Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım gelen allahtan olunca yapılacak fazla bir şey yok
rabbim emeklerimiz dualımızı karşılıksız bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeter canım iyi olmana sevindim. ve tekrar hemen devam edecek olmanada çok sevindim. bizlerde yumurta oluştuktan sonra eşlerimizde de sperm olduktan sonra mutlaka birgün bizde bebek sahibi olacağız.

yeter canım iyi olmana sevindim. Ve tekrar hemen devam edecek olmanada çok sevindim. Bizlerde yumurta oluştuktan sonra eşlerimizde de sperm olduktan sonra mutlaka birgün bizde bebek sahibi olacağız.

canım iyiyim
ne yaPaLIM sağlık olsun
ayın 20 gibi adetim var
dr gel dedi
gideceğim başlayaylım derse başlayacağım bir kez daha
bakalım

canım gelen allahtan olunca yapılacak fazla bir şey yok
rabbim emeklerimiz dualımızı karşılıksız bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnnn canımcım aminnnn.......

GÜNADIN HANIMLAR a.s.a.s.a.s.

ARKADAŞLAR BU TOPİK ÇOK YALNIZ senağlamasenağlamasenağlama
KİÖSELER GELMİYOR NEDEN ACABA bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilemafoldumben

tünaydın arkadaşlarım...
misafirlerimin gelmesini beklerken sizlere bir bakayım dedim,ama yine kimsecikler gelmemiş...

offff offffffff yetercim iyiki sen varsın hayatım...adana da tedavi olanlar burayı görmüyorlarmı ya...gelin hadi can dostlarım dertleşelim...

arencim,yeşbü canım sizler gelin bari...neler yaptınız anlatın,herşey yolundamı????

kapı çalıyor ben kaçtım....

EVET CANIM KİMSELER GELMİYOR ARTIKmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

EVET CANIM KİMSELER GELMİYOR ARTIKmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bende burdayım arkadaşlar...nasılsınız hepiniz.bende yarın hastaneye gitcem randevum var.bakalın kuzucuklarım ne alemdeler..erhan beyde randevum çünkü artık alt kata yani kadın doğuma yönlendirdiler.hepiniz kendinize iyi bakın.guclubacismile

bebelerimiz iyidir inşallah...sağlıcakla gidin gelin canım...

inşşşşşşşşşşşşş
her şey yolundadır canım
inşşşşşşşşşşşşşş

merhaba kızlar
işler yoğun işyerinden kaç gündür yazamadım. umarım hepiniz iyisinizdir.
bende işte hastalanmayı bekliyorum sabırsızlıkla. herzaman hastalanmamayı beklerken bu sefer hastalanmayı bekliyorum işte.

canım belkide sanA çok güzel bir süpriz yapar ne dersin

Son düzenleme:
arkadaşlar bebişlerimiz iyi çok şükür.büyüyorlar teyzeleri bir sıkıntı yokmuşş.29 nisanda tekrar gitcem tahlil vercem.hepinizi öpüyorum.

gÜnaydın arkadaŞlar
HAYIRLI CUMALAR

Son düzenleme:
arkadaşlar bebişlerimiz iyi çok şükür.büyüyorlar teyzeleri bir sıkıntı yokmuşş.29 nisanda tekrar gitcem tahlil vercem.hepinizi öpüyorum.

canım ne güzel haber
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydınnnnn hanımlar......

evet bayadır yazamadım haklısın canım gülyüzlüm...ama işyerinde bu zor oluyor kızlar....evdede net olmayınca....herkesden güzel haberler var bakıyorum...ne güzel....umut efe öncelikle senin bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim.....allah sağlıcaklada kucağına almayı ansip etsin inşallah canım.....

arenciğim ve yeterciğim sizlerde biran önce hasta olur tedavinize başlarsınız hayırlısyla inşallah....hep bu durumlarda bir kaç gün bile olsa illa gecikir tedaviyi biran önce olmak istiyoruz yaaa....

bende lucrin sonrası adet olmayı bekledim zaten geciktirirmişte....neyse çok şükür bugün oldum...p.tesi gideceğima rtık kontrole....bakalım artık hayırlısıyla....p.tesi gelişmeleri yazarım sizlere....şimdilik ben kaçar....hoşçakalın....a.s.

canım hadi haırılısı olsun
inşşşşşşşşşşşşş
bu sfer gelsin mucizen
inşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…