[sıze="2"]günaydııııınnnn kızlaarrrrrr.....
Nasıslınız????ben çok iyiyim çok şükür....herşey çok güzel gidiyor....çok sabırsızlanıyorum....günler geçmek bilmiyor sanki....şu iğneleri vurulacağım zman gelse...sonra yumişlerim büyüse sağlıklı toplansa...ve henem transfer olsa hayırlısıyla....aaaa valal kızlar gülmeyin bana...ben çok sabırsızlanıyorum...hihoyyytneyse... Bugünlük benden bu kadar...
Gülyüzüm sende kredini hafifletir....bir an önce başlarsın inşallah hayırlısıyla canım...
Hadi hepinizi öpüyorum... A.s.ben yine gelirim..... :dance:[/sıze]
arencim,yetercim,umutefe,öncelikle hepinize bu topiği yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim,hepinizi mucukkkkkkk mucukkkkkkkkkk öpüyorum...çünkü buraya girdiğim zaman hiç yabancılık çekmiyorum,sanki bende tedavideymişim gibi hissediyorum,çok mutlu oluyorum,belki de sizlerin sayesinde ertelediğim tedavime başlarım....
Arencim,ben şu an beklemedeyim canım,belki bir süpriz yapar bende tedaviye başlarım,ama şu an değil...ev kredimizin bitmesini bekliyorum...birde psikolojik olarak kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum...kolay değil kızlar 4.denemem olacak,haliyle korkularım var...korkunun da ecele faydası yok ama:)))))neyse gevezelik etmeyeyimmm
arencim,herzaman yardımcı olmaya hazırım,yeterki senin aklına yatsın...ben başkentte 2 kez yaptırdım ve ikisinde de tayfun hocaya denk geldim,çok memnundum ama olmadı işte...hepsi bir ekip zaten,en son gittiğimde de bülent beyle görüştüm,o da çok iyi...tayfunla bülent bey çok iyler,diğer drçlar için birşey diyemem çünkü tanımıyorum....
Arencim,tayfun beye herşeyini anlat canım,daha öncede gelip bülent beyle görüştüğünü sana neler söylediğini ama beklemek istemediğini,biran önce tüp bebeğe geçmek istediğini söyle...ve eminim tedavine başlayacaktır...inşallah güzel birşeylere sebep oluyorumdur...kendimde olmasada başkalarının bebek haberlerini aldıkça mutlu oluyorum...onun ezikliğini yaşamak o kadar zor ki,kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum ,o yüzden herkesin biran evvle hayırlısıyla bebkleri olsun istiyorum...offff dilim şişmiş ne çok konuşasım varmış....hepinize ii geceler........
Bakarsınız hepimiz bu ay sırayla hamile kalmış oluruz:) nekadar güzel olur birlikte burada paylaşarak büyütürüz bebişlerimizi.
canım benim hayırlısı. Inşallah herşey yolunda gider.
kızlarrrrrrrr dualarım hepinizlee sadece azbiraz sabır.hepimiz bebeklerimze kavuşcazz.
merhaba kızlar....nasılsınız?? ben iyiyim çok şükür...
yeterciğimmmm toplanacak haa yumoşlar ne güzel...hadi bakalım hayırlısı... sağlıklı,kaliteli olurlar inşallah....arkandanda bizler geliriz..... sositososito
diğer kızlar sizlerden ne haber???vardı bzizim gibi tedvi aşamasında olan....
sadece yeterle ben mi varım yoksa????
kızlar bu gün kontrolüm varı dr gittim her şey yolundaymış dr cmrt tekrar gel dedi pzrs yumoları toplarız büyük bir ihtimalle dedi
haydi hayırlısı bakalım....darısı 11gün sonra güzel haberini haykırmaya olsunnnn.zemuszemus
[sıze="2"]merhaba kızlar....nasılsınız?? Ben iyiyim çok şükür...
Yeterciğimmmm toplanacak haa yumoşlar ne güzel...hadi bakalım hayırlısı... Sağlıklı,kaliteli olurlar inşallah....arkandanda bizler geliriz..... Sositososito
diğer kızlar sizlerden ne haber???vardı bzizim gibi tedvi aşamasında olan....
Sadece yeterle ben mi varım yoksa????[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?