yetercim bende senin gibiyim hayatım,başa gelen çekilir diyoruz,başka çaremizmi varki canım...büyük yıkımlar atlatıyroz,ama tekrar toparlanmak zorundayız...bu bizim kaderimiz,sonundan hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalımda,tedavine tekrar başlayacak olman çok güzel...inşalllah bunda herşey yolunda gider...
Yeşbücüm,iğnelerin o kadar ağrı yapmaması lazım,dr.nu ara da bir sor hayatım...ya da kontrolüne gideceksindir...bakalım ne diyecekler...
yeter canım iyi olmana sevindim. Ve tekrar hemen devam edecek olmanada çok sevindim. Bizlerde yumurta oluştuktan sonra eşlerimizde de sperm olduktan sonra mutlaka birgün bizde bebek sahibi olacağız.
canım gelen allahtan olunca yapılacak fazla bir şey yok
rabbim emeklerimiz dualımızı karşılıksız bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tünaydın arkadaşlarım...
misafirlerimin gelmesini beklerken sizlere bir bakayım dedim,ama yine kimsecikler gelmemiş...
offff offffffff yetercim iyiki sen varsın hayatım...adana da tedavi olanlar burayı görmüyorlarmı ya...gelin hadi can dostlarım dertleşelim...
arencim,yeşbü canım sizler gelin bari...neler yaptınız anlatın,herşey yolundamı????
kapı çalıyor ben kaçtım....
EVET CANIM KİMSELER GELMİYOR ARTIKmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende burdayım arkadaşlar...nasılsınız hepiniz.bende yarın hastaneye gitcem randevum var.bakalın kuzucuklarım ne alemdeler..erhan beyde randevum çünkü artık alt kata yani kadın doğuma yönlendirdiler.hepiniz kendinize iyi bakın.guclubacismile
bende burdayım arkadaşlar...nasılsınız hepiniz.bende yarın hastaneye gitcem randevum var.bakalın kuzucuklarım ne alemdeler..erhan beyde randevum çünkü artık alt kata yani kadın doğuma yönlendirdiler.hepiniz kendinize iyi bakın.guclubacismile
merhaba kızlar
işler yoğun işyerinden kaç gündür yazamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende işte hastalanmayı bekliyorum sabırsızlıkla. Herzaman hastalanmamayı beklerken bu sefer hastalanmayı bekliyorum işte.
arkadaşlar bebişlerimiz iyi çok şükür.büyüyorlar teyzeleri bir sıkıntı yokmuşş.29 nisanda tekrar gitcem tahlil vercem.hepinizi öpüyorum.
[sıze="2"]günaydınnnnn hanımlar......
Evet bayadır yazamadım haklısın canım gülyüzlüm...ama işyerinde bu zor oluyor kızlar....evdede net olmayınca....herkesden güzel haberler var bakıyorum...ne güzel....umut efe öncelikle senin bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim.....allah sağlıcaklada kucağına almayı ansip etsin inşallah canım.....
Arenciğim ve yeterciğim sizlerde biran önce hasta olur tedavinize başlarsınız hayırlısyla inşallah....hep bu durumlarda bir kaç gün bile olsa illa gecikir tedaviyi biran önce olmak istiyoruz yaaa....
Bende lucrin sonrası adet olmayı bekledim zaten geciktirirmişte....neyse çok şükür bugün oldum...p.tesi gideceğima rtık kontrole....bakalım artık hayırlısıyla....p.tesi gelişmeleri yazarım sizlere....şimdilik ben kaçar....hoşçakalın....a.s.[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?