. bende başkentte aşılama ile tedaviye başlamak istedim. ama bülent bey bir sorun görünmediğinden ve sonunu getiremesemde doğal yolla bir hamilelik elde ettiğimden bir 6 ay daha beklememi istedi. bende kararsızım beklesem mi yoksa özel bir merkeze mi gitsem konusunda. özel adana tüp bebekte hamdi karanfile de iyi diye duydum. bilmiyorum kafam çok karışık. sabırsızım daha fazla beklemek istemiyorum. hamdi karanfili duyan oldu mu aranızda yada daha önce giden.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr......bugün ilk ultrasyon randevuma gittim.herşey yolunda ikiz bebişlerim varrrrrrr.hemde kalpleri öyle güzel atıyorduki bitanelerimin heycandan öldümmmm.çok ama çok güzel bir duyguuuu darısı hepinize dualarım sizinleeeeeee......olumunekankayizsmile
arencim,bu sefer özellikle tayfun bağıştan randevu iste,ona göre git birde tayfun beyle görüş...ama sekterden isterken özellikle tayfun bağıştan randevu istiyorum de canım...senin içine sinmedi çünkü...seni haklı buluyorum canım,yaş itibarı ile beklemeninn bir anlamı yok,neden bülent bey böyle birşey yaptı hala anlamış değilim....
gülyüzlüm, aradım başkenti randevu istedim, özellikle tayfun beyden istiyorum dedim. Ayın 5'ine yani pazartesine aldım randevu. Bir ona git bir diğerine inşallah sorun olmaz, sinir olmazlar bana.
ayyy kızlar kıskandım valla,ne güzel tedaviler başlamış,kimilerimiz pıtpıtlarını görmüş,birbiriyle tanışılmış,ne kadar güzel ,darısı başkent yolcuları olarak hepimiz tanışır,inşallah birgünde bebelerimizle beraber biraraya geliriz...
canım tüp bebkte esra hanım ve bülent bey genelde duruyorlar tayfun bey çok yoğun oldu için
ama diğer dr ve personel de çok iyi için rahat olsun
seninde tedavin hayırlı olsun. karşılaşırız inşallah. ben personelden ve doktordan memnun kaldım. dr güzel şeyler söyledi. benim sıkıntım yaşım 36 olmasına rağmen bület beyin herşey normal görünüyor bir 6 ay daha bekle demesi. zaten 2,5 yıllık evliyim, tam bir sene önce 15+3 hft iken sonlandırılmış hamileliğim oldu tekrardan hamile kalamdım. en azından aşılama denesem bakarım olmazsa sonra başka çareler düşünürüm. p.tesi için tayfun beyden randevu aldım. birde onunla görüşürüm. zaten hernekadar kafanıza takmayın densede açıkçası bende gerçekten çok takıntı oldu bebek meselesi, olacağı varsada normal yolla zor olur. aklımdan hiç çıkmıyor. neyapsam şuraya mı gitsem şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünmek beni çok yordu. birde eşimde istiyor ama sadece istiyor benim gibi çabası yok ben hep tek başıma uğraşmak zorunda kalıyorum. aynı şehirde değiliz ben yumurtlama dönemlerini denk getirmeye çalışıyorum ankaraya gidiyorum o dönemler ama gittiğim 2 günlük haftasonu için demek ki tam denkde getiremiyorum yada olmuyor. onun gelme şansı daha çok olmasına rağmen işlerinden vakit ayırmıyor. çok uzattım dimi. işte benim böyle sıkıntılarımda var. özel adana tüp bebeği düşündüm bülent bey bekle deyince ama gülyüzlümün desteği ile tekrar başkentten özellikle tayfun beyden randevu aldım.
onada ayrıca teşekkürler. bir sıkıntım olduğunda ona özelden çok mesaj yazdım ve bana herzaman için cevap verdi. yanıtsız bırakmadı beni hep rahatlattı.
ayyy kızlar kıskandım valla,ne güzel tedaviler başlamış,kimilerimiz pıtpıtlarını görmüş,birbiriyle tanışılmış,ne kadar güzel ,darısı başkent yolcuları olarak hepimiz tanışır,inşallah birgünde bebelerimizle beraber biraraya geliriz...
canım tüp bebkte esra hanım ve bülent bey genelde duruyorlar tayfun bey çok yoğun oldu için
ama diğer dr ve personel de çok iyi için rahat olsun
canım. Zaten tayfun beyi yakalamak mümkün değil.ben ilk esra hanımla başladım tedavime.ama bülent bey takibimi yaptı.toplama transfer işlemşmi tayfun bey yaptı.ve çok memenun kaldım.zaten onlar bir ekippp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?