Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben ordaydım benimde sen aklıma geldin ama ben güzel yalı başkentteydim. beni arayıp oraya çağırmışlardı tayfun bey orada olacak diye.
canım şimdi ne olacak. yeni yasa endeni ile merak ediyorum mesala 4 tane embriyon çok çok iyi diyelim, sana kaçtane transfer yapacaklar. hepsini yapacaklar mı. nasıl bir yol izleyecekler.

kızlar Şımdı embıryoloĞla gÖrÜŞtÜm 2 tane yumoŞ dÖlenmıŞ
18 tanden

canım hayırlısı olsun....ah şu beklemeler olmasa birde bu kadar bekledik ama şu günler daha zor geçiyor.iyi olcak inşallahhhhhhhhhhhh buradan haykırracaksın sakin ol aklına getirme bileee ama zorr dimi.haberlerini bekliyoruzzzzz

evet çok zor ama ben inanıyorum rabbim vermek isterse tek embiryoylada verir inşş umutla dua ya bekliyorum

kızlar Şİmdİ embİryoloĞla gÖrÜŞtÜm 2 tane yumoŞ dÖlenmİŞ
18 tanden

canım önemli olan döllenme sayısından çok döllenenin kalitesi. bazen fazla dölleniyor 4-5 tane yerleştiriyorlar ama en iyisi olan yani biri tutuyor. dediğin gibi eğer kısmetse 1 tane bile yeter. hayırlısı canım.

haklsın canım yetrki yola devam etsinler şimilik sorada benimle olsunlar
rabbim emeklerimizi dualrımızı karşılıksız bırakmasın
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

arencim,çok sevindim başlayacağına,ama ben sana demiştim,tayfun beyle görüşmekte fayda var diye,onun başlayacağını tahmin etmiştim,hala da bülent beyin tedavini başlatmamasını aklım almıyor...bu konuda şaşkınım yani...tayfun beyi seviyorum ben ya:)))))

yetercimmm......iki tane çocuğun şu anda annesine kavuşmak için sabırsızlanıyorlar...Allahım nasip etmişse olacak...yoktan var eden o çünkü...olacak inşallah........

gÜnaydın kızlar

evet canım iki tane kalteli olsun benimle olsun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeterciğim seninle birlikte heyecanım doruklarda....inşallah bebişlerin çokca bölünürler....ve sana sımsıkı tutunmak için hazır olurlar...dualarım seninle.....

arenciğim tedaviye başlıyorsun sanırım.....güzel yalı başkenti nerden çıktı yaaa....artık tayfun beyi ordmı görecekmişiz....güzel yalı nerede canım...offfff eşim buna çok üzülecek.....zaten seyhan başkenti bulana kadar akla karayı seçtik...birde şimdi güzel yalı mı çıktı..... (((

canım senin hakkını nasıl öderim bana ilk günden bu yana destek oluyorsun sağol canım

yeşim canım geçen gün konuşrlarken duydum pzrtz çrb cuma günleri başkentte salı prşb günleri güzel yalıda olcakmış ve orada sadece özel (ücretli )has bakılacakmış diye konuşyorlardı

canım benim ne hakkı....hak ne demek.....hepimiz bu yola baş koymuş kişileriz....tabiki destek olacacağız birbirimize.......bizi bizden başkası anlayamazki zaten....bizim yaşadıklarımızı....bizim duygularımızı bizlerden başaksı anlayamaz ki....güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum....kocaman öptüm

TEEŞKÜR EDRİM CANIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merkezden ardılar embıryolardan bırtanesesı bÖlÜnmesı durmuŞ ıkıncıde orta kalıtedeymıŞ yarın transfer edelım dedıler
yaaaa neden bÖle oldu yyaaaaaaaaaaaa

yeşbü
güzelyalıda da başkent şube açmışlar. 2 katlı biryer. çok büyük değil. drlar bazen orada oluyor. galiba hocalar sadece orda oluyor galiba. ama belli günlerde. mesela bu hafta p.tesi gelmiş tayfun bey oraya sadece.
temiz özel muayene gibi. hastana havası yok. bekleme salonu koltuklu falan. çay kahve istermisiniz diye soruyorlar.

yeterciğim sakın moralini bozma. senin için dua edeceğim. kısmetse olur biliyorsun.
bak ben normal yolla hamile kaldım hemde hiç uğraşmadan hiç beklemeden 4. ayımda geldi. böyle stres falan da yoktu. yeni düşünmeye başlamıştık bebek. bizi bekletmedi ama bizle kalmadı.
herşey gayet güzel giderken son kontroldede herşey iyiydi, dr gayet güzel 3 hafta sonra 2 li teste gel dedi. 2 li test bile yaptıramadım bebekte usg de gözle görülen problem çıktı. kaç doktor gezdim. erken amniyosentez yaptırdım. bir yığın test. bazılarını burada hiçbir hastane, balcalı bile yapmıyordu. özel labaratuvarda yaptırdın. non immün hidrops yani bebekte nedeni bulunamayan ödem şişme. ve 15+3 hft iken suni sancı verilerek normal doğumla 8 saat süren bir korkunç sancıdan sonra bebeğimi kaybettim.
onun için herşeyin hayırlısı olsun. kısmet olmayınca olmuyor. şimdide 1 senedir uğraşıyorum herşey çok iyi yaşına göre yumurtalık yaşın, yumurtlaman çok genç, eşinin değerleri iyi diyorlar ama gelen giden yok. neler yaptım onu ye bunu ye şu iyi gelir bu iyi gelir. ama bebek yok.
hiç birimizin çözülmeyecek sorunları yok. imkansız durumda değiliz. en azından tedaviye uygunuz. Allah'a çok şükür. eminim zamanı gelince olacak.
umutsuz olma güzel düşün iyi düşün ki sonu iyi olsun. kötü düşünce olumsuzlukalrı getiriyor.

merkezden ardılar embİryolardan bİrtanesesİ bÖlÜnmesİ durmuŞ İkİncİde orta kalİtedeymİŞ yarın transfer edelİm dedİler

yaaaa canım benim..üzülme.....belki o orta kalitedeki sana sımsıkı tutunur...belki ne zamandır beklediğin bebişin odur....sıkma cnaını...vardır bundada bir hayır....yarında sana şimdiden bol şans...her zamanki gibi allah yar ve yardımcın olsun canım.....

teşekkür ederim canım cevapladığın için....biz tayfun beyin hastası olduğumuz için bizi orda olduğu günler oraya çapırabilir....eşim bunu hiç sevinmeyecek....biz iskenderundan geliyoruz özel arabayla.....zaten seyhan başkenti bulmaktada başta çok zorlanmıştık...güzel yalıda nerden çıktı şimdi diyecek.... : ((((

evet canım iki tane kalteli olsun benimle olsun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşallah bebişin sana tutuncak içini ferah tut..kendine çok dikkat etmelisin.mesela benim 5 yumurtam toplandı.4 tanesi kaliteliydi ve 4 taneside döllendi.ama 3 tanesi transfer edildi.ve sonrasında çok dikkat ettim hep dinlendim halada öyleyim.meleklerimden 2 si benimle birlikte.darısı senin başına inşallahhhhhhhhhhh olacak.kaydirigubbakcemile

merkezden ardılar embİryolardan bİrtanesesİ bÖlÜnmesİ durmuŞ İkİncİde orta kalİtedeymİŞ yarın transfer edelİm dedİler

canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun herşeyy...ne olur umutsuzluğa kapılma...1 tanesi bile yeterli belkide böylesi hayırlı...şimdiden yarın için başarılar.dualarım seninleeee.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…