yetercimmm,allahın izniyle o bir tanecik yavrun sana tutunacak...çok dua ediyorum...allahım yüzüne baksın,hayırlısıysa nasip etsin...allahım o kalan yavruya can ver,kuvvet ver,annesine tutunma gücü ver:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
Arencim,umutefe,yeşbücüm hepinizi öpüyorum canım........
yetercimmm,Allahın izniyle o bir tanecik yavrun sana tutunacak...çok dua ediyorum...Allahım yüzüne baksın,hayırlısıysa nasip etsin...Allahım o kalan yavruya can ver,kuvvet ver,annesine tutunma gücü ver:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arencim,umutefe,yeşbücüm hepinizi öpüyorum canım........
canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun herşeyy...ne olur umutsuzluğa kapılma...1 tanesi bile yeterli belkide böylesi hayırlı...şimdiden yarın için başarılar.dualarım seninleeee.opuyorumnanaktan
yeterciğim sakın moralini bozma. Senin için dua edeceğim. Kısmetse olur biliyorsun.
Bak ben normal yolla hamile kaldım hemde hiç uğraşmadan hiç beklemeden 4. Ayımda geldi. Böyle stres falan da yoktu. Yeni düşünmeye başlamıştık bebek. Bizi bekletmedi ama bizle kalmadı.
Herşey gayet güzel giderken son kontroldede herşey iyiydi, dr gayet güzel 3 hafta sonra 2 li teste gel dedi. 2 li test bile yaptıramadım bebekte usg de gözle görülen problem çıktı. Kaç doktor gezdim. Erken amniyosentez yaptırdım. Bir yığın test. Bazılarını burada hiçbir hastane, balcalı bile yapmıyordu. özel labaratuvarda yaptırdın. Non immün hidrops yani bebekte nedeni bulunamayan ödem şişme. Ve 15+3 hft iken suni sancı verilerek normal doğumla 8 saat süren bir korkunç sancıdan sonra bebeğimi kaybettim.
Onun için herşeyin hayırlısı olsun. Kısmet olmayınca olmuyor. şimdide 1 senedir uğraşıyorum herşey çok iyi yaşına göre yumurtalık yaşın, yumurtlaman çok genç, eşinin değerleri iyi diyorlar ama gelen giden yok. Neler yaptım onu ye bunu ye şu iyi gelir bu iyi gelir. Ama bebek yok.
Hiç birimizin çözülmeyecek sorunları yok. Imkansız durumda değiliz. En azından tedaviye uygunuz. Allah'a çok şükür. Eminim zamanı gelince olacak.
Umutsuz olma güzel düşün iyi düşün ki sonu iyi olsun. Kötü düşünce olumsuzlukalrı getiriyor.
yaaaa canım benim..üzülme.....belki o orta kalitedeki sana sımsıkı tutunur...belki ne zamandır beklediğin bebişin odur....sıkma cnaını...vardır bundada bir hayır....yarında sana şimdiden bol şans...her zamanki gibi allah yar ve yardımcın olsun canım.....
canım inşallah bebişin sana tutuncak içini ferah tut..kendine çok dikkat etmelisin.mesela benim 5 yumurtam toplandı.4 tanesi kaliteliydi ve 4 taneside döllendi.ama 3 tanesi transfer edildi.ve sonrasında çok dikkat ettim hep dinlendim halada öyleyim.meleklerimden 2 si benimle birlikte.darısı senin başına inşallahhhhhhhhhhh olacak.kaydirigubbakcemile
[sıze="2"]yaaaa kızlar ben görüştüm...ama malesef transferi olmamış...doktor kalitesi çok iyi değil...transferi yapmayalım demiş..((( çok üzüldüm...herieyin hayırlısı.....inşallah bundan sonrakinde olur...ne diyelim diyecek birşey bulamıyorum...sözün bittiği yer aslında..........[/sıze]
canım benim üzülme diyemiyeceğim şu an ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ama
allah öncelikle sana ve eşine sağlık versin. Zamanı gelince olacak. Herşeyin hayırlısı olsun. Bu seni umutsuzluğa düşürmesin.2 ay önce 6.denemesinde tutan arkadaşım var.
Herşeye iyi yanından bakmaya çalış.
kızlar yeni girdim topiğe,yetercim şaşkınlığımı ve üzüntümü saklayamayacağım,çok üzüldüm çok,aynı şeyleri kendim yaşamış gibi oldum...herşey yolunda giderken son anda hep bir yıkım...ne olur beni yanlış anlama,moral vereceğine neden böyle konuşuyorsun deme sakın...çünkü bunların aynısını bende yaşadığım için...hep korktum,tekrar başlamaya da bu yüzden hep korkuyorum...hep nedenler,hep soru işaretleri var kafamızda...herzaman hayılısını diliyoruz,ama neden böyle oluyor ki diyoruz...inan çok üzüldümmmm diyecek başka birşey bulamıyorum...
[sıze="2"]kızlar günaydınnnnnn......nasılsınız????
Yeterciğim ne güzel hemen toparlanmışsın...böyle olacaksın tabi...ama şu kafandaki soru işartelerini sil artık???acabalarıda kaldır...ya şu olursa ya bu olursa deme artık...bak bunlar seni olumsuzluğa sürekler yine...ne güzel olumlu başlamıştık birlikte....
Neyse bir an önce adet görde yeni tedaviye başla....bu sefer olacak inşallah....
Ya kızlar bende 9 nisanda lucrin başladım...ya kızlar göbeğim çok ağrıyor...yani iğneyi vurduğum yere el deymiyor çok ağrıyor???geçenki denememde böyle olmaamıştı sanki öyle hatırlıyorum....hem iğneyi vurduktan sonra orda bir tatlı kaşıntı hafif te kızarıklık oluyor....sizde nasıl olmuştu hatırlıyormusunuz????[/sıze]
herkese iyi pazarlar
canım evet toparladım iyiyim
sanki tedavin üzreinden bir kaç yıl eçmiş gibi
adet olunca başlayalım derse dr hemen başlayacağız
bu kadar olmsuzluktan sonra %100 olumlu düşünemiyorum ama
inşşbu sefer rabbim benide güldürecek
inşşşşşşşşşşşşşşş
[sıze="2"]canım orası öyle üst üste olumsuzluklar yaşayan birinin olumlu düşünmesi kolay olmuyor elbette...
Biliyorsun bende şu 4 sene içerisinde neler yaşadım...olmayacak şeyler oldu...tıpta doktrum literatüre girdin dedi...herşey üst üste geldi sanki...ne oldu olmayınca olmuyor tabiki...
Bende bu sefer yeni bir tedaviye başladım kafam da soru işaretleri yok mu???var hemde sürüyle....ama bu sefer onların beni olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyeceğim...asla hemde....
Olumlu düşünmek belki her zaman mümkün olmayabilir ama inanmak lazım...bu gerçekten çok önemli....[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?