Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızalr ben geldım
net yoktu bır kaÇ gÜndÜr gelemıyordum nasılsız bakalım

adana seyhan başkentte özel mi yapılıyor peki ? Ne kadar ücreti bir bilgi verirseniz sevinirm

canım rapor şartlarına uyuyorsan rapor çıkartıyorlar ama ücretili istrersen ücretlide yaptırabilirsin
ilk deneme 2500 tl ilaçlar hariç 2000 tl civarındada ilaçları tutuyor

canım sağlıcakla büyüt meleklerini
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim iyiki geldin canım...aman iyi başka sorun olasında,pc ne de söyle netine sahip çıksındelikafadulden

lotusum güzel bacım hoşgeldin bizim yaşar yaşamaz topiğimize...ama yaşatacağız allahım izniyle....güzel dileklerin için sağol canım benim...bizlere de başkent uğurlu gelecek inşallah...kızlar bu arada sizle biraz dedikodu yapayım...lotusumun çok cadı(tatlılar tatlsı)bir kızı var...bu perşembede bana gelecekler...oğluşuda mehsum bir kuzu...hepsini öpüyorum......

ELFİDA33 sende topiğimize hoşgeldin canım...yeter bilgi vermiş sana canım...başkentte başlamayı düşünüyorsun galiba....

gÜnaydın hatunlar nasılsınz bakalım

kızlar merhaba ben de seyhan başkentte 2 deneme yaptım.ilki tuttu ama kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettim.tekrar denersem yine orada düşünüyorum...
Biraz uzun ve hüzünlü bir hikayem var.gülyüzüm bilir.anlatırım bir ara.... mafoldumben

tedavide olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum... :CüvCüv:

şu yasa değiştiğinden beri muayene ücretlerinde falan bir değişme oldu mu acaba başkentte? yakınlarda gidenler cvp yazarsa sevinirim.ben çalışıyorum fakat tüp bebek yaparsak ücretli olucak artık.deneme haklarım bitti çoktan.... senağlama

çok sık gelemiyorum ama buralarda takipteyim ...

canım nasılsın
ben başkette devam ediyorum bende ücretli yaptırıyorum ilk kez yaptırıyorsan 2500 tl benimde başkentte ikinci olacak ben memnunum personelden çok ilgililer

selam canım...biz iyiyiz...sen nasılsın...tedaviye başlama tarihin belli oldumu canım...

canım şu anda doğum kontrol hapıyla başladım regl in 21 günü lukrin kuanmaya başlayacağım canım

canım butterflys....seni bilmezmiyim...geçen sene bir furya başkent araştırması yapanlar arasındaysım...hatırladınmı...başından benimde senin gibi çok badireler atlattım hatırlarsan belki.....bende ankara adana tüp bebek emrkezinde yaptırmıştım...dış gebelik olmuştu....o aralar ece bebek vardı darkinlife vardı haziran vardı sen vardın hatırladıklarım bunlar....seni tekrar gödüğüme çok sevindim canım....

canım şuanda yeterinde dediği gibi başkentte fiyat 2.500 raporsuz hali...öpüyorum seni...tekrarki denemende bol şans....bu sefer fazla yorulmadan bebeğine kavuşursun.....

merhaba kızlar
bende bugün nihayet hastalandım. tayfun bey den c.tesi sabaha randevu aldım. bakalım hayırlısı artık.
birde birşey soracağım. lekelenme olduğu gün adetin ilk günü sayılır dimi sonuçta o gün dökülmeye başlamış oluyor diye düşünüyorum. bunu dr'a da hiç sormadım.

arencim,nihayet beklediğimiz gün gelmiş...normal şartlarda regl olmayı hiç istemezken:1no2:böyle zamanlarda da olsun diye bekliyoruz...canım bence ilk gün sayılır...ama yinede aklına takılıyorsa bir arayıp hemşirelere sorsan...

canım benim topiğimize can verdin,hoşgeldinnnnn...seni burada hep görmek isteriz...opuyorumnanaktan

canım şu anda doğum kontrol hapıyla başladım regl in 21 günü lukrin kuanmaya başlayacağım canım

hadi rast gelsin canım...uzun protokolle başlattılar demekki....

arende sende tayfun beyle başladınız...hadi hayırlı haberler inşallah...:Saruboceq:

yeşbücüm...sende ne var ne yok...nasıl gidiyoropuyorumnanaktan

bugün bacım gibi kıymetlim lotusum bana geliyor,bebeleriyle...gidimde yemeklerimi hazırlayayım....öptm

evet tatlım ilk kez uzun protokol
inşşşşşşşşşşşş
işe yarar inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar dualrınıza ihtiyacım var

gÜnaydın
hayrılı cumalar

canım bende c.tesi ordayım......konuşmuş olsaydık önceden orda buluşurduk.....yeterle öyle buluşmuştuk.....

yeşbücüm...sende ne var ne yok...nasıl gidiyoropuyorumnanaktan

canım ne yapim bende işte progende bugün 5. günüm... yarın progen sornası ilk randevum var...bakalım artık hayırlısı...gelişmeleri size yazarım...öpüyorum canım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…