canım hayılı olsun sonu güzl olsun inşşşşş
senin dün orada olacağını biliyordum ama tel fanal yoktu aslında aklımdan geçtin hatta bir ara eşimede söledim bizim kızlardan birin radevusu vardı diye
keşke görüşme imkanınız olsaydı
canım sağolun hepniz çok sağolun
inşş bu gün tel bekliyorum güzel haber gelirse için dahada rahatlayaca inşşş
evet tayfun bey çok iyi biz beklerken geldi herkese selam verdin nasılsınız dedi çok sıcak bir adam eda hemşire vardı oda öle (personelin hepsi çok sevecen sabırlı ) biraz kalabalık işte 3 er.5 alnıyoruz içeriye ama ne yapaım sağlık olsun
evet canım opuda sonra değilde akşam ve şimdide var biraz ama öle çok fazla değil
canım hayırlısı olsun....ah şu beklemeler olmasa birde bu kadar bekledik ama şu günler daha zor geçiyor.iyi olcak inşallahhhhhhhhhhhh buradan haykırracaksın sakin ol aklına getirme bileee ama zorr dimi.haberlerini bekliyoruzzzzz
kızlar Şİmdİ embİryoloĞla gÖrÜŞtÜm 2 tane yumoŞ dÖlenmİŞ
18 tanden
canım önemli olan döllenme sayısından çok döllenenin kalitesi. Bazen fazla dölleniyor 4-5 tane yerleştiriyorlar ama en iyisi olan yani biri tutuyor. Dediğin gibi eğer kısmetse 1 tane bile yeter. Hayırlısı canım.
arencim,çok sevindim başlayacağına,ama ben sana demiştim,tayfun beyle görüşmekte fayda var diye,onun başlayacağını tahmin etmiştim,hala da bülent beyin tedavini başlatmamasını aklım almıyor...bu konuda şaşkınım yani...tayfun beyi seviyorum ben ya:)))))
yetercimmm......iki tane çocuğun şu anda annesine kavuşmak için sabırsızlanıyorlar...allahım nasip etmişse olacak...yoktan var eden o çünkü...olacak inşallah........
[sıze="2"]yeterciğim seninle birlikte heyecanım doruklarda....inşallah bebişlerin çokca bölünürler....ve sana sımsıkı tutunmak için hazır olurlar...dualarım seninle.....
Arenciğim tedaviye başlıyorsun sanırım.....güzel yalı başkenti nerden çıktı yaaa....artık tayfun beyi ordmı görecekmişiz....güzel yalı nerede canım...offfff eşim buna çok üzülecek.....zaten seyhan başkenti bulana kadar akla karayı seçtik...birde şimdi güzel yalı mı çıktı.....((([/sıze]
canım senin hakkını nasıl öderim bana ilk günden bu yana destek oluyorsun sağol canım
yeşim canım geçen gün konuşrlarken duydum pzrtz çrb cuma günleri başkentte salı prşb günleri güzel yalıda olcakmış ve orada sadece özel (ücretli )has bakılacakmış diye konuşyorlardı
canım benim ne hakkı....hak ne demek.....hepimiz bu yola baş koymuş kişileriz....tabiki destek olacacağız birbirimize.......bizi bizden başkası anlayamazki zaten....bizim yaşadıklarımızı....bizim duygularımızı bizlerden başaksı anlayamaz ki....güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum....kocaman öptüm
merkezden ardılar embİryolardan bİrtanesesİ bÖlÜnmesİ durmuŞ İkİncİde orta kalİtedeymİŞ yarın transfer edelİm dedİler
yaaaa neden bÖle oldu yyaaaaaaaaaaaa
yeşbü
güzelyalıda da başkent şube açmışlar. 2 katlı biryer. çok büyük değil. drlar bazen orada oluyor. galiba hocalar sadece orda oluyor galiba. ama belli günlerde. mesela bu hafta p.tesi gelmiş tayfun bey oraya sadece.
temiz özel muayene gibi. hastana havası yok. bekleme salonu koltuklu falan. çay kahve istermisiniz diye soruyorlar.
canım inşallah bebişin sana tutuncak içini ferah tut..kendine çok dikkat etmelisin.mesela benim 5 yumurtam toplandı.4 tanesi kaliteliydi ve 4 taneside döllendi.ama 3 tanesi transfer edildi.ve sonrasında çok dikkat ettim hep dinlendim halada öyleyim.meleklerimden 2 si benimle birlikte.darısı senin başına inşallahhhhhhhhhhh olacak.kaydirigubbakcemileevet canım iki tane kalteli olsun benimle olsun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
merkezden ardılar embİryolardan bİrtanesesİ bÖlÜnmesİ durmuŞ İkİncİde orta kalİtedeymİŞ yarın transfer edelİm dedİler
yaaaa neden bÖle oldu yyaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?