adana seyhan başkentte özel mi yapılıyor peki ? Ne kadar ücreti bir bilgi verirseniz sevinirm
bilmiyorum....msnedede hiç yazmamış kaç gündür....:sm_confused:bende merak ettim...
slm kızlarşeniz
benı tanıyanlarınız vardır........topıgın eskı mudavımlerındenım....buradakı bazı arkadaslarla ozel msjlar yoluylada tanısmıstık....
Topıgı okudum bıraz....gulyuzumlede yakın zamanda konustuk burayı....gulyuzumu gercek hayatta bacı bılmısımdır kendıme..........cok eskıden tanısırız cok kıymetlımdır benımopuyorumnanaktan
kızlar hamdolsun temmuz ayında ıkızlerıme kavustum....tedavım baskentte yaptırdım.....herseyden cok memnun kaldım..drum bulent beydı....sagolsun cok ıyılıgını grdum...darısı hepınızın basına ınsallah herkese cok duacıyım:saruboceq:
Valla kızlar su tek embrıyo konusu canımı sıkmıyor degıl ama nasıpten öte yol yok.....yeterkı yazılmıs olsun......allah hepınızın yolunu acık etsın........ınsallah arada ugrar hepınızın guzel hbrlerını alırım....
Sevgılerımle hepınızı opuyorumşeniz
yeterrrr niye gelmiyorkibilmiyorumkismile:uhm:
gÜnaydın hatunlar nasılsınz bakalım
kızlar merhaba ben de seyhan başkentte 2 deneme yaptım.ilki tuttu ama kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettim.tekrar denersem yine orada düşünüyorum...
Biraz uzun ve hüzünlü bir hikayem var.gülyüzüm bilir.anlatırım bir ara.... Mafoldumben
tedavide olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum... :cüvcüv:
şu yasa değiştiğinden beri muayene ücretlerinde falan bir değişme oldu mu acaba başkentte? Yakınlarda gidenler cvp yazarsa sevinirim.ben çalışıyorum fakat tüp bebek yaparsak ücretli olucak artık.deneme haklarım bitti çoktan.... Senağlama
çok sık gelemiyorum ama buralarda takipteyim ...
selam canım...biz iyiyiz...sen nasılsın...tedaviye başlama tarihin belli oldumu canım...
kızlar merhaba ben de seyhan başkentte 2 deneme yaptım.ilki tuttu ama kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettim.tekrar denersem yine orada düşünüyorum...
Biraz uzun ve hüzünlü bir hikayem var.gülyüzüm bilir.anlatırım bir ara.... mafoldumben
tedavide olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum... :CüvCüv:
şu yasa değiştiğinden beri muayene ücretlerinde falan bir değişme oldu mu acaba başkentte? yakınlarda gidenler cvp yazarsa sevinirim.ben çalışıyorum fakat tüp bebek yaparsak ücretli olucak artık.deneme haklarım bitti çoktan.... senağlama
merhaba kızlar
bende bugün nihayet hastalandım. tayfun bey den c.tesi sabaha randevu aldım. bakalım hayırlısı artık.
birde birşey soracağım. lekelenme olduğu gün adetin ilk günü sayılır dimi sonuçta o gün dökülmeye başlamış oluyor diye düşünüyorum. bunu dr'a da hiç sormadım.
Biraz uzun ve hüzünlü bir hikayem var.gülyüzüm bilir.anlatırım bir ara.... mafoldumben
tedavide olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum... :CüvCüv:
şu yasa değiştiğinden beri muayene ücretlerinde falan bir değişme oldu mu acaba başkentte? yakınlarda gidenler cvp yazarsa sevinirim.ben çalışıyorum fakat tüp bebek yaparsak ücretli olucak artık.deneme haklarım bitti çoktan.... senağlama
canım şu anda doğum kontrol hapıyla başladım regl in 21 günü lukrin kuanmaya başlayacağım canım
arencim,nihayet beklediğimiz gün gelmiş...normal şartlarda regl olmayı hiç istemezken:1no2:böyle zamanlarda da olsun diye bekliyoruz...canım bence ilk gün sayılır...ama yinede aklına takılıyorsa bir arayıp hemşirelere sorsan...
Canım benim topiğimize can verdin,hoşgeldinnnnn...seni burada hep görmek isteriz...opuyorumnanaktan
hadi rast gelsin canım...uzun protokolle başlattılar demekki....
Arende sende tayfun beyle başladınız...hadi hayırlı haberler inşallah...:saruboceq:
Yeşbücüm...sende ne var ne yok...nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
bugün bacım gibi kıymetlim lotusum bana geliyor,bebeleriyle...gidimde yemeklerimi hazırlayayım....öptm
merhaba kızlar
bende bugün nihayet hastalandım. tayfun bey den c.tesi sabaha randevu aldım. bakalım hayırlısı artık.
birde birşey soracağım. lekelenme olduğu gün adetin ilk günü sayılır dimi sonuçta o gün dökülmeye başlamış oluyor diye düşünüyorum. bunu dr'a da hiç sormadım.
yeşbücüm...sende ne var ne yok...nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
canım bende c.tesi ordayım......konuşmuş olsaydık önceden orda buluşurduk.....yeterle öyle buluşmuştuk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?