Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

yetercimmm,Allahın izniyle o bir tanecik yavrun sana tutunacak...çok dua ediyorum...Allahım yüzüne baksın,hayırlısıysa nasip etsin...Allahım o kalan yavruya can ver,kuvvet ver,annesine tutunma gücü ver:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arencim,umutefe,yeşbücüm hepinizi öpüyorum canım........

canım inşşşşşşşşşşşş
sağolun dualarınız iyi dilkeleriniz için
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimizin yüzüne baksın
hepinizi güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşş

canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun herşeyy...ne olur umutsuzluğa kapılma...1 tanesi bile yeterli belkide böylesi hayırlı...şimdiden yarın için başarılar.dualarım seninleeee.opuyorumnanaktan

kızlar nette sorun var alıntı yaparken sorun oluyor

KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN DESTEĞİNİZ İÇİN DUALARINIZ İÇİN RABBİM HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım haklısın sabah çok moralim bozulmuştu ama şimdi iyiyim eğer olacaksa o ebiryoyla olur gelir bebeğim
iiinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

[

CANIM SAĞOL ALLAH RAZI LSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
GÜZEL OLACAK
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
DUALARINIZLA
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN:Saruboceq::Saruboceq:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

SAĞOL BİTANEMzemuszemuszemuszemus
ALLAH RAZI OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
KUZUM DUALARINIZLA
ALLAHIN İZNİ İLE
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

YARIN SAAT 10.30 GİBİ MERKEZDE OLACAĞIM TRANSFERİM VAR ARKADAŞLAR DUALARINIZA İHTİYACIM VAR LÜTFEN UNUTMAYIN (UNUTMAZSINIZ )DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaaa kızlar ben görüştüm...ama malesef transferi olmamış...doktor kalitesi çok iyi değil...transferi yapmayalım demiş.. ((( çok üzüldüm...herieyin hayırlısı.....inşallah bundan sonrakinde olur...ne diyelim diyecek birşey bulamıyorum...sözün bittiği yer aslında..........

canım değerlim desteğin için sağol
ben biliyorum yaşadığımız bu durumun zorluğunu hepimiz bilir o yüzden benim için bu kadar üzülüyorsun
ama ssağlık olsun ne yapalım rabbim hakkımızda hayrlısını versin sağlık olsun

canım benim üzülme diyemiyeceğim şu an ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ama
Allah öncelikle sana ve eşine sağlık versin. zamanı gelince olacak. herşeyin hayırlısı olsun. bu seni umutsuzluğa düşürmesin.2 ay önce 6.denemesinde tutan arkadaşım var.
herşeye iyi yanından bakmaya çalış.

sağol canım
ne yapalım
sağlık olsun
gerisi gelir
inşşşşşşşşşşşşşş

kızlar yeni girdim topiğe,yetercim şaşkınlığımı ve üzüntümü saklayamayacağım,çok üzüldüm çok,aynı şeyleri kendim yaşamış gibi oldum...herşey yolunda giderken son anda hep bir yıkım...ne olur beni yanlış anlama,moral vereceğine neden böyle konuşuyorsun deme sakın...çünkü bunların aynısını bende yaşadığım için...hep korktum,tekrar başlamaya da bu yüzden hep korkuyorum...hep nedenler,hep soru işaretleri var kafamızda...herzaman hayılısını diliyoruz,ama neden böyle oluyor ki diyoruz...inan çok üzüldümmmm diyecek başka birşey bulamıyorum...

gülyüzlüm canım
evet yaşadığım h,iç kolay bir şey değildi ama dünyanın sonuda değildi her şey çok güzel gidiyordu
ama aklımın bir köşesinde hep ya olmassa diye bir soru işarati vardı zaten anırım bu soru işareti benim kendimi olumsuz sona hazırlamaya ede olmuş sağlık olsun canım ne yapalım dr adet olunca gel dedi eğer sorun yoksa hemen yeni bir tedaviye geçeceğiz

rabbim her şeyin en iyisini bilir

kızlar günaydınnnnnn......nasılsınız????

yeterciğim ne güzel hemen toparlanmışsın...böyle olacaksın tabi...ama şu kafandaki soru işartelerini sil artık???acabalarıda kaldır...ya şu olursa ya bu olursa deme artık...bak bunlar seni olumsuzluğa sürekler yine...ne güzel olumlu başlamıştık birlikte....

neyse bir an önce adet görde yeni tedaviye başla....bu sefer olacak inşallah....

ya kızlar bende 9 nisanda lucrin başladım...ya kızlar göbeğim çok ağrıyor...yani iğneyi vurduğum yere el deymiyor çok ağrıyor???geçenki denememde böyle olmaamıştı sanki öyle hatırlıyorum....hem iğneyi vurduktan sonra orda bir tatlı kaşıntı hafif te kızarıklık oluyor....sizde nasıl olmuştu hatırlıyormusunuz????

herkese iyi pazarlar

canım evet toparladım iyiyim
sanki tedavin üzreinden bir kaç yıl eçmiş gibi
adet olunca başlayalım derse dr hemen başlayacağız
bu kadar olmsuzluktan sonra %100 olumlu düşünemiyorum ama
inşşbu sefer rabbim benide güldürecek
inşşşşşşşşşşşşşşş

canım orası öyle üst üste olumsuzluklar yaşayan birinin olumlu düşünmesi kolay olmuyor elbette...

biliyorsun bende şu 4 sene içerisinde neler yaşadım...olmayacak şeyler oldu...tıpta doktrum literatüre girdin dedi...herşey üst üste geldi sanki...ne oldu olmayınca olmuyor tabiki...

bende bu sefer yeni bir tedaviye başladım kafam da soru işaretleri yok mu???var hemde sürüyle....ama bu sefer onların beni olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyeceğim...asla hemde....
olumlu düşünmek belki her zaman mümkün olmayabilir ama inanmak lazım...bu gerçekten çok önemli....

canım belki abartı gibi gelebilir ama
ben sanki bu tedaviden olusuz sonucu prşb gün alamaşımda bir kaç yıl olmuş gibi
okadar rahat okadar relax sımj-ki inanamazsın
adet olunca dr görüşmeme odaklaandım
yani aklımda olmusuz bir sonuç çıkarmı diye bir şünce var ama
inşş çıkmayacak
inşş her şey ylunda gidecek diye düşünüyorum
veeeeeee
eğrki rabbim bir çocuğu benim kaderime yazmışsa bir yerde mutlaka yollarımız keşisecek diye düşünüyorum
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey güzel olacak

[/FONarakadaŞlar tÜp bebk yasasında 3 yılık evŞlİk Şatı kaldırımıŞ
bİzde bunu gerİ atılmıŞ bİr adım olarak grĞyoruz ve bu gerİ adımda bİzlerİm amİlerİnİn etkİsİn bÜyÜk olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz
veeee
8 mart topİĞİnde yenİ bİr maİl gÜnÜ yapmayı dÜŞÜnÜyoruz ,n edersİnİz T]

yetercim bende senin gibiyim hayatım,başa gelen çekilir diyoruz,başka çaremizmi varki canım...büyük yıkımlar atlatıyroz,ama tekrar toparlanmak zorundayız...bu bizim kaderimiz,sonundan hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalımda,tedavine tekrar başlayacak olman çok güzel...inşalllah bunda herşey yolunda gider...

yeşbücüm,iğnelerin o kadar ağrı yapmaması lazım,dr.nu ara da bir sor hayatım...ya da kontrolüne gideceksindir...bakalım ne diyecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…