Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

arencim,yetercim,umutefe,öncelikle hepinize bu topiği yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim,hepinizi mucukkkkkkk mucukkkkkkkkkk öpüyorum...çünkü buraya girdiğim zaman hiç yabancılık çekmiyorum,sanki bende tedavideymişim gibi hissediyorum,çok mutlu oluyorum,belki de sizlerin sayesinde ertelediğim tedavime başlarım....

arencim,ben şu an beklemedeyim canım,belki bir süpriz yapar bende tedaviye başlarım,ama şu an değil...ev kredimizin bitmesini bekliyorum...birde psikolojik olarak kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum...kolay değil kızlar 4.denemem olacak,haliyle korkularım var...korkunun da ecele faydası yok ama:)))))neyse gevezelik etmeyeyimmm
arencim,herzaman yardımcı olmaya hazırım,yeterki senin aklına yatsın...ben başkentte 2 kez yaptırdım ve ikisinde de tayfun hocaya denk geldim,çok memnundum ama olmadı işte...hepsi bir ekip zaten,en son gittiğimde de bülent beyle görüştüm,o da çok iyi...tayfunla bülent bey çok iyler,diğer drçlar için birşey diyemem çünkü tanımıyorum....
arencim,tayfun beye herşeyini anlat canım,daha öncede gelip bülent beyle görüştüğünü sana neler söylediğini ama beklemek istemediğini,biran önce tüp bebeğe geçmek istediğini söyle...ve eminim tedavine başlayacaktır...inşallah güzel birşeylere sebep oluyorumdur...kendimde olmasada başkalarının bebek haberlerini aldıkça mutlu oluyorum...onun ezikliğini yaşamak o kadar zor ki,kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum ,o yüzden herkesin biran evvle hayırlısıyla bebkleri olsun istiyorum...offff dilim şişmiş ne çok konuşasım varmış....hepinize ii geceler........

günaydııııınnnn kızlaarrrrrr.....

nasıslınız????ben çok iyiyim çok şükür....herşey çok güzel gidiyor....çok sabırsızlanıyorum....günler geçmek bilmiyor sanki....şu iğneleri vurulacağım zman gelse...sonra yumişlerim büyüse sağlıklı toplansa...ve henem transfer olsa hayırlısıyla....aaaa valal kızlar gülmeyin bana...ben çok sabırsızlanıyorum...hihoyyytneyse... bugünlük benden bu kadar...

gülyüzüm sende kredini hafifletir....bir an önce başlarsın inşallah hayırlısıyla canım...

hadi hepinizi öpüyorum... a.s.ben yine gelirim..... :dance:

gÜnaydın kızlar

canım inşşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsun
inşşşşşş
koca göbüşünle aramızda dolşacaksın
iinşşşşşşşşşşşşş

canım ben kk formuna ilk üye olduğumda sadece bilgi almak içindi ama şimdi burası okadar güzel şeyler paylaşıyorumki ve hatta adana ve mersinden bazı arkadaşlarımla görüşüyorumda bu çok daha güzel oldu buraya ilk geldiğimde hiçde böle şeyler olacağını düşünmemiştim
burasıda bizim tedavi topimizi sizlerin duaları iyi dilkeleri benim için çok önelli iyiki varsınız iyi sizleri tanımışım

Bakarsınız hepimiz bu ay sırayla hamile kalmış oluruz:) nekadar güzel olur birlikte burada paylaşarak büyütürüz bebişlerimizi.

gülyüzlüm umutsuzluğa kapılma. işyerinde en yakın arkadaşlarımdan biri yeni tüp bebekte 6. denemesinde hamile kaldı. şimdi 11 haftalık hamile. çok şükür iyide gidiyor. ben inanıyorum şu sabırsızlığı ve karamsarlığı bırakırsak hepimiz zamanı gelince bebek sahibi olacağız. Allah'a şükür hiçbirimizin durumu tamamen umutsuz değil.

Bakarsınız hepimiz bu ay sırayla hamile kalmış oluruz:) nekadar güzel olur birlikte burada paylaşarak büyütürüz bebişlerimizi.

canım inşşş bu kadar çabanın emeğin karşılığında
rabbim yüzümüz baksın

aminnn canlarım aminnn,inşallah hepimizi hamiş olurz da bu topikte bebklerimizle ilgili konuşmaya başlarız...
arencim,yüce rabbimin yanında herşey mukaddir biliyorum ama korkularım var malesefff...ama şu yaz geçsin başlayacağım inşallah.....herzaman diyorum kısmet bu işler,nasip meselesi...rabbim ol derse olacak inşallah....

yeşbüüü,isteğinin bu denli olması çok sevindiriciii,nerde bende o istek.......

kızlarrrrrrrr dualarım hepinizlee sadece azbiraz sabır.hepimiz bebeklerimze kavuşcazz.

slm kızlar ben geldım

kızlar bu gün kontrolüm varı dr gittim her şey yolundaymış dr cmrt tekrar gel dedi pzrs yumoları toplarız büyük bir ihtimalle dedi

kızlarrrrrrrr dualarım hepinizlee sadece azbiraz sabır.hepimiz bebeklerimze kavuşcazz.

sağol canım allah razı olsun

kızlar ben bu dualrın karşılığı bulacağına inanıyorum ve hepindn ahhal razı olsun hep duacıyım sizlere

merhaba kızlar....nasılsınız?? ben iyiyim çok şükür...

yeterciğimmmm toplanacak haa yumoşlar ne güzel...hadi bakalım hayırlısı... sağlıklı,kaliteli olurlar inşallah....arkandanda bizler geliriz..... sositososito

diğer kızlar sizlerden ne haber???vardı bzizim gibi tedvi aşamasında olan....

sadece yeterle ben mi varım yoksa????

ben çooooook iyiyim maşallahhh.boll bol dinleniyorum.bebişlerimi büyütüyorum kucaklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..hepimiz için herşey çokkk güzel olcak herşey....guclubacismile

canım bu gün tayfun bey vardı her şey iyi gözüküyo dedi cmrts takrar göreyim pzrs toplarız yumoşları herhalde dedi
inşş kaliteli olurlarda annelerine tutunup
hayattaki eksikliğimi tamalarlar
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…