Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

:hulya:
teşekkürler canım.benimde transferim bülent bey yaptı.kararsız kalma başkenttende vazgeçme çünkü işlerini süper yapıyorlr.ben onlara hep güvendimmmmm.bak şimdi mükafatını aldım bebişlerim içimi ısıtıyor.darısı başına...sadece güvennnnnn ve sakin ol stres yapma.herşey güzel olacak inan ben hep inandımmmm.olumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr......bugün ilk ultrasyon randevuma gittim.herşey yolunda ikiz bebişlerim varrrrrrr.hemde kalpleri öyle güzel atıyorduki bitanelerimin heycandan öldümmmm.çok ama çok güzel bir duyguuuu darısı hepinize dualarım sizinleeeeeee......olumunekankayizsmile

adına çok sevindim. çok heyecan verici birşey. inşalalh bende tekrardan tadarım o duyguları. o dönem geçirdiğim o mide bulantılarını bile özlüyorum. yeterki tekrardan hamile kalayımda herşeye katlanmaya razıyım.

canım daha önce verdiğin cevap için çok teşekkür ederim....geçmiş olsun...neyseki atlatmışsın ve hamilesin....

ne güzel görmüşsün bebişlerini...maşallah...allah sağlıcaklada kucağına almayı ansip etsin....ya bugün yeterle bizde başkentteydik...bilsek senlede tanışırdık...belki yanı başımızdaydın biz göremedik seni....

ya kızlar ben bugün sulu ultrasyona gittiğimden 9 nisandada lucrine bşalayacağımdan bahsettim ama...

bu arada kullancağım ilaçları söylemedim...unuttum....bugünden itibaren transfer gününe kadar kullanacağım vitamin hapı verdi

fitil...ve sadece 2 tane eşimle benim kullanacağım antibiyotik verdi...fitil ve antibiyotik tedavi öncesi herhangi bir enfeksiyona karşı....

arkadaşlar bu gün radevum vardı her şey yolunda dedi dr

bu arada yeşbü7le tanıştım
çok şeker bir bayan

ayyy kızlar kıskandım valla,ne güzel tedaviler başlamış,kimilerimiz pıtpıtlarını görmüş,birbiriyle tanışılmış,ne kadar güzel ,darısı başkent yolcuları olarak hepimiz tanışır,inşallah birgünde bebelerimizle beraber biraraya geliriz...

arencim,bu sefer özellikle tayfun bağıştan randevu iste,ona göre git birde tayfun beyle görüş...ama sekterden isterken özellikle tayfun bağıştan randevu istiyorum de canım...senin içine sinmedi çünkü...seni haklı buluyorum canım,yaş itibarı ile beklemeninn bir anlamı yok,neden bülent bey böyle birşey yaptı hala anlamış değilim....

canım aslında önce benim aklımada geldi. Tayfun beyden direk randevu alsam mı dedim. sonra acaba önce bülent beye gitmek sonra tayfun beye gitmek sorun yaratır mı diye düşündüm. aslında ben başkentte başlamayı çok istiyordum çünkü bir kerede olmaz tekrar tedavi gerekir, yapılması gereken testler oluyor onun için ve süreklilik açısından hastane ortamı daha iyi olur benim için.
sen ne aşamadasın tekrardan başlayacakmısın tedaviye.

gülyüzlüm, aradım başkenti randevu istedim, özellikle tayfun beyden istiyorum dedim. ayın 5'ine yani pazartesine aldım randevu. bir ona git bir diğerine inşallah sorun olmaz, sinir olmazlar bana.

gÜnaydın kızlar

gülyüzlüm, aradım başkenti randevu istedim, özellikle tayfun beyden istiyorum dedim. Ayın 5'ine yani pazartesine aldım randevu. Bir ona git bir diğerine inşallah sorun olmaz, sinir olmazlar bana.

canım tüp bebkte esra hanım ve bülent bey genelde duruyorlar tayfun bey çok yoğun oldu için
ama diğer dr ve personel de çok iyi için rahat olsun

DARSIDA SıZLERE OLSUN TEDAVıLERıN CANIM
BAŞKAENTE GELDıĞıNıZDE HEPıNıZLE TANIŞMAK ıSTERıM NE GÜZEL OLUR DEĞıLMı OOOOOOOOOOOOOOOOOOOkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım tüp bebkte esra hanım ve bülent bey genelde duruyorlar tayfun bey çok yoğun oldu için

seninde tedavin hayırlı olsun. karşılaşırız inşallah. ben personelden ve doktordan memnun kaldım. dr güzel şeyler söyledi. benim sıkıntım yaşım 36 olmasına rağmen bület beyin herşey normal görünüyor bir 6 ay daha bekle demesi. zaten 2,5 yıllık evliyim, tam bir sene önce 15+3 hft iken sonlandırılmış hamileliğim oldu tekrardan hamile kalamdım. en azından aşılama denesem bakarım olmazsa sonra başka çareler düşünürüm. p.tesi için tayfun beyden randevu aldım. birde onunla görüşürüm. zaten hernekadar kafanıza takmayın densede açıkçası bende gerçekten çok takıntı oldu bebek meselesi, olacağı varsada normal yolla zor olur. aklımdan hiç çıkmıyor. neyapsam şuraya mı gitsem şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünmek beni çok yordu. birde eşimde istiyor ama sadece istiyor benim gibi çabası yok ben hep tek başıma uğraşmak zorunda kalıyorum. aynı şehirde değiliz ben yumurtlama dönemlerini denk getirmeye çalışıyorum ankaraya gidiyorum o dönemler ama gittiğim 2 günlük haftasonu için demek ki tam denkde getiremiyorum yada olmuyor. onun gelme şansı daha çok olmasına rağmen işlerinden vakit ayırmıyor. çok uzattım dimi. işte benim böyle sıkıntılarımda var. özel adana tüp bebeği düşündüm bülent bey bekle deyince ama gülyüzlümün desteği ile tekrar başkentten özellikle tayfun beyden randevu aldım.
onada ayrıca teşekkürler. bir sıkıntım olduğunda ona özelden çok mesaj yazdım ve bana herzaman için cevap verdi. yanıtsız bırakmadı beni hep rahatlattı.

canım seni çok iyi anlıyorum blent beyin 6 ay bekle demesinin SEBEBİMİ BENDE ANLAMADIM ÇÜNKİ YAŞ ÇOK ÖNEMLİ BEN 34 YAŞINDAYIM BANA HEMEN GEÇELİM ÇÜNKİ YAŞ ÇOK ÖNEMLİ DEMİŞTİ
EŞLERE GELİNCE SANIRIM BU TEDAVİLERİN GETİRDĞİ STRESTEN BÖLE OLUYORLAR YANİ BEN EŞİMİ TEDAVİN EN SON EVRESİNDE BİR KEZ YANIMDA GÖRÜYORUM ÖNCELERİ ÜZÜLÜYORDUM AMA ŞİMDİ TAKMIYORUM HATTA YALNIZKEN DAHA RAHATIM EŞİM YANIMDA OLSA İŞE GEÇ KALDIIM DİYE STRES YAPARDI
BİRDE BENİM BİR ARKADAŞIM ADANA TÜP BEBKTE YAPTIRMIŞ PEK MEMNUN KALMADI 3 KEZ DENEDİ ETKLEMEK İSTEMEM TABİKİ AMA DR BİLE ULAŞAMADIĞINI SÖLÜYORDU
TAYFUN BEYLE GÖRÜŞ İNŞŞ SENİN İÇİN GÜZEL BİR YOK ÇİZER VE İNŞŞ TEDAVİYE GEREK KALMADAN GLİR MELEĞİN

canım inşallah bir gün hepimiz bebeişlerimizle toplanırızda bu zorlu dönemi gülümseyerek anımsarızzz.

canım. zaten tayfun beyi yakalamak mümkün değil.ben ilk esra hanımla başladım tedavime.ama bülent bey takibimi yaptı.toplama transfer işlemşmi tayfun bey yaptı.ve çok memenun kaldım.zaten onlar bir ekippp.

sağol canım. inşallah hepimiz sonuç alırız.
başkentte tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alana denk geldim de ama sadece aşılama yaptırıp başarı sağlayan var mı merak ediyorum.

canım. Zaten tayfun beyi yakalamak mümkün değil.ben ilk esra hanımla başladım tedavime.ama bülent bey takibimi yaptı.toplama transfer işlemşmi tayfun bey yaptı.ve çok memenun kaldım.zaten onlar bir ekippp.

valla ben şu ana kadar memnunum hepsi çok ilgli biraz kalabalık ama yinede o kalabalığa rağmen çok ilgileniyorlar her şeyle herkese tek tek
inşşşşşşşşşşşşşş
hakımızda hayırlsı
rabbim emeklerimizi bşa çıkatrmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…