Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam canlarım...

topiğimiz güzel bir bekleyiş içinde...inşallah herkes isteğine bir an önce kavuşur...

umutefe...bebelrimize çok sevindim...sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah...

yeşbü...canım iş herşeyden daha önemli...seni her zaman görmek isteriz ama işten fırsat buldukça gel canım...

ayyy kızlar şu an aklımdan ne geçti biliyormusunuz...bu topiğin en güzel haberini tedaviye hemen hemen aynı anda başlayan arkadaşlarımızdan alacağız...3 gebe haberi arka arkaya alacakmışız gibi içime doğdu...inşallah yeşbü,aren ve yeterrrr sizden güzel hebrler duyacağız...4.de ben olurum bir bakarsınız........

inşallah canım yaaaaa...ne güzel ağzından bal damlıyor......banada AMİİİİNNNNN İNŞALLAHHHHHH demek kalıyor..... :dance:

merhabalar kızlar
gülyüzlüm ne güzel şeyler geçmiş içinden. umarım öyle olurda şu stresten kurtuluruz.
yeşbü umarım senin için herşey yolunda gider. inşallah sonuç alırsın sonra yeter böyle sırayla olumlu sonuç alırız.

inşallah canım yaaa....inşallah hepimiz için....

kızlar merhaba....

geldim kontrolden...doktor sağ tarafta küçük bir kist gördü...kan aldılar eğer bu kist kan değerini etkilemişse progene bugün 150 başlarsın lucirnide 5 'e düşürürsün dedi....

seni arayacağız öğleden sonra dedi...bakalım artık bekliyorum......

içimden gelenler inşallah gerçek olurda hepimiz bu sevinci doya doya yaşarız...:Saruboceq::Saruboceq:

ilaçlar da kist yapıyor değilmi arkadaşımmirmirmirmirhinşallah etkilememiştir...hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...bence mühim birşey değildir...ama şu beklemek yokmu,ne oldu ne olacak diyekafamçokkarıştıolsun hayırlı haberlerle gel de canım:Saruboceq:

yetercim sana birşey soracağım....35 deniz adana başkentte mi tedavi görüyor????

yaaa sorma canım...ya bende zaten oldu bitti vardır kist...o kadar ameliyatıda hep kistler yüzünden oldum zaten.....ama çok şükür şimdi hemşire aradı....ilaçları dediğimiz gibi kullanbilirsin..kan tahlilin sonucu iyi çıktı...tedaviye devam edebiliriz dedi....çok şükür rabbime......:Saruboceq:

kızlar dua edin bana...bugün başlıyorum yumoşlarımı çoğaltacak büyütecek iğnelere allahın izniyle....çok heyecanlıyım....rabbim sonuna kadar hepimizin yüzünü gülürsün inşallah.....

kızlar dua edin bana...bugün başlıyorum yumoşlarımı çoğaltacak büyütecek iğnelere allahın izniyle....çok heyecanlıyım....rabbim sonuna kadar hepimizin yüzünü gülürsün inşallah.....

canım duarımız seninle...inşallah herşey çok düzgün bir şekilde ilerler...kaliteli ebriyoların oluşur da sonu bebişle devam eder inşallah......

canım dualarım seninle. inşallah bol bol kaliteli yumoşların olur.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yeterrrr niye gelmiyorkibilmiyorumkismile:uhm:

slm kızlarŞeniz
benı tanıyanlarınız vardır........topıgın eskı mudavımlerındenım....buradakı bazı arkadaslarla ozel msjlar yoluylada tanısmıstık....
topıgı okudum bıraz....gulyuzumlede yakın zamanda konustuk burayı....gulyuzumu gercek hayatta bacı bılmısımdır kendıme..........cok eskıden tanısırız cok kıymetlımdır benımopuyorumnanaktan
kızlar hamdolsun temmuz ayında ıkızlerıme kavustum....tedavım baskentte yaptırdım.....herseyden cok memnun kaldım..drum bulent beydı....sagolsun cok ıyılıgını grdum...darısı hepınızın basına ınsallah herkese cok duacıyım:Saruboceq:
valla kızlar su tek embrıyo konusu canımı sıkmıyor degıl ama nasıpten öte yol yok.....yeterkı yazılmıs olsun......ALLAH hepınızın yolunu acık etsın........ınsallah arada ugrar hepınızın guzel hbrlerını alırım....
sevgılerımle hepınızı opuyorumŞeniz

canım duarımız seninle...inşallah herşey çok düzgün bir şekilde ilerler...kaliteli ebriyoların oluşur da sonu bebişle devam eder inşallah......

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah....allah razı olsun hepinizden.....bu yolda olan herkesin rabbim yardımcısı olsun....

evet canım hatırladım seni.....ne güzel ikizlerini kucağına almışsın....maşallah.... onlara,eşinle sağlıklı uzun yıllar diliyorum canım....

rabbim bizlerede yaşatsın bu duyguyu...kimseden mahrum bırakmasın bu duyguyu bu sevgiyi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…