Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar yeŞbÜ gelmedımı yyaaaaaaaaa
merak ettŞm Şımdı

kızlar yenı tup bebek yaasaları hakkında bır bılgınız varmı.bızımde sayımız yukselmemıs.artık arastırmaya gectım..1 yıllık evlıyım. rapor nasıl cıkartılıyor fıyatlar hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfennnnnnnnnnnnnnnnn

özeline bakarmısın canım

aslında ben özel adana tüp bebekte hamdi karanfile gidecektim. benim başkenti tercih etmemin nedeni de testler oldu. en azından gerekli birşey varsa orada hemen yapılıyor. en azından bu sefer burada deneyim diğer sefer olmazsa hamdi karanfile giderim diye düşündüm. ben başkentte hiç seminere katılmadım. önceden hamileyken başkentte gittiğim doç dr.ebru tarım vardı. ondan randevu aldım. hsg çekim işi falan onda oldu sonra beni diğer bölüme gönderdi. bende direk randevu aldım.

CANIMBİZE SEMNERE KATILMYANA RADEVU YOKDEDİLER
BİZDE KUZ KUZU KATILDIK:roflol::roflol::roflol:
SEN ÖNCEDEN EBRU HANIM HAS TASI OLDUĞUN İÇİN İSTİSNA OLMUŞ BENCE
SEMİNER ASLINDA KAFANA TALIKALN SORULARIN CEVABINI BULABİLECEĞİN ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞ İR TOPLNTI BEN ÇOK MEMNUN KALDIM HANİ İLK KEZ GİDENLER VARDIRYA TÜP BEBK NEDİR MİKRO ENJEKSİYOM NEDİR FİYATLAR NE KADARDIR
FALAN İŞTE BÜTÜN BUNLARA CEVAP BULUYORLAR BU SEMİNERDE

ben zaten oraya karar vermişim seminerede katılmak iyidir mutlaka kafana takılanı sorarsın ama seminer zamanını beklemek falan karar verdiysen zaman kaybı oluyor.

selam canlarım...

arencim,dememkki klomene başlayacaksın,hadi hayırlısı,kafana bence takılmasın,onlar zamanlamayı iyi yaparlar,muayene kime denk gelirsen,ama sonuçta herşey tayfun beyin kontrolünden geçiyor diye biliyroum...onlar ekip çalışması yapıyorlar,hepsi de iyiler,bir tek bir dr.vardı ona alışamamıştım,adnanmıydı neydi,adını bile unuttum...

nurceren,sen yerine karar verdiysen,dr.dan bir ön görüşme rica et canım...bakim ne diyecekler...zamanın kısıtlı ama bu da hemen olacak birşey değil,yeri gelir izin alırsın hayatım...inşallah herşey çabucak olur biterde........

yeşbüüüü nerde yawwwwwwwwww
nu

aslında bu dr olayı biraz rahatsız etti beni. insan hep aynı dr un takibinde olmak ister. sabah sırayla çağırıyorlarya baktım bülent beyin ordan okudular adımı. hemşireye dedim ben tayfun beyden muayene olmak istiyorum diye. sonra tayfun beye yönlendirdielr. biliyorsunuz ben ilk bülent beyden randevu almıştım. bana 6 ay bekleme vermişti. tamam herşey yolunda olabilir birkerede hamile kalmış olabilirim ama yaşım 36 ve birkere hamile kalmak tekrar kalınacağı anlamına gelmiyor. bugün orada bir bayan vardı 5 yaşlarında bir oğlu vardı normal yolla olmuş ama kaç senedi 2.ciyi istiyorlarmış olmamış aşılaması vardı. bülent bey haklı olabilir bende isterdim normal yolla olsun ama yaş faktörü bence çok önemli. bülent bey öyle deyince sonra tayfun beyden randevu aldım. o da kesinlikle infertiliteye girmiyor senin durumun ama yaşın ve eşinin burada olmaması nedeni ile istersen aşılama yapalım dedi. tabii aşılama ile olacak diye birşey yok ama en azından zaman kazanmış olurum. birkaç aşılama denedikten sonra tüp bebeğe geçerim. yani 6 ay bekleyeceğime bu süreyi bu şekilde geçiririm.

yeşbüm seni nasıl hatırlamam canım.... haziran dan hiç haber yok...
darkcım da bebikine çoktaaaan kavuştu çok şükür.ece bebek in de üçüzleri oldu.biz işte böyle 3-5 eski üye kaldık buralarda hala bekleyen.Rabbim daha fazla aratmaz inşallah....

Son düzenleme:
canım nasılsın
ben başkette devam ediyorum bende ücretli yaptırıyorum ilk kez yaptırıyorsan 2500 tl benimde başkentte ikinci olacak ben memnunum personelden çok ilgililer

iyiyim sen nasılsın yetercim.
ben 2 kez denedim başkentte.evet ilgililer ama çok yoğun.Bakalım artık....

selam kızlar. bende başkent ve dr. ahmet zeki ışık arasındaa ikilemde kaldım. başkent tüm tahlilleri falan aynı yerden yapmak açısından iyi ama ahmet bey de çok tecrübeli gibi gelmişti bana geçen yıl görüştüğümüzde. şimdi de mersindeymiş. tatilde bende mersinde olacağım zaten. ama çalıştığı merkez yeni açılmış sanırım o konuda tereddütlerim var. gerçi daha iki ayımız var iyice düşünüp araştıracağız. sizlerin de tavsiyeleriyle inşallah en doğru kararı veririz. sevgiyle kalın:)))

slm kızlar.........
arada bende ugramaya calısacagım....kelebecım ve gulyuzum bacılarım burada olurda ben olmazmıyımkaydirigubbakcemile5
nurceren sanırım sen baskentte semınere katılmak zorunlumu dıye sormussun.......belkı de baska bı arkadas tam hatırlıyamıyorum.......canım benım bır tanıdıgım semınere fılan hıc katılmadı kayıt fılan almıyorlarkı...ve tedavısını oldu....zamanın az ıse dırek katıldım deyıp tedavıye baslamak ıstedıgın aydakı reglının ucuncu gunune tlf la randevu al ve basla........semınerın faydası daha cok bılgılenıyorsun ama ekıp zaten cok ılgılı senı tedavıde de aydınlatırlar.....eger vaktın yoksa oyle yapabılırsın.....bıraz sahtekarlık oluyor ama mecburıyetten cunku semıner sık yapılan bırsey degıl.......
herkese kocaman sevgıler kızlar........ALLAH yollarınızı acık etsın:Saruboceq:

kızlar ben geldim......:dance:

dün kontrolden sonra işe geri gelmedim..izinliydim...evdede net olmadığı için yazamadım sizlere....

kontrolüm gayet iyi geçti tayfun hocam ordaydı....sağda 4 soldada 2 yumurta gördü...ilk yumurta takibine göre gayet iyi dedi...çok şükür.....inşallah bunlar sağlıklı gelişir,büyür dedi....zaten bize 8,9 tane sağlıklı yumurta yeter dedi....bir tane transfer edeceğimiz için dedi....kan alsınlar senden bekleme git dedi doktor...biz seni arayacağız ona göre progen dozununda bir değişiklik var mı...ve kontrole ne zaman geleceksin söyleriz dedi..... biz döndük...öğlen aradı hemşire doz aynı değiştirmiyoruz lucrin 5 ünite,progenide 150 ye devam dedi...salı sabah bekliyoruz dedi....ayyyy kızlar bebişime kavuşmama az kaldı inşallah....hastanedeyken hemşireye sormuştum....transfer ne zamana denk gelir diye....tahminen herşey yolunda giderse en fazla 10 gün sonrasını düşün dedi.....kızlar o kadar heyecanlıyım ki anlatamam...rabbim inşalalh bizleride sevindirir....bizleri daha fazla yormadan kavuşturur inşallah bebişlerimize....

kızlar sizlere aktaracaklarım bugünlük bu kadar....dualarınzıda banada yer vermeyi unutmayın....kocaman öpüyorum hepinizi.....opuyorumnanaktan

ayyyyy hatırladın demek....ne güzel...gerçi o zamanlar görüştüklerimin beni unutmasına çok üzülürdüm....o ara başıma gelmedik şey kalmamıştı.....çok şükür her ay bir vukuat yaşıyordum.....sırnaşık şeytam herşey yolunda derken pat birşey oluyordu.....neyse bunada çok şükür.....sendende ses çıkmadı bir süre...sende benim gibi kayboldun sanki bir süre....darkinın bebeişini biliyordum...ama ece bebeğin üçüzü olduğunu değilde 2. olduğunu biliyordum....demek üçüz haa maşallah.....ayyyyy yoksa başkentte duvarda üçzü resimleri var bir kaç tane...o üçüz resimlerinden biri ecebebeğinkiler mi????olurda yani....ayyy çok sevindim yaaaa....ayyy inşallah bizlerde yaşarız butter bu duygu çok beklemeden.....sende en kısa zamanda başlarsın inşallah canım...bizleri unutma buralarda....opuyorumnanaktan

canım inşşşşşşşşşşşşş
sonuna kadar böle devam eder
her şey yolunda gider
bu neşe mutuluku bebişLerle perçinlenir
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
kızlar şimdi dün adetin 3.günü oluyordu. overlarda dr 6 sağ da 5 solda olmak üzere toplam 11 folikül var dedi. sayı normal mi bu. klomen kullanınca bunların büyümelerimi hızlandırılacak yada büyüyen sayısı mı.

canım bence çok iyi sayı
kolomen hem büyümeyi hızlandıracak hemde sayıyı atıracak
ama önemli olan onlarca yumurta değil kaliteli yumurta
inşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlündeki gini olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…