yetercim,dualarım seninle hayatım...herşey yolunda gidecek ve çok kaliteli embriyoların olacak allahın izniyle...
Arencim,ilk kez duyuyorum,git gör bakalım orayıda nasıl bir yermiş,merak ettim valla...yani herşey özelmiymiş orda....
merhaba kızlar
hiç aynı zamana denk gelmiyoruz. Olsun genede habersiz bırakmayalım.
Yeterciğim şimdi heyecanlısındır sen.
Sürekli dua ediyorum hepimiz için.
[sıze="2"]kızlar şimdi yeterle görüştüm....18 tane yumoş toplamışlar...doktorun dediğine görede hepside doluymuş....ayyy çok sevindim....inşallah sonu iyi olur.....darısıda bizim başımıza inşallah...[/sıze]
ayyy ayyyy yeşbücüm bugünün en güzel haberini sen getirdin çok mutlu oldum inan sağolasın canım....yetercimmm maşallah yumuşların çok iyi,inşallah çok da güzelde döllenirler..hadi bakalım 3 gün sonrada transferimiz olur ve geriye saymaya başlarız ve sonuda yeterrrr hamişşşş diye bağırırız...inşallah inşallah...allahım hepimize bu duyguların en güzelini yaşatsınnn....ohhh be güzel haberler aldıkça kendime geliyorum,tedavi isteğim artıyor........
kızlar allah razı olsun hepinizden
inşş rabbim hepim,ize yaşatır anneliği
canım yeşim emeğine sağlık canım arkadaşlara haber vermişsin sağol
[sıze="2"]canım ne demek....büyük zevkti benim için.....nasılsın iyimisin şimdi.....ayyy anlat biraz sabah gittin ne oldu???kim aldı seni nereye geçtiniz yumurta işlemi için???çıkınca kim haber verdi kaç yumoşun olduğunu??? Anlat birazda benim için ön bilgi olsun....[/sıze]
ayyyy ne güzel...hadi bakalım hayırlısı...ararlar seni bir kaç gün sonra.....senden haber bekliyorum....
[sıze="2"]perşembede iyi canım 4. Gün oluyor...erken bir tarih değil....
Embriyologu hangi ara gördün kız ??? : ))))[/sıze]
yeter canım gözün aydın. çok sevindim senin adına. Az kaldı inanıyorum sonuç alacaksın.
Bende gittim bugün tayfun beyle görüştüm. O da başta dedi bekleyelim herşey nromal. Ama ben eşimle aynı şehirde olamdığımızı zor denk geldiğimizi falan anlattım.aşılama yapalım o zaman. Not da alayım neden aşılamaya geçiyrouz diye yoksa unutursam dosyana bakıp neden aşılama demişim derim dedi. Bayağı konuştu anlattı testlere baktı. Ve adetin 3.gününe randevu al aç karna gel hem bazı testlerini yenileyelim hem de usg ile bakarız, ilkinde klomenle deneyeceğiz dedi. Hayırlısı artık.
yetercimmm hoşgeldin canım...geçmiş olsun,senin adına inan çok sevindim,günden güne güzel haberlerini de alacağız inşallah...yazdıklarını okuyunca hepsi film şeridi gibi gözümün önünde geçti...opudan sonra ağrın oldumu???ebriyologla görüşmen iyi olmuş...bende girmeden önce görüşmüştüm...tecrübe konuşuyor artık...ellerinden geleni yaptıklarına eminim...yeterki mevlam istesin...yarın haberini bekliyoruz...maşallah diyeyim şanslısın,tayfun beyin sana denk gelmesi mucize...eda hemşireyi de severim...hepsi iyiler ama tayfun hocamı başka severim...çok iyi bir insandır...inşallah transferine de o denk gelir...
[sıze="2"]günaydın herkese.....yoğun iş temposuna girmeden sizlere bir merhaba diyeyim dedim.....
Arenciğim tedavin hayırlı olsun...tayfun beyle görüşmen iyi olmuş....allah gönlündekini verir inşallah tez zamanda canım....
Yeterciğim sen birlikte heyecan içerisindeyim....[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?