Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

[sıze="2"]canım bende c.tesi ordayım......konuşmuş olsaydık önceden orda buluşurduk.....yeterle öyle buluşmuştuk.....[/sıze]

canım benim randevum sabah 8 de tayfun beyde. Senin saat kaçta randevun.

nannnnnnnnnnnn
kıskanacağım şimdi
bakın yarın oraya gelirim haaaaaaaaaaaa

kızlar ne güzl böle tanışıp sonra buŞmamız ne güzel dostluklar oluşuyor aramızda
inşş daimi olusun dostuklarımız

canım banada sabah 8 de burda olun dediler...ancak 8, 8:30 gibi orda oluruz.....sen yeni mi başlıyorsun tedaviye???[/FONT]

zaten mutlaka bekliyorsun denilen saatte almıyorlar. eminim sen geldiğinde ben orada bekliyor olurum:). ben yeni başlıyorum. bana aşılamaya başlanacak büyük ihtimalle. yarın 3. günüm testleri tekrarlayacak usg sorun yoksa galiba baaşlatır ilaaca hemen. inşalalh öyle olur.

slm arkadaşlar. kısmet olursa yaz tatilinde bizde adanada tüp bebek tedavisine başvuracağız. ilk denememiz olacak. başkentte uygulama ne? önce aşılama sonrasında mı tüp bebek tedavisine gçiliyor. ne kadara mal oluyor. geçen yaz ankara adana tüp bebek merkeziyle görüşmüştük doktorlar çok iyi ilgili gelmişti bana ama iznimiz bittiği için tedaviye başlayamadık. onlar rapor çıkarıp ilaçları alabileceğimizi söylemişlerdi. başkentte nasıl oluuyo ilaçları cepten mi alıyoruz siğorta karşılıyor mu biliyor musunuz

hayırlı akşamlar canlarım...

yetercim çok geç oldu ama sana da hayırlı cumalar canımcım...edilen dualar boşa çıkmayacak inşallah...

arencim ve yeşbü...ikinizden de yarın güzel haberler duyacağız inşallah,herşey çok güzel olacak Allahın izniyle...

nurceren..topiğimize hoşgeldin canım...başkent üniversite hastanesi olduğu için raporlu yaptırma şansın var...raporlu başlayacaksan ilk önce aşılama yaptırman gerekiyor...yok ben özel yaptıracağım dersen direk tüp bebek işlemine başlarlar...sadece fiyatları farkeder....durumun nedir pek bilmediğim için pek birşeyde söyleyemiyorum...

gÜnaydın gÜzel bır haftasonu olsun
ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım öncelikle raporluysan tüpbebekte fiyat 1500 tl 800 civarıdada ilaçla tutuyor
özel gideceksende 2500 tl tüpbebek 2000 tl ilçalar
erğer şartalrın uyuyorsa önce aşılamayla başlıyorsun (bayann knaları tkalı erkek azosperm veya spermsayısı 5 milyonun altındaysa direk tüp bebek için rapor veriliyor aşılamya gerek görülmüyor )zaten başkentin toplantıları var oraya katılmadan rab-ndevu vemezller toplantıya kayılıncada bütün bu sorulaına cevap buluyorsun
inşşşşşşşşşş
her şey stediğin gibi olur
inşşşşşşşş

merhaba arkadaşlar hepinize
sabah gittim başkente. ama çok kalabalıktı yeşbu ile görüşemedik. isminide bilmediğim için nasıl arayacağımıda bilemedim. inşallah diğer sefere.
rutin kontrol ve testler için kan verdim geldim. klomen verdi. p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.
birde orada şansına hangi doktor denk gelirse o mu bakıyor. yani biriyle başlayınca onunla devam etmiyormusun.

hoşbulduk canım. aşılama benim için zaman kaybı olacak. iki ay tatilimiz var sadece. olmazsa seneye kalkacak. sanırım özelden tüp bebeğe başlamamız gerekecek. bende bir problem çıkmadı. eşimin sayı 21 milyon hızlı ileri hareketlilik 0 yavaş ileri hareketlilik %33 yerinde hareketlilik %14. daha önce adana ankara tüp bebek merkezinde dr. ahmet zeki ışıkla görüşmüştük. önce aşılama denememizi söyledi ama bazı dr.lara mail attım sonucu aşılama zaman kaybı olur tüp bebek tedavisine başlamanız daha uygun dediler. kafam karışmış durumda ne yapacağım tam olarak emin değilim hala((((

inşallah allahım hepimizin gönlüne göre verir. sanırım biz direk rapor çıkaramayız. özelden yapmamız gerek. bende problem yok eşimde de sayı 21 milyon. sorunumuz hareketlilik.. bu seminere katılmada kafamı karıştırıyor. izne temmuz başında çıkacağız. o hafta adetime denk geliyo. seminerdi randevu alma derken ilk ay boşa geçecek . tedaviye 2.gün mü başlamak gerekiyor. zaten iki ay adanadayım(((

canım Ahmet Zeki Işık oradan ayrıldı. izmire gitmiş. gökhan bey var orada şimdi. bebek işinin şans işi olduğunu düşünüyorum ne ciddi sorunu olupta normal yolla hamile kalanda oluyor, hiçbir sorunu olmayıpta birtürlü kalamayanda oluyor. senin tercihin birine karar vereceksin. tabii ki aşılama normal yolla olma şansı ne kadarsa onu azıcık arttırıyor o kadar. daha fazla spermle daha fazla yumurtanın buluşması sağlanıyor. tüp bebekte tabii ki daaha fazla şans.

canım ahmet beyin ordan ayrıldığını biliyorum. ama adanada olduğunu sanıyordum. adanada başka bir hastaneye geçtim geldiğiniz zaman görüşürüz demişti eşime telefonda gerçi epey oldu görüşeli. bence de aşılamada şans çok düşük. burdaki yorumları okudukça başkente gitme fikri daha ağır basmaya başladı. en azından bütün tahlilleri orada yapıyorlar değilmi, ordan oraya göndermiyorlar git şurda şunu çektir, şurda bunu yaptır vs.

canım akmet bey şu anda izmir ve mersin gözde tıp merkezyle ortak çalışıyor bildiğim kadarıyla adanada çalıştığı bir merkez yok

canım evet seminere mutlaka katılmak gerekiyor
ilk ay hemöen tedviye başlamıyorlar dosya aılıyor sonra regl tarinde ilk muayene yapılır sonra tahliler var onlar yapılıyor ve birde sulu ulrason var bunlardan sonra tedaviye karar veriliyor
seminere ilaki senin gelmen gerekmiyor müsitse eşinde gelebilir

canım harılısya gittimş gelmişsin sonu güzel olsun tedavinin
inşşşş
evet canım orada bir dr başlayıp onunla devam etmiyorsun ekip olarak çalışıyorlar ve senin geldiğin gün kim denk gelirse
ilk önce benide rahatsız etmişti bu durum ama sonra dosyaları birlikte değelendirdiklerini sölediler
zaten hepside çok ilğili
inşş her şey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…