slm kızlar bende sessiz takipçilerinizdenim, 5-6 ay önce bende aynı sürecin içindeydim başkent yollarını aşındırmıştık şimdi 5 aylık hamileyiz çok şükür, iyiki gitmişim tesadüfen bulmuşuk tayfun beyi,işlerini güzel yapıyorlar en azında bu bölgenin en iyileri ,inşallah eliniz boş dönmezsiniz mutlu haberlerinizi alırız ama öncelikle moral moral moral...birazda teslim olmak öpüyorum hepinizi
slm kızlar bende sessiz takipçilerinizdenim, 5-6 ay önce bende aynı sürecin içindeydim başkent yollarını aşındırmıştık şimdi 5 aylık hamileyiz çok şükür, iyiki gitmişim tesadüfen bulmuşuk tayfun beyi,işlerini güzel yapıyorlar en azında bu bölgenin en iyileri ,inşallah eliniz boş dönmezsiniz mutlu haberlerinizi alırız ama öncelikle moral moral moral...birazda teslim olmak öpüyorum hepinizi
canım bu gün tayfun bey vardı her şey iyi gözüküyo dedi cmrts takrar göreyim pzrs toplarız yumoşları herhalde dedi
inşş kaliteli olurlarda annelerine tutunup
hayattaki eksikliğimi tamalarlar
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayırlı cumalar
rabbİm dualarımızı dİleklerİmİzİ kabul etsİn
hayrlı saĞlıklı evlatlar nasİp etsİn
saĞlık huzur versİn
İİnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ayyy sonunda tanıştın demk tayfun beyle....canım dualarım seninle....inşallah sağlıklı yumoşlar toplanır ve annelerine sımsıkı tutunurlar inşallah...kocaman öpüyorum....
[sıze="2"]
kooooocaaaaman bir ammmmiiiiiiinnnnnnn diyorum....sanada hayırlı cumalar canım....[/sıze]
evet tanımtım yyaa:lepi::lepi::lepi:
Sanırım yumoŞlarımı tayfun bey toplayacak pzrs toplarım dedı
[sıze="2"]toplasın toplasın...ellerine sağlık..... :))))) dualarım seninle canım....[/sıze]
kızlarrrrrrrr dualarım hepinizlee sadece azbiraz sabır.hepimiz bebeklerimze kavuşcazz.
kızlar bu gün kontrolüm varı dr gittim her şey yolundaymış dr cmrt tekrar gel dedi pzrs yumoları toplarız büyük bir ihtimalle dedi
iyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim. p.tesi tayfun beyde randevum var. heyecanlıyım inşallah birşeylere başlayabiliriz. bugün aradılar tayfun bey p.tesi güzeelyalıdaki şubede olacak oraya gelin dediler. belki orası daha sakin olur.
gülyüzlüm turgut özalda başkent bir şube daha açtı. orada sadece özel muayene yapan doktorlar oluyormuş. ben ilk defa gideceğim oraya. benim daha belli değil. p.tesi bakalım tayfun bey ne diyecek. size bilgi veririm.
yeterciğim az kaldı. umarum p.tesi herşey yolunda gider yumoşların çok iyi olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?