kızlar yenı tup bebek yaasaları hakkında bır bılgınız varmı.bızımde sayımız yukselmemıs.artık arastırmaya gectım..1 yıllık evlıyım. Rapor nasıl cıkartılıyor fıyatlar hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfennnnnnnnnnnnnnnnn
canım ahmet beyin ordan ayrıldığını biliyorum. ama adanada olduğunu sanıyordum. adanada başka bir hastaneye geçtim geldiğiniz zaman görüşürüz demişti eşime telefonda gerçi epey oldu görüşeli. bence de aşılamada şans çok düşük. burdaki yorumları okudukça başkente gitme fikri daha ağır basmaya başladı. en azından bütün tahlilleri orada yapıyorlar değilmi, ordan oraya göndermiyorlar git şurda şunu çektir, şurda bunu yaptır vs.
aslında ben özel adana tüp bebekte hamdi karanfile gidecektim. benim başkenti tercih etmemin nedeni de testler oldu. en azından gerekli birşey varsa orada hemen yapılıyor. en azından bu sefer burada deneyim diğer sefer olmazsa hamdi karanfile giderim diye düşündüm. ben başkentte hiç seminere katılmadım. önceden hamileyken başkentte gittiğim doç dr.ebru tarım vardı. ondan randevu aldım. hsg çekim işi falan onda oldu sonra beni diğer bölüme gönderdi. bende direk randevu aldım.
canım nasılsın
ben başkette devam ediyorum bende ücretli yaptırıyorum ilk kez yaptırıyorsan 2500 tl benimde başkentte ikinci olacak ben memnunum personelden çok ilgililer
yeşbüm seni nasıl hatırlamam canım.... haziran dan hiç haber yok...
darkcım da bebikine çoktaaaan kavuştu çok şükür.ece bebek in de üçüzleri oldu.biz işte böyle 3-5 eski üye kaldık buralarda hala bekleyen.Rabbim daha fazla aratmaz inşallah....
[sıze="2"]kızlar ben geldim......:dance:
Dün kontrolden sonra işe geri gelmedim..izinliydim...evdede net olmadığı için yazamadım sizlere....
Kontrolüm gayet iyi geçti tayfun hocam ordaydı....sağda 4 soldada 2 yumurta gördü...ilk yumurta takibine göre gayet iyi dedi...çok şükür.....inşallah bunlar sağlıklı gelişir,büyür dedi....zaten bize 8,9 tane sağlıklı yumurta yeter dedi....bir tane transfer edeceğimiz için dedi....kan alsınlar senden bekleme git dedi doktor...biz seni arayacağız ona göre progen dozununda bir değişiklik var mı...ve kontrole ne zaman geleceksin söyleriz dedi..... Biz döndük...öğlen aradı hemşire doz aynı değiştirmiyoruz lucrin 5 ünite,progenide 150 ye devam dedi...salı sabah bekliyoruz dedi....ayyyy kızlar bebişime kavuşmama az kaldı inşallah....hastanedeyken hemşireye sormuştum....transfer ne zamana denk gelir diye....tahminen herşey yolunda giderse en fazla 10 gün sonrasını düşün dedi.....kızlar o kadar heyecanlıyım ki anlatamam...rabbim inşalalh bizleride sevindirir....bizleri daha fazla yormadan kavuşturur inşallah bebişlerimize....
Kızlar sizlere aktaracaklarım bugünlük bu kadar....dualarınzıda banada yer vermeyi unutmayın....kocaman öpüyorum hepinizi.....opuyorumnanaktan[/sıze]
canım inşşşşşşşşşşşşş
sonuna kadar böle devam eder
her şey yolunda gider
bu neşe mutuluku bebişile parçinlenir
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar şimdi dün adetin 3.günü oluyordu. overlarda dr 6 sağ da 5 solda olmak üzere toplam 11 folikül var dedi. sayı normal mi bu. klomen kullanınca bunların büyümelerimi hızlandırılacak yada büyüyen sayısı mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?